Info
x
Super bingo metropolis o “ smecherie “pe bune
|
trucami 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:28
SUPER BINGO METROPOLIS o “ smecherie “pe bune
Daca va bate gandul sa cumparati un bilet la super bingo Metropolis va rog s-o faceti dupa ce cititi mesajul meu. Ca sa stii ‘regulile jocului’trebuie mai intai sa participi la el .Asadar m-am hotarat sa cumpar un bilet la super bingo cel nou pentru tragerea din 17.01.2010. (pentru ca cel vechi a disparut brusc din viata noastra acum cativa ani). Prima surpriza a fost sa constat ca nu pot cumpara un singur bilet ci doar un un top cu 3 cartoane in valoare totala de 10 lei pentru care mi s-a oferit si un talon gratuit.Cartonul nu mai costa 1,6 lei ca in anul 2009 ci s-a dublat la 3,2 lei . Dupa Regulamentul afisat pe site-ul lor, ca sa castigi o linie trebuie doar sa ai o combinatie de 5 numere pe una din cele 3 linii orizontale (superioara,centrala sau inferioara). In realitate, ca sa faci aceasta linie trebuie sa te incadrezi in cele 21 de cifre extrase in direct( adica ai sanse foarte mici) pana se completeaza un carton (in cazul de fata cartonul 697 a castigat 20 lei ) la fel ca el toate cartoanele cu nr 697 din topurile 13919 pana la 17546 .Deci o alta diferenta fata de Regulament. Nu toate cartoanele care fac linie castiga ci doar cartonul 697 din toate topurile.Asta inseamna ca aproximativ 3627 de castigatori a 20 lei. La fel se intampla si la bingo. Doar cartonul 796 castiga 100 lei Asta insemana ca aproximativ 3627 castiga 100 lei.Este un singur castigator a 100.000 lei si un singur castigator a 1.000.000 lei.Aceste lucruri le afli doar jucand pentru ca Regulamentul nu specifica aceste detalii. De ce sustin eu ca este o smecherie. 1.Nu se specifica niciunde care este impozitul pe castigurile la jocurile de noroc.Adica sa vedem si sa calculam si noi care este castigul Statului 2.Se cunoaste in timp real( toate datele sunt inscrise pe calculator) care sunt cartoanele vandute si ce numere sunt in joc.Sistemul de extragere a bilelor este electronic si deci nicio diferenta fata de posibilitatile”de dirijare a bileleor” asa de mult mediatizate cu ocazia jocurilor loto.Deci se poate ‘aranja’ce bile sa iasa si cand . Ca sa vezi ce norocosi au fost romanii, de sarbatori s-au castigat toate premiile, chiar si cele speciale si cat ‘de aproape ‘de bila norocoasa sunt in celelalte saptamani .Premuil cel mare este intotdeauna la 2 bile. 3.Firma organizatoare este la mezaninul unui bloc din Bistrita.Cat castiga aceasta firma in urma acestui joc? Pai sa facem niste calcule S-au vandut 3.627.000 cartoane x 3.2 lei/carton = 11.606.400 lei S-au dat premii in valoare de 3.659.640 lei=7.946.760 lei (noi) ( 79.467.600.000 lei vechi ) adica 31.53 % din valoarea incasata s-a dat pe premii restul de 68,47 % au ramas la dispozitia firmei. Ei ce spuneti? Este foarte bine doar pentru o camera la mezanin. Asta pentru ca romanul in general este mai usor de atras de castiguri fara munca iar romanul in pragul saraciei este victima sigura. Nu ma hazardez sa fac aprecieri si la sansa unui roman de-a castiga 20 de lei sau premiile cele mari sau ce noroc trebuie sa ai ca sa te extraga pentru castigurile telefonice..Las pe cei mai cunoscatori s-o faca Eu spun doar ca este foarte greu 4.Am vazut ca domnul Superbingo are foarte bine regizata aparitia la televizor .Intotdeauna “intalneste’ persoane cu peste 10 topuri cumparate( ca sa vezi cat de popular este jocul).Merge la sigur in apartamente cu familii care au mereu foarte multe topuri cumparate si printr-o magie are si banii la indemana, gata numarati pentru acele cartoane care se gasesc in poseta doamnelor. Pentru ca oamenii sunt naivi si inca mai cred ca jocul ‘este pe bune’ cand il vad pe strada dau buzna peste el pretinzand banii dar ’sunt regului care trebuie respectate”pretinde public angajatul superbingo.Aceste reguli in schimb nu apar in Regulament sau altundeva. Daca sunt persoane care s-au lovit si de alte ‘reguli’ ale jocului sunt rugate sa ni le spuna si noua. Acum ,daca doriti puteti cumpara un bilet superbingo, dar sa nu spuneti ca nu ati fost informati. Maria Teodoru |
|
Stefangs 1 mesaj Membru din: 5/05/2010 |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:29
smecherie pt noi..profit pt ei
www.super-bingo-metropolis.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 09:21
Voi nu vedeti ca "superbingii" astia apar doar pe criza?...Omu` n-are bani si se baga cu capu-nainte sa castige ( ca de obicei) repede si bine ...ceva! Castiga?!..Ash! Pierde si bruma ce-a avut...Totusi "cineva" inregistreaza "+"...cine?..E!
Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
9am187901 3 mesaje Membru din: 17/05/2010 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:23
Salut,
Cred ca este vorba de o mare pacaleala,particip la acest "balon"de la inceput dar cred ca pacaleala devine tot mai vizibila.evident nu am castigat niciodata si observ ca altii castiga repetat atentie repetat,nu stiu ce sa mai cred dar persoanele care castiga suma de 1000 ron nu sunt strigati,asa ca sunt persoane care cred ca nici nu exista,atentie la urmatorul exemplu: persoana cu numele Calin Gheorghe apare repetat,ce noroc exista sa fi tras si la gratuite si la necastigatoare in aceasi zi si apoi sa fi tras si la 0 saptamana diferenta,noroc chior....... Cartoane necastigatoare 2 mai 2010 42. CALIN GHEORGHE OLT 61,597 375 1,000 Lei TALOANE GRATUITE 2 mai 2010 149 CALIN GHEORGHE OLT 64,647 326 1,000 Lei Cartoane necastigatoare 16 mai 20101 107 CALIN GHEORGHE OLT 67,920 811 1,000 Lei tare as dori sa-l cunosc pe domnul calin si sa-l rog sa-mi spuna care este cheia succesului,evident daca exista nu cheia ci persoana..................... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:29
De la: 9am187901, la data 2010-05-17 11:23:50Salut, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:31
mai fac o completare atentieeee:
Cartoane necastigatoare 18 aprilie 2010 103 Calin Gheorghe Olt 55,021 616 1,000 Lei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 11:42
Cine a crezut ca acest joc este cinstit a luat teapa,,,,,totul este doar o mare excrocherie, pusa la cale tot de catre cei care s-au folosit de naivitatea acestui popor pentru imbogatire si pot spune ca au si cu cine...............
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
coco56 1 mesaj Membru din: 10/01/2011 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 09:36
AM UITAT SA IAU IN CALCUL CASTIGURILE DE LA LINE SI SUPER LINIE ...ORICUM AI DA TOT EXCROCHERIE SE NUMESTE.......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 11:11
Smecheria asta de la SuperBingo m-a facut facut sa castig ceva banuti chiar cand a inceput emisiunea cand am deschis un punct de vanzare a biletelor. Punctul de lucru l-am inchis dupa aceea deoarece ei incepuse sa-mi impuna vanzarea unui anumit numar de bilete saptamanal...si am renuntat eu la impunerile lor Cand aveam puctul acela de lucru am avut cativa castigatori la extrageri..incepand de la 1000 lei.pana la 15000 lei (premiul cel mai mare). Legat de corectitudinea jocului, habar nu am ...nu am jucat niciodata si nici nu m-a pasionat
|
9am207635 1 mesaj Membru din: 28/06/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 14:10
eu pot sa va spun ca e pe bune am castigat 10 milioane cautati mircea ionela nicoleta
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 14:26
Trebuie sa ai noroc prea mare ca sa cistigi.
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
9am249335 1 mesaj Membru din: 9/10/2011 |
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 20:57
Salutare Romanii vreau sa va zic ca am cistigat de 3 ori dar sume foarte mici pina in 500 lei vechi toate trei...ce-a ce nu mi sa parut corect ...inainte se faceau extrageri la fiecare culoare si acum pt toate trei culorile cea ce nu mi se pare corect si arata o mare escrocherie deci de ce nu mai tine regula asta pt ca pierd veniturile ,,,inainte se strigau mai multi acum....etc deci cred ca sigur nu sint seriosi si nu o sa mai tina prea mult mai ales daca scumpesc biletele de la 50 lei vechi seria de bilete au ajuns la 200 lei vechi vb de cele mai eftine HAI SA FIM SERIOSI in fine asta este parerea mea si imi pare rau ca multi se pacalesc decit sa dea de mincare copiilor de banii acestia cerd ca este mai normal
Cu respect Adrian Dambovita Raporteaza abuz de limbaj |

Smecheria asta de la SuperBingo m-a facut facut sa castig ceva banuti chiar cand a inceput emisiunea cand am deschis un punct de vanzare a biletelor. Punctul de lucru l-am inchis dupa aceea deoarece ei incepuse sa-mi impuna vanzarea unui anumit numar de bilete saptamanal...si am renuntat eu la impunerile lor