Info
x
A aparut cumva statutul barbatului,de se simt femeile uitate?
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 01:26
Ce tot ii da zor ci prostia asta cu statutul femeii,a aparut cumva statutul barbatului si ele se simt cumva uitate sau discriminate?!?Au cumva drepturi mai mici de zbiara asta din gura de sarpe?Si asa nu viseaza decat sa obtina numai avantaje(nu toate,adevarat,dar din ce in ce mai multe se fac jigodii)doar pt simplul fapt ca ....fac pipi stand pe vine.Cu pasarica vor sa-si faca viata un vis frumos devenit realitate,fac sala.fitness,aerobic si fel de fel de alte smecherii pt a obtine erectii pe unde se duc zambesc si se foiesc,doar,doar de vor fi observate de "cine trebuie" care sa le scoata din saracie si sa le mute in bogatie,caci cenuserese sunt pretutindeni....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 16:14
eu nu ma simt asa. Dupa parerea mea prostiile cu "statutul femeii" reprezinta cea mai mare prostie care poate fi debitata de creierul unor frustrate, care nu isi gasesc locul in societate. O femeie care vrea familie si nu cariera,vrea sa fie gospodna, sa aibe copii si asa mai departe, si asa se simte implinita nu trebuie judecata, si nu are decat sa o faca, nu o opreste nimeni. Daca o femeie vrea cariera si nu familie este libera sa o faca, este libera sa-si gaseasca pe cineva care accepta chestia asta si gata, si femeilor care aleg acesta cale chiar nu le pasa de pareri misogine sau rauvoitoare. Nici eu nu vreau familie pana nu am cariera, si asta e, eu ma simt bine asa, stiu sa ma fac respectata si nu strig cu "dispare statutul femeii" si alte tampenii de genul. Cele frustrate de langa cratita, probabil invidioase si pline de regrete ca nu au facut mai mult in viata se tot vaita. O femeie e inteligenta, frumoasa si cu picioarele pe pamant nu va spune niciodata asa ceva, pentru ca nu va simti nevoia. (se exclud cazurile de discriminare sexuala, dar si barbatii trec prin chestiile astea-depinde de situatie)
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 22:45
Mi se pare de mult bun-simt raspunsul acestei doamne,uite ca se poate si asa,chiar de ce s-ri fi simtind unele frustrate si reclama asa ceva care chiar nu mai are suport?Hai sa fim sinceri,in momentul de fata mult mai vulnerabili sunt barbatii,au mult mai multe posibilitati de a pierde si implicit suferi.Si mi se pare incorect sa se profite de"duritatea masculina"ce nu-i da voie"proprietarului"sa se vaite si chiar sa marturiseasca cum sau de cate ori a suferit in viata lui....Oamenii sunt oameni sau neoameni,chestia cu caracterul este una ce nu este legata de sex,ca se profita de pe urma sexului purtatorului este alta poveste,profitorii vor face mereu foloase din murdarii morale si nu numai...

eu nu ma simt asa. Dupa parerea mea prostiile cu "statutul femeii" reprezinta cea mai mare prostie care poate fi debitata de creierul unor frustrate, care nu isi gasesc locul in societate. O femeie care vrea familie si nu cariera,vrea sa fie gospodna, sa aibe copii si asa mai departe, si asa se simte implinita nu trebuie judecata, si nu are decat sa o faca, nu o opreste nimeni. Daca o femeie vrea cariera si nu familie este libera sa o faca, este libera sa-si gaseasca pe cineva care accepta chestia asta si gata, si femeilor care aleg acesta cale chiar nu le pasa de pareri misogine sau rauvoitoare. Nici eu nu vreau familie pana nu am cariera, si asta e, eu ma simt bine asa, stiu sa ma fac respectata si nu strig cu "dispare statutul femeii" si alte tampenii de genul. Cele frustrate de langa cratita, probabil invidioase si pline de regrete ca nu au facut mai mult in viata se tot vaita. O femeie e inteligenta, frumoasa si cu picioarele pe pamant nu va spune niciodata asa ceva, pentru ca nu va simti nevoia. (se exclud cazurile de discriminare sexuala, dar si barbatii trec prin chestiile astea-depinde de situatie)