Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Salut.ce parere aveti despre citroen c5?

9am3591
19 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 01:51

salutare.am condus cat de curand un citroen c5 din 2004 cu 580000 de km in bord.sincer am ramas inpresionat de aceasta masina cum merge si ce stabilitate are si cat de legata este totu functiona ca la carte.iar partea dura a fost si 2 ani taxi.la piese cica persoana respectiva mia spus ca servisu e chiar ieftin.cica citroenu nui scump la piese.asa a fi? ma gandesc pe parcurs sa ma bag la un c5.ce ziceti??va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
voolkhan
5 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 19:17

ieftin in comparatie cu ce?
daca il compari cu masina din fotografia ta de avatar........sigur nu-i ieftin deloc!.....
daca il compari cu toyota avensis....da.

andu_012
20 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 21:19

hmmm, eu stiu ca masinile franceze sunt cele mai scumpe la service

Evo Lancer IX 4 life
tzepelin
48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 11:04

salut, citroenu nu este scump la intretinere , parerea mea ca este mai ieftin ca vw si fordu(passat si mondeo) si chiar e mai ieftin ca celelalte frantuzesti. ce sa zic , mie nu-mi prea place interiorul la c5 in rest e o masina ok. bafta

Mondeo
sotto077675
1 mesaj
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 14:30

este o masina imperiala la impact.siguranta este una de 5 stele plus.tocmai am derapat de o ora .Am smuls 5 borduri de pe Dn si nu-mi s-a desprins decat partea inferiara a barei de fata totul la 80km/ora pe gheata.A venit si smurdul atat de puternic a parut impactul din afara.Este o masina imperiala dupa 5 accidente intr-un an in care am distrus 3 masini citroenul c5 al meu are doua zgarieturi de polisat.
Stabilitate excelenta
Consum dupa 9000 de km iarna 5.4%
Scaunele nu ard daca scapi tigara, totul este bine facut
Serviceul este rupere dar ok comparat cu multe marci
Sistemul hidractiv este de nota 10
Comfort -maxim
Estetica-urata rau este cea mai urata masina pe care am avut-o(din38masini).
O recomand si urmatoarea masina va fi noul C5 din 2009

nutigani
1 mesaj
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 13:08

Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati postat comentarii atat pro cat si contra.E clar ca va pricepeti si mi-au fost de mare ajutor.De ceva timp stau pe forumuri si caut pareri despre C5 si SKODA SUPERB II , vreau sa dau avans pentru una dintre ele.Fiind la baza prof de isto (chiar daca nu par , raket mai degraba) , nu pot decat sa le dau dreptate celor care au comentat despre linia Maginot.Cele mai multe comentarii pe care le-am gasit sunt inainte de 2010 cand a aparut motorul asta nou de 240 cp.Vreau sa va spun ca nu ma pasioneaza masinile si nu ma pricep asa ca voi dar am si eu dreptul la o opinie.Personal am ceva cu BMW -urile si cu PASSATURILE.Cand aud de marcile astea vad doar cocalari cu lanturi la gat si tricouri mulate pe burtoace si Guta la difuzoare.La OMV-ul de langa mine e plin de ele si de ei..Pur si simplu nu-mi plac si nu vad rostul unui BMW seria 6 , de exemplu , care e cu 50 de mii de euro mai scump si chiar urat dupa opinia mea,iar interiorul nu-mi spune nimik.C5-ul pe care-l doresc si l-am "formatat" la dealer,e un spectacol (din punctul meu de vedere!).E alb cu interior negru si jenti de 19 cu pachetul de piele integral(inclusiv bordul acoperit in piele)si tot ce se poate pe un C5,iar cei 240 de cai sunt mai mult decat suficienti pentru gustul meu,iar suspensia e bestiala(si avand in vedere in ce tara geto-dacica traim,cred ca conteza!).La fel si Skoda Superb II pe care am ''formatato'' e de vis.Visiniul ala frumos,cu interior negru si jenti de18 si tot asa cu toate optiunile pe ea.La Skoda m-a impresionat spatiul si luxul.E imensa.La cei 1,90 ai mei si 120 kg ,cand am dat scaunul complet in spate nu mai ajungeam la pedale iar in spatele meu era un spatiu enorm.Portbagajul este gigantic,pot sa bag o echipa de cocalaro/manelisti transati.Luxul din interior este pe gustul meu iar ,optiunile care au fost puse pe el sunt de top(inclusiv TV), iar motorul tdi de 170cp exte excelent.Am optat pentru interiorul negru la ambele deoarece este mai practic.E clar ca bejul e mai elegant ,dar dupa vreo sase luni cand o sa inceapa sa se inegreasca o sa-mi vina sa ma tai pe fata.

9am251238
1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 23:46

Grupul Citroën Peugeot colaboreaza cu BMW. Stiu ca motoarele de 2000 cm3 (si peste) motorina sunt facute de BMW, restul motoarelor sunt marca proprie. Acum daca si-au batut joc de ele atasandule multi senzori electronici este treaba lor. Oricum colaborarea cu BMW da o doza de incredere.

Mergi la: