back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti lovitura de stat din decembrie 1989 mai continua si astazi

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 07:09

Nu confundati momentul revolutiei, f scurt, 1-2 saptamini, cu masurile legislative si economice luate. Unele erau obligatorii. Privatizarea intregii economii. Firme particulare. Eu nu sint de acord cu privatizarea regiilor si sistemul o treime. Trebuiau actiuni ptr intreaga populatie. Aici s-a gresit. Niste indivizi au luat cam tot si au desfiintat. Nu au creat nimic. Deci nu mai confundati idealurile din 21 dec 1989 cu masurile, unele gresite, dupa 12 ianuarie 1990. Veninul tardiv nu tine loc de logica, si nici nu inlocuieste industria. Trebuia sa va spuneti parerea atunci. Acum voi distrugeti si ceea ce a fost bun atunci ca intentie.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marilenarodica

2 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 12:40

Ce conteaza ca a fost lovitura de stat , revolutie ,revolta populara, sau toate la un loc?! CE MAI CONTEAZA CAND ESTI OPRIMAT SI TINUT IN CUSCA O VIATA PE NEDREPT!? Important este ca acum suntem liberi si ca atunci au existat oameni curajosi care s-au implicat intr-o actiune atat de periculoasa pentru un regim dictatorial, chiar daca au mai gresit.Era imposibil sa nu fie asa!
Acum insa se greseste in vreme de pace , de viata normala, pentru ca nu stim sa ne alegem conducatorii. Toate greselile de pana acum s-au facut din cauza obsesiei comunismulul si a comunistilor care nici nu au existat, pentru ca acesta doctrina politica este o utopie, in timp ce noi am trait o dictatura, adica eu mi-am petrecut cea mai frumoasa parte a vietii inchisa intre granitele tarii si nu numai, in timp ce studiasem o limba capitalista si vedeam Italia numai in vis.
Cand vom scapa de ranchiuna, ura, razbunare si obraznicie, vom gandi mai sanatos!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:06

Cei care si-au riscat viata sint oamenii care au demonstrat impotriva crimelor de la TImisoara. care au fost reale. Cei care au preluat puterea nu si-au riscat viata. Si militarii si-au riscat viata. Dar de partea cealalta.
Dar ei au fost in cadrul profesiei.
In privinta problemelor noastre de acum, nu au legatura cu revolutia. Deja s-a trecut peste etape intregi, de atunci. Are legatura cu dezbinarea, pastrata abil de diversi. Lovitura de stat, ca teorie e una din temele de dezbinare.
Pe cind o revolutie implica o tara, O lovitura, doar un grupuscul. Si duce la senzatia de micime a milioane de oameni.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 13:10

Mai cu alte cuvinte sint unii care au scos castanele din foc cu mina unei intregi natii. dar totusi respectivii au recunoscut meritul revolutiei. Dar sint altii care anuleaza un ideal. Cu noroi, bineinteles.

bordea_56

2 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 14:13

.....................DA

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 15:00

De la: nastasemihail, la data 2010-05-15 07:09:08Nu confundati momentul revolutiei, f scurt, 1-2 saptamini, cu masurile legislative si economice luate. Unele erau obligatorii. Privatizarea intregii economii. Firme particulare. Eu nu sint de acord cu privatizarea regiilor si sistemul o treime. Trebuiau actiuni ptr intreaga populatie. Aici s-a gresit. Niste indivizi au luat cam tot si au desfiintat. Nu au creat nimic. Deci nu mai confundati idealurile din 21 dec 1989 cu masurile, unele gresite, dupa 12 ianuarie 1990. Veninul tardiv nu tine loc de logica, si nici nu inlocuieste industria. Trebuia sa va spuneti parerea atunci. Acum voi distrugeti si ceea ce a fost bun atunci ca intentie.

1989 ROMANIAN REVOLUTION Zionist bluff I

www.youtube.com/watch?v=rLQeCZ9M0EU

www.disclose.tv/members/action/viewvideo/45259/1989_ROMANIAN_REV...

www.davidicke.com/forum/showthread.php?p=1058877701#post1058877701

Shareholders of the IMF and the U.S. Congress in 1989 that attacked Romania to pay debts to the IMF and the World Bank and IMF shareholders could not sell their BREAD: Dollars and Euro in Romania and 20 years of IMF economic controls, political and Romania military.

1989 ROMANIAN REVOLUTION Zionist BLUFF II

www.youtube.com/watch?v=pqYQabQ2MJE

IMF ordered NATO members to open negotiations with the Warsaw Treaty Organization on confidence and security building measures for pluralism and dismantling in Eastern Europe, because the IMF can control the military, and economic sphere and Eastern European states.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 15:56

Daca se forteaza demisia actualului presedinte da,lovitura de stat continua si astazi si tot de catre Moscova este data!

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:37

"Ne-am trezit din hibernare/Si-am strigat cat am putut:/Sus cutare!Jos cutare!/Si cu asta ce-am facut?//Am dorit cu mic cu mare,/Si-am luptat cum am stiut,/S-avem noua guvernare,/Si cu asta ce-am facut?//Ca mai bine sa ne fie,/Ne-a crescut salariul brut/Dar traim in saracie,/Si cu asta ce-am facut?/Ia coruptia amploare,/Cum nici cand nu s-a vazut/Scoatem totul la vanzare/Si cu asta ce-am facut?//Pentru -a vcastiga o paine,/Multi o iau de la -nceput,/Ratacesc prin tari straine,/Si cu asta ce-am facut?//Traversam ani grei de crize,/Leul iar a decazut,/Cresc intruna taxe-accize,/Si cu asta ce-am facut?//Totul este ca-nainte/De belele n-am trecut,/Se trag sforile,se minte/Si cu asta ce-am Facut?//Pleaca-i nostri,vin ai nostri!/E sloganul cunoscut;/Iaras am votat ca prostii/Si cu asta ce-am facut?//"

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:38

SANATATE TUTUROR

In 1988 ,in editura politica a aparut o carte ZILE FIERBINTI IN ORIENT-De Craciun IONESCU.
Daca aveti curiozitatea s-o cititi,o sa dispara chefu de a discuta despre REVOLUTIE.Putem discuta despre ce s-a intimplat,ce se intimpla si se ne dam cu parerea despre altele.
Niste nume trebuia sa apara dupa '89,acuma fiecare cu parerea lui -referitor la cine trebuia sa fie in frunte.
Schimbarea din 1989,a fost facuta de NAIVITATEA poporului si datorita faptului ca am ramas la fel de naivi ca atunci,avem o guvernare ca atare.

cu stima

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:06

revolta strazii a inceput prin a se striga : Jos Ceausescu ! ceea ce a convenit celor ce asteptau in umbra momentul prielnic ptr. a inlocui un om ,cu un alt om ....in speta : ceau' inlocuit de Iliescu ,comunistul cu fata umana ! ....in clipa in care Strada s-a radicalizat si a strigat : JOS COMUNISMUL, nu le-a mai convenit si au aparut teroristii si s-a tras ! a fost necesara aceasta masura,ptr. a tine populatia in casa si a da timp pucistilor de a ocupa pozitiile cheie in Stat ! Strada, a protestat si usor-usor s-a nascut fenomenul Pta. Universitatii,care-l acuza pe Iliescu si FSN.ul de lovitura de stat ....din pacate, neavind un conducator si un program ,structurile continuind sa fie in mina securitatii , Pta Universitatii a sfirsit in singe ,iar capitala a fost Ocupata de minerii lui Iliescu,care au venit inca o data si inca o data, pina s-a facut liniste .....e adevarat, Mihaile ? la una din venirile lor, Min. al Transporturilor era deja BAS'....azi, le taie Revolutionarilor drepturile cistigate atunci...nu toate, dar taie oricum, din marele respect ce-l are ptr. oamenii care i-au adus pe ei la putere ! si atunci, te mai intreb o data : de unde atita revolutie ,cind lovitura de stat din dec. isi produce efectele chiar in acest moment ! ? consecintele finale le traim azi ,chiar nu se vede ,nu se-ntelege ?

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:14

De la: gabigabi, la data 2010-05-15 18:06:51 revolta strazii a inceput prin a se striga : Jos Ceausescu ! ceea ce a convenit celor ce asteptau in umbra momentul prielnic ptr. a inlocui un om ,cu un alt om ....in speta : ceau' inlocuit de Iliescu ,comunistul cu fata umana ! ....in clipa in care Strada s-a radicalizat si a strigat : JOS COMUNISMUL, nu le-a mai convenit si au aparut teroristii si s-a tras ! a fost necesara aceasta masura,ptr. a tine populatia in casa si a da timp pucistilor de a ocupa pozitiile cheie in Stat ! Strada, a protestat si usor-usor s-a nascut fenomenul Pta. Universitatii,care-l acuza pe Iliescu si FSN.ul de lovitura de stat ....din pacate, neavind un conducator si un program ,structurile continuind sa fie in mina securitatii , Pta Universitatii a sfirsit in singe ,iar capitala a fost Ocupata de minerii lui Iliescu,care au venit inca o data si inca o data, pina s-a facut liniste .....e adevarat, Mihaile ? la una din venirile lor, Min. al Transporturilor era deja BAS'....azi, le taie Revolutionarilor drepturile cistigate atunci...nu toate, dar taie oricum, din marele respect ce-l are ptr. oamenii care i-au adus pe ei la putere ! si atunci, te mai intreb o data : de unde atita revolutie ,cind lovitura de stat din dec. isi produce efectele chiar in acest moment ! ? consecintele finale le traim azi ,chiar nu se vede ,nu se-ntelege ?

Ai uitat sa subliniezi ca in tot acest timp...asa zisul tribunal national..intocmit ad hoc il judeca si condamna la moarte pe Ceausescu si consoarta..singurii martori ce puteau sa se puna in calea celor ce aveau sa devina clasa politica a romaniei din ziua de azi...Leprele ce conduc la lumina destinul prostilor ce-i voteaza prin rotatie din 89... Cum credeti?...Sau cum cutezati sa credeti ca Ceusescu si Elena au fost capabili sa conduca o tara intreaga..mai oameni buni?...Ei au fost doar niste marionete...cum au fost dealtfel milioanele de romani..ce dansau si cantau asa cum dictau javrele din umbra...!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
marilenarodica

2 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:27

Acum aveti pareri, cititi carti si reviste, va informati, criticati, dar atunci unde erati? Ce ma intereseaza pe mine, si ca pe mine pe ceilalti care am trimis corespondenta in strainatate urmariti de securitate, sabotati intr-un fel sau altul, daca aveai cea mai mica legatura cu Occidentul, cine ce a urmarit!? Pe mine ma intereseaza ca s-a daramat o dictatura. Daca e nevoie, sa se mai darame si in alte imprejurari! S-a schimbat o societate, un regim politic, pentru un popor intreg, nu pentru un pumn de oameni, cum se zice. Eroii nu se impart pe simpatii si antipatii, pe Est si Vest!!!
Ca nu s-a mai facut mare lucru in bine dupa, este vina noastra, a tuturora, a incompetentei si a slabiciunillor mioritice! Ce am facut, fiecare in parte, pentru tara asta!? Asa sa ne intrebam, nu ce mai avem de furat, la misto!
Acum comunicam liber intre noi si cu lumea, atunci erai desfiintat pentru o vorba sau o scrisoare suspecta, de exemplu. E vremea sa privim spre viitor, asa cum e el, si sa mai terminam cu interpretarile si barfele de orice fel, ca sunt specifice si "caselor" mai mari!, si nu servesc la nimic, numai ca acolo economia merge inainte si nu se interfereaza cu politicul. Am pus maimutoii astia pt ca imi plac si nu ma cearta nimeni pentru asta!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 18:44

Eu am zis acum cateva luni ca trebuie sa dispara toti de la putere insa atunci toti se gandeau la alegeri ,toti tineau cu o echipa ,nimeni nu credea ca va veni o vreme in care toti o sa vreti ceea ce vreau eu!Daca mai este cineva acum care crede ca salvarea poate veni de la un alt partid se inseala !
Mi-a povestit tata cum s-a intamplat cand s-a deschis piata universitati ,doar cativa insi au agresat in aprilie 1990 niste militieni ,i-au pus pe fuga ,insa pentru faptul ca incercasera sa fie agresivi s-a deschis piata! De la o zi la alta s-au adunat din ce in ce mai multi pana cand au devenit o forta ! O forta pe care guvernantii de atunci nu aveau cu ce sa o contracareze-motiv pentru care au chemat minerii ! Acum astia pe cine mama o sa cheme !
Jos cu toti guvernantii ,jos toti parlamentarii ,jos cu matelotul !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:22

@karpov : cum pe cine va chema ? pe armata talibanilor portocalii ! uita-te la ei : JUPINUL A ANULAT DEMOCRATIA SI REP. PARLAMENTARA cu o vorba spusa joi seara la tv: " AM DECIS" si ei se-ntreaba senini : ce-i cu asta ?
@Ic3- aceiasi oameni, de ieri - de alaltaieri sau acu' 20 ani ce-i ridicau osanale conducatorului iubit , sunt azi in preajma SEFULUI -si -i cinta aceeasi melodie imbatatoare .....parca-s Sirenele alea de-i adormeau pe mateloti ,sfirsind izbindu-se de stinci.....sa nu uite Cirmaciul ca Soarta mai joaca si feste citeodata !

REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:10

De la: Ic3, la data 2010-05-15 18:14:19
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 18:06:51 revolta strazii a inceput prin a se striga : Jos Ceausescu ! ceea ce a convenit celor ce asteptau in umbra momentul prielnic ptr. a inlocui un om ,cu un alt om ....in speta : ceau' inlocuit de Iliescu ,comunistul cu fata umana ! ....in clipa in care Strada s-a radicalizat si a strigat : JOS COMUNISMUL, nu le-a mai convenit si au aparut teroristii si s-a tras ! a fost necesara aceasta masura,ptr. a tine populatia in casa si a da timp pucistilor de a ocupa pozitiile cheie in Stat ! Strada, a protestat si usor-usor s-a nascut fenomenul Pta. Universitatii,care-l acuza pe Iliescu si FSN.ul de lovitura de stat ....din pacate, neavind un conducator si un program ,structurile continuind sa fie in mina securitatii , Pta Universitatii a sfirsit in singe ,iar capitala a fost Ocupata de minerii lui Iliescu,care au venit inca o data si inca o data, pina s-a facut liniste .....e adevarat, Mihaile ? la una din venirile lor, Min. al Transporturilor era deja BAS'....azi, le taie Revolutionarilor drepturile cistigate atunci...nu toate, dar taie oricum, din marele respect ce-l are ptr. oamenii care i-au adus pe ei la putere ! si atunci, te mai intreb o data : de unde atita revolutie ,cind lovitura de stat din dec. isi produce efectele chiar in acest moment ! ? consecintele finale le traim azi ,chiar nu se vede ,nu se-ntelege ?

Ai uitat sa subliniezi ca in tot acest timp...asa zisul tribunal national..intocmit ad hoc il judeca si condamna la moarte pe Ceausescu si consoarta..singurii martori ce puteau sa se puna in calea celor ce aveau sa devina clasa politica a romaniei din ziua de azi...Leprele ce conduc la lumina destinul prostilor ce-i voteaza prin rotatie din 89... Cum credeti?...Sau cum cutezati sa credeti ca Ceusescu si Elena au fost capabili sa conduca o tara intreaga..mai oameni buni?...Ei au fost doar niste marionete...cum au fost dealtfel milioanele de romani..ce dansau si cantau asa cum dictau javrele din umbra...!
...............GREU TARE PENTRU CEI CA LEUTU EU AM FOST IN ACELE ZILE LA CC,SA-MI RASPUNDA DE UNDE SI DIN ORDINUL CUI S-AU PUS LA DISPOZITIE AUTOBUZE,BASCULANTE PENTRU A MERGE LA BUCURESTI DACA NU A FOST LOVITURA DE STAT NUMAI CA NU SE ASTEPTAU BRUCAN,ILIESCU,VOICULESCU,STANCULESCU CA SOTII CEAUSESCU SA FIE ASA PROSTI SI INCAPABILI SA DEA O RIPOSTA,IN FORTA,ASA CA AU INVENTAT EI TOTU CU TERORISTII CA SA DEA PRAF IN OCHII CELOR MULTI SI INTELIGENTI CA DUMNEATA TOVARASE LEU,ACEIASI STRATEGIE FOLOSITA SI LA MINERIADE CONVOAIE DE AUTOBUZE CIT SI LA ALEGERI TEHNICA MARCA FSN-PSD.NU VEDETI CA NU AVETI ARGUMENTE SOLIDE CU PROBE,CI DOAR PRESUPUNERI ABERANTE CE AZI SI UN COPIL DE GRADINITA V-AR TRIMITE LA PLIMBARE,SINTETI RIDICOLI PINA LA PENIBIL DE AIA CITITI INVESTIGATIILE LUI CARTIANU BAZATE PE PROBE CONCRETE,,,,VA ROG SA NU NE M-AI LUATI DE PROSTI CA NU MAI SINTEM ASA NAIVI CA IN 1989,PLUS CA AVEM MULTE CAI DE INFORMARE,MERGETI LINISTITI PE FORUMURILE DIN REPUBLICA MOLDOVA.

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:39

De la: gabigabi, la data 2010-05-15 19:22:20 @karpov : cum pe cine va chema ? pe armata talibanilor portocalii ! uita-te la ei : JUPINUL A ANULAT DEMOCRATIA SI REP. PARLAMENTARA cu o vorba spusa joi seara la tv: " AM DECIS" si ei se-ntreaba senini : ce-i cu asta ?
@Ic3- aceiasi oameni, de ieri - de alaltaieri sau acu' 20 ani ce-i ridicau osanale conducatorului iubit , sunt azi in preajma SEFULUI -si -i cinta aceeasi melodie imbatatoare .....parca-s Sirenele alea de-i adormeau pe mateloti ,sfirsind izbindu-se de stinci.....sa nu uite Cirmaciul ca Soarta mai joaca si feste citeodata !
......STII CARE E PROBLEMA CA IN PIATA GOLANII VROIAU DE FAPT RESPECTAREA PUNCTULUI 8 DE LA TIMISOARA CE INTERZICEA DETINEREA DE FUNCTII POLITICE A CELOR CE AU COLABORAT SI AU FOST SEFI DE SERVICII ORI AU DETINUT FUNCTII IN VECHIUL REGIM,SI EI AU FACUT O REVOLTA PASNICA LEUTU DAR AU FOST CIOMAGITI MAI PUTIN PASNIC DE ILIESCU-ROMAN....,ASTA E REALA ISTORIE,DACA SE ADOPTA PUNCTUL 8 PENTRU NAIVI,NU MAI VORBEAM AZI NICI MACAR DE BASESCU,DAR A FOST PENTRU MULTI MAI COMOD ACASA LA TELEVIZOR,IAR IN COMPARATIE CU TOTI CE AI AVEM SI I-AM AVUT BASESCU E SINGURUL CE MACAR NU VA LASAT CU CHILOTII AN VINE,A AVUT CURAJUL SA ZICA NU MOSCOVEI SA RECLAME CANALUL BISTROIE,INSULA SERPILOR DAR FARA UN MINIM DE SPRIJIN DIN PARTEA CLASEI POLITICE SI A CELEI CIVILE TOTUL E EGAL CU ZERO,VA IESI SI EL DE PE ESICHERUL POLITIC SI ATUNCI SA VA VAD CA VE-TI ALEGE UNUL DRAG VOUA PE CARE APOI IL VETI BLAMA IL VETI PUNE LA ZID IAR SI TOT ASA DIN BINE IN MAI BINE PENTRU TARA SI URMASI,PINA AJUNGEM TOTI PALMASI.

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 20:46

@ragateanule, Manipularea a fost MESERIASA ! habar n-aveam ce se-ntimpla cu noi ! ura si revolta a fost imensa si a fost suficienta o scinteie ca totul sa ia foc ! " Leutul " a fost si el in strada, asa cum am fost si eu si inca multi altii ....fiecare si-a trait "revolutia " sa,personala ! si-n primul rind a fost o revolutie a constiintei fiecaruia si, in functie de ce i-a spus ea (constiinta), si-a invins frica si a actionat ! ce nu vrea el sa accepte nici ruptul capului, dar te rog sa-l intelegi, este ca " scinteia " a fost meticulos pusa la cale de altii ! noi am fost masa de manevra a lor !.....ce-am cistigat eu personal din asta ....nu te-ntreb ce-ai cistigat tu, este ca din clipa aia, am devenit LIBERA ! din clipa aia nu mi-a mai fost frica nici de ceausescu, nici de securitate si nici de Moarte ! m-am eliberat de lasitate ....asta mi-a fost cistigul !

REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:08

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-15 15:56:18Daca se forteaza demisia actualului presedinte da,lovitura de stat continua si astazi si tot de catre Moscova este data!
FOARTE CORECT TREI CUVINTE ZECE PUNCTE,DACA MOSCOVA NU AVEA SI ARE INTERES SA DESTABILIZEZE ROMANIA VA INSELATI,BATE LA USA SCUTUL ANTIRACHETA CE DATORITA LUI BASESCU NE POATE GARANTA LINISTEA SI SECURITATEA NOUA CHIBITILOR ,ALTFEL VOM FI MEREU SUB SUVERANITATE RUSA,FITI NATIONALISTI CA NU VA STRICA.

REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 21:33

De la: gabigabi, la data 2010-05-15 20:46:04@ragateanule, Manipularea a fost MESERIASA ! habar n-aveam ce se-ntimpla cu noi ! ura si revolta a fost imensa si a fost suficienta o scinteie ca totul sa ia foc ! " Leutul " a fost si el in strada, asa cum am fost si eu si inca multi altii ....fiecare si-a trait "revolutia " sa,personala ! si-n primul rind a fost o revolutie a constiintei fiecaruia si, in functie de ce i-a spus ea (constiinta), si-a invins frica si a actionat ! ce nu vrea el sa accepte nici ruptul capului, dar te rog sa-l intelegi, este ca " scinteia " a fost meticulos pusa la cale de altii ! noi am fost masa de manevra a lor !.....ce-am cistigat eu personal din asta ....nu te-ntreb ce-ai cistigat tu, este ca din clipa aia, am devenit LIBERA ! din clipa aia nu mi-a mai fost frica nici de ceausescu, nici de securitate si nici de Moarte ! m-am eliberat de lasitate ....asta mi-a fost cistigul !
DA INSA LA ADAPOSTUL ACESTEI LIBERTATI APARENTE SI-AU FACUT MENDRELE,AU DEVALIZAT TARA SI ACU LIBERTATEA TA A NOASTRA E CONSTRINSA LA A NE MINCA INTRE NOI PENTRU UN LOC DE MUNCA ,PENTRU UN SPATIU DE FAPT UNDE SA NE MANIFESTAM LIBERTATEA,IAR DE LASITATE SE PARE CA NU VOM REUSI SA NE ELIBERAM,NU STIM SA SARIM IN AJUTORUL UNUI SEAMAN DE-AL NOSTRU NU AVEM ACEASTA CULTURA NATIONALISTA DE A STA DREPT SI A INFRUNTA ,NOI PRIN EXCELENTA SINTEM CAPURI PLECATE CE SABIA NU LE TAIE,,CIT PRIVESTE CISTIGUL MULTI AU CISTIGAT PRIVILEGII,SCUTIRI DE LA IMPOZIT,UN HECTAR DE TEREN,LOC DE CASA INTRAVILAN PRACTIC AU VINDUT REVOLUTIA PE UN PUMN DE ARGINTI,EU AM REFUZAT ACESTE PRIVILEGII AM FACUTO PENTRU TARA PENTRU UN TRAI MAI BUN SA ZICEM LA CIT INTELEGEAM EU ATUNCI,DAR SI ACESTE PRIVILEGII AU AVUT SCOPUL DUBLU SA VA FACA PARTIZANII BOLSEVICILOR DE BRUCAN SI ILIESCU PARTIZANI CE SINTETI SI ASTAZI AICI MULTI,PLUS MARELE SCOP AL LOR ELUDAREA PLATII DE TAXE SI IMPOZITE LA AVERILE LOR FABULOASE,,,,,,ASA CA LOVITI IN BASESCU EL E VINOVAT MAINE VA FI ALTU .....

9am187793

13 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:28

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-12 01:07:18OARE CUM VOR CITI COPII NOSTRI IN MANUALELE DE ISTORIE DESPRE EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 89LOVITURA SAU REVOLUTIE?SINTEM NOI CAPABILI IN CEASUL AL12-LEA OARE SA NE DESTEPTAM SAU VOM FI IAR PURTATI DE VALURILE ISTORIEI DE LA UN CERC DE PUTERE LA ALTU EST-VEST??

A fost unica sansa pentru Romania,dar politrucii ILIESCU ,CONSTANTINESCU ,BASESCU ,au spulberat orice speranta ! Omizile natiunii !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 08:58

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-15 21:33:15
De la: gabigabi, la data 2010-05-15 20:46:04@ragateanule, Manipularea a fost MESERIASA ! habar n-aveam ce se-ntimpla cu noi ! ura si revolta a fost imensa si a fost suficienta o scinteie ca totul sa ia foc ! " Leutul " a fost si el in strada, asa cum am fost si eu si inca multi altii ....fiecare si-a trait "revolutia " sa,personala ! si-n primul rind a fost o revolutie a constiintei fiecaruia si, in functie de ce i-a spus ea (constiinta), si-a invins frica si a actionat ! ce nu vrea el sa accepte nici ruptul capului, dar te rog sa-l intelegi, este ca " scinteia " a fost meticulos pusa la cale de altii ! noi am fost masa de manevra a lor !.....ce-am cistigat eu personal din asta ....nu te-ntreb ce-ai cistigat tu, este ca din clipa aia, am devenit LIBERA ! din clipa aia nu mi-a mai fost frica nici de ceausescu, nici de securitate si nici de Moarte ! m-am eliberat de lasitate ....asta mi-a fost cistigul !
DA INSA LA ADAPOSTUL ACESTEI LIBERTATI APARENTE SI-AU FACUT MENDRELE,AU DEVALIZAT TARA SI ACU LIBERTATEA TA A NOASTRA E CONSTRINSA LA A NE MINCA INTRE NOI PENTRU UN LOC DE MUNCA ,PENTRU UN SPATIU DE FAPT UNDE SA NE MANIFESTAM LIBERTATEA,IAR DE LASITATE SE PARE CA NU VOM REUSI SA NE ELIBERAM,NU STIM SA SARIM IN AJUTORUL UNUI SEAMAN DE-AL NOSTRU NU AVEM ACEASTA CULTURA NATIONALISTA DE A STA DREPT SI A INFRUNTA ,NOI PRIN EXCELENTA SINTEM CAPURI PLECATE CE SABIA NU LE TAIE,,CIT PRIVESTE CISTIGUL MULTI AU CISTIGAT PRIVILEGII,SCUTIRI DE LA IMPOZIT,UN HECTAR DE TEREN,LOC DE CASA INTRAVILAN PRACTIC AU VINDUT REVOLUTIA PE UN PUMN DE ARGINTI,EU AM REFUZAT ACESTE PRIVILEGII AM FACUTO PENTRU TARA PENTRU UN TRAI MAI BUN SA ZICEM LA CIT INTELEGEAM EU ATUNCI,DAR SI ACESTE PRIVILEGII AU AVUT SCOPUL DUBLU SA VA FACA PARTIZANII BOLSEVICILOR DE BRUCAN SI ILIESCU PARTIZANI CE SINTETI SI ASTAZI AICI MULTI,PLUS MARELE SCOP AL LOR ELUDAREA PLATII DE TAXE SI IMPOZITE LA AVERILE LOR FABULOASE,,,,,,ASA CA LOVITI IN BASESCU EL E VINOVAT MAINE VA FI ALTU .....

Maaaama, ce-am spus eu si ce-mi raspunzi tu ! ma doare capul de talmes-balmesul ideilor tale ! frate ragatzean : fiind o lovitura de palat si esalonul 2-3 PCR s-a instaurat la putere, cum sa accepte pct. 8 de la Timisoara ? nu-si trageau presul de picioare ? niciunul din cei ce ne-au condus in acesti 20 ani nu ar fi existat ca oameni politici , inclusiv Bas' care este incununarea Sistemului ,care a reusit sa ne scirbeasca de orice idee de Democratie, pluripartitism si politica, in general ! in clipa de fata totul s-a decribilizat si romanii isi doresc o mina de fier care sa faca liniste - asta a reusit Bas' sa faca si cu ajutorul vostru inconstient, asa o sa faca ! Democratie ? un moft !....sa ne fie tarina usoara !

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 09:52

De la: 9am187793, la data 2010-05-16 05:28:08
De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-12 01:07:18OARE CUM VOR CITI COPII NOSTRI IN MANUALELE DE ISTORIE DESPRE EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 89LOVITURA SAU REVOLUTIE?SINTEM NOI CAPABILI IN CEASUL AL12-LEA OARE SA NE DESTEPTAM SAU VOM FI IAR PURTATI DE VALURILE ISTORIEI DE LA UN CERC DE PUTERE LA ALTU EST-VEST??

A fost unica sansa pentru Romania,dar politrucii ILIESCU ,CONSTANTINESCU ,BASESCU ,au spulberat orice speranta ! Omizile natiunii !

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 10:18

De la: gabigabi, la data 2010-05-16 08:58:56

Maaaama, ce-am spus eu si ce-mi raspunzi tu ! ma doare capul de talmes-balmesul ideilor tale ! frate ragatzean : fiind o lovitura de palat si esalonul 2-3 PCR s-a instaurat la putere, cum sa accepte pct. 8 de la Timisoara ? nu-si trageau presul de picioare ? niciunul din cei ce ne-au condus in acesti 20 ani nu ar fi existat ca oameni politici , inclusiv Bas' care este incununarea Sistemului ,care a reusit sa ne scirbeasca de orice idee de Democratie, pluripartitism si politica, in general ! in clipa de fata totul s-a decribilizat si romanii isi doresc o mina de fier care sa faca liniste - asta a reusit Bas' sa faca si cu ajutorul vostru inconstient, asa o sa faca ! Democratie ? un moft !....sa ne fie tarina usoara !

Fericiti cei saraci cu duhul..Pentru ca ei..vor mosteni ce lasa in urma leprele de la guvernare.. Ce nu intelege raga-Galateanu asta...e ca nu mai are nici-o importanta ce balmajeste dumnealui in amalgamul acela de ...nu stiu cum sa-i spun.. Important e momentul de fata...Cel in care romanii sau saturat de cei care gandesc in locul lor.Si bineinteles..de cei care le fura dreptul la viata...Ce a fost in 89..stim prea bine..si fara sa ne mai impoaie capul cu muraturi si delicii expirate...!..Asa e gabigabi...despre asta era vorba..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:21

regateanule,
esti dus rau de tot.La ce-ti foloseste tie scutul antiracheta ?cu ce te ajuta ?vor cadea rachetele pe teritoriul ROMANIEI.e clar ca te ajuta,poate cade una latine in curte.
Daca e pt apararea americii atunci sa fie pe ATLANTIC.europa poate sa se apere singura.Aceasta convietuire AMERICA-EUROPA-ROMANIA,in conditiile creerii CSE-ESTE CA SI CUM TU TE-AI CULCA IN PAT CU NEVASTA SI CU AMANTUL NEVESTEI-iti convine ?

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:27

REVOLUTIE-LOVITURA DE STAT=dar chiar nu aveti nimic de spus despre 15.11.1987 ?Acei oameni se numesc REVOLUTIONARI.Evenimentele urmatoare s-au desfasurat cu ajutorul papusarilor.
15 NOIEMBRIE 1987-BRASOV=va rog sa nu uitati asta niciodata.
In rest cred ca s-a intimplat ceva,dar nu stiu sigur ce!

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:28

Alo!
Baietii!
Nu exista scut!
Ci doar rachete contra rachete!
Undeva trebuie sa explodeze!
Dar nu in America.
Treziti-va!
Pina nu va cade una-n gradina

REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 19:13

De la: Ic3, la data 2010-05-16 10:18:00
De la: gabigabi, la data 2010-05-16 08:58:56

Fericiti cei saraci cu duhul..Pentru ca ei..vor mosteni ce lasa in urma leprele de la guvernare.. Ce nu intelege raga-Galateanu asta...e ca nu mai are nici-o importanta ce balmajeste dumnealui in amalgamul acela de ...nu stiu cum sa-i spun.. Important e momentul de fata...Cel in care romanii sau saturat de cei care gandesc in locul lor.Si bineinteles..de cei care le fura dreptul la viata...Ce a fost in 89..stim prea bine..si fara sa ne mai impoaie capul cu muraturi si delicii expirate...!..Asa e gabigabi...despre asta era vorba..
MA BUCUR CA MACAR RECUNOSTI CA GINDEAU ALTII PENTRU TINE, APROPO STII DE CE NU POT MINCA MURATURI POLITAII,DIN CAUZA CASCHETEI,ASA CA DA-O JOS CIND IEI MASA.

REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 19:18

De la: ninigusu, la data 2010-05-16 17:27:12REVOLUTIE-LOVITURA DE STAT=dar chiar nu aveti nimic de spus despre 15.11.1987 ?Acei oameni se numesc REVOLUTIONARI.Evenimentele urmatoare s-au desfasurat cu ajutorul papusarilor.
15 NOIEMBRIE 1987-BRASOV=va rog sa nu uitati asta niciodata.
In rest cred ca s-a intimplat ceva,dar nu stiu sigur ce!
BRAVO PERTINENT SI TOTODATA FOARTE ADEVARAT COMENTARIUL,,,,,,CEI DIN 87 DE CE NU AU PRIMIT PRIVILEGII DE LA TRANDAFIURER? TOT REVOLUTIONARI AU FOST...

REGATZEANUL

106 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 22:35

De la: ninigusu, la data 2010-05-16 17:21:08regateanule,
esti dus rau de tot.La ce-ti foloseste tie scutul antiracheta ?cu ce te ajuta ?vor cadea rachetele pe teritoriul ROMANIEI.e clar ca te ajuta,poate cade una latine in curte.
Daca e pt apararea americii atunci sa fie pe ATLANTIC.europa poate sa se apere singura.Aceasta convietuire AMERICA-EUROPA-ROMANIA,in conditiile creerii CSE-ESTE CA SI CUM TU TE-AI CULCA IN PAT CU NEVASTA SI CU AMANTUL NEVESTEI-iti convine ?
SINCER NU MA INTERESEAZA VIATA TA SEXUALA,CU ATIT MAI MULT IMPOTENTA TA IN A INTELEGE REALITATILE VIETII,SCUT ANTI -RACHETA ARE SI ISRAELU SI E RAU? CIND E VORBA DE COOPERARE ROMANO-AMERICANA REPEDE SARITI NU NE VINDEM TARA,NU OCUPATIEI AMERICANE SI ALTE POVESTI,ATUNCI CIOCU MIC ALEGETI FSN LA URMATOARELE ALEGERI SI SUPORTATI ASUPRIREA RUSEASCA CA O STII BINE.

stelepecer

16 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:05

eu stiu ce a fost..dar nu va zic.. decat daca imi raspundeti:.. dar acum ce e???
stiu ca au murit oameni nevinovati atunci...a murti un prieten(ofiter in armata.) GALATI...doar pentru ca a iesit din unitate..cum amurit?? impuscat din greseala de un militar de acolo.. si ca sa ma credeti...se numea nicu florea..un baiat frumos si ambitios.
eu pe timpul ala lucram la o scoala la T udor Vladimirerscu..fosta si actuala manastire .ne.a luat prin surprindere totul.multmuesc lui Dumnezeu ca nu ne-a omorat maicutele.ce vina aveam noi.. ca se facuse scoala acolo?
de ceea ce s.a intamplat in decembrie..stiam din 1987 de la muncitorii angajati de stareta veronica si clanul american , pentru a renova manastirea..dar nu credeam.
cei care au fost acolo stiu despre ce vorbesc.
asa ca nu stiu cum s-a numit.. revolutie...lovitura de stat ce o fi fost.. cert e ca ne-am ales cu una buna... putem iesi din tara cand avem nevoie..si ne-.am ales cu alti dictatori..responsabili de genocid..eh..

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 MAI CONTINUA SI ASTAZI
Mergi la: