Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

530i

stimpy_vik
6 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:23

As vrea sa imi cumpar un 530i full din 2004 dar nu stiu cam cat ajunge intretinere masinii...as vrea sa stiu cat costa o revizie, casco si ce mai e de stiut?

Raporteaza abuz de limbaj
mabzii
2 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:17

nu vreau sa te induc in eroare dar iti dau un exemplu la un 525d cand am facut revizia de 30000, am schimbat placute fata-spate,lichid frana,ulei si filtru ulei, altceva nu imi mai aduc aminte sa fi schimbat!intr-adevar masina e din 2006 si am platit in septembrie 2008 18 milioane!casco a ajuns la 2700 euro!masina e pe firma si de aceea e posibil sa fie casco asa mult!
asta e doar ca sa iti faci un calcul asa in mare cam cat te-ar costa sa schimbi cate ceva din cele consumabile la o masina cu un assemenea renume, evident la reprezentanta.

Tomi_sotto
20 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 17:48

Pff , mabzii tu sperii lumea cu preturilea astea de intretinere pentru placute fata-spate,lichid frana,ulei si filtru ulei. Daca nimicurile astea costa atata, cand trebuie sa schimbi distributia sau mai stiu eu ce piesa mai importanta cat dai? . Cred ca aia ti-au incarcat factura ca sa-si traga ei bani. Am fost pe un site de piese si toata revizia asta care ai zis-o tu nu ajunge nici macar la 9 mil. (elitecat.cz, alege romania si apoi te descurci tu )
Ontopic: 530i, frumoasa alegere
Bafta!

dmircea80
4 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 10:34

unde ai gasit tu piesele necesare reviziei cu doar 9000 lei.probabil pe sant.....sa sti ca al orice reprezentanta BMW costurile ( atat pentru piese cat si pentru manopera) sunt cat se poate de reale. Sistemul nu le permite celor de la service sa incaseze mai mult decat le permite programul BMW-AG....poate mecanicul sa lucreze(sau as spuna ca a lucrat ) si15 ore, de decontat va putea deconda doar cat ii permite sistemul. Asa ca nu mai da informatii eronate.....

NEXTEL
59 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 16:46

Daca sunt facute la reprezentanta se prea poate ca sa coste mult, asta cam in general la orice tip de masina nu conteaza marca. Clar ca la un astfel de masina BMW are preturi mari.
Dar chiar daca e de la BMW sa stii ca si aici sunt cazuri in care servicul lasa de dorit...

ghencea_aurel
1 mesaj
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 09:47

Este foarte adevarat omule! La un X5 din 2003 un CASCO ajunge lejer la 2000 de euro! Un set de placute sare de 13-14 milioane vechi.Cat de un schimb de ulei + filtre....sa fim seriosi!

jejnk
69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 13:57

mabzii are dreptate, si pe mine ma duce revizia cu placute fata spate, aproape 20 milioane, la service`ul lor, nu la baieti la coltul strazii sau pe diferite site`uri

Mergi la:

close setari

off