Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Concurs: 9am te invita la film!

Acest topic este inchis!
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

9am_admin
43 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 12:39

Raspunde corect la intrebarea "Care sunt regizorii filmului Amintiri din Epoca de Aur?" si poti castiga o invitatie dubla la filmul "Amintiri din epoca de aur partea 2, Dragoste in timpul liber".

Atentie: Concursul se adreseaza numai persoanelor cu domiciliul in Bucuresti!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si S.C. VOODOO FILMS S.R.L. organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unei invitatii duble la filmul "Amintiri din epoca de aur partea 2, Dragoste in timpul liber" – sambata, 31 octombrie, cinema Studio, ora 10.00. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa raspunda corect la intrebarea "Care sunt regizorii filmului Amintiri din Epoca de Aur?". Premiile vor fi oferite prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu S.C. VOODOO FILMS S.R.L.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 13 octombrie – 26 octombrie 2009.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Concurs: 9AM te invita la film!" deschis pe forumul 9am raspunsul la intrebarea "Care sunt regizorii filmului Amintiri din Epoca de Aur?".

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator, un singur raspuns/utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premii

Premiile oferite constau in 5 invitatii duble la filmul "Amintiri din epoca de aur partea 2, Dragoste in timpul liber" - sambata, 31 octombrie, la cinema Studio, ora 10.00.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman, sa ai peste 18 ani si sa ai domiciliul in Bucuresti. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 27 octombrie 2009. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. Lista castigatorilor va fi postata in pagina de pe forumul 9AM dedicata concursului.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

ioanna_dark
1572 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 13:37

deși mungiu face filme proaste ...mi-aș dori să câștig biletele
poate filmul ăsta e frumos ....și..oricum...mă bucur când mai ies din casă pentru un eveniment ...fie el chiar și un film de mungiu

regizorii sunt:Hanno Höfer, Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Constantin Popescu Jr.

snakekaa
1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:40

Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu

A_P
2 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:01

Ca raspuns citez chiar din 9AM : "Amintiri din Epoca de Aur, filmul scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si de Cristian Mungiu, va rula in cinematografele din Romania incepand cu data de 25 spetembrie 2009" - articol publicat la 16 sept 2009 .

Am fost la prima parte "Amintiri din Epoca de Aur" si a fost ceva nemaipomenit de amuzant,ca observatie as putea spune despre maniera regizorala ca parca aminteste de filmele lui Emir Kusturica , in rest cum spuneam un film romanesc nemaipomenit de amuzant, o comedie spumoasa!

9am154013
1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:16

Filmul este scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si de Cristian Mungiu.

predatorjohn
4 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:21

Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu

bdoinana
6 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:42

REGIZORII peliculei "Amintiri din epoca de aur" - partea a 2-a, Dragoste in timpul liber sunt: CRISTIAN MUNGIU, IOANA URICARU, HANNO HÖFER, RĂZVAN MĂRCULESCU, CONSTANTIN POPESCU

irenalocusteanu
3 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:52

Hanno Höfer
Razvan Marculescu
Cristian Mungiu
Constantin Popescu
Ioana Uricaru

9am_admin
43 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:00

Toate comentariile care nu au legatura cu acest concurs vor fi banate. Multa bafta participantilor!

ralucamunteanu13
1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:12

Regizorii sunt: Cristian Mungiu, Constantin Popescu Jr., Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu, Ioana Uricaru

teddy_smith
2 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:14

Regizorii sunt:Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu

alilucky
3 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:18

"Amintiri din Epoca de Aur" este regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si de Cristian Mungiu.
Prima parte "Amintiri din Epoca de Aur" este extraordinara, povestile urbane culese de Mungiu sunt amuzante si relevante pentru "iepoca de aur", caci umorul a fost cel care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca si sa evadeze, sa fie liberi intr-un regim in care toate aripile erau frante.

ImAlina
2 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:58

hebeanflorin
4 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 18:12

REGIZORI:
CRISTIAN MUNGIU, IOANA URICARU, HANNO HÖFER, RĂZVAN MĂRCULESCU, CONSTANTIN POPESCU

cretulina
1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 18:37

anamaria_mazarache
2 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 18:50

Filmul est scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu

Prima parte a fost senzationala. Aceste legende din perioda comunismului au fost un adevarat deliciu. Imbinarea comicului cu realismul acelei vremei a facut un film de exceptie care merita vazut.

Juniorul
1 mesaj
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 09:48

Raspunsul la intrebare este: Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si de Cristian Mungiu.

9am_admin
43 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:23

Toate comentariile care nu au legatura cu acest concurs vor fi banate. Multa bafta participantilor!

G
1 mesaj
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 21:32

"Amintiri din epoca de aur 2" este un film regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu.

kristinutza
1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 10:52

Hanno Höfer, Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Constantin Popescu

StelutaC
2 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 11:07

Cristian Mungiu, Hanno Hofer, Constantin Popescu Jr., Ioana Uricaru, Răzvan Mărculescu

floare_de_cires
28 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:00

regizorii sunt: Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu jr. si Cristian Mungiu.

maine ma duc la nccr sa vad tovarasi frumoasa e viata.

marinache_oana
1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 13:20

Regizorii sunt:
Hanno Höfer
Razvan Marculescu
Cristian Mungiu
Constantin Popescu
Ioana Uricaru

STARMAN
1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 13:57

Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu +

dorincos
1 mesaj

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 11:54

Regizorii sunt: Hanno Höfer, Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu Jr.

RazvyMS
1 mesaj
Oras: Slobozia

Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 15:26

9am076574
2 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:14

Raspunsul la intrebarea care este numele regizorului filmului Amintiri din Epoca de Aur este Cristian Mungiu.

9am076574
2 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 13:16

Care sunt regizorii filmului Amintiri din Epoca de Aur?" Cristian Mungiu

robert_berbece
1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 12:08

Regizorii sunt:

-Cristian Mungiu;
-Constantin Popescu;
-Hanno Höfer;
-Ioana Uricaru;
-Razvan Marculescu;

casamileniului3
5 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 17:37

Filmul este scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si de Cristian Mungiu

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

| Varianta pentru tiparire a topicului Concurs: 9AM te invita la film!
Mergi la:

close setari

off