back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Super inventii for free

aea

3 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 12:46

Din cauza taxelor foarte mari modificate in ‘ 07 de guvernul Tariceanu , de la 0 lei la 800 lei la venitul meu !!! , totusi am o pretentie de bun simt la procente din profit , cel mai bine ar fi sa fiu contactat pentru o dezvaluire completa pentru ca si eu as veni cu o suma de bani dar nu imi permit pentru fiecare inventie sau model industrial sa platesc 800 lei , aeaeaz@gmail.com .

Decat sa le tin in mine si sa nu am nici o sansa mai bine le fac publice ...

Poate multi veti zice ca unele inventii sunt deja inventate si poate asa e dar atuci parerea mea e ca au fost abandonate fara a fi analizate suficient , ar trebui initiate programe de cercetare clare care sa arunce orice fel de indoiala :

a. Ermetizarea cartuselor pentru imprimante , multifuctionale …. : se aplica la imprimante , multifuctionale … tot ce are cartuse ce se pot usca si consta in realizarea pentru cartuse o unui capac special care inchide ermetic compartimentul cartuselor sau tot interiorul sa fie ermetizat prin un capac extern , asfel s-ar impiedica uscarea cartuselor in caz ca nu folosim imprimanta … mai mult timp .

b. Drumuri si trotuare de ,cauciuc’ : cu totii stim acele drumuri de sat sau padure de pamant cu pietre , pline de gropi si santuri ce ne umple de praf , noroi … prin nivelarea cu pietris si punerea unor covoare de cauciuc (un fel de ninoleum mai gros) o combinatie de plastic , cauciuc , metal , material textil … acestea pot deveni super drumuri cred ca foarte simplu de realizat , bineanteles trebuie studiata si rezistenta lui in timp la soare , inghet si facute numeroase teste si cercetari in acest sens !!! , in prezent sunt niste pavele de cauciuc ca un fel de gresie cu care se paveaza …

c. Dale prefabricate pentru constructia de drumuri in localitate sau inafara : as zice drumurile viitorului pentru ca daca ne uitam la drumurile din prezent , chiar cele din occident toate sunt in valuri si cu multe crapaturi numai ca la noi sunt mai multe si mai mari denivelarile si crapaturile .

...................

Toate inventiile detaliate le gasiti aici pe 3 pagini: inventword.wordpress.com si le ofer free la cine crede ca sunt benefice .

Sper ca nu am gresit aria de publicare ...

Raporteaza abuz de limbaj
aea

3 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 14:06

sa inteleg ca nu se poate da link direct ca asa nu va intelege nimeni nimic din inventile mele , iar daca le postez toate aici ar fii topicul f lung inventword.wordpress.com

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 14:31

De la: aea, la data 2010-05-27 14:06:46sa inteleg ca nu se poate da link direct ca asa nu va intelege nimeni nimic din inventile mele , iar daca le postez toate aici ar fii topicul f lung inventword.wordpress.com[/quote]

...cautã pe-aceastã temã a forumului, ºi-ai sã gãseºti inf. despre ceea ce te intereseazã

| Varianta pentru tiparire a topicului SUPER INVENTII FOR FREE
Mergi la: