back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Reprezenta romaniei la eurovision

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

silena

30 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:56

Ce parere aveti de piesa care ne va reprezenta la Eurovision? Ce sanse avem?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:19

BlackFox

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:23

hopeing to be a good one. oricum conteaza f mult cu ce piese se prezinta si result.

BlackFox

2 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:24

restul*

ditu1980

1 mesaj
Oras: Slobozia

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:24

ratza_cosmin

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:30

Linia melodica cit si interpreta sunt exact pe segmentul de virsta care urmareste si voteaza la EUROVISION .

bsluci

2 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:36

astai melodie....

ratza_cosmin

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:40

Nu am zis ca este Waterloo .

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:46

Piesa "The Balkan Girls" este o piesa slaba ,neinspirata,cu o coregrafie mediocra ....Vocea e buna,dar in alt context.Ideea cu schimbarea rochiilor este copiata .....Pana la urma Elena ramane doar o fata frumoasa ,cu voce buna care canta ceva banal si -si expune corpul..ATAT.... Ma tem ca vom fi criticati ca atunci cand a participat Sanda Ladosi....Macar Elena e mai tanara....

Piesa mai buna decat este "Tornero",deocamdata nu s-a nascut ...

Suparator este faptul ca juriul a contrafacut voturile-se stia ca Elena va castiga si voturile au fost aranjate in asa fel incat sa castige ea si nu altcineva.

Pacat ca votarea pe telefon(sms) nu este libera pentru a vota in masa publicul....Pacat ca o mana de ''uzati'' ne impun ce sa ne placa sau nu, in functie de interesele lor personale ,prietenii,spagi si etc.....

Pana la urma toate se fac din banii nostri...

Nu stiu ce satisfactie poate avea cineva daca castiga Finala in Romania si piesa nu se mai aude in veci ,nicaieri...Nu e ceruta de nimeni...Asa s-a intamplat si anult trecut cu Nico si Vlad Mirita...Daca Andrei Tudor nu era fiul lui Ionel Tudor,cred ca piesa respectiva starnea un scandal mult amplificat pentru ca , de fapt , piesa respectiva era DOAR o copie a alteia mai vechi ,din alta tara....

Dar asta e Romania....Valoarea nu poate sa-si faca loc printre interesele diverselor grupulete.....Pila si spaga sunt INCA la mare pret...

Piese bune,voci asisderea au fost si in editia asta , dar cine sa le dea atentie????? Nu au avut spaga necesara sa ''indulceasca '' juriul....

Tot respectul si consideratia pentru DOAMNA AURA URZICEANU.....

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:57

Blaxy Girls. parca erau niste giste sugrumate lipsite de viata , pisici plouate ....parca erau cu mortu pe masa asa erau de insipide . nu putem sa trimitem la eurovision un grup care are o melodie 'nice' si pe care o tot ascultam la radio .asta cu dear mama este nashpa .si ele o cinta nashpa .

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:00

fetele sunt frumoase dar trebuie sa mai lucreze la coregrafie .poate ar trebui sa renunte la schimbul acela de haine .

sultanicapopescu

6 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:10

spar ca "fata popii" sa ia un loc fruntas la Eurovision.E o fata frumoasa, desteapta si mai are si voce! Mult noroc!

sultanicapopescu

6 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:13

pana la concurs, TVR ar trebui sa " coafeze" prezentarea cantecului. Elena are si voce si prezenta scenica iar piesa e buna!

balicaionut

6 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:16

pacat...

melodia imi pare cunoscuta...linia melodica imi rasuna in cap...poate imi dau seama de unde e copiata...iar de versuri, ce sa zic, penibilitate maxima...
piesa asta e in tonul eurovizionului...pacat ca nu promovam adevarate talente, atat vocale, instrumentale, cat si de compozitie...oricat de greu imi e sa zic ca mi-a placut ceea ce a compus Costi Ionita, dar de departe au fost APROPE cele mai bune compozitii din ultimul an in Romania(ma refer aici la materialele pentru blaxy girls alea)....in fine...in concluzie, e la mintea cucosului ca nu vom obtine nici'cum o pozitie macar top 10 ....ii dau locul 15 cu indulgenta piesei compusa de Laurentiu Duta...e un kich pur romanesc...auzi la el "the balkan girls, they like to party, like nobody, like nobody" what the F$%# is this...penibil

floare_de_iris2004

2 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:17

ar trebui sa ne gandim sa nu mai participam de acum la eurovision...evident, pana nu apare o piesa buna...hai sa fim seriosi...the balkan girls?romania nici macar nu e in tara balcanica...prima tara balcanica e bulgaria..da deh...e usor sa zici the balkan girls k iese masura..melodia e penibila, elena e penibila, coregrafia e penibila...iar accentul ei in engleza e groaznic...serios, chiar ar trebui sa ne gandim sa nu mai participam....

sultanicapopescu

6 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:27

n general se consider c rile care fac parte din Balcani sunt:

Albania
Bosnia i Heregovina
Bulgaria
Croaia
Grecia
Muntenegru
Republica Macedonia
Republica Moldova
Romnia
Serbia (inclusiv provincia Kosovo)
Slovenia
Turcia, (partea european) numit uneori Rumelia sau Tracia Rsritean[2] [3]
asa ca nu mai bateti campul cu ...gratie!

ioana_ved

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:51

Piesa este dupa cum s-a mai spus in tonul Eurovision si sunt sigura ca v-a ocupa un loc fruntas

Nu inteleg in schimb de ce apar atatea afirmatii referitor la faptul ca juriul nu a punctat corect.. a fost cea mai buna melodie dintre toate!! doar nu va asteptati sa castige prostia aia de melodie perfecta pt inmormantare a fetelor de la Blaxy Girls sau chiar Catalin ( trebuia sa participe pt Moldova lui si sa lase artistii romani sa se faca afirmati)

Romania este considerata o tara balcanica, asa ca inainte de a specula si a pune bete in roate, mai informati-va !

eliza_balica18

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:03

mai ce e cu voi? acu am ascultat blaxi girl, si sunt chiar bunicele, stiu sa pronunte bine cuvintele in eng, in comparatie cu altii....ce e drept piesa e cam trista, dar e faina, pe langa a Elenei.....
uffff unde e Sistem-ul nostru cu Luminita Anghel...
si babaciunile astea care cred ca stiu muzica, mai putin romana, chiar nu mai ies la "pensie"???

AMG22

94 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:33

chiar nu ma asteptam sa castige elena gheorghe! se putea mai bine!
laur de la zero mi s`a parut ca a cantat foarte incet! puteau mai bine baietii!
catalin a avut o piesa misto rau!
nu mai tin minte numele, dar erau unii cu un clip tare de tot... era tipul imbracat in inger, cu camasa de forta parca si ochii negri! superba melodia si la fel si aparitia! mi`ar fi placut sa ne reprezinte ei!

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! http://blonda-alexutza.hi5.com
claudiu_medan3000

22 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:33

Melodia pare bunicica,Elena are voce dar parca nu pentru asa ceva.In schimb versurile sunt de o banalitate nemaiintalnita.Eu credeam ca eurovizionul asta e ceva serios.
A sau stai ala e San Remo.

floare_de_iris2004

2 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:56

ciudat...la facultatea de geografie nu prea se considera ca romania e tara balcanica...daca nu as fi stiut despre ce vorbesc, nu as fi batut campii cu gratie, cum spuneti voi...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:19

De la: silena, la data 2009-02-01 14:56:52Ce parere aveti de piesa care ne va reprezenta la Eurovision? Ce sanse avem?

Ce sanse avem ?

Avem toate sansele sa ne facem de ca ........ , insa nu a fi pentru prima oara

Si nu stiu de ce insa linia melodica suna ...... ca si cum am mai auzit-o undeva

eldeea77

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:30

Nu va fi remarcata nici melodia si nici macar Elena sau dansatoarele; parca au facut un show de prin '95 din vremea 3se. Laurentiu Duta e deja demodat. Si piesa e rasuflata rau; n-ati vazut anul trecut ce piesa a castigat? si cine a cantat-o? un pusti carrismatic si cu showmen in spate; a castigat, nu pt melodie care oricum era slaba, ci pentru faptul ca majoritatea celor care urmaresc concursul si voteaza sunt femei; atata tam-tam de cum arata Elena si dansatoarele ei; mare chestie; sunt o gramada de concurente care arata si canta ca ea; parerea mea e ca ar fi trebui trimis catalin; avea mai multe atu-uri si piesa, desi nu e asa buna ca "Runaway" de anul trecut, oricum suna muuuuult mai bine decat a Elenei. Dar, romanii sunt ipocriti si probabil gandesc ca ar fi trebuit sa participe pentru Moldova ( am vazut multe comentarii stilul asta); Pacat:(

nicoleta2509

3 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:51

De la: ditu1980, la data 2009-02-01 15:24:50

munteanu_ciprian1

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:04

nu cred ca avem vreo sansa cu melodia asta!! singura melodie care mi-a placut e 'pleaca'.Dupa parerea mea este singura melodie care ar fi avut sanse a castige!! Restul niste porcarii!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:16

Mihaela.....nu mai are sot.....s-o dea la schimb..

www.schimbdeneveste.ro

ewen_first

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:17

cosmin_bordean

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:21

clasarea va fi probabil pe la mijlocul clasamentului concursului, undeva intre locurile 17-20. eu uricum le urez Succes si poate daca au si putin noroc vor ajuge mai sus!!!!

danubv

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 19:35

Din punctul meu de vedere, Catalin trebuia sa ne reprezinte.
Le urez sa iasa printre ultimele cinci locuri. Mult SUCCES!!!

andra_m

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 20:05

piesa slaba, comerciala. ca de obicei, piesele bune nu pleaca la eurovision, se stia dinainte cine va castiga

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Reprezenta Romaniei la Eurovision
Mergi la: