back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce p.o.r.c.a,r.i.e. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

srelu

14 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:24

Reclamele... un rau necesar... majoritatea nu le agreem dar intelegem ca ele sunt "carburantul" cu care functioneaza internetul. Fara ele nu ar exista banii necesari functionaruu siturilor gratuite. Le vedem in partea de sus a paginii, in dreapta in stanga jos. Eu unul le accept, cred ca sunt normale, toate bune si frumoase.

DAR ! A aparut un nou tip de reclame, ferestrele care se deschid PESTE fereastra pe care vrei s-o citesti, ITI BLOCHEAZA VEDEREA, TE FORTEAZA SA ABANONEZI CEEA CE VOIAI SA VEZI SI SA VEZI NUMAI SI NUMAI CEVOR PROPRIETARII SITURILOR.

Din punctul de vedere al proprietarilor, tu esti un gunoi ale carui dorinte nu valoreaza nici cat o ceapa degerata, fac ceva pe ceea ce voiai tu sa vezi, TU TREBUIE NEAPARAT DAR ABSOLUT NEAPARAT SA TE UITI LA CE VOR EI SA TE UITI.

Este TOTALA DESCONSIDERARE a dorintelor utilizatorului si o bataie de joc. Ai intrat pe site pentru ceva, esti un dobitoc, nu la aia trebuie sa te uiti ci la ce vor ei.

Nu stiu, ferestruicile astea or avea vreun buton de inchidere sau nu si nici nu ma intereseaza. Cand le vad intotdeauna inchid pagina principala si caut alt site.

Imi cer scuze pentru faptul ca mesajul meu va bloca vederea celor care au intrat pe site pentru altceva. Nu eu am pus pe ecran porcariile care va constrang sa acordati neaparat atentie mesajului meu si numai mesajului meu.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce P.O.R.C.A,R.I.E. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mergi la: