back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bmw seria 7 (nou) - poze

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

marianradu_brazi

10 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 20:35

DOAMNE...cat va poate debita mintea; discutati discutii!!!

mariuscc1983

75 mesaje
Oras: Lugoj

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:32

Mie mi se pare ca noul C-classe de la Mercedes arata muuuuuuuuuult mai bine decat toate modelele din clasa sa si apropo am auzit ca e foarte reusit (Cunosc pe cineva care se felicita singur in fiecare zi ca si-a luat masina). Designu e superb, dotarile, tipic mercedes cu accent pe siguranta. Care e problema daca ai o masina stilata cu performante superioare? Au reusit sa creeze si acest lucru

Raporteaza abuz de limbaj
cHiBiTZu

10 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 20:08

nu cred k arata mult mai bine fata de toate modelele din clasa sa, poate fata de celelalte modele C-classe, este adevarat k este mai agresiva dpdv estetic, problema e alta k ei acum au reusit sa "creeze" si acest lucru;acum k sunt la inceput.e parerea unora dar adevarul va iesi la iveala mai tarziu knd o sa scoata modele din toata gama imbinand performanta si eleganta si anume k ei vor inlocui eleganta cu performanta, vor pune accentul mai tare pe sportivitate si vor lasa liniile elegante.de ce oare au facut ei pasul asta?eleganta la ei reprezinta imaginea firmei.cand spui mercedez te gandesti fara sa vrei la eleganta, asa ca ... sunt tare curios peste cativa ani buni sa vad ce renume va mai avea si daca o sa mai fie la fel cum a fost pana acum renuntand la imaginea firmei (as putea spune).

zon

84 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 01:31

corect

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 15:16

dc nu?au facut ALTCEVA...ceva care sa prinda....si a prins...dc conteaza ce faceau inainte daca ceea ce au facut acum e frumos??

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 15:23

nu cred k o sa vezi limuzinile de acum de la mercedes cu scaune recaro, rollcage, samd.Eleganta interiorului nu cred ca va fi schimbata...in schimb putina sportivitate la exterior nu strica.

cHiBiTZu

10 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 10:27

este un pas important pt ei si a prins pt k lumea in ziua de azi numai vrea masini "puturoase", vor masini performante, fff rapizi si agresive.ceea ce-au facut cei de la mercedez cu C-classe e bine dpdv economic pt ei, ca-si vad produsul, asta si este motivul pt care ei au abordat agresivitatea, iar referitor la faptul k nu conteaza ceea ce-au facut pana acum te inseli rommy, pt k ... asa cum am mai spus: eleganta este imaginea firmei si dak ei renunta la ea... peste cativa ani cand o sa spui mercedez cu ce o sa echivalezi ??? cu eleganta nu o sa mai poti. cu performanta??? nu prea cred, asta ar insemna ca BMW sa ingenuncheze in fata mercedez-ului ceea ce nu se va intampla niciodata, in primul rand k mercedez face schimbarea si intra pe domeniul BMW-ului si in al doi-lea rand mercedez-ul va fi intotdeauna asociat cu eleganta si faptul asta s-ar putea sa-l traga in jos mai tarziu.de ce nu a incercat cei de la audi sa intre pe domeniul asta?eu unu nu cred k mercedez o sa mai fie ceea fost cel putin dpdv al renumelui si sunt curios sa vad lumea cu ce o sa asocieze mercedez-ul peste 5-10 ani.

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 17:54

numele mercedes va putea fi asociat si cu performanta pt. k au cu ce...si dak vor...pot face masini f sportive si f performante datorita celor 2 divizii sport: AMG SI BRABUS.
Oricum...la interior un Mercedes mereu va ramane un Mercedes...nu doar prin nume...ci si prin eleganta si stilul aparte.

gaby_zazel

9 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 05:07

3 4 - 0 pt zon nu mai stiu cat e scoru' dar are ceva avans ....

keddydriver78

28 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:25

De la: Rommy, la data 2008-11-17 02:00:22seria 7 m-i se pare cea mai urata limuzina de la germani...ati uitat de Phaeton...care mi se pare mai eleganta k seria 7.e prea mare si pt mine pare k seamana cu o balena...la design exterior e sub s classe, phaeton si a8...dupa cum am zis>seria 7=o balena mare si grasa...

Ai vazut ce are phaetonu' i fata..... iti spun eu, are un mare poate prea mare Wcare vine de la nemtzescul "MASINA POPORULUI"

zon

84 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:47

hai si La multi ani !!!

cristian_antal66

33 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 06:28

bine mai oameni buni imi spuneti si mie care era prima masina dotata cu a.b.s ? b.m.w pune accent mai mult pe sportivitate iar mercedes benz pe lux(vezi b.m.w gina si mercedes ocean drive)de ce fiecare firma de masini se ia dupa mercedes? (vezi cls) si nu ma pot plange deloc de aceasta clasa fiindca detin un cls 350 si sa nu-mi spuna nimeni ca regretatul domnu DAIMLER nu a inventat nimic astept ca si B.M.W -eul sa faca dubite , microbuze autobuze autocare sau autotractoare dar nu pot spune ca B.M.W eul nu face masini frumoase si bune tare as dori sa conduc un B.M.W M5 dar si un MERCEDES CLS 55 A.M.G nu ma refer la concurenta dintre aceste doua masini fiindca ca nu este concurenta va veni de la aston martin , porsche sau lamborghini pentru CLS sau cine stie ce marca pot sa spun ca si B.M.W. a inventat o noua clasa (X6) de abia astept sa vad concurenta de la alte firme AS AVEA O INTREBARE NU STITI NIMIC DE MASINILE VECTOR SAU ISDERA? ARE CINEVA CATEVA POZE CU ACESTE MASINI?

criss
cm_alin

7 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 05:38

Terminati cu discutiile BMW vs Mercedes.

"Cel mai bun motor al anului 2007 - BMW 3-litri Biturbo (335i)"
www.automarket.ro/stiri/cel-mai-tare-motor-din-lume-e-un-bmw-318...

"BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008"
forum.4tuning.ro/showthread.php?t=76938

PREMIANTII
Motorul Anului 2008: BMW 3-litri Twin-Turbo (135, 335, X6)
Cel mai bun motor nou al anului 2008: BMW 2-litri Diesel Twin-Turbo (123d)
Motorul ecologic al anului 2008: Toyota 1.5-litri Hybrid Synergy Drive (Prius)
Cel mai performant motor al anului 2008: Porsche 3.6-litri Turbo (911 Turbo, 911 GT2)
Sub 1-litru: Toyota 1-litru (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroen C1, Subaru Justy)
De la 1 litru la 1.4-litri: Volkswagen 1.4L TSI Twincharger (Golf, Touran, Tiguan, Jetta)
De la 1.4l la 1.8l: BMW-PSA 1.6l Turbo (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207/308 )
De la 1.8l la 2l: Volkswagen/Audi 2-litri Turbo (A3, A4 Cabrio, A6, TT, Eos, Jetta, Golf GTi, Seat Altea, Leon, Skoda Octavia)
De la 2l la 2.5l: Subaru 2.5-litri Turbo (Forester, Impreza, Outback, Legacy)
De la 2.5l la 3l: BMW 3-litri Twin-Turbo (135, 335, X6)
De la 3l la 4l: BMW 4-litri V8 (M3)
Peste 4 litri: BMW 5-litri V10 (M5, M6)

Cate motoare de BMW numarati si cate de Mercedes ?!

Distantza cea mai mica de franare tot la BMW.. etc

Si ptr fanii Mercedes sa le intre in cap: Topul e facut de ziaristi, ingineri, si oameni care chiar au condus masinile astea! Deci aia stiu ce vorbesc, nu voi. BMW ruls si terminati cu mercedesul vietii ca ne-am saturat deja.

Si undeva chiar aici pe sotto.ro gasiti un articol unde scrie negru pe alb ca BMW este cel mai prestigios fabricant de masini de lux!!! Mi-e lene sa caut.. gasiti cu search.

so.. BMW motorizari peste mercedes.. lux BMW peste mercedes.. vanzari BMW peste mercedes! Si toate astea le spun inginerii si oamenii indreptatiti, nu voi care nici macar nu ati condus masinile astea. hai pa gusterilor cu mercedesul vostru. BMW ruls!

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:07

De la: keddydriver78, la data 2008-12-29 18:25:03
De la: Rommy, la data 2008-11-17 02:00:22seria 7 m-i se pare cea mai urata limuzina de la germani...ati uitat de Phaeton...care mi se pare mai eleganta k seria 7.e prea mare si pt mine pare k seamana cu o balena...la design exterior e sub s classe, phaeton si a8...dupa cum am zis>seria 7=o balena mare si grasa...

Ai vazut ce are phaetonu' i fata..... iti spun eu, are un mare poate prea mare Wcare vine de la nemtzescul "MASINA POPORULUI"

si ce legatura are asta cu ce am spus eu?ai adus un argument prea putin important k sa fie luat in seama...eu ziceam de performantele acelei masini in special...si de ce e in stare...nu de firma...

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:13

Ca motorizare-BMW este cel mau bun motorist din lume!

UN MERCEDES tine o viatza si un BMW un deceniu!

cristian_antal66

33 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:00

ma baiatule tu conduci vreun b.m.w fiindca eu conduc una si nu e una oricare ci MERCEDES CLS PENTRU ALIN

criss
stoian_sergiu2005

6 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 01:55

MAI rommy,eu sunt posesorul unei seria 5,crede-ma,am mers si cu E-class,e buna,eleganta dar nu vioaie.Bmw are viata ba nu,are vieti multe,putere si frumusete sportiva,tinereasca

cm_alin

7 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 16:45

De la: cristian_antal66, la data 2009-01-16 22:00:36ma baiatule tu conduci vreun b.m.w fiindca eu conduc una si nu e una oricare ci MERCEDES CLS PENTRU ALIN

Desteptule nu are nici o legatura postul tau cu ce am spus eu sau cu topicul acesta. Nu e nimeni curios ce conduci tu. Conduci un CLS ? so ?! Condu mai bine un Lamborghini! Subiectul e despre seria 7 !!! Nu stiu de ce unii ati deviat la Mercedes! Dar oricum, juriile formate din analisti, ziaristi si ingineri si cine o mai fi, au decis ca BMW ruls! Deci nu-s curios ca tu conduci un cls. Bravo tie. Eu am familie si conduc un SUV. Si mai sus de postul tau este un destept care spun ca "Mercedes tine o viata, BMW un deceniu." Corect, oricum in tarile ocidentale oamenii isi schimba masina tot la 10 ani daca nu si mai repede. Ce folos sa contruiesti o masina care tine mai mult de un deceniu, si care dupa un deceniu sunt sigur ca o sa polueze atat chimic cat si estetic. hai pa ca deja unii dintre voi sunteti dusi. p.s. desteptule: si un BMW tine o viata, uite cate ursuletze sunt pe strazi ;)

cristian_antal66

33 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 11:13

de ce nu am vazut eu oare microbuze B.M.W?

criss
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:53

ARE careva dintre partcipantii la discutie(proprietar) Seria 7 BMW- sau clasa S Mercedes?

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:01

Ursuletzul are o fatza de c** de cind s-a fabricat prima oara si tu conduci o masina poluanta de noua....deci esti un as in materie! Auzi ....SUV....

cm_alin

7 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 01:01

De la: redefyny, la data 2009-01-19 11:01:39Ursuletzul are o fatza de c** de cind s-a fabricat prima oara si tu conduci o masina poluanta de noua....deci esti un as in materie! Auzi ....SUV....

Banuiesc ca la mine te-ai referit cu SUV-ul :) Esti un mare, pardon, imens dobitoc! Te bagi aiurea in seama.. da macar ai intrebat ce suv conduc ?! Macar te-ai gandit ca suv-ul polueaza mai putzin ca un S500 sau un seria 7 ?! Si referitor la ce ziceai ca ursuletul avea o fatza de nus tiu ce.. vanzarile au confirmat ca a avut o fatza ok. NU va mai bagati in seama aiurea daca nu stiti pe ce lume sunteti.

blow ya mind

cristian_antal66

33 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:55

nu stiu dar ursuletul arata bine si in interior cat si exterior
chiar am condus asa ceva unul din 92 si acuma merge destul de bine

criss
cristian_antal66

33 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 23:00

catre ROMMY mai prietene spunemi te rog care este cea mai rapida berlina ai auzit de bullit sau de rocket sunt doua modele produse de mercedes si prparate de cunoscutl tuner BRABUS CREDEMA ARATA NU BINE FOARTE SUPER

criss
cm_alin

7 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:53

De la: cristian_antal66, la data 2009-01-20 23:00:47catre ROMMY mai prietene spunemi te rog care este cea mai rapida berlina ai auzit de bullit sau de rocket sunt doua modele produse de mercedes si prparate de cunoscutl tuner BRABUS CREDEMA ARATA NU BINE FOARTE SUPER

..uite prietene, iti dau eu raspunsul in locul lui ROMMY :)
www.sotto.ro/articol/Stiri/2570/Cel-mai-rapid-sedan-din-lume-est...

Cea mai rapida berlina e un BMW ;) ..dar oricum, fazele astea nu-si au rostul, sunt convins ca la anul cea mai rapida berlina va vi un audi, apoi iar mercedes, si din nou bmw :) sau poate intra si jaguar in competitie ca mai nou se relanseaza puternic. oricum.. ->
""Salut crisan,
Pe forum ...
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii BMW Seria 7 (nou) - poze"" --> so.. nush de ce postati aiurea si nu la subiect.

si daca tot veni vorba.. ati observat ca noul S are capacul portbagajului furat de la seria 7?! Iar noul C are "sprancenele" de deasupra farurilor furate de la seria 5?! Tot mercedes a fost intr-un proces cu mitsubishi acum vreo 10 ani cand era acuzat mertzu ca a furat de la niponi, au si pierdut procesul parca. Oricum, sunt buni in spionaj si la furat cei de la benz :)

Ca sa nu va mai certati eu zic ca BMW, Mercedes si Audi sunt miezul, depinde doar de gustul clientilor, iar invingator este cel care scoate modelul nou, cam asa se intampla la fiecare lansare intre cei trei. Asa ca va rog postati referitor numai la topic.

blow ya mind

iiton

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 01:11

BMW (SPORT/LUX/SIGURANTA) SI CEI MAI MULTI FANI,MASINA DE JOACA,AM UN SERIA 3 SI CREDE-MA CA NU STIAM CA MA POT ATASA ATAT DE RAU DE EA,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ARE CARACTER MASINA ASTA!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:51

sus bmw-ul tata......nu cred ca o sa se mai fabrice masina ca bmw-ul, este doar o masina de serie care trage grav rau....are singe de bavarez in motoare baietziii adica este aproximativ 30 la suta din singe italian si 70 la suta german...consultati istoria
ps; cine a avut bmw tot bmw va lua...nustiu dec dar eu asa patesc mereu,,,,dupa ce o vind iau alt bmw ........asta e

costy_raoul

4 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 01:52

Mai fratilor o fi tare si si mercedesul dar ziceti-mi si mie o masina care sa fie la fel de frumoasa si puternica precum un un m6 coupe?La audi dap e una aproape de bmw si aceeea e audi rs 8 sau r8!Mercedesul are doar slr-ul dar cat e de urat la design fata de audi r8 si de bmw m6?In schimb la clasa de lux trebuie sa recunosc ca mercedesul e peste bmw si audi!

costy_raoul

4 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 01:58

Si mai e o chestia care nu are treaba cu tehnica si puterea dintre cele doua!Asta e ceva legat de "ce vor fetele"Adik ma refer ca majoritatea fetelor aleg un bmw in loc de mercedes!Oare de ce?
Sunt curios sa vad ce ras dati!

cHiBiTZu

10 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 17:28

iti dau eu un raspuns, dar mai intai vreau sa-ti spun k nu poti compara m6 cu slr, pt k slr-ul este un supercar (ca sa spun asa) plus k slr-ul este un roadster,pe cand m6 este un model de serie imbunatatit, care poate fi coupe sau convertible. iar referitor la ce spune-ai de fetitze ... de ce aleg bmw-ul si nu mercedez-ul, eu unu cred k e chiar simplu raspunsul, pt k bmw-ul este masina tineretului si k nu o consideri limuzina,chiar si seria 7, asta este avantajul la un bmw, chiar si seria 7 de ai tot nu te consideri la volanul unei limuzine, pe cand la un mercedez ... treaba sta altfel, s-classe il folosesti ca limuzina, nu poti sa spui k ies cu"el" ma plimb prin oras ;)

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BMW Seria 7 (nou) - poze
Mergi la: