back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Spuneti nu cipurilor!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:00

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:43:41
..ma amuzi....
sunt deja studenta la cea mai buna universitate din tara...stai linistit....
iar in ceea ce priveste calugarii...oricine are dreptul sa-si dea cu parerea despre cipuri pentru ca cipuirea ne afecteaza pe toti...chiar si tu faci asta si pun pariu ca nici tu nu ai vreo pregatire in domeniul asta...
e ca si cum ai cere doar celor care au terminat jurnalism sa-si dea cu parerea despre emisiunile tv....

Da , stiu. Cunosc intre 20 si 30 de oameni care au absolvit facultatea aia. Pe unii e posibil sa-i fi avut seminaristi. Zoe mai preda?

Iar in priviinta datului cu parerea , asa e. Toti avem dreptul asta. Numai ca unii stiu mai mult decat altii. Iar eu , desi nu am pregatire in domeniu, stiu cu siguranta mai mult decat orice calugar din orice schit despre asta.
Iar tu , ai dreptul sa te si informezi. Informatiile sunt la liber pentru oricine are bunavointa si priceperea sa o faca.
Acum , intre noi fie vorba, daca tu sustii ca o asezare a fost greceasca iar eu iti arat ca s-au dezgropat zeci de inscriptii in latina , monezi cu Cezar si acvile bicefale , care crezi ca ar trebui sa fie concluziile de tras?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:03

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 16:44:45
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:38:41
viata oamenilor in comunism era teorizata de ideea ca la orice pas oricare dintre apropiati ar putea sa-l toarne la securitate pentru un simplu cuvant spus aiurea...astfel..oamenii erau supravegheati in permanenta....clar?

cipurile astea au fost o idee venita din domeniul militar....acolo toti soldatii sunt cipuiti pentru ca in cazul in care vor cadea prizonieri sa fie usor gasiti...cipurile actioneaza ca o camera de filmat...
acum...vezi tu.....poate ca eu nu vreau sa fiu monitorizata la fel....pur si simplu nu vreau!!!...sa port in permanenta dupa mine o mini camera de filmat mi se pare inadmisil....
da...mi se ataca prezumtia de nevinovatie care e un drept fundamental al oamenilor....(dupa dreptul latin)
prin acesta cipuri ne intoarcem la dreptul german si la prezumtia de vinovatie ...dreptul barbarilor din evul mediu!!!
nu inteleg ce nu ti-e clar...nu vreau sa fiu cipuita...nu vreau sa fiu tratata ca o posibila infractoare...
ok?
in plus..eu sunt crestina....cred in dumnezeu , iar argumente de ordin teologic impotriva cipurilor sunt destule....cere-mi sa renunt la ortodoxism pentru cip si te voi considera un cretin (momentan cred ca esti mai destept de atat)....si ca mine mai sunt multi alti oameni....

That's funny. Cum oare actioneaza cipurile ca o camera de filmat? Presupun ca-s bagate sub piele , nu? Sau poate ca li s-a facut soldatilor un al treilea ochi in frunte? Probabil asta tre sa fie.

Ai card bancar? Ala are un soi de cip. Cipul respectiv e doar un suport electronic de informatii. Atat si nimic mai mult. E ca si cum ai purta un CD cu tine. CD-ul il bagi in player ca sa cante. NU E TRANSMITATOR. Ar fi amuzant sa vezi cum emit toti unde radio. (sau de oricare alt fel iti imaginezi tu) Si apropo , de unde atata energie? Stau soldatii cu degetele'n priza sa-si incarce cipul? Daca cumva a avut loc o ofensiva si vreme de o saptamana nu au avut timp sa faca incarcarea? Nasol de ei daca's prinsi ostatici taman in perioada aia.

Ce crezi , daca porti cu tine un CD pe care ai niste poze cu tine si datele din buletin , inseamna ca nu mai ai prezumptie de nevinovatie?

da...asa e...actioneaza ca o camera de filmat...si asta o stiu de la cineva care e la academia militara (ca sa nu mai spui ca nu ma bazez pe surse acreditate atunci cand vorbesc)....
multor soldati care pleaca in misiuni le sunt implantate cipuri in corp si apoi sunt monitorizati pe calculator....daca vreunul este prins de armata inamica le e suficient celor din baza sa se uite pe gps si sa vada pe unde a trecut si unde se afla momentan....

cineva a avut ideea ce astfel pot fi prinsi si teroristii care fac atentate...pur si simplu...daca au toti oamenii cip se poate urmari oricine prin gps si se poate vedea daca el a fost sau nu teoristul....
in cardurile bancare de asta s-au bagat cipuri (eu de exemplu am acum card fara cip....doar cu numele si semnatura mea)....ca in cazurile in care se pierd sau le fura vreun infractor sa fie gasite usor....si nu ca sa stocheze date si sa fie mai usor recunoscute de bancomat (sa fim seriasi...numele si semnatura sunt suficiente..iar daca il fura cineva se poate spala cu el pe cap pentru ca nu are pinul)

in pasapoarte.....ca sa poata fi monitoritat oricine intra in tara de frica teoristilor....

vezi tu...eu nu cu cipul in sine am o problema (am cip si in telefon si laptop....sunt constienta de asta) ci cu monitorizarea....
dar..atat timp cat compari cipul cu un cd si nu o cartela de telefon e clar ca nu sti ce presupune....crezi ca e doar un fel de carnetel electorinic unde oamenii pastreze datele...nu-ti dai seama ca actioneaza ca si cartela telefonica...deci emite unde si autoritatile pot sti oricand unde esti....

ma rog..pana la urma...sa stie....de supus legilor statului m-am supus mereu....
dar aici intervine religia mea...crestinii nu sunt de acord cu implantarea de cipuri in corpul oamenilor din mai multe argumente teologice pe care nu o sa ti le explic dat fiind ca esti ateu....
acum ma poti acuza pentru religia pe care o am , dar ar fi inutil...ai pierde timpul scriind pe forum tampenii....la ortodoxism nu am sa renunt nici pentru o mie de cipuri cu care oricum nu sunt de acord....

...ateilor sa li se implanteze cipuri pe unde vor ....
problema e ca guvernele nu vor sa priceapa ca crestinii ar prefera sa fie rapiti de teoristi decat sa aiba cip...si sa fie monitorizati in permanenta...

ps: vezi ca teoria conspiratiei spune ca guvernele nu de frica teoristilor vor sa cipuiasca oamenii ci pentru a-i monitoriza mereu....(in special opozitia)....

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:06

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:45:23
da...desigur...daca sunt de acord cu tine sunt oameni destepti ...daca sunt impotriva a ceea ce spui tu...inculti si incompetenti....
pana la urma...cine esti tu?....
mi se pare ca-ti dai o importanta mult prea mare....

poate ca imi dau o importanta prea mare, cum spui tu, insa nu am incercat sa fac asta.
Criteriul pe care il aplic atunci cand judec pe cineva nu e daca e de acord cu mine ci daca foloseste argumente logice. Incerc sa obtin de la oameni justificari pentru afirmatii. Ori, imi cer scuze , insa argumentatia pentru ideea complotului pentru a controla populatia ..... e sublima , dar lipseste cu desavarsire.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:13

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 17:03:05
dar..atat timp cat compari cipul cu un cd si nu o cartela de telefon e clar ca nu sti ce presupune....crezi ca e doar un fel de carnetel electorinic unde oamenii pastreze datele...nu-ti dai seama ca actioneaza ca si cartela telefonica...deci emite unde si autoritatile pot sti oricand unde esti....
ps: vezi ca teoria conspiratiei spune ca guvernele nu de frica teoristilor vor sa cipuiasca oamenii ci pentru a-i monitoriza mereu....(in special opozitia)....

Ioana! Sim-ul pe care il ai in telefon NU EMITE SEMNAL.
DOAR TELEFONUL EMITE.
Daca scoti simul si il pui pe masa ala NU POATE FI URMARIT.
Simul e ca CD-ul din analogia mea. Telefonul e ca player-ul.
Telefonul are baterie care se consuma PENTRU CA EMITE SEMNAL.

Ia explica-mi tu cum emite cipul ala din noile buletine semnal?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:16

Vand cip nou-nout ... numai la religiosi. Detalii ...p'aci ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:22

RASISTULE! DISCRIMINATORULE!
Ia-ti cipul inapoi!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:23

Da, Ioana, telefoanele pot fi urmarite! Ce numai acuma ai aflat?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:23

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 17:06:55
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:45:23
da...desigur...daca sunt de acord cu tine sunt oameni destepti ...daca sunt impotriva a ceea ce spui tu...inculti si incompetenti....
pana la urma...cine esti tu?....
mi se pare ca-ti dai o importanta mult prea mare....

poate ca imi dau o importanta prea mare, cum spui tu, insa nu am incercat sa fac asta.
Criteriul pe care il aplic atunci cand judec pe cineva nu e daca e de acord cu mine ci daca foloseste argumente logice. Incerc sa obtin de la oameni justificari pentru afirmatii. Ori, imi cer scuze , insa argumentatia pentru ideea complotului pentru a controla populatia ..... e sublima , dar lipseste cu desavarsire.

Nu-ti bate capul.......inutil.
Pierzi doar timpul

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:27

Aproape orice electronic poate fi urmarit. Cum crezi ca "ei" stiu citi oameni vizioneaza diferite programe?

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 17:36

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-25 17:27:44Aproape orice electronic poate fi urmarit. Cum crezi ca "ei" stiu citi oameni vizioneaza diferite programe?

Si pentru ca nu avea inca nume , i s-a spus : SONDAJ

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 18:05

da...asa e...actioneaza ca o camera de filmat...si asta o stiu de la cineva care e la academia militara (ca sa nu mai spui ca nu ma bazez pe surse acreditate atunci cand vorbesc)....
multor soldati care pleaca in misiuni le sunt implantate cipuri in corp si apoi sunt monitorizati pe calculator....daca vreunul este prins de armata inamica le e suficient celor din baza sa se uite pe gps si sa vada pe unde a trecut si unde se afla momentan....

Sa il iei de urechi pe ala de la Academia Militara. Ori a facut misto de tine , ori a vrut sa te impresioneze.
Sau , de fapt , mai exista o varianta. Sunt sigur ca te prinzi care e.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:08

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 18:05:06

Sa il iei de urechi pe ala de la Academia Militara. Ori a facut misto de tine , ori a vrut sa te impresioneze.
Sau , de fapt , mai exista o varianta. Sunt sigur ca te prinzi care e.

e convenabil sa crezi ca a facut misto de mine....foarte convenabil....
dar nu te ajuta cu nimic o argumentatie gen....*eu cred ca*....sper ca esti constient...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:11

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 17:13:48

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:13

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 17:36:52
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-25 17:27:44Aproape orice electronic poate fi urmarit. Cum crezi ca "ei" stiu citi oameni vizioneaza diferite programe?

www.worldometers.info/ro/
sondaj de genul asta?

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:45

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 22:11:34

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

in Biblie se spune clar ca toti vor fi insemntai pe mana sau pe cap... iar cei care refuza vor fi prigoniti. Incearca deci sa iti faci bagajele, sa strangi seminte(care nu sunt modificate genetic) si sa fi pregatita...

Omerta Vision
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:53

De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-25 22:45:02

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

in Biblie se spune clar ca toti vor fi insemntai pe mana sau pe cap... iar cei care refuza vor fi prigoniti. Incearca deci sa iti faci bagajele, sa strangi seminte(care nu sunt modificate genetic) si sa fi pregatita...
Asa e ! Sa fiti pregatiti !
Masina salvarii e pe drum ....!!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:00

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

imi dadui seama de ceva....
nu are cum sa emita bateria semnal....bateria e doar un generator electric...
prin analogie cu cd-playerul...bateria telefonului e acelasi lucru cu bateria cd-playerului.... ...un generator de energie.....

uite..pentru ca am vazut ca ai incredere in wikipedia

ro.wikipedia.org/wiki/RFID

si....

Microchip implant in humans have raised new ethical discussions by scientific professional forums[clarification needed],[13] academic groups,[14] human rights organizations, government departments and religious groups. The Council on Ethical and Judicial Affairs (CEJA) of the American Medical Association published a report in 2007 alleging that RFID implanted chips may compromise privacy because there is no assurance that the information contained in the chip can be properly protected, notwithstanding health risks (chips may travel under the skin) [15].
Some Christians have expressed concern that the development of implantable microchips and RFIDs are a precursor to events prophesied in the Bible's Book of Revelation.[16][17] Implantable chips are seen as technological development that could be used to implement the prophesy that predicted that a "Mark of the Beast" on the hand or forehead will be required for individuals to complete any transactions in future society. According to belief in this interpretation of the prophesy, the fate for those that take the mark will be that they are destroyed or condemned by God.[18]

en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)

numai bine!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:02

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

ei..peste vointa oamenilor nu il poate baga in corpul nimanui...
la timpul potrivit voi vedea ce voi face...
oricum...religia mea (ortodoxia) imi interzice sa accept un cip in corpul meu...si il voi refuza...
cred in viata de dincolo si cred ca e mult mai importanta decat cea de aici....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:09

the mole.....antena emite undele ce pot fi depistate cu ajutorul unui aparat special....nu bateria....
si uite.....copy-paste din link-ul dat chiar de tine....

**It uses contactless smart card technology, including a microprocessor chip (computer chip) and antenna (for both power to the chip and communication) embedded in the front or back cover, or center page, of the passport. **

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:12

Asta se face cu aparatul din casa, nu telefon. Prin firma de cablu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:20

Dac� sco�i bateria dintr-un telefon mobil, nu mai emite nimic, practic este "mort"!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:24

De la: Dorinel, la data 2010-01-25 22:53:11

DOAR TELEFONUL EMITE.

da link....

Asa e ! Sa fiti pregatiti !
Masina salvarii e pe drum ....!!!

auzi acolo, masina salvarii...

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 23:33

Condensatorul nu se descarca asa repede.
Bai ateistilor
Ce tot dati citate din Biblie?
Voi nu credeti, dar se inplinesc toate. Cum asa?

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 02:27

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 22:13:56
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 17:36:52

www.worldometers.info/ro/
sondaj de genul asta?

Nu am priceput ce vrei sa zici cu link-ul ala. Ai citit ce scrie acolo sau ai fost fascinata de cifre?

sa iti dau un citat:

"The United Nations Population Division of the Department of Economic and Social Affairs every two years calculates, updates, and publishes estimates of total population in its World Population Prospects series"

Sunt foarte obosit acum si nu m-am uitat mai atent pe acolo, totusi iti atrag atentia asupra cuvantului "estimates" din citatul de mai sus. Ce crezi ca inseamna?

Referitor la modul cum se fac estimarile referitoare la cifre de audienta , ceea ce nu are nici o legatura cu link-ul tau , zic asa:
In general mai peste tot exista sondaje prin care se afla cifrele de audienta.
In unele tari mai dezvoltate se aplica si alta metoda , si anume: se propune unui numar de familii (un esantion reprezentativ, sa zicem 1000 de familii la o populatie precum a Romaniei) sa li se instaleze un dispozitiv in televizor care sa inregistreze canalele pe care se uita respectivii. Aceasta se face cu ACCEPTUL formulat expres de catre cei in cauza. Cine nu vrea nu participa. Cine participa are niste beneficii precum cablu gratis 6 luni. Legea pietei , si atat.
Aceste sondaje sunt oricum sporadice , din pricina costurilor.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 02:36

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 23:09:30the mole.....antena emite undele ce pot fi depistate cu ajutorul unui aparat special....nu bateria....

**It uses contactless smart card technology, including a microprocessor chip (computer chip) and antenna (for both power to the chip and communication) embedded in the front or back cover, or center page, of the passport. **

M-ai inteles gresit. Nu am zis de baterie ca emite semnal , ci de telefon. Bateria e doar acea parte unde e stocata energia. Poate ca am avut o topica defectuoasa a propozitiei , se mai intampla la oboseala.
Mda , aia e probabil chestia pe care o bagi in aparatul granicerului ca sa citeasca datele de pe cip. Daca iti imaginezi ca e o antena care transmite de aci pana la Paris , mai gandeste-te.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 02:36

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 23:09:30the mole.....antena emite undele ce pot fi depistate cu ajutorul unui aparat special....nu bateria....

M-ai inteles gresit. Nu am zis de baterie ca emite semnal , ci de telefon. Bateria e doar acea parte unde e stocata energia. Poate ca am avut o topica defectuoasa a propozitiei , se mai intampla la oboseala.
Mda , aia e probabil chestia pe care o bagi in aparatul granicerului ca sa citeasca datele de pe cip. Daca iti imaginezi ca e o antena care transmite de aci pana la Paris , mai gandeste-te.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 02:44

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-25 23:33:48Condensatorul nu se descarca asa repede.
Bai ateistilor
Ba ateis esti tu
Telefonul mai are o bateriuta mica. Care este sursa de rezerva.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 02:53

De la: The_Mole, la data 2010-01-26 02:36:07

Te rog las-o pe mina mea...Ma uraste linistit si stenic....
Ioana ai dreptate, si prin trelefon poti fi urmarit fiindca are o bateriuta de rezerva. Deci lasat acasa.
In privinta actelor cu cip, deocamdata nu au sursa de energie. Iar cipurile de sub piele nici atit. Dar la cum evolueaza tehnica, sigur isi vor lua energia din noi.
Dar se pot refuza. Daca nu ne lasa in pace, ne unim si ne aparam cu ce avem....mausuri, tastaturi, polonice. Ca de aia ne-au dezarmat, sa poata face cu noi ce vor.
Fara gluma, acele implanturi daca vor fi, vor putea fi refuzate. Ca nu sintem animale.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 10:27

Oare cum pot functiona unele ceasuri (Elvetiene,Japoneze)...FARA BATERIE.!!!!!Doar pe principiul miscarii maini???? ...Sau impulsurile electrice emise de creier??? Eu zic sa mai meditati....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 14:12

De la: nastasemihail, la data 2010-01-26 02:44:39
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-25 23:33:48Condensatorul nu se descarca asa repede.
Bai ateistilor
Ba ateis esti tu
Telefonul mai are o bateriuta mica. Care este sursa de rezerva.

telefonul mobil nu are dec�t o singur� baterie...nu are nici o bateriu��. Ia scoate bateria �i pune-o pe mas�...�ncearc� dup� asta s�-�i porne�ti telefonul!!! Ai s� consta�i c� nu mai merge...e ste "mort"....
Nu mai inventa�i...aiurea

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului spuneti NU cipurilor!!!
Mergi la: