Info
x
Bmw seria 7 (nou) - poze
|
Fosta membra 9am.ro 44 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 09:40
Din ce stiu la S classe iti trebuie un top de hartie ca sa-ti printeze erorile de la calculatorul de bord. eu sincer as prefera un bmw. poate dupa ce as implini 50 de ani as opta pt S classe.
|
|
adrianno77 21 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 21:51
cum se cheama sistemul x drive de la mergdes? am seria 7 o cazatura din 91 si asta iarna nu am ramas impotmolit din cauza ca are asc abs si tine masina pe drum . in 91 care avea asa ceva?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
sorinvasilescu 25 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 01:18
|
sorinvasilescu 25 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 01:35
salut
am si eu un bmw e34 fabricat in '89, l-am luat pentru nevasta-mea, cu cutie automata. acuma problema e ca dupa ce l-am luat vreo doua zile cit a fost masina mea in service, nu i l-am mai dat neveste-mii. in alea doua zile am descoperit butonul de "overdrive" ascuns in spatele pedalei de acceleratie, stabilitate, siguranta cit de cit ca e destul de vechi saracul dar nu mi-e frica cu el, putere, mai ales putere... asta la o masina facuta acum 20 de ani. acu o saptamina i-am facut revizia pentru obtinerea inregistrarii pentru inca un an si a fost ok, si nu am facut revizia la un service de cartier, ci la service de stat, unde sunt foarte rigurosi. overall, masina e destul de puternica pentru a fi sport, destul de frumoasa pentru a fi eleganta, destul de incapatoare pentru a fi de familie si chiar daca consumul e de 12-15 litri la suta premium, isi merita banii. P.S. Eu mi-am pus masinuta la vinzare si merg doar cu a neveste-mii acum, iar ea merge cu trenul sau cu autobuzul...
|
bsilviu2006 27 mesaje Membru din: 6/03/2008 Oras: Adjud |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 11:47
Nu stiu ce stii tu Cristi dar iti spun ca BMW-UL indiferent de serie a fost este si va fi peste AUDI,W, SCODA SI CE MAI VREI TU. In competitia dintre Bmw si Mercedes BMW-UL a fost din totdeauna masina mai compacta, mai sport, mai robusta si mai puternica, ia mercedesul masina eleganta, luxoasa, cu forme placute, dar nu se poate spune ca exista diferenta intre cele 2 marci pentru ca ele sunt sensibil egale ca valoare si performanta.
Raporteaza abuz de limbaj
bs
|
|
9am109445 3 mesaje Membru din: 31/10/2009 |
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:03
|
9am109445 3 mesaje Membru din: 31/10/2009 |
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:09
De la: cristi_gl, la data 2008-07-20 12:32:40Auzi seria 7 peste S class :))).Dak voi chiar credeti ce spuneti sunteti copii, poate va place voua mai mult seria 7 dar nu e in nici un caz peste S class care este masina pe care apar mereu noile tehnologii, iar bmw-ul a ramas si in urma mercedesului si in urma lui audi, eu nu stiu de cand nu v-atzi mai urcat inr-un mercedes audi sau bmw voi dar mai aveti de lucrat la capitolul cunostiinte despre industria auto. eu nu mam urcat in mercedes niciodata dar, eu unu nu dau 200.000eur numa sa am un cerc impartit in trei pe grila masinii... si dc nu stiai bmw dezvolta motoare de avion pe vremea cand mercedes fluiera pe strazi cu un cal putere... mai lasa-ne cu mercedes...e o masina de lux dar si atunci dc vrei, de banii ceruti de merc iau aproape un rolls roice.... si da, prefer un rolls... exista moderator aici? se discuta despre merc la capitol BMW. ce se intampla? Raporteaza abuz de limbaj |
|
bodeamircea 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 10:56
in primul rand pozele care le vedeti acolo sunt la o masina mascata care e deocamdata testata..sa zic asa pe strada...sunt mascate formele, farurile si tot ce implica noua linie
aici aveti poze nemascate... www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/7series/sedan/2008/allfacts/downloa... sa il vad eu pe ala chior care poate sa zica ca masina e urata... si p.s. mercedezu e pishat... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
sotto014393 13 mesaje Membru din: 10/04/2009 |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:15
o balena mare si grasa cu 544 CP (V12 6000 cmc) care o fac sa zboare k un rechin....uite-te la prezentarile de la top gear despre M5 507 CP (V10 - 5000cmc)...balena mare si grasa pana te urci la volan si apesi butonul mic de pe volan cu un "M" pe el...si nu mai ai balena mare si grasa...te simti k intr-o masina sport...
|
sotto014393 13 mesaje Membru din: 10/04/2009 |
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:21
De la: Rommy, la data 2008-11-29 17:54:05numele mercedes va putea fi asociat si cu performanta pt. k au cu ce...si dak vor...pot face masini f sportive si f performante datorita celor 2 divizii sport: AMG SI BRABUS. gogule...inainte sa vorbesti...uite-te tu la un test intre M3 si AMG...apoi spune care e mai performant...din toate punctele de vedere... Raporteaza abuz de limbaj |
|
jejnk 138 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:12
ma bag si eu ca musca-n lapte , ca vad ca se discuta despre seria 7 vs mercedes s-class. o intrebare am: ce bmw ar putea inlocui un S65 amg brabus??
aa si zicea cineva mai inapoi ca seria 7 are look mai agresiv ca s-class, sau ceva de genu....WTF ???? s-class zici ca e masina lui batman si voi ziceti ca dulapul de seria 7 are look agresiv?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
sotto039506 7 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 04:40
cu doua clase peste restul la ce , la defectul de la turbine, daca face asa motoare bune, sa nu mai vorbim de confort aici iar pierde in fata lui S clas, apoi la tehnologie cam fura dupa ce vine pe piata Mercedes cu ceva hop si BMW, la tehnologie mai are de invatatdaca ne uitam la cota de piata Mercedes S class vs BMW seria 7 e undeva 90% cu 35% asa ca hai sa lasam cifrele sa vorbeasca.
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 04:52
BMW rules la ce?????, la motoare toata lumea stie sa faca motoare hai sa vorbim un pic de siguranta , cauta sa vezi ce inseamna PRE-SAFE de la Mercedes, sa nu incerci sa cauti la BMW ca ...
... ups nu gasesti!!!!!
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 05:02
ha ha ha ha ha
, cine vb de spionaj BMW????, N-am vazut unul mai mare dupa camera pe timp de noapte de la Mercedes hop si BMW seria 7 cu 3 camere sa vada mai bine cum trece S-ul pe langa ea!!!!!!
|
keddydriver78 28 mesaje Membru din: 25/01/2008 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 18:28
De la: sorinvasilescu, la data 2009-07-07 01:35:54salut De pe care continent postezi prietene? eram doar curios.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
sotto031899 2 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 03:09
Bai Stelik...mai bine taceai ca filozof ramaneai...dar ai deschis "gura" si ne-ai lamurit pe toti care am citit comentul tau...sa incepem cu inceputul..in primul rand,BMW seria 7 concureaza cu clasa S a lui Mercedes si NICIDECUM cu Maybach....dar prietene daca vrei sa stii are si Maybach un concurent pe masura...poate peste el la categoria sportivitate si fiabilitate...ROLLS ROYCE (fabrica de BMW) dar la LUX...da Maybach este peste...exact ca si concurenta intre mercedes si BMW ..sa stii prietene ca BMW-urile sunt cele mai fiabile masini de serie din lume,cele mai sportive din clasa lor si cu cel mai mic consum...toate dieselurile de BMW consuma cu cel putin 2L decat celelalte marci auto....pana chiar si Seriile M de la BMW au consum redus fata de AMG si S de la mercedes si audi...iar BMW-ul a venit cu probabil cea mai tare tehnologie la ora actuala Eficient Dynamics...care are o asistenta si tinuta de drum mai sportiva si mai relaxanta ca oricare alta masina...pe langa toate astea..vad o gramada de mercedesuri noi care scot fum ca din horn...si sa lamurim odata ptr totdeauna...mercedes a fost si este la capitolul comfort si lux peste BMW dar BMW-ul este in top peste mercedes la capitolul sportivitate,agresivitate,forta de accelerare si de franare...la linia dinamica si la design peste mercedes...sa nu mai vorbim de fiabilitate si consum....cat despre Mercedes SLR mclaren...are si un concurent destul de puternic BMW M6 G power cu 820de cai si un cuplu de 700nm...iar pe langa astea..exista prietene si M1 iar cand spun M1 nu ma refer la seria 1 M ci o masina cu totul si cu totul deosebita si sport pur sange..caute pe utube! Adio si numai bine!
|
sotto031899 2 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 03:23
Bai sotto039506 mai mare prostie ce ai zis acu...n-am auzit VECI! Fi atent aici ...In primul RAND...BMW-ul a inventat Idrive-ul si naviul legat de bord...hop a aparut si pe mertz...BMW-ul are cele mai fiabile motoare..si caroserie...si cea mai sigura masina din clasa ei este BMW 7...la fel si sportiva,orice BMW este mai sigur,fiabil si sportiv decat orice alt mertz din clasa lui,iar daca punem puterea de accelerare trebuie sa punem si puterea de franare...uita-te in cat timp franeaza la 100 de m un mertz si la cat franaeaza un BMW...nu se compara,se duce mertzu ca pe gheaza..si sa NU mai vorbim despre Efficient Dynamics...ca le da lectii la baietii de la mercedes...ah da..mertzu este elegant si comod..si atat!
|
9am109787 6 mesaje Membru din: 7/08/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 11:42
boss nu stiu ce crezi tu despre bmw-ul dar se pisa de 200 pe mercedes ai confort io am curaj sa ma pun cu tine cu un 740 din 98 si iati tu un mercedes si hai sa ne punem la drum sa mergem cat vrei tu si vedem care4 este mai obosit la drum si care sta mai chinuit nici o data mert nu are confortul bmw-ului
|
9am109787 6 mesaje Membru din: 7/08/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 11:49
gogule nu stiu ce masina ai vazut tu cu 3 cercuri dar audi are 4 inseamna ca ,cunosti la tractoare tu nu la masini
|
jejnk 138 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 18:36
amice, bmw m6 g-power are 750 de cp, nu 820 cum spuneai tu (te poti lamuri singur pe www.g-power.de), si nu este nicidecum concurentul lui slr!! mercedes slr nu are concurent din partea bmw`ului, bmw seria 6 este concurentul lui CL, implicit m6 concurentul lui cl65 amg!! hai sa nu cumparam sula cu prefectura. daca bmw ar dori concurent pt slr, sau mai nou actualul sls, acela ar fi mai degraba un nou Z8.
citez de pe siteul g-power.de , BMW M6 g-power nu are 820 de cai: "The starting basis for this project is the currently most exclusive model in the BMW product range, the BMW M6. Due to the combination of this fantastic basis with the technical innovative products of G-POWER, it was able to create a sports car of superlatives. Powered by a V10 SK III RS twin-supercharger engine with 750 hp / 552 kW, which enabled the G-POWER world record car to achieve a top speed of 367,4 km/h, the G-POWER M6 HURRICANE CS has got what it takes to be a member of the super car league " |
|
sotto077348 1 mesaj Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:56
am trecut si eu pe aici si am aruncat o privire la parerile voastre,,,,nuj de ce voi vorbiti din moment ce nu ati detinut amndoua modelele,,,nuj de ce criticati bmw din moment ce nu ati avut un model si nu ati cunoscut ce inseamna intradevar un motor de bmw ... mercedes audi sunt marci cu un nume mare dar nu se poate vorbi de o concurenta cu bmw...
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 17:21
da fiabile motoare de aia au treaba toti cu turbinele ..HMMM asta inseamna fiabilitate????????? Si hai sa nu mai batem campii cu confortul la bmw ca nu prea e m-am dat recent cu seria 7 face lift si nu prea le are cu confortul sati mai bine in seria 3, , daca sunteti asa tari in motorizari cu atatea premii de ce nu se vand bmws eria 7 mai bine ca s-urile?
Hai ca te-am blocat la intrebarea asta, poti muta mascota din dreapta in stanga, uitate pe APIA sa vezi diferente la vanzari. mai vorbim cand lansati urmatorul model poate va apropiati de coada lui S. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 17:23
seria 6 e concurent cu e coupe nu cu cl. da nu-i nimic cat taim invatam
|
cHiBiTZu 10 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 23:04
De la: sotto039506, la data 2009-12-19 17:21:30 da fiabile motoare de aia au treaba toti cu turbinele ..HMMM asta inseamna fiabilitate????????? Si hai sa nu mai batem campii cu confortul la bmw ca nu prea e m-am dat recent cu seria 7 face lift si nu prea le are cu confortul sati mai bine in seria 3, , daca sunteti asa tari in motorizari cu atatea premii de ce nu se vand bmws eria 7 mai bine ca s-urile? iti raspund eu de ce se vinde mai bine S-ul decat Seria 7: pt k S-ul este mult mai elegant decat 7-le, knd vezi S-ul ii poti spune limuzina, pe cand la Seria 7 nu prea poti, te pune pe ganduri dak e sau nu. acum ceva timp in urma am primit de la acest site un anunt (sa-i spun asa) in care scria k cei de la BMW vor produce Seria 5 Breack M, de ce ar face dintr-o masina destinata familiei o masina de "curse"? pt ca se cere, nu? iar referitor la Seria 7...knd a fost lansata aceasta "nou" generatie a primit fff multe critici pt vremurile respective deoarece era ceva nou/socant, ca si in cazul lui phantom, in ambele cazuri vanzarile au depasit cu mult asteptarile/presupunerile. la ceva timp dupa lansarea lui phantom a fost invitat la promotor "nimeni altul decat" victor becali :) (sau cum l-o chema pe varu lu gigi), el lunadu-si phantom si povestea cum a ajuns el sa-si ia masina asta si nu maybach-ul de la mercedez, mi-a placut f mult explicatia lui si anume... se afla intr-un showroom-ul cu mai multe marci dintre care si cele in cauza, il intrebase pe baiatul care se ocupa de vanzari ce-i recomanda, la care tipul (stiind cine este) ii spune: sunteti o persoana care va trageti dintr-o familie bogata, nu? in cazul asta va recomand phantom deoarece aceasta marca (rolls royce) este asociata cu cei care se trag dintr-o familie bogata, iar maybach-ul este asociat cu acele persoane care se imbogatesc peste noapte.prin urmare rolls royce-ul (oricum se stie) este o masina de clasa fff inalta fata de maybach, iar cei de la BMW asta vor sa faca si cu modelele lor, sa le ridice la nivelul lui rolls royce comparativ cu mercedez. ceea ce se discuta aici... e in zadar, sa ne mai pierdem timpul. eu indragesc BMW-rile, imi plac si cateva modele de la Mercedez, dar nu putem sa ne contrazicem noi si sa vb urat despre aceste marci, caci... fie ca ne place/convine fiecare firma este mai buna in anumite chestii si fiecare fura de la cealalta ideii. totusi sunt marcile din top-ul masinilor scumpe, pe care nu toti ni-le putem permite si nu avem noi dreptul sa vb urat despre ele fara sa le fi condus/testat. asta este parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 07:13
tocmai am testat si s 350 cdi si bmw 730 so a8 3.0 tdi si dintre toate la confort eleganta si tinuta de drum s 350 conduce detasat , la motorizari sunt cam egale, vezi si un test intre s 500 , 750 si panamera in auti bild .
|
cernobal 1 mesaj Membru din: 28/06/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 19:00
exista in lume 2 masini tari:mercedes si restul asa k nu mai comentati asa aiurea.....sanatate.
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 02:39
cernobale frate... nu pot decat sa sper sa iti dai seama singur de greseala.
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 21:35
Salutare myker2002, si eu am un VR6 pe un passat din 96, e super tare , vreau sa-i pun turbina, sa-l duc la vreo 300 cp.
ce zici merita ? tu ce ai? mai vorbim Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

... ups nu gasesti!!!!!
, cine vb de spionaj BMW????, N-am vazut unul mai mare dupa camera pe timp de noapte de la Mercedes hop si BMW seria 7 cu 3 camere sa vada mai bine cum trece S-ul pe langa ea!!!!!!