Info
x
Spuneti nu cipurilor!!!
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:14
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-20 23:35:11De la: Ebony, la data 2010-01-20 22:38:20De la: ioana_dark, la data 2009-03-25 21:55:02Urmatorul miting va fi Duminica 29 Martie 2009 impotriva legii implanturilor "medicale" si Cartilor de Identitate cu Cip nu ne mai scapa nimeni de cip-uri, in afara de noi. Gandestete ca faza cu cip-urile nu este de la basescu, este de la cei care conduc lumea...
Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:21
De la: Ebony, la data 2010-01-20 22:38:20Mai departe s-au intretinut in ''cantari'' religioase ... pe poale si pe sale !...De la: ioana_dark, la data 2009-03-25 21:55:02Urmatorul miting va fi Duminica 29 Martie 2009 impotriva legii implanturilor "medicale" si Cartilor de Identitate cu Cip Ce nu stie Ioana este ca, ''maria sa'' Daniel ... e deja cipuit !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
nairpic007 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:03
Cu cipuri sau fara toata lumea este si va fi urmarita din ce in ce mai precis si eficient. Eu imi amintesc ca acum vreo doi ani, la caseria unui CEC, odata cu formularul de achitare a unei rate mi s-a mai inmanat un fluturas prin care declaram ca sunt de acord cu verificarea de catre agentiile americne a contului in vederea luptei contra terorismului..La inceput mi-a cazut un pic fata..asa un pic..,p'orma l-am sunat pe bunu-mi preten Bin Bin, care mi-a spus ce sa fac..asa c-am scris acolo "NU SEMNEZ" si-am iesit furios.Bineinteles ca observandu-mi revolta, lucratorii acelor institutii au sarit verificarea contului meu pentru a nu-mi viola cine stie ce drepturi...
Eu am fost in afara sistemului si-am simtit pe propria piele ce inseamna sa n-ai drept la locuinta, asigurari, samd. Nu va faceti griji...faceti parte deja din sistem...trebuie doar sa va up'gradati.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:07
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-01-21 17:13:47De la: ioana_dark, la data 2009-03-17 16:55:53De la: Copil_Pribeag, la data 2009-03-17 00:13:10Pe www.restulstirilor.blogspot.com veti gasi multe informatii (mai vechi si mai noi) depre cipuri si care este scopul real al acestor implanturi, catre unde tintesc Elitele. Tot nu te-ai incuiat in casa? Nu ai inteles ca orice prezenta a ta pe net ne face sa te controlam mai usor? Nu, serios acum, chiar sunt curios de unde ai invatat stupizeniile astea? E o scoala speciala sau trebuie sa te nasti putin scrantit? Si informatiile mele s-au confirmat intotdeauna. Cine-i nebun , nu-i nebun doar un pic , ci e dus cu totul. Serios , tu te citesti dupa ce scrii sau esti in transa? Exista momente de luciditate in nebunia ta? Sincer , sunt curios. Pentru oamenii normali la cap: Internet 2 e doar un nume folosit pentru un fenomen. Fenomenul este urmatorul: inainte gaseai continut creat de altii pe site-uri si asta se numea web 1, acum diferenta este ca noi cu totii participam la aceasta retea de informatii si cu totii suntem creatori de continut. Reteaua este interactiva , fiecare are rolul sau , de aici vine web 2. Doar ca unii sunt cam nebuni , dar , ma rog , asta-i pretul libertatii de expresie , asa ca n-avem ce face, trebuie sa ii acceptam si pe ei. Poate uneori mai radem de tampeniile pe care le indruga , dar in general e trist sa vezi un om cu mintea dusa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:35
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 16:05:31 off, Ioana! Nu mai ascult toate tampeniile pe care le scot calugari care isi petrec viata la schit in padure. Pune-l pe unu sa faca un site pe net sa vezi daca are habar. Iti trebuie o doza serioasa de realitate. Incearca sa te informezi cat mai pe larg in legatura cu un subiect , si in special din partea celor care au habar despre acel subiect. Esti pe o cale sigur perdanta daca incepi sa te orientezi dupa opinii anonime pe net si ignori opinii avizate (cum era in cazul vaccinului , cand desconsiderai opinia mamei care-i medic) en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport en.wikipedia.org/wiki/File:TESTMap_of_countries_with_biometric_p... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:40
Mole, din p�cate �i din nefericire...degeaba le explici, sunt cazuri pierdute din start!!! Prefer� s� cread� orice "teorie conspirativ�" de pe net...dec�t s� priveasc� realitatea �ncojur�toare!!!
Oricum...ai nota 10(zece) pentru umor!!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 23/12/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:49
De la: Dorulet, la data 2010-01-25 00:40:54Mole, din p�cate �i din nefericire...degeaba le explici, sunt cazuri pierdute din start!!! Prefer� s� cread� orice "teorie conspirativ�" de pe net...dec�t s� priveasc� realitatea �ncojur�toare!!!De ce crezi ca e o teorie ,de ce crezi ca e conspirativa si de ce crezi ca e de pe net? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:53
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 00:35:17De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 16:05:31 Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:58
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 00:53:05De la: The_Mole, la data 2010-01-25 00:35:17De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 16:05:31 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:59
De la: CheRo, la data 2010-01-25 00:49:44De la: Dorulet, la data 2010-01-25 00:40:54Mole, din p�cate �i din nefericire...degeaba le explici, sunt cazuri pierdute din start!!! Prefer� s� cread� orice "teorie conspirativ�" de pe net...dec�t s� priveasc� realitatea �ncojur�toare!!!De ce crezi ca e o teorie ,de ce crezi ca e conspirativa si de ce crezi ca e de pe net? �i-a r�spuns Mole mai sus...n-are rost s� repet �i eu!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:00
De la: fulgerul1989, la data 2010-01-25 00:58:07De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 00:53:05De la: The_Mole, la data 2010-01-25 00:35:17De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 16:05:31 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:02
De la: fulgerul1989, la data 2010-01-25 00:58:07De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 00:53:05De la: The_Mole, la data 2010-01-25 00:35:17De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 16:05:31 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:15
Eu personal vreau sa o felicit pe Ioana Dark..!Cineva care vegheaza in felul ei pentru libertatea noastra. De fapt ce face ea eu nu as face pentru ca nu as avea rabdare cu cei care fac un obicei in a sta in intuneric,iar cand ai tragi de mana sa-i scoti afara din lumea lor si sa le arati lumina, ei isi aprind becul de la veioza. Vreau ca Mole sa-si ceara scuze de la Copil_Pribeag. Nu serios ,chiar era necesar sa-l ofensezi asa ? Adica de cand e o crima sa crezi in ceva? Daca e ea conspirație sau nu. Si daca e adevarat? Atunci cine de cine va rade? Interesant e, ca tu Mole esti cu luatul in ras si nu Ioana sau Copil_Pribeag. In ziua cand dreptatea va fi de partea lor ei nu vor rade de tine. Oh te salut Dorulet.Ce ma faci? Si de ce asa tarziu pe net? Maine e zi de munca si sefului nu o sa-i placa ochii rosii. Va iubesc pe toti!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:35
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 00:53:05 Da, stiu! Vom avea cipuri in acte , ti-am dat link despre asta, ca sa citesti despre ce-i vorba. So what? De unde si pana unde ai tras concluzia ca asta e ceva rau? Iti spun eu de unde: pentru ca asa au enuntat tot felul de habarnisti care stau o viata intreaga la schit in padure, si nu au nici cea mai vaga idee despre lumea reala. Traim in epoca informatiei , asta e realitatea. Si asta ne face sa traim incomparabil mai bine decat bunicii nostri. Dar habarnistii se revolta : de ce sa aiba autoritatile datele noastre? Ceea ce nu realizezi este ca oricum le au. Din momentul in care te nasti ai un certificat de nastere si un CNP unic. Pe de o parte asta ajuta autoritatile sa aiba o baza de date cu informatii despre cetateni, e adevarat. Dar asta e un lucru care ne foloseste noua TUTUROR. Iar "autoritatile" e un cuvant prea general. Cand iti dai seama ca si tu ai o sansa sa faci parte din factorii de decizie , iti schimbi perspectiva. Nu incearca nimeni sa te controleze. Societatea a evoluat de la una restrictiva catre una permisiva. Asta se vede cu ochiul liber , la scara istorica , nu la nivel de un an doi. Ce parere ai , serbul care era insemnat cu fierul inrosit in foc avea libertate? Numai niste inapoiati din manastiri mai pot sustine aberatia "controlului" exercitat de forte oculte. Si motivatia lor e simpla: pentru ca ei pierd controlul asupra unei populatii din ce in ce mai instruite. De la an la an pot vinde baliverne unui procent tot mai scazut de oameni. Si de aceea scornesc compoturi la scara planetara , bazate pe ZERO dovezi. Tu esti suficient de tanara ca sa nu iti amintesti nimic legat de comunism. Dar asta nu te scuza. Ai la dispozitie depozitiile a sute sau mii de oameni despre ce inseamna control. Iti sugerez sa studiezi, mai ales daca faci istorie. Pentru mine e de necrezut ca sunt oameni care pot sa inghita balivernele cu "controlul" populatiei. In termeni practici toti se plang ca stau la cozi sa plateasca impozite si taxe , dar cand se inventeaza un lucru prin care putem elimina statul la cozi , se apuca unii sa urle despre "control". Ioana , invata ce-i aia realitate si gandire critica , asta e sfatul meu. |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 01:48
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 01:35:46De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 00:53:05 si totusi...prezumtia de nevinovatie?....dreptul la intimitate?...la viata personala? vorbesti de comunism...poi din punctul asta de vedere similitudinele cu perioada aia sunt evidente...atunci 3 milioane de oameni ii controlau pe toti ceilati...sistemul de control era foarte bine pus la punct....(si atunci li se spunea acelasi lucru...ca sunt controlati pentru protectia lor) astazi consideram ca nu putem fi supravegheati mai bine decat eram atunci....si brusc..apare ideea...hai sa le bagam oamenilor cip peste tot....pretextul...teoristii.... si culmea e ca nimeni nu are voie sa aleaga...poate eu prefer sa fiu atacata de teoristi decat invadata de tehnologie peste tot...am deja cip in telefon si in laptop...poate nu mai vreau....nu vreau sa fiu urmarita in permanenta si tratata ca o posibila infractoare..... despre sclavii infirati cu fierul rosu ai aflat din romanul *coliba unchiului tom* , care e un simplu roman si nici macar nu se refera la evul mediu... ...am dreptul de a alege daca vreau sau nu sa fiu monitorita 24 de ore din 24?.... si regret ca doar calugarii au realizat pericolul implantarii cipului in corpul oamenilor....ma asteptam sa existe mai multe reactii.... |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 02:01
Exemplu: "cipurile" din telefoanele mobile au salvat vie�i!!!!
Eu nu am auzit nici o voce oficial� care s� afirme c� se vrea "cipuirea" �n corpul uman pentru identificare!!!! �n acte, este foarte bine c� le pune....pentru o protec�ie mai eficient� a datelor personale!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 02:04
De la: CheRo, la data 2010-01-25 01:15:46Eu personal vreau sa o felicit pe Ioana Dark..!Cineva care vegheaza in felul ei pentru libertatea noastra. De fapt ce face ea eu nu as face pentru ca nu as avea rabdare cu cei care fac un obicei in a sta in intuneric,iar cand ai tragi de mana sa-i scoti afara din lumea lor si sa le arati lumina, ei isi aprind becul de la veioza. Vreau ca Mole sa-si ceara scuze de la Copil_Pribeag. Nu serios ,chiar era necesar sa-l ofensezi asa ? Adica de cand e o crima sa crezi in ceva? Daca e ea conspirație sau nu. Si daca e adevarat? Atunci cine de cine va rade? Interesant e, ca tu Mole esti cu luatul in ras si nu Ioana sau Copil_Pribeag. In ziua cand dreptatea va fi de partea lor ei nu vor rade de tine. Oh te salut Dorulet.Ce ma faci? Si de ce asa tarziu pe net? Maine e zi de munca si sefului nu o sa-i placa ochii rosii. Va iubesc pe toti! mda.. vrei sa imi cer scuze nu-i nimic, vrutu-i pe gratis. De cand e o crima sa crezi in ceva? depinde... In cazul actelor care contin cipuri nu-i nici o crima. Nu iti fa daca nu-ti convine. (ma rog, la un moment dat probabil nu vei mai avea incotro - ori iti faci , ori traiesti in afara societatii , dar alegerea e a ta). In schimb pot sa gasesc o situatie cand "crezutul" in ceva e intradevar o crima. Si aia ma scoate intradevar din sarite. Ma refer la opozitia irationala impotriva vaccinurilor. In acel caz "crezutul" poate fi o crima. Pentru ca oameni pot muri din cauza ta , chiar daca tu supravietuiesti. Nu stiu daca exista cineva care sa poata trai cu vina asta , dar poate ma insel. Si nu e nimic in neregula cu a contesta ceva pe plan medical , precum eficacitatea unui vaccin. Esti liber sa o faci , dar ai mare grija: contestatia trebuie sa fie bazata pe ceva real. Adica trebuie sa STII intradevar despre ce vorbesti, nu sa te bazezi pe informatii anonime de pe net. Ei bine , eu unul nu imi dau seama cum poti sa fii atat de prost incat sa iei de bun informatii promovate de ignoranti precum Jenny McCarthy , si sa ignori studii sustinute de o majoritate covarsitoare a celor care fac cercetare in domeniul medical. Drept urmare , avand in vedere faptul ca informatii stupide propagate de cei precum Copil Pribeag pot sa aiba un efect REAL asupra altor oameni mai putin instruiti, NU imi cer scuze. Ba dimpotriva , afirm ca Copil Pribeag e o persoana dusa cu capul. Ma abtin in a face asemenea afirmatii legate de alte subiecte , insa cand e vorba de a pune in balanta studii facute de zeci de mii de oameni de pe fata Pamantului , oameni care sunt implicati in cercetarea medicala, si a compara asta cu opinia unor ignoranti , ei bine atunci ma enervez. Pentru ca ignorantii nu au ce cauta sa isi exprime opinia si sa sperie alti ignoranti , cand e vorba de un pericol real in societate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 02:22
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 01:48:39 3 milioane de oameni era numarul membrilor de partid. NU al celor din aparatul de stat. Aia erau probabil cateva zeci de mii. In numarul membrilor de partid erau si parintii mei , cred (desi nu am intrebat). Un simplu maistru si o simpla invatatoare. Ma indoiesc sincer ca au "controlat" pe cineva. Pe urma ... prezumtia de nevinovatie? dreptul la intimitate? la viata personala? Sincer nu inteleg. Crezi ca trebuie sa bagi cartea de identitate in vreun scaner daca decizi sa faci sex cu cineva? Cu ce te impiedica cartea de identitate sa faci alegerea asta? Si cine te urmareste? Nu stiu daca ai observat , dar de cand am intrat in UE nici macar nu ti se mai inregistreaza datele la trecerea peste frontiera catre vest. Doar cineva se uita pe buletin si zice ca poti trece. FARA sa le bage in calculator. Daca circuli catre est probabil ca e altfel. Si pe buna dreptate. Cine te monitorizeaza si in ce fel, daca tu nu esti nevoita sa introduci datele alea NICAIERI in mod obisnuit? Singurele situatii sunt urmatoarele: trecerea frontierei catre o zona nesigura, credit la banca. Probabil mai sunt si altele dar nu imi vin in minte. Spune-mi , te rog, situatii CONCRETE cand viata ta de zi cu zi e schimbata datorita faptului ca ai in portofel un tip de buletin sau altul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:01
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 01:48:39 Mi-am dat seama ca trebuia sa mai comentez ceva. TOCMAI faptul ca DOAR indivizi care nu au nici cea mai mica pregatire in domeniu comenteaza , ar trebui sa iti aprinda niste alarme in cap. Cui ii pasa daca calugarii au ceva de spus despre microbiologie, astrofizica, informatica, drept comunitar sau fiscalitate? Important este ca sunt TOTAL INCOMPETENTI sa aiba cea mai mica opinie despre asta. Daca nu esti de parerea asta faci degeaba facultatea. Poti sa te duci sa inveti ce vrei de la vreun calugar la manastire , dar sa nu te astepti sa primesti vreo bursa undeva pe baza a ceea ce te invata ei. Poate doar la vreo "universitate" teologica. Nicidecum la una care are legatura cu REALITATEA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:17
Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate
? Personal cunosc doi fosti oameni de stiinta, spun fosti pentru ca acum sunt calugari si nu mai conteaza dupa stereotipul tau, dintre care unul chimist si celalalt medic generalist. Cine-i ignorantul acum?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:21
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate Depinde.. Nu mi-ai zis ce sustin respectivii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:48
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate Pai sunt inculti ..si sunt rau... de tot. In prostia lor multi devin fanatici si nebuni. Daca il asculti pe Arsenie sau pe un drogat debil de pe strada nu vei observa nici o diferenta. DEMONSTRABIL. Nici nu pot fi cultivati sau culti ... atat timp cat nu au acees la informatie... si atat timp cat pt ei informatia vine numai din carti scrise de alti inculti. Este ca un cerc vicios. Rezista doar ca-si asigura mancarea muncind. In rest nu e nimic de capul lor. Apropo ... daca am fi toti ca calugarii sau ca calugaritele .. nu s-ar face sex... si in 100 de ani populatia ar DISPAREA(sau pe tine te-a adus barza??? ). Si atunci la ce bun ... cand dumnezeu a zis ... cresteti si va inmultiti ..sau ce pana mea a zis. Pacat de voi care sfidati si LOGICA ELEMENATARA .. .ca sa-i pupati in fund pe niste barbosi cu "fuste". Ce lume NEBUNAAAAA... si inculta... |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 12:45
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate Oricum eu nu folosisem cuvantul "inculti" ci "incompetenti". Si se referea la ceva anume , nu la cultura in general. Sunt convins ca multi stiu foarte multe despre arta bisericeasca. In domeniul ala cred ca sunt foarte competenti. In domeniul tehnologiei ma indoiesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:38
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 02:22:45De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 01:48:39 viata oamenilor in comunism era teorizata de ideea ca la orice pas oricare dintre apropiati ar putea sa-l toarne la securitate pentru un simplu cuvant spus aiurea...astfel..oamenii erau supravegheati in permanenta....clar? cipurile astea au fost o idee venita din domeniul militar....acolo toti soldatii sunt cipuiti pentru ca in cazul in care vor cadea prizonieri sa fie usor gasiti...cipurile actioneaza ca o camera de filmat... acum...vezi tu.....poate ca eu nu vreau sa fiu monitorizata la fel....pur si simplu nu vreau!!!...sa port in permanenta dupa mine o mini camera de filmat mi se pare inadmisil.... da...mi se ataca prezumtia de nevinovatie care e un drept fundamental al oamenilor....(dupa dreptul latin) prin acesta cipuri ne intoarcem la dreptul german si la prezumtia de vinovatie ...dreptul barbarilor din evul mediu!!! nu inteleg ce nu ti-e clar...nu vreau sa fiu cipuita...nu vreau sa fiu tratata ca o posibila infractoare... ok? in plus..eu sunt crestina....cred in dumnezeu , iar argumente de ordin teologic impotriva cipurilor sunt destule....cere-mi sa renunt la ortodoxism pentru cip si te voi considera un cretin (momentan cred ca esti mai destept de atat)....si ca mine mai sunt multi alti oameni.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:43
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:01:08De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 01:48:39 ..ma amuzi....sunt deja studenta la cea mai buna universitate din tara...stai linistit.... iar in ceea ce priveste calugarii...oricine are dreptul sa-si dea cu parerea despre cipuri pentru ca cipuirea ne afecteaza pe toti...chiar si tu faci asta si pun pariu ca nici tu nu ai vreo pregatire in domeniul asta... e ca si cum ai cere doar celor care au terminat jurnalism sa-si dea cu parerea despre emisiunile tv.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:43
De la: _maressalul_, la data 2010-01-25 10:48:32moamaaaa,cate povesti adevarate am despre astia,as putea face un topic separat numa' despre ei,sunt praf rau personajeleDe la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:44
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:43:41vise fata tatii,te pup dulce si sa fii iubitaDe la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:01:08De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 01:48:39
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:45
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:21:05De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate da...desigur...daca sunt de acord cu tine sunt oameni destepti ...daca sunt impotriva a ceea ce spui tu...inculti si incompetenti.... pana la urma...cine esti tu?.... mi se pare ca-ti dai o importanta mult prea mare.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:47
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:45:23iar devii rautacioasa ionicoDe la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:21:05De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 14:50
De la: florinpreda999, la data 2010-01-25 14:47:57De la: ioanna_dark, la data 2010-01-25 14:45:23iar devii rautacioasa ionicoDe la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:21:05De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:17:59Mole ce te face sa crezi ca totii calugarii sunt inculti? De ce generalizam cu atata rautate devin...nu-mi place cand autoritatile comint abuzuri asupra oamenilor....iar cipuirea mi se pare un abuz... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

de la basescu,
este de la cei care conduc lumea...