back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

21,5 milioane romani cauta azil politic !

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Metart

12 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 20:57

Frate tu cu cele strainatati care stii secretul succesului - in a "face bine ceeace faci indiferent unde faci"- te referi desigur la oricare alta tara decat Romania - caci aici indiferent ( sau mai bine ) tocmai daca faci cel mai bine ceeace faci esti inlaturat de cei ce detin "fraiele" sistemului - Tu care ai trait mai mult afara in ultima vreme si din cat am inteles ai o afacere acolo nu mai trage concluzii despre ce si cum trebuie facut in ro unde vii doar in vacanta ca sa te dai mare.
Eu care-ti vorbesc sunt un REVOLUTIONAR care AM LUPTAT IN bUCURESTI LA iNTER IN 21 si la CC in 22 dec.89 am participat la toate manifestatiile din Bucuresti culminand cu " Golaniada" di Aprilie- Iunie 1990 cand am fost arestat. Am urmarit evolutia TARII asteia de afara unde am avut azil politic incepand cu septembrie 1990 - m-am repatriat cu speranta ca s-au indreptat lururile - am investit toata agoniseala de o veata intr-o afacere si acum sunt nevoit sa ami fac si alceva ca sa mentin societate pe linia de plutire - Si toate astea din cauza BIRURILOR pe care acest stat mi le pune pe GAT.
Deci tu care traiesti afara vino pentru 6 luni cu afacerea ta in Romania si desfasoara-ti activitatea aici cu aceste legi si taxe - si dupa cele 6 luni te rog contacteaza-ma - sa-mi spui ce parere ai despre cum merg treburile aici.

Corect, onest si indatoritor,de onoare si cuvant,ambitios si tenace, razbunator cu cei ce ma fac sa pierd,
Metart

12 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 21:01

Nu stiu cine este dar cei interesati te pot gasi- ai grija ce vorbesti;
Cat despre iesit in strada ...............am iesit in strada odata - acum 20 de ani - am obtinut drepturi pe care leam cerut si...........nu stim ce sa facem cu ele ; suntem mai sclavi decat inainte in propia noastra tara

Raporteaza abuz de limbaj
Corect, onest si indatoritor,de onoare si cuvant,ambitios si tenace, razbunator cu cei ce ma fac sa pierd,
Metart

12 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 21:47

deci a toate stiutorule daca acum ai 33 de ani - la revolutie aveai 13 - bun deci tu ai inceput sa inveti cei bun in veata de la "altii" si ne explici noua ce trebuie sa facem- ok dece iesim in strada ce vom obtine- ?>???
Ce am obtinut la "revolutia din 89 ????
Daca etii putina istorie te rog amintesteti ca de fiecare data cand Romania a intrat in recesiune au venit altii dinafara sa ne repuna pe linia de plutire - : Fanariotii Regele Carol .....samd. Acum vin ...Americanii de fapt ei sunt peste tot.Asa c a nu va mai plangeti ca oricum traba este de asa natura aranjata ca orice am face - noi cei de la "productie " nu avem decat o soarta : sa cotizam pentru intretinerea celor dirijati sa ne conduca.

9am109678

49 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 08:16

De la: Metart, la data 2010-03-27 21:47:46deci a toate stiutorule daca acum ai 33 de ani - la revolutie aveai 13 - bun deci tu ai inceput sa inveti cei bun in veata de la "altii" si ne explici noua ce trebuie sa facem- ok dece iesim in strada ce vom obtine- ?>???
Ce am obtinut la "revolutia din 89 ????
Daca etii putina istorie te rog amintesteti ca de fiecare data cand Romania a intrat in recesiune au venit altii dinafara sa ne repuna pe linia de plutire - : Fanariotii Regele Carol .....samd. Acum vin ...Americanii de fapt ei sunt peste tot.Asa c a nu va mai plangeti ca oricum traba este de asa natura aranjata ca orice am face - noi cei de la "productie " nu avem decat o soarta : sa cotizam pentru intretinerea celor dirijati sa ne conduca.

Mai oameni buni,treziti-va cu revolutia asta!! Aia a fost lovitura de stat si a fost facuta ca niste baieti destepti sa faca cucul cat tubul de oxigen! Nu vedeti ca acuma se traieste de 5 ori mai rau si nu spune nimeni nimic?? Asta pt. ca nu are cine! Exact ca si acum 20 de ani!!!!!!

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului 21,5 milioane romani cauta azil politic !
Mergi la: