Info
x
Mandat de 4 ani pentru presedinte
|
maryro 2 mesaje Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 16:09
DA
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 14:28
Sunt intrebat daca as fi de acord cu mandat de 4 ani pentru presedinte?
Da sunt de acord ,cu cel putin 4 ani de puscarie ,pentru actualul presedinte[ pentru genocid ] Ca este Basescu astazi presedinte putem sa-i multumim lui Constantinescu.Ce-am realizat ca am intrat in NATO si in UE? Suntem mai saraci decat inainte de realizarea acestor obiective si vinduti tuturor din lume-ntreaga,asa ca vai de noi. " DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI " Singura solutie este un ajutor divin,nu pentru a ne rezolva problemele materiale,doar ca sa sacapam de astia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ticuta2IV1940 46 mesaje Membru din: 29/07/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 15:38
Nu inteleg aceasta tema,pai daca s-a legiferat ptr. 5 ani ce rost mai are sa pui problema mandatului de 4 ani? Este o lege aprobata in parlament,putere legislativa ,numai ca cei ce scriu pe acest forum sunt atrasi intr-o cursa ptr. discutii contradictorii fara sens.
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 15:45
De la: 9am173376, la data 2010-05-08 14:28:53Sunt intrebat daca as fi de acord cu mandat de 4 ani pentru presedinte? Corect!... Lucrurile sunt mereu in schimbare....deci oare pe ce se bazeaza fiecare in propia -i existenta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:54
De la: 9am173376, la data 2010-05-08 14:28:53Sunt intrebat daca as fi de acord cu mandat de 4 ani pentru presedinte? Eu cred ca nu ne trebuie nici un presedinte ci avem nevoie de un prim ministru care sa fie ales direct! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049051 7 mesaje Membru din: 10/05/2009 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 21:31
BUNA SEARA ! PRESEDINTELE CUI ? Cand propriul popor ti l-ai adus la epuizare prin promisiuni mincinoase,cand ti-ai umilit propriul popor luandu-i si "firimiturile" de pe masa ,lasand loc unei saracii lucii ,mai poti gandi la mandatele presedintilor ? !..................... Hmmmmmm! " Ce-ti pasa tie chip de om ca oi fi eu sau altul ?" Preocuparile poporului extenuat (de-atatea taxe in crestere ,de lipsa puterii de cumparare), mai nou acum sunt cele de a contracara prin orice metoda planurile acestui guvern si propunerile presedintelui in functiune de a diminua pensiile si asa derizorii si din salariile care si ele sunt de rasul lumii ! Din 1989 decembrie , acest popor cauta cu disperare iesirea spre o viata mai buna ,cat de cat decenta fara sa-si dea seama ca si-au facut loc , rand pe rand , ani dupa ani diversi indivizi cu interese diverse , pretextand ca sunt alesii poporului si ca reprezinta poporul fara a apara interesele acestuia,creand tot felul de controverse si anomalii ! Si..............stai si te intrebi : La ce bun alegeri ? Raspuns : Cresterea cheltuielilor;
La ce bun guvern ? Raspuns : Cresterea consumurilor La ce bun legislatie ?Raspuns: Pentru a fi incalcata mai intai de legiferator; La ce bun.................................................................................................... toate cate sunt daca nu ai bani sa le cumperi ? La ce bun sa muncesti daca tot ti se diminueaza salariul derizoriu ?Raspuns:Munca innobileaza pe om dar poate sa -l si omoare ! Muncesti o viata, ti se retine din salariu ajutoarele de somaj,sanatate,cas,impozit etc. in speranta ca vei reusi sa mai prinzi si o pensie amarata si ti se spune pe sticla , scris ca ti se diminueaza cu 15 % sau cu cat o fi si te gandesti unde s-au dus banii retinuti din salariu ca si taxe catre buget tocmai in vederea asigurarii unei pensii bine meritate dupa o viata de munca ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 22:54
De presedinte e nevoie,DAR......... SA STEA IN BANCA LUI.Ati auzit voi ca in germania,presedintele are ceva de spus ?
Voi nu vedeti ce nebunii au fost cu suspendarea presedintelui,chemarea la REFERENDUM,si alte aiureli.Orice presedinte in ROMANIA nu se poate compara cu MEDVEDEV,deci trebui restrinse drepturile LUI,ATRIBUTIUNILE LUI. Dar mai ales ROMANII trebui sa deschida ochii mari cind voteaza. SA NU MAI FIE PATIMASI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 15:43
Ce presedinte ? un hot,un nemernic s-a laudat ca baga la puscarie hotii care au devalizat bancile,care au distrus industria ,acum vine si zice ca taie 15 % de la toti pensionarii si 25% de la bugetari ,. DE ce sa taie de la toti inclusiv la ajutorul de somaj .BAI nea basescule nu-ti mai judeca scafarlia deloc? De ce avem pensii mai mari de 2000 de lei? eu am 900 lei ,am muncit la CFR impiegat de miscare gr a-I-a am lucrat la siguranta circulatiei trenurilor , imi tremura IZMENELE PE mine cand mi-se defecta instalatia fugeam pe linii sa verific parcursele ,macazele ,barierele aveam 2 in incinta statiei si linie dubla ,pana trecea trenul de statia mea v-am zis mi-era frica sa nu se intample ceva sau ca eu am gresit ceva la asigurarea parcursului manual. Ma miscam repede sa nu intarzie trenurile desii nimeni nu-mi facea statuie daca scurtam intarzierea,dar nu eram indolent ,avea,respact pentru calatorii care asteptau in trenuri si trebuia sa nu se intample nici o greseala. ,asta de munca cu stres ,ziua se lucra cu linia inchisa la reparatia liniei curenter si cu utilaje ,trebuia mare atentie sa nu dai drumul la tren peste oamenii care lucrau in linie curent ,asta raspundere nu ,ce au militari,militienii,procororii,judecatorii sau directorii carer stau si dorm in fotolii si asteapta sa le vina miliardele .Acum acesti oameni care au luat salarii de sute de milioane ,stau si se plimba cu mertanele ,nu mai sunt la serviciu .de ce primesc pensii de sute de milioane? de ce se face discriminare,EI AU BURDIHANE DE ELEFANT,IAR NOI AVEM DE FURNICA?.SA SE TAIE LA TOTI CARE AU PESTE 3000 LEI PENSIE , SI LA SALARIILE LAM FEL LA CEI CU SALARII PESTE 3000 ,PENTRU CA NU TRAG IN JUG DOAR DORM IN FOTOLII ,SI NU AU 5 BURDIHANE DOAR UNUL. DE CE VA LUATI AUTOTURISME DE SUTE DE MII EURO? LOGAN DE CE NU VA LUATI SI MA ROG PENTRU CE VA TREBUIE SI MERTANE SI HELICOPTERE SI AVIOANE SI ALTE CHELTUIELI INEFICIENTE SI NEJUSTIFICABILE? ESTE AUSTERITATE SI PENTRU VOI SI PENTRRU NOI?
|
|
|
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 21:17
De la: tielenti, la data 2010-05-09 15:43:01Ce presedinte ? un hot,un nemernic s-a laudat ca baga la puscarie hotii care au devalizat bancile,care au distrus industria ,acum vine si zice ca taie 15 % de la toti pensionarii si 25% de la bugetari ,. DE ce sa taie de la toti inclusiv la ajutorul de somaj .BAI nea basescule nu-ti mai judeca scafarlia deloc? De ce avem pensii mai mari de 2000 de lei? eu am 900 lei ,am muncit la CFR impiegat de miscare gr a-I-a am lucrat la siguranta circulatiei trenurilor , imi tremura IZMENELE PE mine cand mi-se defecta instalatia fugeam pe linii sa verific parcursele ,macazele ,barierele aveam 2 in incinta statiei si linie dubla ,pana trecea trenul de statia mea v-am zis mi-era frica sa nu se intample ceva sau ca eu am gresit ceva la asigurarea parcursului manual. Ma miscam repede sa nu intarzie trenurile desii nimeni nu-mi facea statuie daca scurtam intarzierea,dar nu eram indolent ,avea,respact pentru calatorii care asteptau in trenuri si trebuia sa nu se intample nici o greseala. ,asta de munca cu stres ,ziua se lucra cu linia inchisa la reparatia liniei curenter si cu utilaje ,trebuia mare atentie sa nu dai drumul la tren peste oamenii care lucrau in linie curent ,asta raspundere nu ,ce au militari,militienii,procororii,judecatorii sau directorii carer stau si dorm in fotolii si asteapta sa le vina miliardele .Acum acesti oameni care au luat salarii de sute de milioane ,stau si se plimba cu mertanele ,nu mai sunt la serviciu .de ce primesc pensii de sute de milioane? de ce se face discriminare,EI AU BURDIHANE DE ELEFANT,IAR NOI AVEM DE FURNICA?.SA SE TAIE LA TOTI CARE AU PESTE 3000 LEI PENSIE , SI LA SALARIILE LAM FEL LA CEI CU SALARII PESTE 3000 ,PENTRU CA NU TRAG IN JUG DOAR DORM IN FOTOLII ,SI NU AU 5 BURDIHANE DOAR UNUL. DE CE VA LUATI AUTOTURISME DE SUTE DE MII EURO? LOGAN DE CE NU VA LUATI SI MA ROG PENTRU CE VA TREBUIE SI MERTANE SI HELICOPTERE SI AVIOANE SI ALTE CHELTUIELI INEFICIENTE SI NEJUSTIFICABILE? ESTE AUSTERITATE SI PENTRU VOI SICORECT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 21:25
Corect!Starea in care suntem se datoreaza si desteptaciuni si autosuficientei primului om al tarii,care le-a dat cu flit europenilor de cate ori a avut ocazia ...el Tarzan si ea ...America ...el avioane....ea rable de avioane....NU NOI de la europeni..nu ca ....deh..axa .....de la roti.Domne nu mai vreau presedinte...ca nici atibutile alea clare politica externa nu a stiut sa le rezolve..daramite sa numeasca un premier ca lumea!
Schimbati bre constitutia-NU MAI VREAU PRESEDINTE!Si asa este dovedit degeaba! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 04:24
Dar presedinta vrei? In fiecare an alta. hi.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
maryro 2 mesaje Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 14:41
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 8/02/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 16:23
DAAAAAAAAA
,CUM SA NU. DAR DE ARESTARE MANDATU. SI PATRU ANI NU ESTE TOTUSI CAM PUTIN? EU ZICEAM PE VIATA.... ATATA CATA O MAI AVEA DACA SCAPA NELINSAT.... Raporteaza abuz de limbaj
Un OM printre oameni
|
|
9am126042 88 mesaje Membru din: 31/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 22:55
De ce magistratii tac, procurorii, doctorii din Romania?
Daca se continua asa a se ascunde faptele grave pentru prescrierea faptelor , SUNTETI VINOVATI CU TOTII. FACETI CEVA PENTRU TARA! NOI NU AVEM NEVOIE DE IMPRUMUTURI CARE AU FOST DATE PARLAMENTARILOR. ROMANII SUNT HARNICI SI MUNCESC P[E NIMIC IAR POLITRUCII NE BATJOCORESC SI NE INSULTA. DE CE TOLERATI ASTFEL DE LUCRURI DOMNILOR JUDECATORI, PROCURORI, POLITISTI? FRICA VA ADUCE PROTECTIE? VA INSELATI, VETI VEDEA CA NU ESTE ASA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178752 5 mesaje Membru din: 17/12/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 15:10
sa aduca toti baniicare i-au scos din tara si si-au facut conturi grase in elvetia.dc nu le pune sechestru pe averi celor care au fraudat statul?ei nu s-au saturat cat au furat,vor sa inchida si spitalele sa le transforme in azile ptr cei care nu se vor mai putea intretine si vor ramane fara proprietati,pe care...............le va lua statul.................in aceste conditii mai trb sa 'intelegem si sa fim solidari'cum zice chioru' si poate totusi o luam incet spre cimitir!ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!IESITI IN STRADA FRATILOR!
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 15:20
De la: 9am178752, la data 2010-05-12 15:10:52............in aceste conditii mai trb sa 'intelegem si sa fim solidari'cum zice chioru' si poate totusi o luam incet spre cimitir!ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!IESITI IN STRADA FRATILOR! Cine este solidar cu Matelotu' (ca nu este vorba de solidaritate cu pensionarii,nu lor le dam bani ci Jucatorului si gastii sale) sau este tampit ,dus cu pluta ,sau este un catel portocaliu care linge mana stapanului care il hraneste cu Chappy ca sa aiba blana lucioasa si sa latre fericit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
metallo 4 mesaje Membru din: 19/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:20
CRED CA NE DISTRUGE PE NOI ASTIA CARE POSTAM PRIMII , MA REZERV DUPA AIA DAR TOT CU CURAJ ORICUM VOM FACE REVOLUTIE CAND SITUATIA SE VA AGRAVA , ROMANUL NU E PROST CRED , AM DEVENIT CRIMINALII EUROPEI CAND LA-M IMPUSCAT PE CEAUSESCU DE CRACIUN.. ASA NE STIE LUMEA ,ASA AR TREBUI SA FIM SI DE ACUM INAINTE SA NU NE MAI FURE TOT TARANUL
Raporteaza abuz de limbaj
MAIL BOX PRODUCTION SRL
0771638126
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:26
De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 15:20:26De la: 9am178752, la data 2010-05-12 15:10:52............in aceste conditii mai trb sa 'intelegem si sa fim solidari'cum zice chioru' si poate totusi o luam incet spre cimitir!ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!IESITI IN STRADA FRATILOR! Si iau crescut si urechile ca sa poata si zbura
|
tomi 34 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 16:44
1001 leacuri pentru 101 de boli. Poti si tu sa deprinzi arta autovindecarii... Vrei sa stii mai multe? ...Vei afla pe www.cartinaturiste.ro
|
oana_chiriac1349 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 17:23
adica boc
|
ra2005fi 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2010, ora 18:25
MONARHIE CONSTITUTIONALA DE TIP ENGLEZ NU TIRANIE TIPIC ROMANEASCA
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 15:33
De la: ra2005fi, la data 2010-05-13 18:25:04MONARHIE CONSTITUTIONALA DE TIP ENGLEZ NU TIRANIE TIPIC ROMANEASCA Se pare ca ar fi una dintre rezolvari! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 22:23
De la: mihaelacnx, la data 2010-04-26 12:53:22da sint de acord,daca mai avem unul ca basescu nici praful nu mai ramine din noi Oricum se va alege praful, daca nu-l obligam pe fraudulosul basescu sa plece si sa raspunda in fata legii pentru hotiile, talhariile, fraudele si genocidul practicat impotriva populatiei Romaniei. Inca patru ani nu mai rezistam, murim pana la sfarsitul anului 2010, sau il casapim noi!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|