Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

La noi se vopseste ca la mama lor acasa ?

Far_Cry
140 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:30

Exista posibilitatea ca in service-urile din cadrul reprezentantelor auto al vreunei firme oarecare din tara,calitatea lucrarilor de vopsitorie sa fie indoielnice sau precare, in raport cu lucrarile in speta facute de producatori ? Sunt folosite aceleasi tipuri si calitati de paint-uri,adezivi,lacuri,intaritori sau alte produse ? Sunt de regula folosite aceleasi tehnici si procedee tehnologice ?

Raporteaza abuz de limbaj
apocalypse_yo
23 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 02:24

Slabe sanse...

andu_012
20 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 13:13

sa fie vopsita masina ca si cum iese din fabrica nu se poate, acolo din cate am auzit masina este vopsita de roboti pe la 80 grade, oamenii cu pot sa vopseasca masini la asa temp. daca ai noroc si vopsitoru este bun da, va vopsi destul de bine. in service cred ca depinde si cu ce masina mergi ca daca merge cineva cu una de 200.000 euro cred ca o bibileste mai mult decat pe una de 30.000 euro. dar da, sunt sanse sa gasesti pe cineva care sa faca o lucrare frumoasa care sa merite banii

Evo Lancer IX 4 life
BANKA_FANE
2 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:22

sal,la noi in tara se vopseste de oameni nu de roboti,masinile vopsite la noi ies bine dar asta mai depinde si de vopsitor sau de servis,se folosesc aceleai lacuri,aceasi vopsea si ma refer la cpitol de reprezentanta exemplu bmw,audi.etc.si cum a scris baiatu de mai jos nici la fabrica nu se vopseste la 80 de grade,asa ca daca ai o masina de vopsit cautati unu vopsitor bun si poate ca o sa iasa can fabrica

Mergi la: