Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Atv-uri polaris. sugestii.

americanu_sotto
14 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 August 2008, ora 14:39

Ma bate gandul sa-mi iau un atv si ma gandeam la Polaris. Nu ma pricep la atv-uri, de polaris am auzit la tv. Ideea e ca il vreau pentru la tara - doar acolo va sta si il voi folosi din cand in cand. Nu vreau 4x4 ca n-am de gand sa ma catar cu el pe undeva. Ce stiti de atv-urile polaris? Merita? sunt altele mai ieftine?

gusztav
1 mesaj
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 11:15

POLARIS este cea mai tare marca de ATV si provine dintr-o tehnologie militara. Exista reprezentanta POLARIS la Cluj la SUBARU. Acolo gasesti raspuns la toate intrebarile tale si poti sa si incerci un ATV!!!Buna alegere oricum. Exsita si o gasca de maniaci cu POLARIS care organizeaza iesiri. Tot cei de la POLARIS Cluj pot da relatii. SC TUBMAN SRL Cluj bafta !!

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:28

este ce-a mai tare firma de ATV ai facut o alegere buna

razvan_6
2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 04:26

exista multe alte branduri mai ieftine, eu am CAN AM de la Bombardier si sunt super multumit,e mult mai ok decat Polaris , in schimb am avut si un DINLI de care am fost foarte multumit, am mers 6000 km si n-a avut probleme, era un Quad 901 , acum , cei de la DINLI au scos si un model 4x4, Dinli DL802 , iar raportul pret /calitate este cel mai bun, dupa parerea mea.

http://www.dinli.ro/atvuri-si-quaduri/atvuri-si-quaduri-utilitare.html

Mergi la: