Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

9am_admin
43 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:41

Spune-ne cum vezi tu Romania in 2010 si poti castiga o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Premiul include: cazare 3 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele din centrul Vienei, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel. La acest concurs pot participa utilizatorii inregistrati pe 9AM.ro.

Asteptam parerile voastre despre Romania anului viitor!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu: o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa spuna cum vad Romania in 2010. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu Europa Travel. Internet Corp SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 2 – 27 decembrie 2009.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Tu cum vezi Romania in 2010?" deschis pe forumul 9am un comentariu in care sa spui cum vezi Romania in 2010.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiu
O mini-vacanta pentru doua persoane la Viena, in perioada 22-25 ianuarie. Premiul include: cazare 3 nopti cu mic dejun inclus, hotel de 3 stele din centrul Vienei, transport cu avionul. Premiul este oferit de Europa Travel.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai minim 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 28 decembrie 2009. Ulterior, castigatorii vor fi anuntat prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:42

La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o “Lege Divina” fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut:
- Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi;
- Pe englezi - perseverenti si studiosi;
- Pe japonezi - muncitori si rabdatori;
- Pe francezi - culti si rafinati;
- Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc.

Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota:
- Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni;
Dupa ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat:
- Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti?

- Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o “Ordonanta”.

Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp!

Si astfel, se explica de ce românii care:
- Sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica;
- Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti;
- Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti!

Este bine că au ieșit "mogulii" unora în luminile reflectorelor, ar fi bine să iasă absolut toți "mogulii" de prin toate partidele politice românești la rampă, să vedem și noi cine sunt și ce pot face pe viitor pentru cetățenii româniei.

Aaaa, pot lua cu ei de mânuță și baronașii locali, nu de alta, dar s-ar putea simți nedreptățiți sieracii, ș-apoi să demonstreze cetățenilor români ce pot face spre binele tuturor, că destul și-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei.

Dacă aș fi în locul viitorului președinte, indiferent care ar fi acesta, dacă tot se desfinnțează o cameră a parlamentului (senatul), aș înființa o cameră consultativă formată numai din acești "moguli și baroni locali"...

Având în vedere cele anterioare și potența lor financiară, n-ar trebui să primească nici un fel de indemnizație din partea statului Român, munca lor ar trebui să se transpună mai întâi în interesul tuturor cetățenilor români și mai apoi în al lor personal.

Pragmatic sau utopic,...aaaa ?!

Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ?...

Hilfskonvois nach Rumänien
Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien.

...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?...

am să repet acest com. până o să vă plictisiți, poate așa o să vă reveniți !...

picătura chinezească, ..n-așa?!...

DORESC / DORIM ,SĂ POSTĂM COM-URI IMAGISTICE !....ADMIN, SE AUDEEEEEEEEEEEEEEEEE !?
sau justifică banarea lor.
ar fi un gest de minim respect față de toți forumiștii 9AM.

Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:08

n-o vad.

passarenikos
15 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:16

Dezamagire,
Sarbatorirea zilei de 1 Decembrie a fost si de data asta umbrita de nesabuinta si iresponsabilitatea unor oameni politici,care nu au altceva mai bun de facut decat sa intineze sa maculeze un eveniment sfant poporului roman. Daca doream ca aceasta sarbatore sa fie o manifestare de respect,dragoste si evlavie pentru intregitorii neamului,incepand de la vladica pana la opinca,iata ca nu sa intamplata asa.Constat ca politicieni sun rupti de realitatile tarii si am o profunda ingrijorare ca sunt manati de interese meschine, de grup,gata in orice moment sa intreprinda actiuni surprinzatoare de manipulare.Orbiti de acapararea puterii cu orice pret nu mai au discernamat si pragmatism in analizarea evenimentelor cotidiene.Au crezut ca poat sa manipuleze sentimentele unui intreg popor cu discursuri seci si demagogice propovaduind linistea si binele comun, ascunzand de fapt ca doresc ma mult binele propriu si al acolitilor lor folosindu-se in acest scop de trambitasi aroganti si dezgustatori care de dimineata si pan noaptea tarziu nu fac altceva decat sa intoxice si sa otrveasca acest popor.Cu o insistenta in derizoriu naucitoare trusturi de presa dezinformeaza,calomniaza si manipuleaza acest popor cu obraznicie si nerusinare ce tine de alt regim intunecat pe care am crezut ca l- am eliminat pentru totdeauna.Uite ca nu e asa, stafiile apar imbracate in haina politicianului marunt,guraliv si obraznic ca fosti activisti ai PCR. lipsit de caracter si demnitate,arogant si lacom,ticalos gata sa tradeze pe orcine spre binele sau si al apropiatilor sai.Deziluzia cea mai mare vine de la politicienii tineri care spre nedumerirea mea foarte repede au imbracat aceasta haina s-au au fost ajutati sa o imbrace, spre exemplu o astfel de dezamagire este Crin Antonescu care a socat prin discursuri de o demagogie revoltatoare cu tenta dictatoriala ce vadeste faptul ca este mai mult un personaj sinistru si extrem de periculos pentru democratie.Nu faptul ca sa raliat cu PSD-ul este igrijoratoare ci mai ales prostia,naivitatea,aroganta,ura, lipsa de previziune si tact politic ale acestui om ma sperie.Este personajul care a aruncat Romania in instabilitate politica si economica.Este un personaj la fel de sinistru ca si M.Geoana.Amandoi sunt niste marionet prapadite pe scena politica a tarii si le prevad un viitor destul de intunecat ca si negura din care au aparut.Si daca dramatizez putin pot spune ca sunt deja niste cadavre politice.Dupa 20 de ani este mai greu sa prostesti acest popor.Sunt sigur ca majoritatea cetatenilor vor sti sa aleaga pe 6 Decembrie.Doamne Ajuta.

Nicolae Pasare.

Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:21

serios vorbind ,sintem prea bolnavi psihic ptr a face mari progrese in 2010.Ne complacem in depresii ,in teoria nulitatii,incit nu facem absolut nimic,nu gindim lucid,nu progresam,nu luptam,nu luam atitudine.Vegetam.Romania vegeteaza.In ultima vreme ne sinucidem.Ca-i mai comod. Avem datorii la banci? sintem someri? ne lasa iubita? nu avem bani de tigari? se strica... tv-ul si nu mai vedem stirile de la ora 5? matusa nu ne-a lasat casa? Nu-i nimic!! Ne sinucidem.Exista aceasta solutie.Ptr ca sintem atit de lenesi incit ne e lene sa gindim ,ne e lene sa luptam ptr a ne fi mai bine.Neah,e mai comod sa ne lasam in cadere libera decit sa ne agatam de ceva ptr a ramine la suprafata.
Oooo,am uitat:putem pleca din tara noastra.mergem alaturi la o aruncatura de bat ca a acolo putem munci..acolo putem matura strazile cu mindrie ,acolo putem sa dam din fund prin baruri,cu aceeasi mindrie,putem sa dam si in cap cu mindrie,putem face orice ,numai in tara noastra vegetam si cind ne mai trezim citeva secunde o injuram de mama focului.Injuram orice ,pe oricine ,pe toti care ni se pare noua ca ar fi vinovati ca nu avem bani de rata ,ca deh,oglinda nu avem ..
Dar romanul e inventiv..facem imnuri neoficiale.La poezie se pricepe tot romanul.Admitem ca tara noastar e praf si pulbere ca-n trhilellrul lui Michael Jackson si ridem ca prostii de propria noastra tara.Maaaa!!!
Cum vad Romania? printre atitea scursuri umane care-si spun romani o vad pierduta

Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:22

DORESC / DORIM ,SĂ POSTĂM COM-URI IMAGISTICE !....ADMIN, SE AUDEEEEEEEEEEEEEEEEE !?
sau justifică banarea lor.
ar fi un gest de minim respect față de toți forumiștii 9AM.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
necunoscut
17 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:36

Deosebit. Fantastic. Minunat!

Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 15:40

De la: crio, la data 2009-12-02 14:21:13serios vorbind ,sintem prea bolnavi psihic ptr a face mari progrese in 2010.Ne complacem in depresii ,in teoria nulitatii,incit nu facem absolut nimic,nu gindim lucid,nu progresam,nu luptam,nu luam atitudine.Vegetam.Romania vegeteaza.In ultima vreme ne sinucidem.Ca-i mai comod. Avem datorii la banci? sintem someri? ne lasa iubita? nu avem bani de tigari? se strica... tv-ul si nu mai vedem stirile de la ora 5? matusa nu ne-a lasat casa? Nu-i nimic!! Ne sinucidem.Exista aceasta solutie.Ptr ca sintem atit de lenesi incit ne e lene sa gindim ,ne e lene sa luptam ptr a ne fi mai bine.Neah,e mai comod sa ne lasam in cadere libera decit sa ne agatam de ceva ptr a ramine la suprafata.
Oooo,am uitat:putem pleca din tara noastra.mergem alaturi la o aruncatura de bat ca a acolo putem munci..acolo putem matura strazile cu mindrie ,acolo putem sa dam din fund prin baruri,cu aceeasi mindrie,putem sa dam si in cap cu mindrie,putem face orice ,numai in tara noastra vegetam si cind ne mai trezim citeva secunde o injuram de mama focului.Injuram orice ,pe oricine ,pe toti care ni se pare noua ca ar fi vinovati ca nu avem bani de rata ,ca deh,oglinda nu avem ..
Dar romanul e inventiv..facem imnuri neoficiale.La poezie se pricepe tot romanul.Admitem ca tara noastar e praf si pulbere ca-n trhilellrul lui Michael Jackson si ridem ca prostii de propria noastra tara.Maaaa!!!
Cum vad Romania? printre atitea scursuri umane care-si spun romani o vad pierduta

FELICITĂRI CRIO !!!!!!!!!!!!!!!....

Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 16:43

Admin, dacă debanezi postarea imagistică pe forum, promit să-ți fac rating tipicului TĂU !...

Ș-așa, de când am început sa repostez pe forumul 9am, ați urcat 2 locuri în clasamentul știriștilor generaliști.

Ce spui, batem palma?...

Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 18:36

Ca sa fiu realist,la fel ca-n 2009 sau mai rau .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 18:38

De la: mytcor, la data 2009-12-02 16:43:09Admin, dacă debanezi postarea imagistică pe forum, promit să-ți fac rating tipicului TĂU !...

Ș-așa, de când am început sa repostez pe forumul 9am, ați urcat 2 locuri în clasamentul știriștilor generaliști.

Ce spui, batem palma?...
merg si IO la combinatie

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
coradu
3393 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 18:48

De la: mytcor, la data 2009-12-02 15:40:21
De la: crio, la data 2009-12-02 14:21:13serios vorbind ,sintem prea bolnavi psihic ptr a face mari progrese in 2010.Ne complacem in depresii ,in teoria nulitatii,incit nu facem absolut nimic,nu gindim lucid,nu progresam,nu luptam,nu luam atitudine.Vegetam.Romania vegeteaza.In ultima vreme ne sinucidem.Ca-i mai comod. Avem datorii la banci? sintem someri? ne lasa iubita? nu avem bani de tigari? se strica... tv-ul si nu mai vedem stirile de la ora 5? matusa nu ne-a lasat casa? Nu-i nimic!! Ne sinucidem.Exista aceasta solutie.Ptr ca sintem atit de lenesi incit ne e lene sa gindim ,ne e lene sa luptam ptr a ne fi mai bine.Neah,e mai comod sa ne lasam in cadere libera decit sa ne agatam de ceva ptr a ramine la suprafata.

FELICITĂRI CRIO !!!!!!!!!!!!!!!....

si eu sunt de acord cu tine Crio!
eu cred ca starea vegetativa in care se complace baștinașul hălalăduitor al acestor meleaguri are ca explicatie lipsa de motivație .
e frustrant să faci un lucru și să contientizezi apoi inutilitatea lui.
mulți n-au nici o șansa,iar cei care o au ii dau cu piciorul.
din lipsa de obiective,poporul ăsta a inceput să devina al de depresiv.
nu cred ca suntem o nație de puturoși,doar ca multora li se face lehamite cand vad cum e promovată nulitatea.
trebuie sa ne redescoperim valorile,mai intai in interiorul nostru,poate se ia și se molipsesc și alții..

coradu
3393 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:18

La interviu in EUROPA

-Buna dimineata! De unde sunteti?
-Spania
-Consumati alcool?
-Da
-La revedere!

A doua persoana:
-De unde sunteti?
-Italia
-Consumati alcool?
-Nu
-Fumati?
-5 tigari pe zi
-La revedere!

A treia persoana:
-De unde sunteti?
-Romania
-La revedere!

Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:46

Sluga FMI- ului. A fost "darnic" cu noi, am cazut in plasa lui, intii ne-a creditat nevoile de confort personale, luindu-ne drept garantie buletinul si prostia, apoi acuma crediteaza tara per total sa aiba amaritii ei salar sa-si plateasca ratele plus dobinda la dobinda. Vechilii nostri, lupi pazitori la stina, pun si ei birurile lor, cine sa-i ia la raspundere? Noi?!?! Ei as, de cind sluga are drepturi. Pina si acum la alegeri, nu se vede ca slugile se bat intre ele si vechili rid si cu curu' . Asa ca de esti angajat sau angajator, stringe sacul cit inca mai ai ceva in el. Aprovizionati-va cu cit mai multa h. igienica, vin vremuri.....grele ......dee e e impinzita tara de vile, viloaie, cite 2o camere per caciula, pe cadavrul industriei, agriculturii, turism, etc, stiti cum se spune: asa cap asa caciula

9am175855
2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:29

Tara asta e cu un picior in prapastie,in 2010 o sa fie cu ambele picioare in prapastie! 2010 va fi un an in care toate cheltuielie vor creste incluzant impozitele desi salariile vor ramane la fel de mici si mizerabile ca si pana in momentu de fata.Asta e Romania, o tara in care fiercare face ce vrea si calca in picioare pe cine vrea.

9am175855
2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:30

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:38

De la: 9am175855, la data 2009-12-03 13:29:54Tara asta e cu un picior in prapastie,in 2010 o sa fie cu ambele picioare in prapastie! 2010 va fi un an in care toate cheltuielie vor creste incluzant impozitele desi salariile vor ramane la fel de mici si mizerabile ca si pana in momentu de fata.Asta e Romania, o tara in care fiercare face ce vrea si calca in picioare pe cine vrea.
PAI CINE A MARIT IMPOZITELE?NU GUVERNUL POC CONDUS DIN SPATE DE MARINARUL-SECURIST PLANGACIOS SI MINCINOS?O MULTIME DE SOMERI AU REZULTAT IN URMA TAXEI FORFETARE CU ASTA A DAT LOVITURA BOC IN BUGETUL STATULUI REZULTAND O GAURA FRUMUSICA

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:46

De la: 9am064173, la data 2009-12-02 19:46:43Sluga FMI- ului. A fost "darnic" cu noi, am cazut in plasa lui, intii ne-a creditat nevoile de confort personale, luindu-ne drept garantie buletinul si prostia, apoi acuma crediteaza tara per total sa aiba amaritii ei salar sa-si plateasca ratele plus dobinda la dobinda. Vechilii nostri, lupi pazitori la stina, pun si ei birurile lor, cine sa-i ia la raspundere? Noi?!?! Ei as, de cind sluga are drepturi. Pina si acum la alegeri, nu se vede ca slugile se bat intre ele si vechili rid si cu curu' . Asa ca de esti angajat sau angajator, stringe sacul cit inca mai ai ceva in el. Aprovizionati-va cu cit mai multa h. igienica, vin vremuri.....grele ......dee e e impinzita tara de vile, viloaie, cite 2o camere per caciula, pe cadavrul industriei, agriculturii, turism, etc, stiti cum se spune: asa cap asa caciula
PAI DUPA'89SINGURI NE-AM VANDUT CACIULA ACUM VA VENIMIARNA SI AVEM NEVOIE DE IA DAR AM VINDUT-O PE NIMIC,AM CHELTUIT SI ACUM NE MILOGIM SA NE-O DEA SA NE ACOPERIM,DAR TREBUE SA PLATIM

Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:21

mult mai bine decit in 2009

rizica
7 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:30

Castigand minivacanta la Viena in perioada 22-25 ianuarie, o sa incep anul 2010 superb...acum lasand gluma la o parte cred ca anul viitor va fi unul destul de greu, indiferent de cine va castiga alegerile prezidentiale!

rizica
7 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:34

Castigand minivacanta la Viena in perioada 22-25 ianuarie, o sa incep anul 2010 superb...acum lasand gluma la o parte cred ca anul viitor va fi unul destul de greu, indiferent de cine va castiga alegerile prezidentiale!

9am175863
3 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:54

Este cea mai buna intrebare ...si un rasp pe masura trebuie spun ...cum asi vrea eu sa fie Romania ..asa cum nimeni nu se-ar imagina ...in asa fel incat sa putem sa nu ne mai lasam Tara noastra fara toate bogatile ei ...asta etste rasp meu

9am175863
3 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:58

a

margohertan
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 15:04

Dupa 31 de serviciu am fost data afara fara nici o explicatie, nu mai sant nici somera, am terminat indemnizatia.Am 50 de ani, cu ce traiesc eu pana la pensia de drept? Cei de la conducere se gandesc si la noi? I-am votat acum 5 ani acum 9ani,ce-au facut pentru oamenii de rand, ce vor face cei ce vor veni pentru copii nostri? Nimic. Este tara nimanui, fara legi fara guvern , ce tara este asta?In 2010 cred ca va fi cel mai rau, criza s-a accentuat nici peste 4-5 ani eu ca om de rand nu vad o ameliorare, este tara lui 'papura voda" numai unul ca Vlad Tepes cred ca ar scoate tara din infernul in care traim. In anul 2010 cred ca va fi mai rau ca in iad, asta este Romania anului 2010 vazuta de mine. Mi-e rusine ca sant romanca. RUSINE LOR

9am175863
3 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 15:06

O da ...cred ca este una din cele mai bune intrebari pe care le-am vazut si le-am auzit in ultma vreme ..eu cum asi vrea sa vad Romania in 2010 ...mm nu e greu de spun fiecare am avea o viziune ...dar cea mai buna viziune ar fi sa fie reala si sa ne putem dezvola destul de mult si cat mai repede ...mai pe scurt un rasp asa ..sa ne lase alte puteri sa putem sa profitam de tot ce ne-a mai ramas ne vandut in tara asta frs...cam ast ae rasp meu ..Va multumesc ...

9am175870
2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:55

daca castiga geoana...comunismul ne mananca pt ca el este condus de iliescu;ar fi mort fara el,nu stiu de ce nu schimba numele partidului din PSD(ceea ce nu sunt ei,adica socialisti),in PCR(ceea ce sunt ei in mare parte).
daca castiga basescu la fel ca pana acum:promisiuni,autostrazi cu termen nelimitat si maxim de lucru 1km pe an...CRIZA SI GRIPA PORCINA
LA MULTI ANI ROMANIA SI ITI DORESC SA MAI REZISTI 5 ANI CA DUPA ACEEA...NICI O SANSA!!!!!!!!!!!!!!!!(declar ca imi pare rau pt aceste urari dar romania aceea dulce unde veneau straini de peste tot si TARA BINECUVANTATA de odonioara nu mai este ce a fost,dar mai ales regret ca trebuie sa spun aceste vorbe pt ca si eu sunt roman)

9am175870
2 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:56

Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:14

nu o mai vad

9am175874
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:43

o romanie mai buna si ,cu un presedinte bun

blexy_boy2009_ymail_com
Avatarul lui blexy_boy2009_ymail_com
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:11

pai distrusa cum a fost si pana acuma daca iese presedinte tot TRAIAN BASESCU,va asigur de asta.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: