Info
x
Motor ce functioneaza pe hidrogen?
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:18
O intrebare,cine are pe masina un generator de hidrogen(bazat pe electroliza apei)si daca masina functioneaza corect?s-a observat o reducere a consumului de carburant?variante constructive(materiale etc,tb modif timingul?).Orice informatie e bn venita,exclus search pe net pt ca am facut asta deja si nu am gasit nicaieri o schema concreta pt construirea unui astfel de dispozitiv!lucruri concrete pt ca vreau sa montez pe masina personala asa ceva.sall numai bn
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dumixxxx 7 mesaje Membru din: 8/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 12:54
Salut... am terminat facultatea de Transporturi(Poli)... informatii legate de aceste motoare poti gasi cu siguranta la biblioteca din aceasta facultate... sau la SIAR(Societatea Inginerilor Auto din Romania) care se afla tot in incinta facultatii la parter... iar ultima varianta ar fi sa discuti cu Prof Dr Ing Danciu unul din profesorii de la fac. (are biroul langa secretariatul facultatii la parter) din cate stiu acesta a studiat motoarele electrice dar si cele care functioneaza cu hidrogen.
Daca mai ai nevoie de ajutor... id-ul meu de mess este dumixxxx Multa bafta! Raporteaza abuz de limbaj |