back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca basescu ,boc,udrea,videanu,blaga si clientela pdl au papat banii dece trebuie sa plateasca poporul ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 20:34

De la: dana01, la data 2010-06-08 18:58:43ptr.9am178165
pentru ca ai citat msg. meu o sa ma invrednicesc sa-ti raspund. desi esti arogant si argumentele tale nu tin seama de ceea ce spusesem mytcor si cu mine.

nu cred ca am contestat existenta autostrazilor, sau a pensiei superioare in Grecia sau aiurea. dar ca sa te lamuresc cu pensia in Grecia. fie ca este a 13-a sau a 14-a pensie acestea au fost stabilite legal ca si drepturi ce SE CUVENEAU, la fel ca si in Ro.. ia fa tu o socoteala si vezi cit inseamna reducerrea cu 15% a pensiei in Ro. si cit inseamna taierea celor doua pensii cuvenite in Grecia.

atit Grecia cit si Ro.au fost conduse prost ptr.o perioada lunga de timp. Ungaria mai putin, cel putin se vede unde au mers banii. Dar asta inseamna ca toate trei o sa treaca la fel prin sit.dificile. Toate trei au de rambursat bani multi in timp putin. si asta coroborata cu scaderi drastice ale incasarilor bugetare ptr.ca este criza. Printr-o intimplare Ro.are sansa sa nu se fi imprumutat atit de mult si sa nu aiba un deficit asa de mare ca Hu sau Gr. Si noi si Gr. si Hu. va trebui sa facem in asa fel incit sa ne ajunga banii ce inainte nu ne ajungeau si sa mai punem si la pusculita. De ce?!? Pai intreaba-i pe politicienii de alaltaieri si ieri.... Asta in toate cele 3 tari.

Am mai spus-o de multe ori pe aici: stoparea&pedepsirea hotiei, evaziunii, risipei sint lucruricare sint absolut necesare in Ro. Si nu de cind a venit PDL la putere, nu?!? Dar aceste masuri cer mult timp, discernamint si tin mai mult de reforma statului decit de rezolvarea unei sit.urgente.
Toate guvr.de pina acum au avut (declarativ) pe agenda si masurile de mai sus. A rezolvat vreunul dintre ele problema?!? Nu. Dimpotriva le-au amplificat.
Ro poate acum sa-si puna finantele in ordine.
Guvr.asta, daca are suficienta vointa, poate sa nu transforme sit.asta dificila intr-o catastrofa.

Da' mai bine sa traiasca Crin&Geoana!! ca doar ei stiu ce si cum. sint salvarea noastra!!! Este?!?

p.s. dar nu mai bine lectrurezi tu dex-ul inainte de a le altora lectii?!?
DEX: PROPAG�ND�, propagande, s.f. Acțiune de r�sp�ndire a unor idei care prezint� și susțin o teorie, o concepție, un partid politic etc., cu scopul de a convinge și de a c�știga adepți. � Din fr. propagande
Rezulta de undeva ca trebuie sa fie obligatoriu a puterii?!? spune ceva despre canalele media aservite puterii?!? Fabulatio tremens?!?

Nenorocirea Greciei se datoreaza faptului ca aceasta tara a raportat minciuni in legatura cu veniturile bugetare adica exact ce a facut guvernul boc anul trecut prin nereturnarea TVA-ului, practica aflata la limita legii. Cand m-am referit la autostrazile din Ungaria, m-am gandit la infrastructura acestei tari care este infinit superioara Romaniei, si deci ei ar putea face economii la acest capitol si nu noi, intrucat ne lipsesc elementele de baza ale acestei infrastructuri. Cu privire la taierea celei de a 13 si a 14 pensii, in Grecia este vorba de a 13-a si a 14-a pensie, repet a 13-a si a 14-a pensie, in Romania nu exista asa ceva, iar pensia minima este de 600 de euro. Imi spui cat e pensia minima in Romania? Daca nu stii iti spun eu: 350 de lei adica aproximativ 85 de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ambele tari se afla intr-o situatie economica si sociala muuuuuult superioara Romaniei, nici vorba sa ajungem in situatia lor pentru ca suntem mult mai jos, prin urmare, Romania are de recuperat la 2 capitole: economic si social;
1. La capitolul economic trebuie luate urgent masuri de stimulare a economiei ceea ce guvernul boc s-a dovedit incapabil de a face;
2. La capitolul de protectie sociala trebuie asigurat UN TRAI DECENT, tuturor oamenilor care au muncit IN MOD CINSTIT in Romania, si si-au platit corect taxele si impozitele.
La ambele capitole se pot gasi solutii financiare prin extirparea tumorilor reprezentate de multiplele directii si agentii aservite politic PDL-ului si lui basescu, restructurarea grabnica a stufoaselor si ineficientelor servicii de informatii precum si inghetarea tuturor achizitiilor publice contractate de guvernul PD-L. De asemenea, o alta sursa importanta de venituri la bugetul de stat ar putea-o constitui impozitarea drastica a bunurilor de lux( inclusiv masini) si a imobilelor ce au o suprafata mai mare decat cea stipulata in lege pentru impozitul obisnuit.
Odata cu depolitizarea Parchetului si a Fiscului, aceste institutii sa faca investigatii si controale care SA VIZEZE PE TOTI DEMNITARII CARE SUNT MEMBRII A CONSILIILOR DE ADMINISTRATIE ALE FIRMELOR CARE FAC AFACERI CU STATUL, SAU A CAROR RUDE APROPIATE SUNT IN ASTFEL DE CONSILII SI IN FUNCTIE DE PREJUDICIUL CREAT SA SE TREACA LA CONFISCAREA UNEI PARTI SAU LA CONFISCAREA TOTALA A AVERII.
Iar cum unele din aceste masuri le-am gasit mai ales in programul d-lui Crin Antonescu, mi se pare normal sa am incredere in el decat intr-o sleahta de mafioti in frunte cu un fost securist si un turnator care si-au dovedit incompetenta. Eu nu sunt genul care crede ca exista omul providential, asta o credeti doar voi cu mintile voastre intunecate obisnuite cu indoctrinarea, sau smenari care o faceti pentru bani, eu CRED IN INSTITUTII PUTERNICE CARE NU SUNT ASERVITE POLITIC SI-SI FAC TREABA SI MAI CRED IN OAMENII OBISNUITI DAR ONESTI.

P.S: Copy-paste-ul pe care l-ai dat l-am gasit si eu pe net si nu ma convinge. Te rog sa-mi prezinti un caz din istorie in care a fost vorba de o actiune de propaganda, alta decat cea oficiala.

dana01

24 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 11:18

Mishto argumente, Halal buna credinta!!! Demne de retorica otarita a lu' Crin. Bun maestru!!
Adica intii trimiti la DEX si cind cind vezi ca DEX-ul te contrazice zici ca nu e bun. Bravo! Intra in politica Ro. E nevoie de tine.

Iti repet, cea de-a X pensie este tot un drept legal ca si la noi. Nu este un favor asa de bunavointa.... Ca o numesc a 13-a, a 14-a n-are nici o importanta. Cert este ca in medie sint 8400 - 1200= 7200E adica o scadere de, aproape, 15% a veniturilor pensionarilor. Q.O.D.

toate propunerile pe care zici ca le-ai gasit in prog.mentorului tau figureaza in prog.TUTUROR partidelor, parlamentare sau nu. si daca buna credinta te da afara din casa o sa observi ca mai nici unul nu spune CUM va ajunge la rez.clamate acolo. nici unul nu spune ca toate tin de reforma statului, ca sint lucruri bolnave structural. ca trebuie schimbate mentalitati, etc, etc.

te rog da-mi un exemplu concret de masura ptr.stimularea economiei care sa mentina totusi veniturile bugetare, sa nu duca la reducerea salariilor&pensiilor sau sa nu necesite cheltuieli bugetare. asta ca sa vorbim la concret, ptr.aceasta sit.si nu ptr.una ideala de manual de ec.
good luck!

9am080361

5 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 11:52

NU TREBUIE SA PLATEASCA PENSIONARII CARE AU MUNCIT O VIATA CA SA AIBA O PENSIE SA TRAIASCA LINISTITI LA BATRINETE.SA LISE CONFISTE TOATE AVERILE,ASTIA SUNT MAI RAI CA ,COMUNISTII,AIA AU FACUT CEVA PENTRU POPOR.DAR BASESCU,UDREA,BLAGA,BOC,VIDEANU,BERCEANU CE A FACUT PENTRU POPOR?RASPUNDETI ASTIA SUNT CEI CARE NE CONDUC.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 12:07

De la: 9am188598, la data 2010-05-25 22:55:14Onoua mascarada pusa la cale de Basescu ,Boc si CLIENTELA pdl,chiar mai rabda romanii ?

Cine a fost in fruntea statului cei mai multi ani...ION ILIESCU
Ce partid a fost la guvernare?..PSD
Cine a vandut tot la straini pe nimic...ILIESCU SI PSD
CINE a urmat la conducere Constantinescu si PNT-CD...care a cerscut somajul si a redus productivitatea...
Basescu a fost suspendat de guvernul PNL...GUVERNUL TARICEANU care pentru ca a aranjat acele pensii lipsite de contributie...a crescut salariile si indemnizatiile parlamentarilor si senatorilor, ALESI DE NOI, VOTATI DE NOI,...NE_ A OFERIT SI NOUA PRAF IN OCHI...PROMISIUNI DE CRESTERI SALARIALE SI CRESTERI DE PENSII> A FURAT O SUMA IMENSA prin intermediul lui Vosganian....
Ce a preluat PD-L???
A promis reforma si a fost blocat de PSD ...GEOANA...
SI in continuare GEOANA blocheaza reforma????
Cine trebuie pus la zid????
CINE A DISTRUS LUCRARILE DE CONSTRUCTII HIDROTEHNICE SI LUCRARILE DE IMBUNATATIRI FUNCIARE???

ILIESCU SI PSD....inginer constructii hidrotehnice....
Cine a distrus institutele de cercetare din AGRICULTURA ROMANEASCA????
ILIESCU si PSD.
O zi buna va doresc tuturor

Raporteaza abuz de limbaj
vaiana

46 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 14:12

Sloganul electoral al PD-L:
"Frati romani! Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!"
sa aveti o zi frumoasa...cat se mai poate...

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 18:18

Am mai spus �i unii s-au sup�rat atunci. Nu este nevoie de un al III-lea r�zboi mondial ca s� murim. Este suficient un Traian B�sescu �i un Boc cu PDL care s� ne termine f�r� s� fie acuzat de genocid cum �l acuzau pe Nicolae Ceau�escu. V� da�i seama c��i vor muri dintre cei �n v�rst� �n special. F�r� sprijin de la copii ci dimpotriv�, cu o pensie diminuat�, cu alimente �i medicamente scumpite, pr�da�i �n casa lor de ultimul leu de c�tre orice infractor intreprinz�tor nu au �anse de supravie�uire. S� nu m� �n�elege�i gre�it. �n anii "50 - "60 era chiar mai r�u. Dar oamenii aveau p�m�ntul �i gospod�ria lor, �tiau �i aveau �i deprinderea de a munci �i produce �n agricultur�. Deci puteau supravie�ui. Acum c��i se �ntorc la p�m�nt (nu �n p�m�nt) ? Din ace�tia c��i �tiu ce trebuie s� fac� cu p�m�ntul ?
Nici nu v� trece prin minte ce va urma �n urm�torii 2-3 ani. Ca s� po�i �n�elege trebuie s� observi cum se �nv�rte p�m�ntul mai de mult s� po�i anticipa cum se va �nv�rti �n continuare. Aici nu m� refer numai la Rom�nia. Cine va supravie�ui �i va citi aici va �n�elege. Dar, a�a cum am mai spus, bine ar fi s� m� poat� contrazice cu o direc�ie mai optimist�.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 18:23

De ce trebuie s� pl�tim ?
Aici nu vorbim de poporul rom�n ci de reprezentan�ii s�i respectiv acum oamenii politici. �n str�ns� leg�tur� cu ace�tia sunt �ns� �i anumi�i indivizi care formeaz� un anume electorat �i care indirect sunt vinova�i c�-i voteaz� �n pofida gre�elilor. Dar �i culpa aceasta este discutabil� pentru c� o mare parte se datoreaz� lipsei de cuno�tin�e, tendin�ei de a se l�sa u�or cump�ra�i �i manipula�i de o putere care le "lumineaz�" c�rarea �i f�r� de care ei nu ar fi �n stare s� mearg� singuri. Cunoa�tem destui indivizi care nici la v�rste �naintate nu pot decide singuri: ei ascult� de p�rin�i, neveste, soacre, colegi �i oricine se ofer� s� le dea un sfat respectiv �i de mass media care orice arunc� pe pia�� ace�tia �nghit nemestecat neav�nd cuno�tin�e s� poat� discerne �ntre adev�r �i minciun�. De altfel de multe ori este greu �i pentru un individ cultivat, dar neinformat �n spe��, s� nu gre�easc�. Bine acest lucru nu scuz� prostia care se bag� �n fa�� mereu.
A�a este ea �i nu avem ce s�-i facem. Cei mai vorbitori sunt cei care au cel mai pu�in de spus.
Noi spunem s� dea Domnul �i rom�nului mintea de pe urm� �i s� sc�p�m �ara de nerom�ni, de nepricepu�i �n a conduce �i de ho�i. Poate avem noroc.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 06:38

De la: vaiana, la data 2010-06-09 14:12:30 Sloganul electoral al PD-L:
"Frati romani! Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!"

Simpatic si semnificativ slogan, sunt de acord!!!!!!!

9am074119

2 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 14:37

De ani buni tara este secatuita de toti fostii granguri si smecherii tranzitiei.Alde Nastase,Patriciu,Voiculescu ,analfabetul Vanghelie,sunt numai cateva exemple de indivizi ,care au profitat in ultimi 20 de ani si din postura de caini hamesiti dupa asa zisa revolutie ,au ajuns niste exemplare cu cele mai nesimtite falci,guse si straturi de osanza ,care ar face invidios ori ce exemplar din rasa Porcina.Nu spun ca cei care sunt acum la guvernare sunt imaculati,dar ei cel putin vor sa faca adevarata revolutie.Prin legea noua a salarizarii,prin legea pensiilor care are la baza principiul contribitivitati,se vrea schimbarea cu 180 de grade a vechilor aranjamente si drepturi obtinute pe baza unor legi strambe si imorale.La ora actuala toti cei care beneficiaza de aceste legi ,sunt in culpa,sunt de o nesimtire crasa si de o obraznicie nemaiantalnita,prin felul in care isi apara prada ,culmea ca sunt indivizi de la care te asrepti la un minim de decenta,de moralitate,de corectitudine,mai ales ca nu uita sa-si afiseze diversele diplome,care de fapt ar trebui sai oblige la o prestanta bazata pe o moralitate si conduita exemplara.Eu zic ca odata reglementata aceasta sursa de hotie asa zis legala,se vor reglementa automat o multime de alte anomalii si abia dupa acveia putem sa ne intrebamde ce trebuie sa plateasca poporul.

vaiana

46 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 15:35

as vrea sa mai deschid o problema.cei care sunt trecuti de 40 de ani stiu acest lucru:rezerva statului,acea rezerva compusa din grane ,conserve[legume ,fructe,peste,carne]si multe altele.stiu ca acea rezerva era pt necesitatea natiunii in caz de calamitati naturale sau...razboi.in timpul lui Ceasca[apropo,nu sunt nostalgica] acea rezerva se reinoia in fiecare an,in special cerealele si legumele care rezistau 1 an[cartofi,ceapa etc] si ca aceasta rezerva era pt 7 ani.mai exista oare??? voi ce spuneti?

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 15:43

De la: vaiana, la data 2010-06-10 15:35:15 as vrea sa mai deschid o problema.cei care sunt trecuti de 40 de ani stiu acest lucru:rezerva statului,acea rezerva compusa din grane ,conserve[legume ,fructe,peste,carne]si multe altele.stiu ca acea rezerva era pt necesitatea natiunii in caz de calamitati naturale sau...razboi.in timpul lui Ceasca[apropo,nu sunt nostalgica] acea rezerva se reinoia in fiecare an,in special cerealele si legumele care rezistau 1 an[cartofi,ceapa etc] si ca aceasta rezerva era pt 7 ani.mai exista oare??? voi ce spuneti?

nu numai romania avea aceasta politica si, din cate stiu, se practica si astazi, cel putin pe hartie.... pe 7 ani, cam mult....

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 18:59

De la: vaiana, la data 2010-06-10 15:35:15 as vrea sa mai deschid o problema.cei care sunt trecuti de 40 de ani stiu acest lucru:rezerva statului,acea rezerva compusa din grane ,conserve[legume ,fructe,peste,carne]si multe altele.stiu ca acea rezerva era pt necesitatea natiunii in caz de calamitati naturale sau...razboi.in timpul lui Ceasca[apropo,nu sunt nostalgica] acea rezerva se reinoia in fiecare an,in special cerealele si legumele care rezistau 1 an[cartofi,ceapa etc] si ca aceasta rezerva era pt 7 ani.mai exista oare??? voi ce spuneti?

Da draga! exista in contul UDREA,VIDEANU,BLAGA,BERCEANU,BOC si MAFIA PDL ,poporul suveran poate supravetui cu iarba,dacaadunavara pentru iarna

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 20:03

Masurile de austeritate luate de guvern vor aduce pe multi romani in pragul disperarii si al saraciei lucii.
Vor muri oameni de foame, de frig si din cauza bolilor pe care nu vor mai putea sa le trateze din lipsa banilor.
Multi romani vor ceda psihic din cauza ca nu vor avea cu ce sa traiasca si cu ce sa-si plateasca ratele la banci si utilitatile.
Oare, guvernantii nostri s-au gandit si la romanii care nu sunt pregatiti psihic pentru aceste masuri de austeritate?
Multi romani distrusi psihic vor recurge la acte necugetate, iar altii vor ajunge in spitalele de psihiatrie.
Ce vor face, cum vor trai familiile de romani cu mai multi copii doar de pe urma unui singur salariu amarat pe care-l castiga un singur membru al familiei?
Masurile luate de guvern vor face sa prospere afacerile funebre.
Infractionalitatea si coruptia vor atinge cote foarte mari, distrugand vieti si destine.

fnmromania.piczo.com/?g=57373024&cr=6

fnmromania.piczo.com/Miting_pensionari_FNM_Liga_muncitorilor?cr=6

9am109115

9 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 00:16

Foarte simplu : intotdeauna plateste cine este mai slab de inger(a se citi "mai fraier")

9am189441

4 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 02:15

De la: 9am188598, la data 2010-05-25 22:55:14Onoua mascarada pusa la cale de Basescu ,Boc si CLIENTELA pdl,chiar mai rabda romanii ?

PDL ul se reprofileaza
DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02
0726452926/ 0764668452

9am189441

4 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 02:17

De la: 9am178165, la data 2010-06-10 06:38:34
De la: vaiana, la data 2010-06-09 14:12:30 Sloganul electoral al PD-L:

DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02
0726452926/ 0764668452

Simpatic si semnificativ slogan, sunt de acord!!!!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:11

De la: 9am074119, la data 2010-06-10 14:37:01De ani buni tara este secatuita de toti fostii granguri si smecherii tranzitiei.Alde Nastase,Patriciu,Voiculescu ,analfabetul Vanghelie,sunt numai cateva exemple de indivizi ,care au profitat in ultimi 20 de ani si din postura de caini hamesiti dupa asa zisa revolutie ,au ajuns niste exemplare cu cele mai nesimtite falci,guse si straturi de osanza ,care ar face invidios ori ce exemplar din rasa Porcina.Nu spun ca cei care sunt acum la guvernare sunt imaculati,dar ei cel putin vor sa faca adevarata revolutie.Prin legea noua a salarizarii,prin legea pensiilor care are la baza principiul contribitivitati,se vrea schimbarea cu 180 de grade a vechilor aranjamente si drepturi obtinute pe baza unor legi strambe si imorale.La ora actuala toti cei care beneficiaza de aceste legi ,sunt in culpa,sunt de o nesimtire crasa si de o obraznicie nemaiantalnita,prin felul in care isi apara prada ,culmea ca sunt indivizi de la care te asrepti la un minim de decenta,de moralitate,de corectitudine,mai ales ca nu uita sa-si afiseze diversele diplome,care de fapt ar trebui sai oblige la o prestanta bazata pe o moralitate si conduita exemplara.Eu zic ca odata reglementata aceasta sursa de hotie asa zis legala,se vor reglementa automat o multime de alte anomalii si abia dupa acveia putem sa ne intrebamde ce trebuie sa plateasca poporul.

Baga,Bordureanu,manivela,ilici,amiralu,chior,taricelu,bleaga,flusturasu,beselenii,gatan,,FEPEPISTI.FEPESISTI,BANCHERISTI,Bancorexistii,piticotii,mazarenii,miskienii,vladestii,vasilestii,mantogarii,boccii,biciclistii,manelistii,traseistii,,in depentii, caltabosii,bomboneii,pontaceii,bostanarii,evanghelistii,,pedelingaii,pedeleprele,pedelibarcile,uitasi pe jiji,viscol,gheneralii, la lustruitul bocancilor,mai sunt multi cam 99% din cei trecuti prin palatul 3 coceni,99% din trecuti prin guvernoaie,99% din cei ce dorm in parlament si altii care sunt purtatori de conturi,ala altora.uitasem pe ala de la banca europeana cum drac il cheama.

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:14

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:13

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 10:50

chiar le plac mascaradele mele

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am176831

67 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 14:31

Agentii KGB ului in fruntea tarii de 20 de ani si la ce sa ne mai asteptam- Joaca balalaica pe spinarea romanilor. Burghezia stalinista de care zicea si Lenin - sa va feriti de ea ca este periculoasa si lacoma.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 15:10

Agentii KGB ului in fruntea tarii de 20 de ani si la ce sa ne mai asteptam- Joaca balalaica pe spinarea romanilor. Burghezia stalinista de care zicea si Lenin - sa va feriti de ea ca este periculoasa si lacoma.

Tind s� v� dau perfect� dreptate. Azi deja, este limpede c� nu a explodat �m�m�liga Rom�neasc� așa cum se pretindea �n decembrie 1989. �n urma unei �nt�lniri de tain� la Malta s-a decis sf�rșitul Cizmarului Dictator, pe care nu-l uram at�t de r�u, cum �l ur�sc ast�zi pe dictatorul zilelor noastre, marinarul apelor tulbure Popei alui Elena�Iart�-m� Doamne pentru p�catul meu de a-mi ura aproapele, c�ci doar sunt un bun Creștin, dar asta este adev�rul , și a minții este un p�cat� Dar și atunci am avut nevoie de ajutor str�in�suntem o nație r�t�cit� prin Europa, �mi pare r�u s� zic asta dar este un adev�r. �n decembrie 1989 a fost doar o comedie de teatru, unde lina unu de partid s-a dus, (chipurile la �nchisoare�.) iar lina doi a preluat locul, cu ajutorul unor securiști fideli ca Felix ,Frații P�unescu, etc. foști angajați al vestitului Dun�rea�și noi eram amețiți și noi credeam�Au venit b�ieții tineri , - ai noștri tineri la Paris �nvaț� și au pus m�na pe tot ce a putut��nființ�nd noua burghezie proletar�, sau stalinist� precum spune antivorbitoarea mea�Dar s� nu uit�m nici de cei din pres� care fac o propagand� de zile mari puterii�vezi Radu Morar, Cristoiu, Hurezeanu, o bun� bucat� de timp�poate asta a fost prețul revenirii�Și ne Manipuleaz� cum vor ei, ne mint noi credem și dup� care tot noi pl�tim��n propaganda bolșevico-capitalist� sunt atrase toate sferele puterii politico-economice. Iat� de ce am fost și suntem mințiți pe toate planurile�De persoane care se pretind specialiști��n ce te miri ce științe politico-social-phsihologie-astronomie-prostie�.!
Opiniile oficialilor BNR, la fel ca si declarațiile tuturor reprezentanților clasei politice din Romania, au evoluat intr-un mod foarte interesant.
La �nceputul crizei, mesajul oficialilor BNR a fost: �Criza nu ne va atinge�.
A urmat mesajul: �Criza va avea efecte minore�.
Dup� ce criza a �nceput sa afecteze substanțial viața milioanelor de romani, mesajul s-a schimbat: �Suntem in criza, dar vom fi afectați cu mult mai puțin dec�t vecinii noștri�. Conform declarațiilor oficialilor B�ncii Naționale, criza pare a se fi sf�rșit f�r� a fi �nceput.
Ast�zi, sunt la mare trecere discuțiile privind modalitatea optima de relansare economica a Patriei, ceea ce este un trend care merita �ncurajat. O astfel de situație este mult mai prielnica pentru elaborarea unei strategii viabile dec�t situația de acum c�teva luni, c�nd discursul public anti-criza se rezuma la repetarea la nesf�rșit a �crezului Boc�, adic� �avem nevoie de relansarea credit�rii si relansarea consumului�. Se pare ca dorinț� de a copia Vestul a condus la un oarecare progres al g�ndirii economico-politice d�mbovițene si ideile de reindustrializare au �nceput sa aib� o popularitate sporita in cadrul establishment-ului economic.
Este foarte ușor de �nțeles de ce ideea reindustrializ�rii si a unei economii predominant exportatoare provoac� idiosincrazie intelectuala la politicienii locali, indiferent de apartenenta politica. Timp de dou�zeci de ani, clasa politica s-a �mbog�țiți prin operațiuni de jaf instituționalizat. Au fost v�ndute activele productive ale statului, au fost v�ndute resursele minerale, iar apogeul �economiei de bișniț� a venit in perioada 2004-2007, o data cu declanșarea freneziei speculative in domeniul imobiliar. Pentru un politician, este foarte dificil sa �nțeleag� ca o fabrica sau o uzina performanta pot fi construite prin eforturile statului, si nu ale unui investitor str�in de la care se pot obține diverse �atenții� pentru rezolvarea problemelor administrative. Este dificil sa credem ca aceasta generație de bișnițari politici va fi capabila sa organizeze �ndeplinirea unui program eficient de reindustrializare pe baza investițiilor de stat. Clasa politica va ignora sugestiile societ�ții civile in ceea ce privește relansarea economica pe baza de export industrial. In cel mai bun caz, se poate spera la lansarea unor programe de investiții minore, investiții care vor fi deturnate practic din momentul aloc�rii acestora.
In cadrul unui program masiv de reindustrializare, este foarte dificil de a deturna 80% sau 100% din fondurile alocate, așa cum se practica de clasa politica. Daca se preconizeaz� construcția unei uzine de calculatoare sau a unei fabrici de panouri solare, cei care sunt responsabili de proiect vor trebui sa arate publicului ceva ce ar sem�n� c�tuși de puțin cu o uzina sau o fabrica, adic� dimensiunea maxima a deturn�rilor de fonduri ar fi redusa la vreun 40%, ceea ce este mult prea puțin din punctul de vedere al șmecherilor care populeaz� culoarele puterii. Pentru clepto-oligarhia care controleaz� alocarea banilor bugetari, este mult mai important ca �ciolanul� sa fie cat mai mare si cat mai accesibil, restul parametrilor ce țin de utilitate publica si considerente de strategie economica nu au nici o valoare. �Ciolanul f�cut din cașcaval� r�m�ne idolul clasei politice, oricare ar fi declarațiile publice ale acesteia.
Valentin Lazea, economistul-sef al BNR, a declarat recent ca Romania ar avea nevoie de o economie bazata pe export de servicii, pentru ca exportul de m�rfuri va fi dominat de China. Este trist sa constatam acest fapt, dar o astfel de strategie nu este viabila. �nainte de a dezvolta servicii care pot fi exportate, trebuie sa fim capabili sa batem concurenta europeana fie la capitolul preț, fie la capitolul calitate. La preț, nu putem fi mai competitivi dec�t cei din China sau India, iar la calitate este dificil sa luptam cu Vestul in orice alt domeniu dec�t cel al tehnologiilor informaționale, �ns� o tara nu poate trai cu 22 de milioane de specialiști in IT.
O abordare mult mai rațional� ar fi sa relansam agricultura, cel puțin pentru securitatea alimentara, iar o data ce prețul petrolului va �ncepe sa creasc� din nou si transportul m�rfurilor din China va deveni extraordinar de scump, atunci si specialiștii
BNR vor vedea beneficiile unei economii industrializate, care exporta m�rfuri in Europa.
Și tot rom�nul r�m�ne de fazan...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 22:44

De la: dana01, la data 2010-06-09 11:18:46Mishto argumente, Halal buna credinta!!! Demne de retorica otarita a lu' Crin. Bun maestru!!
Adica intii trimiti la DEX si cind cind vezi ca DEX-ul te contrazice zici ca nu e bun. Bravo! Intra in politica Ro. E nevoie de tine.

Iti repet, cea de-a X pensie este tot un drept legal ca si la noi. Nu este un favor asa de bunavointa.... Ca o numesc a 13-a, a 14-a n-are nici o importanta. Cert este ca in medie sint 8400 - 1200= 7200E adica o scadere de, aproape, 15% a veniturilor pensionarilor. Q.O.D.

toate propunerile pe care zici ca le-ai gasit in prog.mentorului tau figureaza in prog.TUTUROR partidelor, parlamentare sau nu. si daca buna credinta te da afara din casa o sa observi ca mai nici unul nu spune CUM va ajunge la rez.clamate acolo. nici unul nu spune ca toate tin de reforma statului, ca sint lucruri bolnave structural. ca trebuie schimbate mentalitati, etc, etc.

te rog da-mi un exemplu concret de masura ptr.stimularea economiei care sa mentina totusi veniturile bugetare, sa nu duca la reducerea salariilor&pensiilor sau sa nu necesite cheltuieli bugetare. asta ca sa vorbim la concret, ptr.aceasta sit.si nu ptr.una ideala de manual de ec.
good luck!

Mai, tu nu vezi bine? Pai tocmai ti-am dat astfel de exemple. Si mai lasa calculele alea, ca nu esti la o conferinta de presa a PDL! Repet inca o data : a 13-a si a 14-a pensie. De minimum 600 de euro!
Ceea ce sustii tu aici este ca ticalosii de la putere sa fure in continuare, iar "fraierii" sa plateasca.
Si apropos de mentori, sa stii ca sunt o persoana libera care nu are nevoie de asa ceva, spre deosebire de tine care, dupa toate aparentele, vii de la sedinta de partid a PDL...

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 05:42

RABDA SI DE FOAME

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
dana01

24 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 14:57

ptr.9am178165

Repet: Halal buna credinta. Cind DEX-ul invocat de tine nu-ti convine nu mai e bun, nu?!?

Da, esti o persoana libera. Sint de acord cu tine. Dar esti o persoana libera ce gindeste putin. Si atunci cind o face o face prost. Asta e. Nu vrei sa vezi mai departe de lungul nasului. E treaba ta.

Ai dat exemple pe dracu'. Exemplele tale sint niste deziderate pe termen lung si nu masuri concrete. Trebuie insotite de masuri prealabile de lunga durata.
Pe termen scurt, asa cum este cazul Ro.acum, sint exemple bune de umplut o pusculita nu un buget national.
Pacat ca nu vine la putere Crin, acest bichon infierbintat. Ar face exact un kk. Dupa cum vorbeste se vede ca nu intelege nimic si ca nici nu vrea sa invete. maestrul argumentelor de bere la terasa.
Se vede ca ptr.tine este chiar un mentor. Ar trebui sa te mindresti

p.s. si a propos de clientela politica, vezi tu binisor care-i treaba cu legatura Patriciu-Adina Valean si vorbim....

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 01:51

Lasati banii, sampania si luptele inter partidice. Uite cum se comenteaza un articol. Vorbesc chiar de pasapoarte pentru Transilvania.

www.libertatea.ro/stire/laszlo-tokes-ales-vice-presedinte-al-par...

All Things Grow With Love
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:47

De la: dana01, la data 2010-06-15 14:57:57ptr.9am178165

Repet: Halal buna credinta. Cind DEX-ul invocat de tine nu-ti convine nu mai e bun, nu?!?

Da, esti o persoana libera. Sint de acord cu tine. Dar esti o persoana libera ce gindeste putin. Si atunci cind o face o face prost. Asta e. Nu vrei sa vezi mai departe de lungul nasului. E treaba ta.

Ai dat exemple pe dracu'. Exemplele tale sint niste deziderate pe termen lung si nu masuri concrete. Trebuie insotite de masuri prealabile de lunga durata.
Pe termen scurt, asa cum este cazul Ro.acum, sint exemple bune de umplut o pusculita nu un buget national.
Pacat ca nu vine la putere Crin, acest bichon infierbintat. Ar face exact un kk. Dupa cum vorbeste se vede ca nu intelege nimic si ca nici nu vrea sa invete. maestrul argumentelor de bere la terasa.
Se vede ca ptr.tine este chiar un mentor. Ar trebui sa te mindresti

p.s. si a propos de clientela politica, vezi tu binisor care-i treaba cu legatura Patriciu-Adina Valean si vorbim....

Mda... Oare pe unde am mai vazut eu o astfel de atitudine.? Acelasi tipar, in momentul in care ramaneti fara argumente incepeti cu injuriile. Ma intreb cine va face indoctrinarea la sedintele de partid? Probabil niste "cadre de nadejdie"!

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:34

De nadejde ,de nadejde ,la furat !

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 14:10

De la: tielenti, la data 2010-06-11 17:11:31
De la: 9am074119, la data 2010-06-10 14:37:01De ani buni tara este secatuita de toti fostii granguri si smecherii tranzitiei.Alde Nastase,Patriciu,Voiculescu ,analfabetul Vanghelie,sunt numai cateva exemple de indivizi ,care au profitat in ultimi 20 de ani si din postura de caini hamesiti dupa asa zisa revolutie ,au ajuns niste exemplare cu cele mai nesimtite falci,guse si straturi de osanza ,care ar face invidios ori ce exemplar din rasa Porcina.Nu spun ca cei care sunt acum la guvernare sunt imaculati,dar ei cel putin vor sa faca adevarata revolutie.Prin legea noua a salarizarii,prin legea pensiilor care are la baza principiul contribitivitati,se vrea schimbarea cu 180 de grade a vechilor aranjamente si drepturi obtinute pe baza unor legi strambe si imorale.La ora actuala toti cei care beneficiaza de aceste legi ,sunt in culpa,sunt de o nesimtire crasa si de o obraznicie nemaiantalnita,prin felul in care isi apara prada ,culmea ca sunt indivizi de la care te asrepti la un minim de decenta,de moralitate,de corectitudine,mai ales ca nu uita sa-si afiseze diversele diplome,care de fapt ar trebui sai oblige la o prestanta bazata pe o moralitate si conduita exemplara.Eu zic ca odata reglementata aceasta sursa de hotie asa zis legala,se vor reglementa automat o multime de alte anomalii si abia dupa acveia putem sa ne intrebamde ce trebuie sa plateasca poporul.

Baga,Bordureanu,manivela,ilici,amiralu,chior,taricelu,bleaga,flusturasu,beselenii,gatan,,FEPEPISTI.FEPESISTI,BANCHERISTI,Bancorexistii,piticotii,mazarenii,miskienii,vladestii,vasilestii,mantogarii,boccii,biciclistii,manelistii,traseistii,,in depentii, caltabosii,bomboneii,pontaceii,bostanarii,evanghelistii,,pedelingaii,pedeleprele,pedelibarcile,uitasi pe jiji,viscol,gheneralii, la lustruitul bocancilor,mai sunt multi cam 99% din cei trecuti prin palatul 3 coceni,99% din trecuti prin guvernoaie,99% din cei ce dorm in parlament si altii care sunt purtatori de conturi,ala altora.uitasem pe ala de la banca europeana cum drac il cheama.

IMI adusei aminte cum il cheama,Scorojean ala care l-a pus ilici si primul min fara gat ,sa redreseze economia si a confiscat valuta romanilor, Aloo? ala care zici de tapu si PNTCD ,Pai ai uitat ca era si Basichioru in coalitia cheia? era PD,PNTCD,pARTIDUL LUIbROSCANIAN ECONOMISTU LUI PESTE,,ECOLOGISTII si au facut praf si pulbere ca si acum PeDeLibarcile astea,ca de altfel si ai lui ilici si bombonel,asa cum au facut 99% din hienele trecute pe la putere din 89 incoa.----- minus VADIM CARE NU A FOST LA PUTERE NICI UN MINUT,DAR A FOST SINGURL CARE A DEZVALUIT TOATE HOTIILE FACUTE DE GUVERNANTI , SINGURUL CARE NU-SI LUA SALARIUL DE PARLAMENTAR SI-L DONA AZILURILOR DR BATRANI ,IAR VOI PUPINCURISTII PUTERILOR,A-T ZIS CA VADIM ESTE EXTREMIST SI NEBUN,IATA CA ABSOLUT TOT CE A SCRIS SI ZIS DIN 89 SI PANA AZI S-A ADEVERIT,ATI VOTAT /ILICI,TAPU.BOMBONEL,BARCAGIUL SI GASTILE LOR,ACUM AVETI EXACT CE ATI VOTAT,ADICA SARACIE PENTRU VOI SI BOGATIE PENTRU EI ,SA AUZIM DE BINE.

9am207904

4 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 23:08

De la: bilbe, la data 2010-05-26 08:25:04
De la: generalul, la data 2010-05-26 01:32:04O intrebare ciudata,nu poporul a votat,tot poporul plateste ispravile unor lichele !

,Sa mori de ris,in asta seara la OTV am vazut o momiie care zicea ca este presedintele Basescu si care a facut audienta sa inteleaga ca ministrii numiti de domnia sa ,au sarcina sa conduca propriile intreprinderi care lucreaza cu statul,ca principalul partid politic zis care este la guvernare,este mai important decit destinele Romaniei.Atunci dece domnule presedinte ,dece vreti sa se sacrifice salariatii si pensionarii ? Ce inseamna "criza datoriilor suverane" probabil datoriile domniilor voastre ,presedinte,premier,ministrii,parlamentari si camarila,care incasati banii proveniti din contributia poporului prin impozite si taxe. Pensionarii,sunt fostii angajati care au muncit ,au produs ,au contribuit la fondul de pensii.Bravii ministrii numiti de presedinte ,se ocupa de afacerile personale cu statul si nu cunosc ce fac oamenii din subordine ,atunci dece le mai dam salarii ?Care este definitia CORUPTIEI domnule presedinte

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Daca Basescu ,Boc,Udrea,Videanu,Blaga si clientela PDL au papat banii dece trebuie sa plateasca poporul ?
Mergi la: