back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti lovitura de stat din decembrie 1989 mai continua si astazi

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 06:29

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-23 06:22:17 A INCEPUT SA FIE FOARTE INTERESANT FORUMUL 9am ,IN PRIMUL RIND A DISPARUT DE PE FORUM TEMA PROPUSA DE MINE CU TITLUL,,O TARA CE NU-SI CUNOASTE ISTORIA SI NU INVATA DIN EA NU ARE VIITOR. ,,,CU TOATE CA AZI S-AU POSTAT PE EA COMENTARII SI BRUSC A APARUT PE ACEASTA TEMA PE CARE VA SCRIU O ANUME CLAUDIA 397 CE STIE DE BASELU PARCA AR FI FOST SCRIBUL LUI PERSONAL,CONJUNCTURA SUNA CAM STRANIU SINCER CHIAR DACA NU SINT PARTIZANUL PRESEDINTELUI ACTUAL ACEST TIP STRANIU DE CENZURA CORELAT CU MESAJUL DESPRE NAVIGATORUL-TURNATORUL SI CUM MAI VRETI ,MA DUCE CU GINDUL LA TIMPURI CE LE CREDEAM DEMULT APUSE,DAR PARESE CA SINT MAI PREZENTE CA NICIODATA FACIND PARTE DIN TACTICA ROSIE.EU SINT PARTIZANUL ADEVARULUI SI MA BUCUR CA AZI LEGEA LUSTRATIEI A FOST VOTATA DE DEPUTATI ASTEPTAM PARLAMENTUL,DEJA PARLAMENTARII PSD SAR CA ARSI,CIT PRIVESTE CE A SCRIS CLAUDIA397 E OK PINA LA UN PUNCT,SI ADICA;STRANIU CA A POSTAT PE ACEST TOPIC SI NU PE UNUL CU BASESCU APOI ERA NORMAL SA NE FACA TRIMITERE LA SURSELE DE INFORMARE CUM CRED CA E FIRESC PENTRU A NU INDUCE LUMEA IN EROARE,ACEST LUCRU L-AM FACUT SI EU PE TOPICUL CENZURAT INDICIND ARHIVA DOSARU PAGINA PUBLICATIA,EVENTUALI MARTORI,DECI CU STIMA SI RESPECT ASA NU VOM IESI NICICIND DIN CRIZA MORALA IN CARE NE AFLAM.

TOVARASA CLAUDIA397 E AMICA BUNA CU PRIETENUL VANIUSCA SI NU NUMAI FIIND TOTI IN ACELASI CLUB,IAR CE VREAU SA LE TRANSMIT SA-SI PASTREZE COMENTARIILE PENTRU TOPICURI NU SA-MI UMPLE MESAGERIA CU INEPTII FSN CA MA LASA RECE ACEASTA ATITUDINE DE ACTIVISTI DE PARTID CE SINT.DE SINTETI ASA ECHIDISTANTI POSTATI FUNCTIILE,COLABORARILE SI NUMELE DE COD DIN DOSARE DESPRE ILIESCU,COSMA,PATRICIU,ROMANetc EU ASA CRED CA E NORMAL,NU GOGOSI CA BASE E VINOVAT DE TOT,CI TOTI SINT VINOVATI DE TOT INSA IN MASURI DIFERITE ATENTIE.NUMAI LA O SIMPLA CERCETARE POSTAREA TOVARASEI CLAUDIA MIA ATRAS ATENTIA DE CONTINUT MINCINOS,RESPECTIV COMBINATUL GALATI A FOST PASTORIT DUPA VOI DE BASESCU TOTAL FALS,DE AIA TOPICUL SUBSEMNATULUI CU PRIVIRE LA COMBINAT A FOST CENZURAT CRED,TOPIC CE ATRAGEA ATENTIA ASUPRA CRIMEI PE TERMEN LUNG,APORT ADUS DE ILIESCU si NASTASE PRIN VINZAREA COMBINATULUI FIRMEI INDIANO-ENGLEZA MITAL STIL care REPET A TOPIT FIER VECHI RADIOACTIV ADUS DIN ANGLIA.CA URMARE GALATIUL E NUMARUL UNU IN BOLI ATIPICE SI CANCEROASE,,,DECI NU VA MAI AFLATI IN TREABA,LASATI DEZINFORMAREA VENITI CU LUCRURI CONCRETE NU PRAF IN OCHII PROSTILOR SI CENZURA.
E STIUT FAPTUL CA IN TOATA LUMEA PE FORUMURILE POLITICE SE AFLA ACTIVISTI PLATITI SA FACA LOBI UNEI GRUPARI SAU ALTEIA,VANIUSKA EU V-AM CITIT DIN PRIMA.DACA SUBORDONATII MATALE :CLAUDITA SI UN NR DE COD SINT DE BUNA CREDINTA DE CE NU GASIM IMFORMATII DESPRE EI ,POZE etc,NU M-AI ZIC DE FAPTUL CA CEI DOI AU DOAR UN PRIETEN COMUN VANIUSKA CU FATA. ACUM REVENIND LA DISCUTIA BASESCU PRECIZAM FAPTUL CA OMUL A FACUT CE VOI CU BUNICUTA NU ATI FACUT CI ATI DISTRUS,UN AMARIT DE EXEMPLU ERA CSG GALATI,COMBINATUL DE LA HUNEDOARA,FABRICI DE CIMENT,RAFINARII,CELEBRA FABRICA DE TIGARI CARPATI,SANTIERUL NAVAL GALATI,TEPRO IASImort liderul de sindicat VIRGIL SAHLEANU,SA STIE LUMEA CA SA OPUS PRIVATIZARII ONEROASE,SI SA MAI STIE LUMEA CA TOTI LIDERII DE SINDICAT ACTUALI SINT CATEII PSD,DE CE FINDCA NU SE PUTEAU PRIVATIZA INTREPRINDERI FARA SEMNATURA LIDERILOR DE SINDICAT ,IAR AZI ACEIASI LIDERI IAU LOCUL LUI COSMA DE E NEVOIE,INSA NU E TIMPUL ZICE BUNICUTA DOAR AI SPERIEM,FINDCA PSD NU VREA SA IA CONDUCEREA TARII IN SITUATIA IN CARE E TARA ACUM AR INSEMNA PIEIREA LOR,STAU LA PINDA ASTEPTIND UN MOMENT DE NORMALITATE ECONOMICA.VENITI LA MINE CU POMELNICUL LUI BASESCU,DAR CIND CEL A LUI ILIESCU SI COMPANIA,ASTA VREAU SA VAD TOTI CRIMINALII TARII CEI REALI NU CEL CE CIT DE CIT CU TOATA APARTENENTA LUI DIN VECHI A INCERCAT SA FACA CEVA NU SA NE VINDA IAR RUSILOR.JUDECATI OMUL DUPA FAPTELE LUI NU IN CONTEXTUL UNOR LICHELE CE MEREU VOR FI IN JURUL CERCURILOR DE PUTERE,MI-ATI UMPLUT TOPICURILE CU MANIFESTUL VOSTRU ANTI BASESCU ASTEPT PE CEL CU ILIESCU,ROMAN,VOICULESCU INSA VREAU SA NE SPECIFICATI SI SURSA DE UNDE ATI CULES INFORMATIILE ARHIVA MAPN,ZIARU X,NU UN NR DE DOSAR CE NU STIU UNDE SA MA DUC SA-L CERCETEZ,SAU NUMARUL DE TELEFON A LU GHITA SECURISTU IN REZERVA CE STIU CA PINA MOARE E ACTIV....ASTEPT SI CU UDREA,VANGHELIE,VIDEANU,TARICEANU,TIRIAC SI MULTI MULTI ALTII,FINDCA SINT CA PESTII NU AU CULOARE PORTOCALIE,CI ROSIE DESCIND DIN BURGHEZIA PROLETARA DE AIA MACAR SI ACUM VA FI BUNA LEGEA LUSTRATIEI DE TRECE DE DEPUTATI. FITI NATIONALISTI NU M-AI PRIVITI SPRE RUSI CA DE AIA NU VOR SA NE SCAPE DIN BRATE. APROPO CA FAPT DIVERS PRIETENUL PSD PETROM PATRICIU,STITI CE SOLUTII A PROPUS PENTRU IESIREA DIN CRIZA:CONCESIONAREA ZACAMINTELOR DE GAZ METAN CE BASESCU NU LE-A CONCESIONAT,SI VINZAREA IMOBILELOR AFLATE IN PATRIMONIUL STATULUI ,FRUMOS NU!DE AIA AU INTERES CA MAI E DE VINDUT INCA,SI PDLISTII POATE O FACEAU CUM AU DRENAT SI EI BANI DE LA BUGET,DE NU SE OPUNEA BASESCU, SA FITI DESTEPTI SI FARA FRICA COMUNISMU PICA!

Raporteaza abuz de limbaj
DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 08:34

frate @ragatzene,daca tu crezi ca esti usor de citit si inteles scriind cu majusculele alea, te-nseli ! uite asa imi fac ochii-n cap cind iti vad textul....ca sa nu mai spun de continut !

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 19:17

Domnule Regateanu,....aveti dreptate...Nu pt. ca scrieti cu majuscule,ci pt.ca ifeile sunt clare si JUSTE...Ca "cineva"este ametit.......rezulta capacitatea....si nu continutul....deci: Jos cu palaria !!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2010, ora 19:12

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2010-05-23 19:17:02Domnule Regateanu,....aveti dreptate...Nu pt. ca scrieti cu majuscule,ci pt.ca ifeile sunt clare si JUSTE...Ca "cineva"este ametit.......rezulta capacitatea....si nu continutul....deci: Jos cu palaria !!!

deci, sunteti un geniu,de-l intelegeti asa de bine pe Ragatean ! felicitari ! o singura idee este corecta , dar concluzia e proasta : in dec. 89 BURGHEZIA ROSIE a dat o lovitura de Stat si s-a instaurat la putere si s-a comportat ca un vechil , jefuind TOT-TOT ! Basescu, pe care-l aparati voi ,de asemeni un om important al vechiului sistem comunist , in conf. cu propria-i declaratie ,avea in '90 , 60.000$ si 1 mil. de lei....deci, un burghez rosu , ce face azi ? ! repara cumva nedreptatea acelui jaf national ,controlind averile "nesimtite" facute peste noapte ? nici pomeneala ! apara "sistemul ticalosit" si grupurile de interese din Toate partidele, intrucit sunt ai lui : fosti PCR.isti, fosti FSN.isti ....fosta burghezie rosie si pune la plata tot pe cei jefuiti de 20 ani ! in rest, SA TRAITI BINE !

MirceaSCALAT

29 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 09:28

Ce importanta are ce a fost �n Decembrie �89?

Important e: cã toti semidoctii kritpo-Komunisti si ex-securisti au fost lasati de prostimea "proletarã" sa fie in continuare la butoane.

Important e: cã �nainte de �89 daca am iesit afara luam o gura de "aer proaspat" si ma simteam egal cu semenii mei, iar acum daca ies afara �mi e rusine sã-mi declin cetãteania si mã feresc sã mã audã cineva vorbin �n graiul natal si mie rusine de reprezantarea statalã a Patriei.

Statul Rom�n va suferi de un "cutremur" dacã nu la propriu, atunci �n mod cert la figurat �ntr-o perioadã de timp previziblã.

O datã si o datã tot se va �n t�mpla ca Rom�nul sã se destepte.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 09:32

De la: MirceaSCALAT, la data 2010-05-26 09:28:53Ce importanta are ce a fost �n Decembrie �89?

Important e: cã toti semidoctii kritpo-Komunisti si ex-securisti au fost lasati de prostimea "proletarã" sa fie in continuare la butoane.

Important e: cã �nainte de �89 daca am iesit afara luam o gura de "aer proaspat" si ma simteam egal cu semenii mei, iar acum daca ies afara �mi e rusine sã-mi declin cetãteania si mã feresc sã mã audã cineva vorbin �n graiul natal si mie rusine de reprezantarea statalã a Patriei.

Statul Rom�n va suferi de un "cutremur" dacã nu la propriu, atunci �n mod cert la figurat �ntr-o perioadã de timp previziblã.

Numa cand ii va suna ceasul!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:30

De la: 9am045616, la data 2010-05-26 09:32:41
De la: MirceaSCALAT, la data 2010-05-26 09:28:53Ce importanta are ce a fost �n Decembrie �89?

Numa cand ii va suna ceasul!

si ceasul s-a stricat !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:35

Castanele din foc cu mina altuia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:41

cum : "ce importanta are ce a fost in Dec. '89 ?"....are ,ca macar stiu de unde mi se trage ! dar, macar de'am invata ceva din asta, dar se pare ca n-avem datele necesare ptr. a intelege si cu atit mai putin ptr. a corecta greseala facuta !......a gresi e omeneste, dar a persista in ea cu incapatinare, devine diabolic !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:44

De la: gabigabi, la data 2010-05-26 14:41:18

cum : "ce importanta are ce a fost in Dec. '89 ?"....are ,ca macar stiu de unde mi se trage ! dar, macar de'am invata ceva din asta, dar se pare ca n-avem datele necesare ptr. a intelege si cu atit mai putin ptr. a corecta greseala facuta !......a gresi e omeneste, dar a persista in ea cu incapatinare, devine diabolic !

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 20:16

salut,
regatzene-acu am citit ce ai scris=scut antiracheta are si ISRAEL,si ce e rau ?(zici tu)Nu e rau dar ISRAEL are scutul antiracheta pe teritoriul lui, nu in AFGANISTAN
...............................................................................................................................................................
din alte pdv,zarurile sunt aruncate,multi ani de acum incolo se descurca care cum poate.
intrati si voi pe sit-ul APOLOGETICUM-mai cititi cite ceva despre miscarea legionara,poate va mai vine cite o idee.Aici ne consumam energia de pomana.
dar pina una alta incercati sa vedeti filmul ZEITGEIST ADDENDUM,pe youtube sau altfel.

SUCCES

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 18:31

De la: ninigusu, la data 2010-05-28 20:16:33salut,
regatzene-acu am citit ce ai scris=scut antiracheta are si ISRAEL,si ce e rau ?(zici tu)Nu e rau dar ISRAEL are scutul antiracheta pe teritoriul lui, nu in AFGANISTAN
...............................................................................................................................................................
din alte pdv,zarurile sunt aruncate,multi ani de acum incolo se descurca care cum poate.
intrati si voi pe sit-ul APOLOGETICUM-mai cititi cite ceva despre miscarea legionara,poate va mai vine cite o idee.Aici ne consumam energia de pomana.
dar pina una alta incercati sa vedeti filmul ZEITGEIST ADDENDUM,pe youtube sau altfel.

SUCCES
Intentia propusa este de buna credinta.Din pacate tineretul de astazi,in majoritate,habar n-are de spre micarea legionara.Cei mai multi au fost convisi prin minciuna ca aceasta miscare este a fost o mare eroare...Daca vrei sa afli istoria adevarata citeste ,studiaza,compara,...,asculta de cei mari...Sigur,poti incepe cu sit-ul...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 09:17

O greseala bine pusa la punct si orchestrata la marea arta.
Crezi in zana ,,MASELUTA''?

claudia397

54 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 16:25

ce repede se uita! cine a trait la timisoara acele evenimente nu uita niciodata! zburau gloantele zi si noapte, mii de arestati, ucisi, care strigau contra COMUNISMULUI ( la inceput) JOS COMUNISMUL! ,apoi JOS CEAUSESCU, abia dupa ce-au tras in oameni.
SE CEREA DOAR LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PE CARE O AVETI ACUM TOTI HANDICAPATI!!!
NU MERITATI ASA CEVA PENTRU SANGELE VARSAT. MERITATI SA STATI LA COADA 3 ORE PENTRU 100 G DE SALAM, SAU DE DIMINEAta de la 4 la lapte!
sa aveti program tv pana la ora 22 seara, si altele.........
ati uitat repede fariseilor!
in concluzie: in decembrie 1989 a fost o revolutie curata inceputa la timisoara! si furata tot de neo-comunisti de la bucuresti!
ATAT TIMP CAT CAPITALA ROMANIEI EXISTA LA BUCURESTI, NICIODATA N-O SA FIE BINE IN ROMANIA>

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 11:40

De la: 9am045616, la data 2010-05-31 09:17:50

O greseala bine pusa la punct si orchestrata la marea arta.
Crezi in zana ,,MASELUTA''?

in zina maseluta,nu ....dar, in Mos Craciun ,da !

IUBIREA

13 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 04:38

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-12 01:07:18OARE CUM VOR CITI COPII NOSTRI IN MANUALELE DE ISTORIE DESPRE EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 89LOVITURA SAU REVOLUTIE?SINTEM NOI CAPABILI IN CEASUL AL12-LEA OARE SA NE DESTEPTAM SAU VOM FI IAR PURTATI DE VALURILE ISTORIEI DE LA UN CERC DE PUTERE LA ALTU EST-VEST??

In decembrie 1989 ,a fost O MARE REVOLUTIE ! Dupa ,a fost o involutie totala ,care continua la nesfirsit,la conducerea Romaniei ,perindinduse toate gunoaiele fostei dictaturi comuniste !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:15

De la: IUBIREA, la data 2010-12-09 04:38:07
De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-12 01:07:18OARE CUM VOR CITI COPII NOSTRI IN MANUALELE DE ISTORIE DESPRE EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 89LOVITURA SAU REVOLUTIE?SINTEM NOI CAPABILI IN CEASUL AL12-LEA OARE SA NE DESTEPTAM SAU VOM FI IAR PURTATI DE VALURILE ISTORIEI DE LA UN CERC DE PUTERE LA ALTU EST-VEST??

In decembrie 1989 ,a fost O MARE REVOLUTIE ! Dupa ,a fost o involutie totala ,care continua la nesfirsit,la conducerea Romaniei ,perindinduse toate gunoaiele fostei dictaturi comuniste !

da ,Iubire , tot un gunoi ne conduce si astazi demonstrind ca o data dedulciiti cu Puterea, "Comunistii " gen Basescu nu se mai pot deslipi de ea si asta NU ptr. ca le-a fost draga doctrina - bas' era deja f. bogat in 89 , dupa criteriile comuniste - ci ptr. AVANTAJUL dat de acapararea puterii in mina sa ! cit despre Revolutie ....saraca, n-a durat decit 3 zile ,apoi au pus papucul pe ea si au storcit-o ca pe un gindac de bucatarie !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:17

Se mai face si pauza la involutie....

9am176831

67 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:17

Intrebatii pe rusi, francezi si evrei, impreuna cu prietenii nostrii de moarte unguri.

9am176831

67 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:18

o facatura ruseasca si evreiasca.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:22

De la: 9am176831, la data 2010-12-09 16:18:45o facatura ruseasca si evreiasca.

Si cu 2 milioane de romini ce nu aflasera de.....alte natii......

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:32

Lovitura de stat din 1989 (mesaj primit).

Vom prezenta, pe scurt, pe autorii loviturii de stat �i ai preluarii puterii, �ncep�nd cu ziua de 22 decembrie 1989. Sunt �i omisiuni.

1. Iulian Vlad. Evreu. General. �ef al Departamentului Securit��ii Statului, din timpul regimului Ceau�escu, p�n� pe 31 decembrie 1989.

2. Silviu Brucan (Brukner). Evreu bol�evic care prin presa vremii de dupa 23 august 1944 �ntre�inea cultul dictatorial al Anei Pauker �i a trimis �n pu�c�rii �i la Canal elitele rom�nilor. Ata�at at�t bol�evicilor evrei adu�i �n Rom�nia pe tancurile Armatei Ro�ii, c�t �i urma�ilor acestora, fapt ce reiese cu u�urin�a din activitatea sa de coordonator �n procesul de preluare a puterii politice, �n luna decembrie 1989, de c�tre ace�tia �i �n cadrul Guvernului Petre Roman. "Mie mi s-a p�rut, m�rturise�te Mihail �ora, ministrul �nv���m�ntului, 1989-1990, c� �ntotdeauna, Brucan a avut mai multe orient�ri, �n func�ie de interes. C�nd am ajuns eu ministru, Brucan era, oficial, doar un fel de consilier. De fapt avea o influen�� imens�, f�cea figura unei eminen�e cenu�ii" (Toma Roman-jr., Mihai �ora, Ro�u de Paris(II), www. plai cu boi, 10/31/05).

3.Victor St�nculescu. (Absolvent al liceului evreiesc?). General �n regimul Ceau�escu. Numit de Ceau�escu la conducerea Ministerului Ap�r�rii �n locul ministrului Milea, care �ncetase din via�a, �n condi�ii �nc� neelucidate. P�n� la 27 decembrie, 1989, prim-adjunct al ministrului ap�r�rii na�ionale. Ministru al economiei na�ionale, 1989-1990. Ministrul Ap�r�rii, �n 1990-1991.

4.Teodor Brate�. "-La Televiziune a ap�rut Teodor Brate�, ginerele c�l�ului Nicolschi din perioda dictaturii urma�ilor lui Cain, al�turi de Petre Popescu �i George Marinescu, transmi��nd o stare de groaz� �n toat� �ara. Potrivit acestora, �n Bucure�ti nu erau dec�t terori�ti �i securi�ti, care atacau �i ucideau, arabi pl�ti�i ca s� ucid�, erau otr�vite apele, aruncate �n aer uzinele termice �i barajul de la D�mbul Morii, etc."(Ieronim Hristea, De la steaua lu David la steaua lui Rothschild, Editura �ara Noastr�, Bucure�ti 2004). Numai neadevaruri, dar care erau de natur� s� provoace un razboi civil. �i al�ii, de la Televiziune, pe care �i �tim cu to�ii.

5. Cazimir Ionescu. Evreu. Pe 22 decembrie la Televiziunea Rom�na: "O coloana blindat� motorizat� se �ndreapt� spre Pite�ti, pentru a ocupa punctul atomic, rafin�ria, rezervele de cianur�, barajul de la Curtea de Arge�. Odat� cu c�derea acestor puncte, ora�ul Pite�ti poate s� dispar� complet de pe harta lumii."

In pragul haosului, panicii �i a r�zboilului civil.

6. Cico Dumitrescu, contraamiral. Evreu. Tot pe 22 decembrie, tot de la televiziune, panica pe rom�ni, cu ac�iunile terori�ilor.

7.Ion Iliescu. Bunicul dup� tat� a fost Vasili Ivanovici (botezat Ilici), evreu rus, bol�evic, pu�c�ria�, fugit din Rusia, urm�rit de poli�ia �arist�. �i-a schimmbat numele �n Iliescu, probabil pe la 1900. Alexandru Iliescu (tat�l lui Ion Iliescu), b�iatul cel mare al lui Vasili, s-a c�s�torit �n anul 1929 cu Maricica, o �iganc� bulg�roaic�, din neamul c�ld�rarilor, analfabet�, care vorbea prost rom�ne�te �i care este adev�rata mam� a lui Ilici.

Ilici s-a n�scut la Olteni�a, la 3 martie 1930, an �n care Alexandru Iliescu a fugit �n Rusia, unde a stat p�n� �n 1935-1936.

Maricica, mama adev�rat� a lui Ilici, moare n 1932, fiind �nmorm�ntat� la Olteni�a (aten�ie la diversiunea cu Maria Iv�nu� din Bucure�ti, care nu era mama lui Ilici).

�n 1940 Alexandru Iliescu s-a c�s�torit cu Mari�a, �iganc� din Maramure�, sor� bun� a mamei lui Ion Cioab� din Sibiu, buliba�a �iganilor, cu care a avut doi b�ie�i, fra�i vitregi ai lui Ilici (Mircea �i Cri�an, veri primari ai lui Cioab�). Unul a fost ata�at militar al Rom�niei la Moscova, iar cel�lalt director adjunct la IRSOP.

�nsu�i Ion Cioab� a recunoscut, �ntr-un interviu dat cu pu�in timp �nainte de a muri, c� el �i pre�edintele Iliescu erau veri.

Ilici Iliescu, la recep�iile lui Ceau�escu, nu se ducea cu so�ia sa, Nina Bercovici, ci cu Mari�a, mama vitreg�. (Ieronim Hristea, De la steaua lui David la steaua lui Rothschild, Editura �ara Noastr�, Bucure�ti, 2004, p. 454. Ieronim Hristea a preluat frazele de mai �nainte din cartea lui Vladimir Alexe, Ion Iliescu-biografie secret�).

Nu punem �n discu�ie dragostea unor tineri, indiferent de originea lor etnic�, ci eviden�iem originea bol�evic� a lui Ion Iliescu. Dar pentru c� bol�evicii la care ne referim sunt evrei, se impune �i precizarea apartenen�ei lor etnice. Asa cum exist� pe lumea aceasta rom�ni, francezi, englezi, germani, italieni, ru�i, etc. �i atunci cand sunt corec�i �i c�nd au s�v�r�it fapte reprobabile, tot a�a exist� �i evrei. Numai c� oculta evreiasc� ac�ioneaz� cu amenin��ri, atunci c�nd se precizeaz� cuv�ntul evrei pentru cei care au s�v�r�it fapte reprobabile.

Revenind la Ion Iliescu, se poate constata c� se trage dintr-o familie de evrei din Rusia �i c� din cei cinci b�rba�i, patru au tr�it mai mul�i sau mai pu�ini ani �n Rusia, respectiv, �n URSS.

Ion Iliescu �i-a f�cut studiile universitare la Moscova, unde ajunge cu sprijinul Anei Pauker.

Unul din fratii lui dup� tat�, a fost ata�atul militar al Rom�niei la Moscova.

Tat�l lui Ion Iliescu, Alexandru Iliescu, kominternist, a participat la Congresul Partidului Comunist din Rom�nia, din 1931, din localitatea Goricova, de l�ng� Moscova. Rezolu�ia acestui congres cerea dezmembrarea Romaniei. La acest congres tat�l s�u devine membru al Comitetului Central. Ion Iliescu nu �i-a dezam�git tat�l, contribuind, �n 1990, la blocarea Re�ntregirii Rom�niei.

Eftimie Iliescu, fratele lui Alexandru Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, ofi�er de securitae, a participat la crimele �mpotriva poporului roman, ca adjunct al lui Alexandru Dr�ghici, ministrul de interne.

So�ia lui Ion Iliescu este evreic�. Al�turi de cei patru b�rba�i, a fost al cincelea element de siguran�a, pentru cei care au investit din punct de vedere politic �n Ion Iliescu.

Ion Iliescu a avut str�nse leg�turi cu familia Valter Roman.

A fost numit, la 26 decembrie 1989, pre�edinte al Frontului Salv�rii Na�ionale, la 13 februarie 1990 pre�edinte al CPUN. Din 20 mai 1990, pre�edinte al Republicii.

8. Petre Roman. Evreu. Tat�l s�u, Valter Roman, adus pe tancurile sovietice, pentru implantarea bol�evismului �n Rom�nia. Petre Roman a fost numit prim-ministru, 26 decembrie 1989-28 iunie 1990, apoi, dup� alegeri, tot prim- ministru, 20 mai 1990-26 septembrie 1991. Petre Roman se pl�nge c� Parlamentul nu i-a fost favorabil la toate legile depuse �n leg�tur� cu agricultura. Constat� c� �n urma acestui fapt agricultura arat� jalnic, neproductiv�-prin parcelarea p�m�ntului, prin abandonarea, nelucrarea terenurilor agricole, care au ajuns �n paragin�, de izbeli�te, prin desfiin�area unor unit��i viabile, a�a, asocia�iile agricole -Cooperativele agricole de produc�ie, fostele Gospod�rii agricole colective. Viclean� ocolire. Nu faptul c� ��ranii �i-au primit p�m�ntul confiscat de regimul comunist �napoi, desigur �n suprafe�e mai mici sau mai mari, dupa cum le-au avut, a dus la un dezastru absolut �n agricultur�, ci confiscarea mijloacelor de produc�ie. ��ranii, c�nd au fost obliga�i s� intre �n gospodariile agricole de produc�ie, au fost obliga�i s� predea acestor unita�i socialiste �i animalele, plugurile, tractoarele, batozele �i alte mijloace de produc�ie. In 1990, pe l�ng� p�m�nt, le reveneau de drept �i mijloacele de produc�ie. Nu li s-au restituit. ��ranul rom�n s-a v�zut �n fa�a p�mantului doar cu bra�ele. Lovitur� criminal�. S�rmanul �i-a cump�rat cazmale �i a �nceput s� lucreze. �i-a cump�rat c�te un m�g�r, �i-a cump�rat un m�nz �i a lucrat tot cu bra�ele, p�na m�nzul s-a facut cal de trac�iune. Ca s� are cu tehnica moderna agricol�, care nu i s-a restituit, de fapt i s-a confiscat a doua or�, pl�tea cu produse agricole �i ram�nea flam�nd. Dar nici atunci nu i se ara tot p�m�ntul �i se striga �mpotriva lui c� nu e �n stare s� fie ��ran, s�-�i lucreze tot p�m�ntul. Dar el dovedise cu v�rf fi �ndesat, de mii de ani, c� el este ��ran, agricultor. Iar p�na la 23 august 1944, a fost factor de luat �n seam� la stabilirea pre�ului gr�ului �n Europa, uneori chiar el facea pre�ul gr�ului european. A trebuit s� vina o m�na de bol�evici evrei din Rusia, dup� 23 august 1944, la putere �n Romania, s� loveasc� de moarte ��r�nimea rom�na, iar urma�ii lor, din decembrie 1989, s� loveasc� iar, tot de moarte, aceea�i ��r�nimea rom�n�. Nerestituirea uneltelor agricole �i �n consecin�� incapacitatea ��r�nimii rom�ne de a-�i lucra p�m�ntul, pentru prima data �n existen�a ei multimilenar�, a fost programat�. A ap�rut p�m�nt nelucrat �i foametea �n mediul ��ranesc �i �n toat� t�ra. Cump�r�torii str�ini, dar �i politicienii profund certa�i cu moralitatea fa�� de propria �ar�, dup� un timp, au invadat satele Rom�niei, cump�r�nd p�m�nt pe sume de nimica. Probabil �i finan�area, din exterior, a unor cet��eni rom�ni de alta etnie, pentru a cump�ra c�t mai mult p�m�nt. Tot acest p�mant va fi na�ionalizat, f�r� desp�gubiri. Noii pripropietari �i-au scos cu v�rf �i �ndesat pre�ul dat. Dac� ��ranilor li s-ar fi restituit mijloacele de produc�ie, cu acestea ar fi arat, sem�nat �i recoltat tot p�m�ntul, ca pe vreamea gospodariilor socilaiste de productie �i fiecare ��ran ar fi beneficiat propor�ional cu suprafa�a p�m�ntului s�u. Intreaga agricultur� a ��rii era mecanizat� �i irigat�. Politicieni pentru care nici o pedeapsa nu ar fi fost prea mare, ziari�ti, reporteri TV se �ntreceau s� r�da de agricultorul rom�n. Fabrica de tractoare ar fi fost subven�ionat� de c�tre to�i ��ranii din Romania, cu o mica parte din veniturile lor �i nu ar fi fost falimentat� din lips� de cump�ratori de tractoare. Localita�ile rurale, cele mai multe, de la c�mpie, �n c��iva ani �i vor fi �mprosp�tat utlajele mai vechi cu altele noi, fenomen normanl, �ntr-o �ar� condus� pentru binele ��rii. In felul acesta Rom�nia nu ar fi fost depopulat�, tot programat, tinerii locuitori ai satelor av�nd de lucru la ei acas�. �i la drept vorbind, Fabrica de tractoare din Bra�ov �i Sem�natoarea- de combine, din Bucures�i, ar fi trebuit s� devin� proprietatea ��r�nimii rom�ne, reprezentat� printr-o asocia�ie pe �ar�. Solu�ii pentru progresul Rom�niei au fost, dar nu s-a vrut a�a ceva.

Rom�nia a fost jefuit� �i de finan�ele sale, a fost lovit� �i pe plan industrial, negandu-i-se orice capacitate performant� industrial�, ceea ce s-a vazut c� nu e adevarat. Cumplexele industriale, din clipa v�nz�rii lor, au func�ionat la parametri concuren�ionali interna�ionali. Modernizarea a fost si este un proces continuu. Industria petrolului, cu toate fabricile aferente, complexele energetice nucleare, cu toat� capacitatea industriei rom�nesti de a fabrica �n �ar� utilajele mecesare, producerea de apa grea, industria de elicoptere, construirea de nave maritime �i altele si altele.

�n legatur� cu alc�tuirea Guvernului provizoriu, Petre Roman scrie: ".eu n-am propus dec�t dou� persoane, pe Gelu Voican �i pe Mihai Dr�g�nescu, numi�i am�ndoi viceprim-mini�tri, a�adar colaboratorii mei cei mai apropia�i. C�t despre Mihai Dr�g�nescu, el era prieten cu tat�l meu". (Petre Roman, Libertatea ca datorie, Editura Paideia, 2000, p. 112).

9. Gelu Voican Voiculescu. Evreu. Viceprim-minstru, din 26 decembrie 1989, iar din 31 decembrie are �i func�ia de Comandant al Departamentului Securit��ii Statului.

10. Mihai Dr�g�nescu. Evreu. Viceprim-ministru, din 26 decembrie 1989.

11. Mugur Is�rescu. Evreu. Dup� Revolu�ia din decembrie 1989, a fost titularizat la Ministerul Afacerilor Externe. Trimis diplomat la Ambasada Rom�niei �n Statele Unite ale Americii. Din septembrie 1990, Guvernatorul B�ncii Na�ionale a Rom�niei.

12. Ioan Aurel Stoica. Evreu. Ministru al industriei construc�iilor de ma�ini,

13. Nicolae Militaru. Evreu. General. Ministrul Ap�rarii, 1989-1990.

14. Sergiu Celac. Evreu. De re�inut informa�ia: "�n arhive se descoperise c� tat�l lui Celac, angajat la Consiliul de Stat al Planific�rii �n anii 50, furnizase informa�ii strategice consilierilor sovietici. Sergiu Celac era. translatorul lui Ceau�escu" ( Emil Berdeli, Microfoanele din dormitor au dezv�luit �i situa�ii jenente pentru �eful DIE, �n Gardianul, 15 aprilie, 2004). Ministru de externe, 26 decembrie 1989-28 iunie 1990. Ambasador la Londra, 1990-1996, din 1991 acreditat �i la Dublin, cu re�edin�a tot la Londra. Guvernul Petre Roman �i pre�dintele Ion iliescu, au blocat Re�ntregirea Romaniei. Pozi�ia Guvernului Petre Roman a fost exprimat� public, f�r� echivoc, de ministrul de externe Sergiu Celac: " Ministrul de externe de atunci, al Rom�niei, declar� Agen�iei FRACE PRESS c� Podul de flori constituie o ini�iativ� particular�. Adic� e problema lui Gheorghe Gavril� Copil �i at�t? Cutremur�toare opinie, din partea unui membru al guvernului!" (Gheorghe Gavril� Copil, Societatea Cultural� Bucure�ti-Chi�in�u, Editura Dacia Etern�, Bucure�ti, 1999, p.33. Cartea deconspir�, pe baz� de documente, anexarea Revolu�iei Rom�ne �i a Podului de flori, de c�tre casnicii Moscovei. Poate fi accesat� pe internet la www.agero, la rubrica Istoria Romaniei, �n cadrul titlului Dragi romani din R. Moldova veni�i cu noi �n Uniunea European�, la

www.curaj.net �i la www.miscarea.com, la rubrica De peste Prut.

15. Mihai Chi�ac. Evreu. General-locotenent. Ministru de interne, 1989-1990.

16. Moldoveanu Ioan Jean. Evreu. General-locotenent. Adjunct al ministrului de interne �i �ef al Inspectoratului General al Poli�iei, 1989-1990.

17. Dan Mar�ian. Evreu. Studii superioare la Moscova. Lector la �tefan Gheorghiu. Apropiat al lui Ion Iliescu.

�n 1990, pre�edintele Camerei Deputa�ilor.

18. Alexandru B�rl�deanu. Evreu. Impus de Moscova, la Bucure�ti, �n 1947, ca secretar general al guvernului de atunci.

�n 1990, pre�edintele Senatului.

19. Adrian Severin. Evreu. Ministru de stat pentru reform� �i rela�iile cu Parlamentul, 1990-1991, Pre�edintele Agen�iei Na�ionale pentru privatizarea �i Dezvoltarea �ntreprinderilor Mici �i Mijlocii, 1991-1992.

20. Corneliu Bogdan. Evreu. Angajat de Ana Pauker la MAE ca director. Din 26 decembrie 1989, ministru secretar de stat la Ministerul Afacerilor externe.

21. Teodor Stolojan. Tat�l s�u, la studii �n URSS, a venit �nsurat cu o cet��ean� sovietic�. (evreu,numele adevarat- STOLL )

Ministru de finan�e, 1990-1991. Prim-ministru, 1991-1992.

22. Eugen Dijmarescu. Evreu. Ministru al economiei �i finan�elor, 1991.

23. Mihai �ora. Prieten din tinere�e cu Miron Constantinescu, cu Benno Hechter, fratele lui Mihai Sebastian s.a. La studii �n Fran�a, unde, �n 1938 devine membru al partidului comunist francez, partid membru al Kominternului. Angajat, �n 1948, de c�tre Ana Pauker, la Minisaterul de Externe. Admira�ia pentru Ana Pauker nu a reu�it s� �i-o disimuleze nici in anul 2005: ,,Ministrul de externe nu era Ana Pauker? Ba da, am cunoscut-o personal. Era o persoan� dur�, puternic�, dar bine mobilat� intelectual. Cred c� era singura din conducerea PCR din acel timp, care putea vorbi coerent �i, relativ, logic, bineinteles dupa "logica" lor. Cuno�tea foarte bine limba roman�, vorbea foarte corect, spre deosebire de al�i activi�ti, mai ales c� mul�i erau de "import", ajun�i �n MAE" (www. plai-cu-,boi, 10/31/05, Toma Roman jr., Mihai �ora, Ro�u de Paris, II, p. 1). Din 26 decembrie 1989, ministrul �nv���m�ntului.

24. Victor Babiuc. Evreu. Expert la Comisia Constitu�ional�, 1990. Ministru de justi�ie, 1990. Ministru de interne 1991-1992.

Dac� vreunul din cei nominaliza�i ca evrei, nu este evreu, �n locul lui se pot aduce zece nume de evrei din �naltele structuri guvermamentale �i din alte institu�ii. Si chiar de sub directa sa conducere. Sau condus de c�tre ace�tia �i de c�tre al�ii.

25. Sergiu Nicolaescu. Dar acesta este rom�n, cu o crea�ie cinematografica de excep�ie, de autentic patriotism. Exista o explica�ie. Sergiu Nicolaescu este nepotul generalului Cambrea, comandantul Diviziei Tudor Vladimirescu, format� �i instruit� �n URSS de Ana Pauker. Beneficiarul regimului Ana Pauker-Silviu Brucan? Sergiu Nicolaescu. �n anul 1947 era �n prag de absolvire a �colii de Ofi�eri de Marina! Acum are loc un moment periculos pentru destinul t�n�rului Sergiu Nicolaescu. Tat�l sau e arestat, ajunge la Canal. Intreaga securitate rom�n� c�zuse �n m�na evreilor. In urma arest�rii tat�lui s�u, este sf�tuit s� se interneze �n spital �i neprezentandu-se la examene, a ramas f�r� �coala de Ofi�eri de Marin�. Securi�tii evrei nu-l abandonaz�, dar nici Sergiu Nicolaescu nu-i va p�r�si niciodat�. Termin� o facultate tehnica �i ajunge inginer. A lucrat nu oriunde, ci �n �ntreprinderile Ministerului Ap�rarii, �n Departamentul Special, �n 1954 fiind director la una din acestea. Nu a fost invitat s� fie si ofi�er de securitate, nici nu a solicitat a�a ceva, dar tr�ia �n chiar mediile inteligen�ei �i puterii politice evreie�ti. Cu ace�tia ajunge s� ac�ioneze �n Decembrie 1989 la �nl�turarea �i �mpu�carea lui Nicolae Ceau�escu �i la consolidarea regimului iudaic post decembrist. KGB-i�tii bol�evici de dup� 23 august 1944, rudeniile, urma�ii acestora, preiau din Decembrie 1989, toate fr�iele puterii politice, precum cei de dup� 23 august.

Jocul la doua capete, KGB-MOSAD, sau, mai cuprinz�tor spus, KGB-evreimea interna�ionala, este de notorietate publica.

Pentru Sergiu Nicolaescu, cel mai mare om politic este Silviu Brucan. Aceast� opinie �i-a exprimat-o cu claritate, �n ultimii ani, de mai multe ori.

A d d e n d u m l a c a z u l A n e i Pauker

Terorism evreiesc �n Rom�nia

,,�n 1915 (�n timpul neutralit��ii noastre), agentul C�T�R�U, basarabean, organizeaz� faimosul atentat cu bombe �mpotriva Episcopiei ungare de la Hajdudoros (catolic�), cu scopul de a provoca un conflict cu Austro-Ungaria, for��nd Rom�nia s� ias� din neutralitate. Ana Rabinsohn organizeaz�, �mpreun� cu GOLDSTEIN, atentatul de la Senat (1920), ucig�nd pe Dimitrie GRECEANU, pre�edintele Senatului �i pe un episcop ardelean. GOLDSTEIN e prins �i condamnat la ocn�, iar Ana scap� �i se refugiaz� �n Elve�ia. Dup� reluarea rela�iilor diplomatice cu Sovietele (1934), Ana PAUKER revine �n Rom�nia, unde �ntreprinde o intens� agita�ie bol�evic�. Este judecat� �i condamnat� la zece ani �nchisoare, de unde este eliberat� �n urma interven�iei ministrului Germaniei la Bucure�ti, FABRICIUS (alian�a germano-rus�, dup� pactul din 23 august 1939), �i, de ochii lumii, schimbat� cu Mo� Ion Codreanu, pe care �l luaser� ru�ii, la ocuparea Basarabiei. Ana PAUKER este lipsit� de cultur�, n-are nici talent oratoric nici aparen�� fizic� atr�g�toare; este �ns� un agent de execu�ie extraordinar, ca o ma�in� infernal�. Este vanitoas�, de o ambi�ie f�r� limite, luxoas�, de o cruzime animalic�, isteric� �i imit� pe Caterina a II-a chiar �n aventurile amoroase. Putea demonstra prin politica sa, faptul c� era �nainte de toate patrioat� sovietic� �i c� URSS-ul �i expansiunea acesteia erau mai importante dec�t teoriile comuniste �i mai ales dec�t aspira�iile rom�nilor, pe care �i ura �n mod deschis, fapt pe care nu c�uta s�-l ascund�. Sentimentul care a dominat intrigile sale politice a fost ura, acea ur� care servea at�t de bine scopurilor politice de expansiune prin for�� care �i pl�cea at�t de mult, �n calitate de "dictator delegat" (Gh. Buzatu,Rom�nia cu �i f�r� Antonescu, Ia�i, Editura Moldova, 1991, p. 291-292, 296).

Gheorghe Gavril� Copil

De�i am ni�te rezerve, v� las s� judeca�i voi

Col (r.) Paulian P�s�rin a fost �eful Serviciului de Contraspionaj. El a condus serviciul de la �nfiin�area sa, �n anul 1974, p�n� la dizolvare, �n decembrie 1989. Acesta declara c� �n decembrie 1989 nu a fost revolu�ie, iar evenimentele care au dus la �nl�turarea lui Nicolae Ceau�escu �i chiar �mpu�carea lui �i a Elenei Ceau�escu, au fost planificate cu mult timp �nainte, de Uniunea Sovietic� �i Statele Unite.

Paulian P�s�rin a murit �n anul 2007, iar apropia�i ai s�i au declarat c� ultimele sale cuvinte ar fi fost: "Mi-au f�cut-o �i ei mie.".
Reporter: Domnule colonel, a �tiut Nicolae Ceau�escu ce i se preg�te�te, sau a fost luat prin surprindere de Revolu�ia din Decembrie 1989 ?
Paulian P�s�rin: Despre evenimentele din 1989 pot s� spun adev�rul, pentru c� am cunoscut fa�a nev�zut� a lucrurilor, dar nu voi folosi termenul de revolu�ie, pentru c� nu �mp�rt�esc aceast� variant� �i v� voi argumenta �n continuare de ce.
S-a �tiut cu mult timp �nainte ce va urma. Au existat informa�ii �n mediul oamenilor de informa�ii �i nu de genul c� s-ar putea, ci au fost informa�ii certe.
Totul a plecat de la o gre�eal� a lui Nicolae Ceau�escu. La sf�r�itul anilor 70, dup� moartea lui Brejnev, s-a pus problema cine s� fie succesorul lui la conducerea Partidului Comunist din Uniunea Sovietic�.
Printre posibilii succesori a ap�rut �i Andropov, care era �eful KGB-ului �n Uniunea Sovietic�.
Atunci Ceau�escu a f�cut gre�eala (nu �tiu dac� sf�tuit, sau din proprie ini�iativ�, dar cred c� a fost o ini�iativ� personal�), de a ie�i pe postul na�ional de televiziune cu p�rerea c� nu este Andropov cel mai potrivit s�-l urmeze pe Brejnev la conducerea partidului. De aici au s�rit sc�ntei �i de o parte �i de alta, dar mai ales din partea lui Andropov, care a ajuns �n pozi�ia de pre�edinte al Uniunii Sovietice.
Deci �nl�turarea lui Nicolae Ceau�escu a fost pus� la cale la Moscova. �n plan informativ, un subordonat de-al meu a venit �i mi-a spus c�, �n fiecare zi de mar�i �i de vineri ale s�pt�m�nii, la blocul din Pia�a Aviatorilor, bloc care era al sovieticilor �i era un c�min-hotel, vin un autocar sau dou� cu turi�ti, care a dou� zi nu f�ceau altceva dec�t s� �mp�nzeasc� Bucure�tiul. �n urma verific�rii informa�iilor am constatat c� turi�tii verificau pie�ele, magazinele, dar mai ales se familiarizau cu dispozitivele de pe traseele pe care circula Ceau�escu. Dac� b�rba�ii aveau ca sarcin� s� monitorizeze intersec�iile �i s� vad� lipsurile cu care se confrunt� popula�ia, femeile au mers p�n� acolo �nc�t �i identificau pe b�ie�ii no�tri afla�i �n dispozitiv �i �ncercau s� le fac� "ochi dulci", �n ideea de a intra �n vorb� cu ei. Am mers mai departe cu verificarea �i am aflat c� aceste grupuri f�ceau parte dintr-o divizie amplasat� �n Basarabia. Unii dintre ei �i c�utau anumite pozi�ii, din care s� poat�
ac�iona cu arme de foc. Eu �mi �nt�resc afirma�ia prin faptul c� to�i care s-au aflat �n mul�ime �i asupra c�rora s-a tras, au fost �mpu�ca�i de la �n�l�ime, dup� traiectoria gloan�elor.
R: Coincid cl�dirile �n jurul c�rora au stat mai mult presupu�ii turi�ti cu cele din care s-a tras �n timpul evenimentelor din Decembrie 1989?
P. P.: Da, cele mai studiate cl�diri de c�tre respectivele persoane au fost chiar cele din care sau de pe care s-a tras �n mul�ime. De exemplu, �n jurul Televiziunii au fost instalate acele simulatoare, iar eu cunosc un caz concret, al unui anume Popescu, de pe Zambaccian, care a m�nuit tot timpul simulatorul �i a recunoscut ulterior acest lucru. Este un fost agent KGB, care a povestit c� a folosit simulatorul, iar pe mas� avea un pahar cu ap� �i o pastil�, pe care trebuia s� o ia, ca s� moar�, dac� ac�iunea ar fi e�uat, iar el ar fi fost prins.
R: Ce se f�cea, concret, cu acele simulatoare?
P. P.: Simulatoarele erau de mai multe categorii: de zgomot care imitau trecerea unui tanc, o rafal� de mitralier�, o explozie, dar �i simulatoare cu efecte luminoase, cu trasoare. Deci, revenind la �ntrebarea ini�ial�, dac� s-a cunoscut sau nu ce urmeaz�, este cert c� Ceau�escu a fost informat despre faptul c� urma s� fie �nl�turat. Astfel, pentru c� �tia c� i se preg�te�te ceva, nu a r�mas niciodat� pe timp de noapte �n URSS, de c�te ori s-a dus �n vizit�, n-a acceptat niciodat� s� se fac� aplica�ii pe teritoriul Rom�niei, �mpreun� cu celelalte state din Tratatul de la Var�ovia �i nici m�car s� treac� trupele pe teritoriul ��rii, singurul lucru pe care l-a acceptat fiind aplica�iile pe hart�.
Mul�i spun c� ar fi fost vorba despre o tr�dare a Securit��ii, dar Securitatea �i-a f�cut datoria, aceea de a culege informa�ii, de a le verifica �i de a informa pe pre�edinte despre ce se �nt�mpl�, ori noi asta am f�cut.
Trebuie precizat c� eu �i cu oamenii mei ne ocupam strict de securitatea pre�edintelui �i nu aveam nici o leg�tur� cu trupele de securitate, care se ocupau de securitatea na�ional�.
Poate am fost acuza�i c� nu am ac�ionat �n timpul evenimentelor din 1989, dar trebuia s� te g�nde�ti �nt�i la �ar� �i apoi dac� e bine sau nu s�-l aperi pe Ceau�escu. Dac� ar fi ac�ionat Securitatea, ar fi �nsemnat m�cel na�ional. Trebuie spus c� s-a afirmat c� �n Rom�nia a fost genocid �i c� sunt 62.000 de mor�i, o cifr� lansat� dinainte de sistemul de dezinformare sovietic, ca s� justifice interven�ia militar�, o alt� variant� pus� la cale de sovietici, dac� varianta �nceput� ar fi e�uat. S-a ac�ionat cu planuri de dezinformare, s-a ac�ionat cu zvonuri, propagand� def�im�toare, prin Europa Liber� �i cu mobilizare de oameni, ceea ce s-a �nt�mplat la Timi�oara �i la Bucure�ti. Asta pentru c� lumea era nemul�umit� �i era u�or de scos �n strad�. Iar la ac�iune n-au participat numai sovieticii, au participat �i americanii, ace�tia din urm� �n partea aerian�.
R: Deci, concret, cine �i ce a hot�r�t �l leg�tur� cu soarta so�ilor Ceau�escu?
P. P.: Bush cu Gorbaciov s-au �nt�lnit �n vara lui 89 la Malta �i au hot�r�t �nl�turarea lui Ceau�escu de la conducerea Rom�niei, dar s-a hot�r�t ca treaba s� fie executat� pe cale terestr� de Uniunea Sovietic� �i pe cale aerian� de Statele Unite. Re�eaua informativ�, �ns�, a fost �mbun�t��it�, pentru c�, pe l�ng� serviciile secrete ruse �i americane ce au ac�ionat �n plan informa�ional, s-a colaborat �i cu serviciile de informa�ii ale evreilor, s�rbilor. De altfel,
vreau s�-i informez pe cititori c� primul partid comunist care a rupt leg�turile cu Nicolae Ceau�escu a fost Uniunea Comuni�tilor Iugoslavi, �n frunte cu Milo�evici, iar principala poart� de intrare a trupelor de comando �n Rom�nia, care au declan�at evenimentele de la Timi�oara, a fost grani�a s�rbeasc�.
R: Am �n�eles cine au fost actorii acestor scene, dar care era scopul, ce voiau, de fapt, s� fac� ?
P. P.: Gorbaciov voia �nl�turarea lui Ceau�escu �i o Perestroika, adic� schimbarea �i destinderea, care s� duc� la un grad mai mare de libertate, dar tot �ntr-un socialism cu un singur partid. De ce? Pentru c� Gorbaciov era finul lui Andropov �i a fost �eful direc�iei de dezinformare din KGB, deci ac�iona ca un profesionist. De altfel, la �nt�lnirea �efilor de state �i de guverne din Tratatul de la Var�ovia, care a avut loc la Moscova, Gorbaciov s-a �nt�lnit separat cu fiecare �ef de stat, iar c�nd s-a �nt�lnit cu Ceau�escu i-a spus c� trebuie f�cut� o schimbare, iar a�a cum s-au retras al�ii (Honeker a plecat, Brejnev a plecat, Jivcov a plecat), e cazul s� se retrag� �i el, la al XIV-lea congres.
R�spunsul lui Ceau�escu a fost destul de categoric, cum c� e treaba partidului �i a poporului s�u, iar atunci Gorbaciov l-a amenin�at, c�-l �terge de pe fa�a p�m�ntului, la care Ceau�escu a trecut �i el la amenin��ri, spun�nd: "Dac� te mai amesteci �n �ara mea ��i fac din Europa un Vietnam cum n-ai mai v�zut niciodat� �i-�i cer Tezaurul, Insula �erpilor �i Basarabia!"... Efectul discu�iei lor s-a v�zut �i �n �nt�lnirea general�, pentru c� Ceau�escu a anun�at c� s-a �n�eles cu �efii de state �i cu primii mini�trii, ca urm�toarea �nt�lnire a primilor mini�trii s� aib� loc la Bucure�ti �i Gorbaciov din prezidiu i-a zis: "S� vedem dac� mai apuci!...".
R: A fost acea �nt�lnire de la Moscova semnalul de �ncepere a evenimentelor din decembrie 1989?
P. P.: Categoric! La cererea lui Gorbaciov, a pornit ofensiva �i trebuie s� clarific�m ce s-a �nt�mplat la Timi�oara . Se tot vorbe�te de cei 42 de mor�i, care au fost �mpu�ca�i la Timi�oara �i ar�i �n crematoriu la Bucure�ti. Nu au fost oameni din Timi�oara , ci oameni din trupele de comando, care tr�geau de aproape �n oamenii care manifestau. Au fost depista�i, �mpu�ca�i �i du�i la Morg�. Din to�i, n-a venit p�n� acum vreo rud� s� spun� c� le-a fost ars cineva la crematoriu. Ei erau oameni recruta�i cu ani �n urm� din str�in�tate, e drept rom�ni, dar despre care nu se mai �tia nimic. Ei au fost recruta�i �i preg�ti�i �n Ungaria �i au fost
preg�ti�i special. Ei au fost cei care i-au scos pe studen�i afar� cu for�a. Mul�i se tem s� spun�, dar eu �tiu, pentru c� am cules informa�ii.
R: Pe ace�ti oameni din trupele de comando cine i-a �mpu�cat?
P. P.: Oamenii generalului Nu�� Constantin, �eful Inspectoratului General al Mili�iei i-au �mpu�cat, iar el a fost trimis la Timi�oara de Elena Ceau�escu, pentru c� Ceau�escu era �n Iran . Iar ca o dovad� c� a�a a fost, ungurii au f�cut deja monument celor 42 de mor�i �n Ungaria. C�nd a plecat din Timi�oara, Nu�� a luat cu el toate documentele �i probele pe care le avea de la ac�iunea care a avut loc, inclusiv probe video. Ru�ii au �tiut, �ns�, c� acesta are probe �mpotriva lor, a�a c� l-au interceptat �n tren la Alba Iulia �i l-au urcat �ntr-un elicopter, care a pierit �ntr-o explozie, iar Nu��, echipajul �i dovezile au ars. Deci, dup� cum vede�i, totul a fost pus la punct, spontane fiind doar manifesta�iile oamenilor �n strad�, dar �i ie�irea lor a fost provocat� de cei care au organizat totul. Asta pentru ca o simulare de revolu�ie a poporului s� mascheze interven�ia

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 04:06

De la: claudia397, la data 2010-05-31 16:25:45ce repede se uita! cine a trait la timisoara acele evenimente nu uita niciodata! zburau gloantele zi si noapte, mii de arestati, ucisi, care strigau contra COMUNISMULUI ( la inceput) JOS COMUNISMUL! ,apoi JOS CEAUSESCU, abia dupa ce-au tras in oameni.
SE CEREA DOAR LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PE CARE O AVETI ACUM TOTI HANDICAPATI!!!
NU MERITATI ASA CEVA PENTRU SANGELE VARSAT. MERITATI SA STATI LA COADA 3 ORE PENTRU 100 G DE SALAM, SAU DE DIMINEAta de la 4 la lapte!
sa aveti program tv pana la ora 22 seara, si altele.........
ati uitat repede fariseilor!
in concluzie: in decembrie 1989 a fost o revolutie curata inceputa la timisoara! si furata tot de neo-comunisti de la bucuresti!
ATAT TIMP CAT CAPITALA ROMANIEI EXISTA LA BUCURESTI, NICIODATA N-O SA FIE BINE IN ROMANIA>

Exact
Dar cu Bucul nu sint de acord.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 04:08

Cam da.
In privinta ....gunoaielor....astia ne vad si ei la fel restul populatiei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 04:11

Si cind se spune de revolutie, aceea a fost intr-adevar pina in 22. Dupa s-a mai continuat, dar atenuat. Ca dovada ca cei care au preluat puterea nu au putut conduce autoritar, cum ar fi vrut.
Acea conducere de dupa 22, nu a putut conduce cu mina forte tocmai din cauza revolutiei. Care de fapt le-a luat-o inainte. Si asta a fost marea noastra sansa, sa nu fim o baie de singe. Respectivii nu ar fi putut sa mai conduca autoritar si generau revolte. Care chiar au si fost. Ma refer la cele de dupa 22. Inclusiv scurta confruntare armata.

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 15:32

2 days ago

NATIONALIZAREA CASELOR -confiscarea lor a fost facuta de REGELE MIHAI prin decret emis de casa regala in 6 martie 1945, iar KOMITERNISTI COMUNISTI evrei rusi in frunte cu SILVIU BRUCAN, LEONTE TISMANEANU, tatal lui VLADIMIR TISMANEANU, WALTER NEULANDER tatal lui PETRE ROMAN au venit la putere in 19 noiembrie 1946, dupa alegerile organizate de casa regala si dupa impuscarea lui ANTONESCU in vara anului 1946.

badita_marian

60 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 12:59

-REVOLUTIE;= schimbarea unui sistem social cu altul; La noi nu s-a intamplat asa ceva; numai persoanele la conducere s-au ROTIT ,,conform principiului comunist de rotire a cadrelor''.
-REVOLTA POPULARA; asa s-a invatat romanu' sa se mai rascoale din cand in GAND, ca asa s-a obisnuit de-a lungul secolelor, DAR nu a invatat nimic... ,,vin ai nostri pleaca ai vostri noi ramanem aici ca prostii;
-numai ,,TIGANII'' se plimba peste tot si se dau de pamant din ROMANIA, cand nici ei nu stiu precis de pe unde s-au aciuiat pe aici.....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 13:02

De la: nastasemihail, la data 2010-05-26 14:35:55Castanele din foc cu mina altuia.

.castane,coapte sau prajite...............

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 18:10

De la: badita_marian, la data 2010-12-13 12:59:46-REVOLUTIE;= schimbarea unui sistem social cu altul; La noi nu s-a intamplat asa ceva; numai persoanele la conducere s-au ROTIT ,,conform principiului comunist de rotire a cadrelor''.
-REVOLTA POPULARA; asa s-a invatat romanu' sa se mai rascoale din cand in GAND, ca asa s-a obisnuit de-a lungul secolelor, DAR nu a invatat nimic... ,,vin ai nostri pleaca ai vostri noi ramanem aici ca prostii;
-numai ,,TIGANII'' se plimba peste tot si se dau de pamant din ROMANIA, cand nici ei nu stiu precis de pe unde s-au aciuiat pe aici.....

Corect ! si ptr. ca schimbarea de sistem s-a facut de suprafata, procesul de RESTAURATIE este in plina actiune si ne vom intoarce, PE FATA, la un regim dictatorial in care s-a schimbat doar Numele Dictarorului , ramind la putere 1 partid si acolitii lor ! restul gloatei, la muncaaaaa, nu la intins mina, asistatilor ! sa ziceti mersi ca va lasa sa mai traiti !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 18:14

Esti de groaza, Gabi. Mai ai multe astfel de idei? Sau s-au terminat.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 MAI CONTINUA SI ASTAZI
Mergi la: