Info
x
Alt apel la solidaritate pentru romania
|
phoenixbird2003 13 mesaje Membru din: 17/12/2008 |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 12:30
sa inteleg ca deja s-a inceput denigrarea noastra? ai scris phoenix in 3 cuvinte diferite...asta e clar batjocura ...dar de fapt nu e nici o batjocura e un fel de denigrare a imaginii organizatiei pt ca lumea sa nu ni se alature,o alta manipulare ieftina din partea voastra...si culmea s-a inceput denigrarea tocmai pe forumul politica...tocmai pe forumul celor vizati...stai linistit,nu am pus botul,si de data asta nu mai poti manipula acest popor...nu o sa permitem noi sa mai fie manipulat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 12:39
De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 12:30:14 sa inteleg ca deja s-a inceput denigrarea noastra? ai scris phoenix in 3 cuvinte diferite...asta e clar batjocura ...dar de fapt nu e nici o batjocura e un fel de denigrare a imaginii organizatiei pt ca lumea sa nu ni se alature,o alta manipulare ieftina din partea voastra...si culmea s-a inceput denigrarea tocmai pe forumul politica...tocmai pe forumul celor vizati...stai linistit,nu am pus botul,si de data asta nu mai poti manipula acest popor...nu o sa permitem noi sa mai fie manipulat. Scuze ,da,ce neatent am fost ,PHOENIX ,cum spui tu ! .Cred ca alte probleme nu mai ai referitor la postarea mea ,nu ? In privinta manipularii iti inteleg ingrijorarea ,vreti sa aveti monopolul asupra capetelor infierbantate seci si dornice de scandal.Succes in campania ta de iesire din U.E.prin generare de haos,dar eu unul nu cred ca in afara de cativa cetateni haotici si needucati , va mai pune cineva botul la astfel de vrajeli ieftine SI ABSOLUT DAUNATOARE PENTRU ROMANIA.Uf,patriotule,patriotard ...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 12:53
Se incepe plantarea de garduri vii? Ca cele vechi s-au cam rarit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:01
De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 12:53:09Se incepe plantarea de garduri vii? Ca cele vechi s-au cam rarit. Te pui cu oamenii gospodari ? ....
|
|
phoenixbird2003 13 mesaje Membru din: 17/12/2008 |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:02
Deci cum spuneam...era doar o denigrare,sti care a fost greseala ta...tocmai ti-ai dovedit falsitatea.cine crezi ca te mai crede acum orice ai spune..persupun ca tie iti place cu traiesti in tara asta..hmmm oare din ce partid faci parte?...cat iti revine din banul public? mda...asa e...sunt sigur ca ai un trai super bun...platit de mine si ceilalti cetateni ai romaniei...cum ai spus...cetateni haotici si needucati...NU iti permit nici o secunda sa jignesti cetatenii acestei tari printre care si noi facem parte...ei iti asigura traiul asta asa bun care il ai...pt ca sunt sigur ca il ai..la cat de ingamfat vorbesti...nu am de ce sa vreau iesirea romaniei din ue..e dreptul nostru sa fim acolo si daca nu ar fi fost cei ca tine eram de mult...si poate priveam de sus,puneam conditii.vreau doar sa nu mai fim umiliti de ei..sa nu ne mai ordone ce sa facem..sa nu ne mai considere groapa lor de gunoi...vrem respectul cuvenit vrem sa fim tratati la egal cu toti...as vrea sa-ti vad fata cand o sa venim dupa voi...
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:14
De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 13:02:20Deci cum spuneam...era doar o denigrare,sti care a fost greseala ta...tocmai ti-ai dovedit falsitatea.cine crezi ca te mai crede acum orice ai spune..persupun ca tie iti place cu traiesti in tara asta..hmmm oare din ce partid faci parte?...cat iti revine din banul public? mda...asa e...sunt sigur ca ai un trai super bun...platit de mine si ceilalti cetateni ai romaniei...cum ai spus...cetateni haotici si needucati...NU iti permit nici o secunda sa jignesti cetatenii acestei tari printre care si noi facem parte...ei iti asigura traiul asta asa bun care il ai...pt ca sunt sigur ca il ai..la cat de ingamfat vorbesti...nu am de ce sa vreau iesirea romaniei din ue..e dreptul nostru sa fim acolo si daca nu ar fi fost cei ca tine eram de mult...si poate priveam de sus,puneam conditii.vreau doar sa nu mai fim umiliti de ei..sa nu ne mai ordone ce sa facem..sa nu ne mai considere groapa lor de gunoi...vrem respectul cuvenit vrem sa fim tratati la egal cu toti...as vrea sa-ti vad fata cand o sa venim dupa voi... Pe bune?M-am demascat ? .Mda,dim moment ce nu dau doi bani pe isteriile si pe organizatia ta de soldatei de plumb normal ca iti vine ideea sa ma acuzi ca fur din banii romanilor ,ca mi-am dovedit falsitatea contrazicand un patriot adevarat ca tine,ca vei veni dupa "noi" (probabil dupa "noi" hotii in care automat ma incluzi fara sa ma cunosti) .Stii ce mai baiete ,esti un nesimtit primitiv !
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:19
De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 13:02:20Deci cum spuneam...era doar o denigrare,sti care a fost greseala ta...tocmai ti-ai dovedit falsitatea.cine crezi ca te mai crede acum orice ai spune..persupun ca tie iti place cu traiesti in tara asta..hmmm oare din ce partid faci parte?...cat iti revine din banul public? mda...asa e...sunt sigur ca ai un trai super bun...platit de mine si ceilalti cetateni ai romaniei...cum ai spus...cetateni haotici si needucati...NU iti permit nici o secunda sa jignesti cetatenii acestei tari printre care si noi facem parte...ei iti asigura traiul asta asa bun care il ai...pt ca sunt sigur ca il ai..la cat de ingamfat vorbesti...nu am de ce sa vreau iesirea romaniei din ue..e dreptul nostru sa fim acolo si daca nu ar fi fost cei ca tine eram de mult...si poate priveam de sus,puneam conditii.vreau doar sa nu mai fim umiliti de ei..sa nu ne mai ordone ce sa facem..sa nu ne mai considere groapa lor de gunoi...vrem respectul cuvenit vrem sa fim tratati la egal cu toti...as vrea sa-ti vad fata cand o sa venim dupa voi... In principiu e corect ce spui. Dar daca mai ameninti pe forum oamenii , nu ai nici o sansa . Decit sa atragi cei violenti. Daca asta e calea ta, e inchisa din start. Baiatule, calea este a inteligentei. Daca nu ai rabdare sa se impuna inteligenta, intri intr-o fundatura. Si cum vine aia ca vii la Vanea sau la nu stiu cine. Cum se numeste amenintarea asta? Culmea e ca idei din astea au majoritatea. Dar ameninta numai cei cu probleme. Iar chestia cu gardurile vii e reala. Eu pun la bloc din asta fara sa ma plateasca nimeni. Adica cum sa vii dupa noi. Ai ramas in urma cuiva? Ai mare grija cu amenintarile, ca eu unul nu am frica decit de reactiile mele. Cei violenti in occident au stricat imaginea. In primul rind ei si apoi cei cu capul plecat incontinuu. Retine asta. Numai modul inteligent de actiune are sorti de izbinda. Si cum schimbi tu imaginea noastra in strainatate cind noi, de exemplu procedam la fel cu tiganii. Adica ii cam tratam cum ne trateaza europenii pe noi. Poate europenii o fac de 2-3 ori mai intens. Incepe cu asta si va fi bine.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:44
De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 13:19:37De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 13:02:20Deci cum spuneam...era doar o denigrare,sti care a fost greseala ta...tocmai ti-ai dovedit falsitatea.cine crezi ca te mai crede acum orice ai spune..persupun ca tie iti place cu traiesti in tara asta..hmmm oare din ce partid faci parte?...cat iti revine din banul public? mda...asa e...sunt sigur ca ai un trai super bun...platit de mine si ceilalti cetateni ai romaniei...cum ai spus...cetateni haotici si needucati...NU iti permit nici o secunda sa jignesti cetatenii acestei tari printre care si noi facem parte...ei iti asigura traiul asta asa bun care il ai...pt ca sunt sigur ca il ai..la cat de ingamfat vorbesti...nu am de ce sa vreau iesirea romaniei din ue..e dreptul nostru sa fim acolo si daca nu ar fi fost cei ca tine eram de mult...si poate priveam de sus,puneam conditii.vreau doar sa nu mai fim umiliti de ei..sa nu ne mai ordone ce sa facem..sa nu ne mai considere groapa lor de gunoi...vrem respectul cuvenit vrem sa fim tratati la egal cu toti...as vrea sa-ti vad fata cand o sa venim dupa voi... Nu stiu Mihail ce anume ai gasit tu corect "in principiu".In principiu omul asta ,fara sa ma cunoasca,sustine ca traiesc din banii poporului roman,ca sunt ingamfat,se intreaba retoric din ce partid fac parte ,si spune ca jignesc cetatenii Romaniei (adica dai in mine dai in fabrici si uzine).Normal,nu ma deranjeaza ce spune deoarece simte nevoie sa jigneasca in lipsa de argumente .Gasesc insa ca este ABSOLUT INCORECT IN PRINCIPIU! |
|
|
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:48
@vanea
Sã nu îþi faci program pentru duminicã. Trebuie sã mergem în vizitã la spital. La pãsãrica 2003.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 13:53
De la: vaneamarin, la data 2009-09-23 13:44:11De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 13:19:37De la: phoenixbird2003, la data 2009-09-23 13:02:20Deci cum spuneam...era doar o denigrare,sti care a fost greseala ta...tocmai ti-ai dovedit falsitatea.cine crezi ca te mai crede acum orice ai spune..persupun ca tie iti place cu traiesti in tara asta..hmmm oare din ce partid faci parte?...cat iti revine din banul public? mda...asa e...sunt sigur ca ai un trai super bun...platit de mine si ceilalti cetateni ai romaniei...cum ai spus...cetateni haotici si needucati...NU iti permit nici o secunda sa jignesti cetatenii acestei tari printre care si noi facem parte...ei iti asigura traiul asta asa bun care il ai...pt ca sunt sigur ca il ai..la cat de ingamfat vorbesti...nu am de ce sa vreau iesirea romaniei din ue..e dreptul nostru sa fim acolo si daca nu ar fi fost cei ca tine eram de mult...si poate priveam de sus,puneam conditii.vreau doar sa nu mai fim umiliti de ei..sa nu ne mai ordone ce sa facem..sa nu ne mai considere groapa lor de gunoi...vrem respectul cuvenit vrem sa fim tratati la egal cu toti...as vrea sa-ti vad fata cand o sa venim dupa voi... Nu spuneam de tine. Nici nu mi-as permite sa fac astfel de afirmatii. E vorba de inceputul topicului. Dupa aceea vad ca va dati pe derdelus.
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 18:33
Comunicat de presa Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic - pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective prioritare: constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societii civile, indiferent de orientarile politice, nationaliste, rasiale sau confesionale, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene. Mobilizarea si polarizarea energiilor pozitive ale societatii si statului în jurul valorilor traditionale si contemporane ale natiunii române, în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea alegerii libere, constiente si în deplina cunostinta de cauza, a formei de guvernamânt cea mai potrivita în viitor, Monarhia Constitutionala sau unul dintre modelele Republicii. Miscarea România Altfel poate fi accesata prin mijloace electronice la urmatoarele link-uri: Forumul Miscarii Romania Altfel: tashy.ro/miscarea-romania-altfel/ Chat: www.tashy.ro/chat |

.Cred ca alte probleme nu mai ai referitor la postarea mea ,nu ?
In privinta manipularii iti inteleg ingrijorarea ,vreti sa aveti monopolul asupra capetelor infierbantate seci si dornice de scandal.Succes in campania ta de iesire din U.E.prin generare de haos,dar eu unul nu cred ca in afara de cativa cetateni haotici si needucati , va mai pune cineva botul la astfel de vrajeli ieftine SI ABSOLUT DAUNATOARE PENTRU ROMANIA.Uf,patriotule,patriotard ...
....
.Mda,dim moment ce nu dau doi bani pe isteriile si pe organizatia ta de soldatei de plumb normal ca iti vine ideea sa ma acuzi ca fur din banii romanilor ,ca mi-am dovedit falsitatea contrazicand un patriot adevarat ca tine,ca vei veni dupa "noi" (probabil dupa "noi" hotii in care automat ma incluzi fara sa ma cunosti) .Stii ce mai baiete ,esti un nesimtit primitiv !