back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cu cartile pe fata...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:15

FLORINE999 si toate sosiile tale virtuale,
Gata, intrerupem jocul nostru stupid, te-am avertizat, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru tampit... Te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitate, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii, mai ales prin cele dramatice. Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti si mai umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absurd acest joc, acest experiment care nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior si unic. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oamenii raman oameni, subiectivi, labili, instabili,sentimentali si nu ii poti manipula total nici macar pe 9am indiferent de povestea inventata.
Baiete, cu suferinta ta pe care ceilalti de pe forum nu o stiu, esti si ramai un "oricine", unul dintre noi, un oarecare, cum si eu sunt oricine, oricare, oarecine, nimeni... Am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta cosmica, nesfarsirea universala codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul, in prezentul si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofice si religioase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-trei paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi, cum ti se nazarea tie, frumosule de sperii sperietoriler!...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pusa si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...Dar fara "bibliografie" stii ca esti depasit, nu ai citate nu ai dreptate! Caci nu ai nici facultate! Si stii tu, cum ii zicea Moromete lui Cocosila : "Depinde de facultati"!
Personal, Florine, repet, chiar ma retrag din jocul asta tampit pe care l-ai propus pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimul cuvant si numai tu dreptate, numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii vostri pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam securitate pe paine neagra, armata si serviciu mai mult la militie, pe obiective, pe urma la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte forumuri pe care ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, bine, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor... Trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatura, am mult mai multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara si non artistica din tine. ...Cand ne revedem la adresa noastra "conspirativa 'sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai, mai discutam... Ma recunosc invins!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 August 2009, ora 19:58

te rog frumos,mai da-mi o sansa,nu ma lasa,vrei sa fac infarct sau vreo congestie cerebrala,ceva???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 August 2009, ora 20:04

romanito,floare tare iti promit ca nu ma ating de umplutura ta[care oricum are un iz cam de ......],hai transexualu' lu' taticu sa bem o vodca d'aia cum iti place tie,de la mama ei genocid sau adio mama,ai uitat la spital la panduri cand te imbalsamam cu baietii ca de beat ce erai nu mai stiai ce faci si ce mult iti placea cum ti-o trage negru' ala care facea practica cu mortii???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2009, ora 10:30

ROM(tar) vrea cu crile pe fa. Alo...! domnu` jurnalist, domnu` cu facultatea muncitoreasc, domnu` cu recomandri, crile au alt rost... Totui, dac insiti, i recomand o plnie... Se pare c este mai practic dect s tragi literele pe nas.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2009, ora 10:31

De la: 111dinu, la data 2009-08-11 10:30:11ROM(tar) vrea cu crile pe fa. Alo...! domnu` jurnalist, domnu` cu facultatea muncitoreasc, domnu` cu recomandri, crile au alt rost... Totui, dac insiti, i recomand o plnie... Se pare c este mai practic dect s tragi literele pe nas.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
| Varianta pentru tiparire a topicului CU CARTILE PE FATA...
Mergi la: