Info
x
21,5 milioane romani cauta azil politic !
|
Metart 12 mesaje Membru din: 30/05/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 20:57
Frate tu cu cele strainatati care stii secretul succesului - in a "face bine ceeace faci indiferent unde faci"- te referi desigur la oricare alta tara decat Romania - caci aici indiferent ( sau mai bine ) tocmai daca faci cel mai bine ceeace faci esti inlaturat de cei ce detin "fraiele" sistemului - Tu care ai trait mai mult afara in ultima vreme si din cat am inteles ai o afacere acolo nu mai trage concluzii despre ce si cum trebuie facut in ro unde vii doar in vacanta ca sa te dai mare.
Eu care-ti vorbesc sunt un REVOLUTIONAR care AM LUPTAT IN bUCURESTI LA iNTER IN 21 si la CC in 22 dec.89 am participat la toate manifestatiile din Bucuresti culminand cu " Golaniada" di Aprilie- Iunie 1990 cand am fost arestat. Am urmarit evolutia TARII asteia de afara unde am avut azil politic incepand cu septembrie 1990 - m-am repatriat cu speranta ca s-au indreptat lururile - am investit toata agoniseala de o veata intr-o afacere si acum sunt nevoit sa ami fac si alceva ca sa mentin societate pe linia de plutire - Si toate astea din cauza BIRURILOR pe care acest stat mi le pune pe GAT. Deci tu care traiesti afara vino pentru 6 luni cu afacerea ta in Romania si desfasoara-ti activitatea aici cu aceste legi si taxe - si dupa cele 6 luni te rog contacteaza-ma - sa-mi spui ce parere ai despre cum merg treburile aici.
Corect, onest si indatoritor,de onoare si cuvant,ambitios si tenace, razbunator cu cei ce ma fac sa pierd,
|
|
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 21:01
Nu stiu cine este dar cei interesati te pot gasi- ai grija ce vorbesti;
Cat despre iesit in strada ...............am iesit in strada odata - acum 20 de ani - am obtinut drepturi pe care leam cerut si...........nu stim ce sa facem cu ele ; suntem mai sclavi decat inainte in propia noastra tara Raporteaza abuz de limbaj
Corect, onest si indatoritor,de onoare si cuvant,ambitios si tenace, razbunator cu cei ce ma fac sa pierd,
|
|
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 21:47
deci a toate stiutorule daca acum ai 33 de ani - la revolutie aveai 13 - bun deci tu ai inceput sa inveti cei bun in veata de la "altii" si ne explici noua ce trebuie sa facem- ok dece iesim in strada ce vom obtine- ?>???
Ce am obtinut la "revolutia din 89 ???? Daca etii putina istorie te rog amintesteti ca de fiecare data cand Romania a intrat in recesiune au venit altii dinafara sa ne repuna pe linia de plutire - : Fanariotii Regele Carol .....samd. Acum vin ...Americanii de fapt ei sunt peste tot.Asa c a nu va mai plangeti ca oricum traba este de asa natura aranjata ca orice am face - noi cei de la "productie " nu avem decat o soarta : sa cotizam pentru intretinerea celor dirijati sa ne conduca. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am109678 49 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 08:16
De la: Metart, la data 2010-03-27 21:47:46deci a toate stiutorule daca acum ai 33 de ani - la revolutie aveai 13 - bun deci tu ai inceput sa inveti cei bun in veata de la "altii" si ne explici noua ce trebuie sa facem- ok dece iesim in strada ce vom obtine- ?>??? Mai oameni buni,treziti-va cu revolutia asta!! Aia a fost lovitura de stat si a fost facuta ca niste baieti destepti sa faca cucul cat tubul de oxigen! Nu vedeti ca acuma se traieste de 5 ori mai rau si nu spune nimeni nimic?? Asta pt. ca nu are cine! Exact ca si acum 20 de ani!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |