back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Bilant tragic: o treime dintre palestinienii ucisi in gaza erau copii

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
nicicandva

28 mesaje
Membru din: 9/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 13:09

Aproape o treime dintre cei 689 palestinieni ucisi de armata israeliana in ofensiva impotriva Hamas din Fasia Gaza erau copii si adolescenti cu varste sub 16 ani, au anuntat serviciile palestiniene de urgenta.
In total, 220 tineri cu varste sub 16 ani au fost ucisi de tiruri israeliene de la declansarea ofensivei la 27 decembrie, a spus seful serviciului de urgente din Fasia Gaza, Mouawiya Hassanein.



Cum credeti ca ar trebui protejati copii de un razboi pentru care ei nu sunt vinovati?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 13:13

"cand moare un singur om este o tragedie cand mor (.....)...devin cifre statistice "

cine-o fi spus chesti-asta ?--- recurs la metoda ?


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:10

Daca se inregistrau atatea victime in randul israelenilor, sareau in sus toate posturile tv, jurnalistii, lumea politica in frunte cu americanii, porneau o intreaga campanie de infierare a lumii arabe si-a islamului in general, ii bagau pe toti in acceasi oala si-i prezentau ca pe cei mai cruzi teroristi, ucigasi de copii etc. Dar victimele nu-s dintre ai lor, asa ca ce conteaza acolo ca au murit 100-200-300 copii fara nici o vina. Sau tocmai aveau o imensa vina, erau musulmani.

pe acesti ucigasi de copii nu-i pune nimeni la zid, lumea occidentala nu-i blameaza. cine sunt in realitate teroristii?


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 01:39

De la: selen, la data 2009-01-08 14:10:48Daca se inregistrau atatea victime in randul israelenilor, sareau in sus toate posturile tv, jurnalistii, lumea politica in frunte cu americanii, porneau o intreaga campanie de infierare a lumii arabe si-a islamului in general, ii bagau pe toti in acceasi oala si-i prezentau ca pe cei mai cruzi teroristi, ucigasi de copii etc. Dar victimele nu-s dintre ai lor, asa ca ce conteaza acolo ca au murit 100-200-300 copii fara nici o vina. Sau tocmai aveau o imensa vina, erau musulmani.

pe acesti ucigasi de copii nu-i pune nimeni la zid, lumea occidentala nu-i blameaza. cine sunt in realitate teroristii?


Poate c asta urmrete Israelul. Exterminare. Logic, dac moare un om matur, el deja are urmai...dac omori copiii...omori generaii ntregi! Eu cred c au fcut-o intenionat!


Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
n_costique

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:10

Vai, vai , vai...probbil ca niciodata nu ai fost pe acolo, ti-ai luat informatiile numai de unde ai vrut...N-am vazut pe mineni aici revotat ca copii de gradinita fac antrenament paramilitar cu kalasnikoave de lemn, ca invata alta istorie decit cea reala ( ai avut curiozitatea sa vezi ce sutn invatati copii palestinieni ca fiind istorie ? ceva cam ca in turcia unde a se vorbi de genocidul armean echivaeaza cu tradarea de neam!) in schimb va dati cu parerea...Doame , citi cretini pe aici! copii aiai sunt dusi special acolo sa fie masacrati pentru a stringe fonduri ! li se dau locuinte gratis in jurul obiectivelor militare (si de asta sut supraglomerate)! Nici nu stiti ce nivel a atins spalarea creierului si ce usor isi fac rost de sinucigasi. NU stiti nimic si totusi va dati cu parerea. Aia de-i aparati, daca sunteti la mina lor, va iau gitul imediat si cu placere pe deasupra! Nu toti, dar destui.


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 01:51

Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!


savelcristian

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 11:24

Rau mai esti,omule.Ai scris jumatate de ora ,dar nu ne-ai spus cine este vinovatul.Se pare ca ai fost in "zona",sau esti de acolo.Esti prea inversunat si cauti sa ne explici ca palestinienii sunt niste "nevinovati".Tu stii ca nici arabii lor,nu pot sa-i suporte pe palestinieni.Oare de ce?Am trait ani de zile printre arabi si cunosc bine fenomenul.Concluzia mea este ca acolo ar putea fi mai multa liniste,daca nu ar fi extremistii de ambele parti.Iar cei care vorbesc,fara sa cunoasca ce se intampla,sa se abtina.Unde este ura,alimentata ani de zile,este greu sa fie impacare.


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:54

Nici n-am afirmat ca nu exista extremisti de ambele parti. Iar a scrie adevarul despre cei care-si educa si-ndoctrineaza copiii c-o ura de neimaginat impotriva oricarui ne-evreu - si-asta se refera la orice om indiferent de natie , nu doar la arabi - nu-nseamna rautate, ci obiectivitate. Pui o intrebare cel putin curioasa - cine-i vinovatul, sau vinovatii; pai, chiar n-ai inteles? Cei din spatele evreilor, in mare majoritate tot evrei, fiindca-n mainile lor se concentreaza finantele lumii, indiferent ca-si au barlogul prin tari europene ori in S.U.A. - de fapt, in State vietuiesc majoritatea. Crezi ca problemele din Orientul Apropiat sunt singurele la originea carora stau? Criza a lovit tarile lumii asa, din senin, sau ca urmare a unui plan politico-economic clocit de multa vreme? Vezi ce organizatie a fost decretata criminala, anti-umana si ilegala prin Rezolutia 3379 in sedinta CMS al O.N.U. din 15 noiembrie 1975 si ai raspunsul din cea mai autorizata sursa. Si, spre informarea ta, sunt femeie si am destul de multe prietene araboaice si-acum, dupa multi ani de cand nu ne mai vedem decat ocazional.


marianarosca61

24 mesaje
Membru din: 23/01/2009
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 23:35

a fost alegerea parintilor lor. la alegeri au votat hamas. hamas a atacat apoi statul israel. hamas a folosit copiii ca scut uman.


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 23:45

De la: marianarosca61, la data 2009-03-21 23:35:58a fost alegerea parintilor lor. la alegeri au votat hamas. hamas a atacat apoi statul israel. hamas a folosit copiii ca scut uman.


Nici un printe nu i trimite pruncii la o moarte sigur!
Asta vehiculeaz jidanii mai nou?! Mi-e scrb de ei!!! Gunoaie cu fa uman!!!!


Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
goya

2 mesaje
Membru din: 22/03/2009
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:22


Ce vorbesti mata, madam' sirius_zegetina ? (apropos "Ce vorbesti, Frantz"!!!)
Completeaza-ti TU cultura generala de care esti atit de mindra: GOY ( "goimi") = STRAIN, fara nimic peiorativ; exact ca in romaneste.
en.wikipedia.org/wiki/Goyim
(Goy (Hebrew: גוי‎, regular plural goyim גוים or גויים) is a transliterated Hebrew word which translates as "nation" or "people". Historically and up to modern times it is a synonym for Gentile or non-Jew.)

Mi se face greata vazand cu cita nonsalanta scrii aici lucruri inexacte, eronate, instigatoare la ura si extremism, la fel ca afirmatia cu "goim" = caini, toate tampeniile cu Mossadul (ca majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor).

Eu sint o goya (neevreica) si hai sa-ti "soptesc" EU ceva "dulce": te dai desteapta si esti amara si acra si.... vai de sufletul tau (daca mai ai asa ceva... desi probabil ca ti s-a uscat demult...) Iti transpira ura prin toti porii in forma de OTRAVA, madam' MATRAGUNA!!
Uita-te si tu la intoleranta si jignirile tale: "javrutele alea fudule din " , "jigodiile alea", "ovreias", etc!!!
Copii tai, daca ai asa ceva, banuiesc ca-s urmasi de cinste ai lui Hitler, precum tinarul din linkul alaturat: www.9am.ro/comunitate/razvankyokushin/poze/show/12/9062/poze-raz...


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:45

Madam Goya, poti cita pana poimarti din Wikipedia, eu nu-ti citez din "scrieri oficiale", fiindca sunt identice cu "istoria noastra" - iar cuvantul "goim" inseamna ce-am scris eu, mi-a spus-o un evreu, iar idisul vorbit de evreii europeni este un dialect germanic - daca stii germana, intelegi f. bine idisul, asa ca, fii amabila si scuteste-ma de "inteligenta" ta; iar de Hitler ai tu cel mai marunt drept de-a vorbi, fiindca nu familia ta a "gustat placerile" lagarelor naziste, ci a mea. Posteaza mai putine, daca esti cam pe de laturi de realitate. Si-nca un sfat: mai uita-te si la emisiunile de pe Nat. Geographic, ca sunt destui evrei care au curajul de-a recunoaste procedurile Mossad-ului si de-a le dezvaluii, cu toate consecintele ce decurg de-aici. In orice caz, cei care au curajul de-a deschide gura nu mai stau dupa aceea la caldurica, savurand o cafea si scremandu-si neuronii pt. a gasi contra-argumente.


goya

2 mesaje
Membru din: 22/03/2009
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 21:09

Bineinteles ca "scrierile oficiale" mint in schimb faptul ca "ti-a spus-o un evreu" este sursa credibila, fireste, ya...ya...:) Zvonurile si educatia "din spuse si auzite":)) La fel si cu "majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului care... sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni... daaaa, stiu, mie-mi spui?!?:)

Cuvantul "goim" inseamna EXACT ce am scris eu: STRAINI. Cu sensul asta se foloseste, nu cu cel pe care-l VREI tu!
Nu e nevoie sa intrebi pe nimeni, ia-o din sursa sigura: iti spun EU !!!:)

In ce priveste postatul: eu nu am nevoie sa-mi vars veninul pe net si nici sa-mi demonstrez inteligenta, am vrut doar sa semnalizez faptul ca FACI manipulatii ale adevarului si sa-ti spun ca nu ai dreptul sa folosesti expresii jignitoare "javrutele alea fudule", "jigodiile alea", "ovreias".
Din context inteleg ca, cel putin partial, esti evreica (de moment ce-mi vorbesti de familia ta care a "gustat placerile" lagarelor naziste) si este pacat... Asta inseamna ca TE URASTI TARE din moment ce folosesti acele expresii.

Iti urez sa te intoxici cu propriul venin si sa scutesti lumea de rautatea pe care o imprastii, IMAGINANDU-TI ca PARI inteligenta si IMAGINANDU-TI ca intelegi mersul lumii.
Posteaza TU mai putin, deoarece TU esti cam pe de laturi de realitate, traiesti in fantezia comploturilor si conspiratiilor.
Si-nca un sfat: nu contribui la raspandirea zvonurilor bazate pe cvasi-educatia formata pe net sau de la TV (fie el si Nat. Geographic), vin-o INCOACE, stai vreo 20 de ani AICI... si mai vorbim dupa aceea!

Nu ma interesezi, de acum te ignor, nu ai decat sa-ti versi ura de una singura... ca sa nu mori autointoxicata!


sirius_zegetina

808 mesaje
Membru din: 28/01/2009
Oras: Resita

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 01:06

Vezi ca esti total habarnista?! Ai idee cati ROMANI au crapat caineste la Auschwitz, Birkenau, Sachsenhausen, Dachau, Mattchausen, Penzberg - ca sa enumar doar cateva lagare de exterminare? Du-te, viziteaza-le si citeste listele ca-s afisate pe tari, in ordine alfabetica! Stii cati copii ROMANI au fost cobaii lui Mengele, Hoffmann, Steiner - ca sa insir iar doar cativa "binefacatori"? Poti merge sa consulti arhivele de la Bonn, Munchen sau Nurenberg sa citesti cu propriii ochi. N-am nevoie sa ma-nveti tu istoria, am trait-o, am crescut cu "spusele" si "auzitele" faptelor petrecute acolo. Stii ce li se facea copiilor europeni - nu evrei, pe care-i aperi cu atata indarjire? N-ai habar, dar te crezi atotstiutoare. Pai bine, cucoana, daca eram evreica ii criticam? Ce fel de logica ai? N-ai idee, dar te afli-n treaba sa postezi aiurea si sa acuzi de manipulare; desteptii ca tine manipuleaza, repetand ceea ce-au spus unii sau altii, de parc-ar fi "adevarul absolut, divin si revelat". Stii cum se numesc cei care repeta teoriile unor istorici scoliti pe la Frundze si pe care istoricii adevarati ii contesta cu dovezi si-i numesc , pe buna dreptate, politruci? Idioti utili!


9am037202

136 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 01:23

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-21 01:51:34 Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!


N-am vazut un post mai cretin ca asta! Cred ca autoarea e maritata cu vreun palestinian ca scapa voit niste gugumanii de ingheata apele! Mai ales asta, foarte tare, ca evreii si-au comandat singuri atentatele (in cafenele, la nunti, in autobuze la ore de varf)ca sa ,ce ? Sa-i blameze pe palestinieni, de care si asa nu le pasa! Vinovatii dovediti pentru masacrele din Liban sunt militiile arabilor crestini ale lui Gemayel, asa ca fapt divers! Cine o fi platit-o pe madama asta sa expectoreze asemenea ineptii ?


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 02:12

Eu nu cred ca e un post cretin. Dimpotriva. "Unde interesul dicteaza, acolo nu exista adevar /..../ Adevarul e stapanul nostru nu noi stapanii adevarului" - Mihai Eminescu



"Exista epoci in care lumea refuza sa priveasca adevarul in fata " - Voltaire



... aceste epoci perpetueaza si tot perpetueaza pentru ca "Tragediile altora sunt intotdeauna de o banalitate exasperanta" - Oscar Wilde

Eu sunt exasperata de lipsa de scrupule caracteristica si de o realitate care se afla la o imensa distanta de Legile lui Moise chiar incompatibila. Inexplicabil.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 02:31

De la: goya, la data 2009-03-22 16:22:46

Ce vorbesti mata, madam' sirius_zegetina ? (apropos "Ce vorbesti, Frantz"!!!)

Completeaza-ti TU cultura generala de care esti atit de mindra: GOY ( "goimi") = STRAIN, fara nimic peiorativ; exact ca in romaneste.

en.wikipedia.org/wiki/Goyim

(Goy (Hebrew: גוי‎, regular plural goyim גוים or גויים) is a transliterated Hebrew word which translates as "nation" or "people". Historically and up to modern times it is a synonym for Gentile or non-Jew.)



Mi se face greata vazand cu cita nonsalanta scrii aici lucruri inexacte, eronate, instigatoare la ura si extremism, la fel ca afirmatia cu "goim" = caini, toate tampeniile cu Mossadul (ca majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor).



Eu sint o goya (neevreica) si hai sa-ti "soptesc" EU ceva "dulce": te dai desteapta si esti amara si acra si.... vai de sufletul tau (daca mai ai asa ceva... desi probabil ca ti s-a uscat demult...) Iti transpira ura prin toti porii in forma de OTRAVA, madam' MATRAGUNA!!

Uita-te si tu la intoleranta si jignirile tale: "javrutele alea fudule din " , "jigodiile alea", "ovreias", etc!!!

Copii tai, daca ai asa ceva, banuiesc ca-s urmasi de cinste ai lui Hitler, precum tinarul din linkul alaturat: www.9am.ro/comunitate/razvankyokushin/poze/show/12/9062/poze-raz...





E-te-te !!! Reciteste Legile lui Moise si ai sa vezi cat de ipocrita e realitatea in care traiesc. Hitler a fost un fanatic extremist dar de la el incoace au avut loc mult mai multe tragedii cu care iata suntem pana si contemporani. Nu ne mai puneti pumnul in gura cu Hitler. Mai uitati deocamdata de el. Luati o pauza din indarjirea asta. NOI TOTI locuitorii planetei chiar nu avem nici o vina sa tot fim martorii sau victimele masacrelor, crimelor, atentatelor, tragediilor si manariilor speficice. Mai incheati-o odata !!!! Nu va ajunge ? Resetati-va !


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am037202

136 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 10:49

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-15 02:12:02Eu nu cred ca e un post cretin. Dimpotriva. "Unde interesul dicteaza, acolo nu exista adevar /..../ Adevarul e stapanul nostru nu noi stapanii adevarului" - Mihai Eminescu

"Exista epoci in care lumea refuza sa priveasca adevarul in fata " - Voltaire

... aceste epoci perpetueaza si tot perpetueaza pentru ca "Tragediile altora sunt intotdeauna de o banalitate exasperanta" - Oscar Wilde

Eu sunt exasperata de lipsa de scrupule caracteristica si de o realitate care se afla la o imensa distanta de Legile lui Moise chiar incompatibila. Inexplicabil.


De care adevar vorbesti , Broscuto? presupun ca de adevarul fiecaruia, caci fiecare are un adevar in care crede si pe care-l considera superior adevarurilor celorlalti!
Numai ca aici ai acelasi adevar cu madam sirius... de unde ar rezulta ca aveti oarece interese comune conform zicerilor lui Eminescu! Trist ca pot exista oameni care sa citeasca faptele cu dosul in sus, conform cu ceea ce simt si prpovaduiesc, evident!
Si vezi cum stai cu resetarea ca Doamne fereste, dupa ce prietena vad ca ai sa nu te transpui proaspat resetata direct in anii lui Hitler! care, nu stiu de ce, nu-ti este pe plac, desi ideologia lui e mai actuala ca oricand. Vezi de ex. ce ar dori sa faca vajnicii patrioti ai nostri cu ungurii din Ardeal!


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:09

De la: 9am037202, la data 2009-06-15 10:49:58
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-15 02:12:02Eu nu cred ca e un post cretin. Dimpotriva. "Unde interesul dicteaza, acolo nu exista adevar /..../ Adevarul e stapanul nostru nu noi stapanii adevarului" - Mihai Eminescu

"Exista epoci in care lumea refuza sa priveasca adevarul in fata " - Voltaire

... aceste epoci perpetueaza si tot perpetueaza pentru ca "Tragediile altora sunt intotdeauna de o banalitate exasperanta" - Oscar Wilde

Eu sunt exasperata de lipsa de scrupule caracteristica si de o realitate care se afla la o imensa distanta de Legile lui Moise chiar incompatibila. Inexplicabil.


De care adevar vorbesti , Broscuto? presupun ca de adevarul fiecaruia, caci fiecare are un adevar in care crede si pe care-l considera superior adevarurilor celorlalti!
Numai ca aici ai acelasi adevar cu madam sirius... de unde ar rezulta ca aveti oarece interese comune conform zicerilor lui Eminescu! Trist ca pot exista oameni care sa citeasca faptele cu dosul in sus, conform cu ceea ce simt si prpovaduiesc, evident!
Si vezi cum stai cu resetarea ca Doamne fereste, dupa ce prietena vad ca ai sa nu te transpui proaspat resetata direct in anii lui Hitler! care, nu stiu de ce, nu-ti este pe plac, desi ideologia lui e mai actuala ca oricand. Vezi de ex. ce ar dori sa faca vajnicii patrioti ai nostri cu ungurii din Ardeal!


Ia s te vedem pe tine, ce-ai face dac ar veni unii s te scoat afar din casa ta i de pe pmntul tu, s i le ia cu fora!
Hai lumineaz-ne tu, ce ai face ntr-o astfel de situaie....c practic acelai lucru l fac evreii cu palestinienii!
Tu poate le-ai mulumi frumos
Eu nu...eu le-a lua gtul! La mine n cas, eu comand, nu vecinul sau alt strin!


Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 18:29

De la: 9am037202, la data 2009-06-15 10:49:58
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-15 02:12:02Eu nu cred ca e un post cretin. Dimpotriva. "Unde interesul dicteaza, acolo nu exista adevar /..../ Adevarul e stapanul nostru nu noi stapanii adevarului" - Mihai Eminescu



"Exista epoci in care lumea refuza sa priveasca adevarul in fata " - Voltaire



... aceste epoci perpetueaza si tot perpetueaza pentru ca "Tragediile altora sunt intotdeauna de o banalitate exasperanta" - Oscar Wilde



Eu sunt exasperata de lipsa de scrupule caracteristica si de o realitate care se afla la o imensa distanta de Legile lui Moise chiar incompatibila. Inexplicabil.




De care adevar vorbesti , Broscuto? presupun ca de adevarul fiecaruia, caci fiecare are un adevar in care crede si pe care-l considera superior adevarurilor celorlalti!

Numai ca aici ai acelasi adevar cu madam sirius... de unde ar rezulta ca aveti oarece interese comune conform zicerilor lui Eminescu! Trist ca pot exista oameni care sa citeasca faptele cu dosul in sus, conform cu ceea ce simt si prpovaduiesc, evident!

Si vezi cum stai cu resetarea ca Doamne fereste, dupa ce prietena vad ca ai sa nu te transpui proaspat resetata direct in anii lui Hitler! care, nu stiu de ce, nu-ti este pe plac, desi ideologia lui e mai actuala ca oricand. Vezi de ex. ce ar dori sa faca vajnicii patrioti ai nostri cu ungurii din Ardeal![/quote



Ne-ai bagat si in "saracii unguri" acum. Ai o problema si e clar ca de cei pe care nu poti sa-i ajuti trebuie sa fugi. Majoritatea userilor nu ne cunoastem intre noi si nu avem vezi doamne "interese comune" in schimb cum ne puteti opri sa vedem interesele in virtutea carora lumea asta e facuta "varza" si ca notiunea de umanitatea a disparut pe altarul "pesinului" care tot vezi doamne ar trebui sa apartina celor cu cioc si bascuta pe cap, restul "sa crape" ca au o scuza , pe Hitler. Nu mi-ai zis nimic de Legile lui Moise pe care le tin de fatada ca spiritul in care traiesc acesti domni cu barbute sau fara, e total invers.

Cum crezi ca va creste un copil, de orice natie ar fi el daca si-a vazut parintii masacrati si fratii mutilati si hacuiti ? CU O URA IMENSA IN SUFLET ! Asta se cultiva, generatii gata sa intre oricand cu avionul " in turnuri gemene." Asta cultivati URA ! Ne expuneti pe noi toti locuitorii planetei doar pentru ca a existat candva un Hitler? Mai stiu ca infiltratia internationala e mare si puternica si ne ramane doar sa credem in rasplata legilor universului din pacate sau din fericire. Vom vedea.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
carpattinus

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 22:20

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-21 01:51:34 Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!

ESTI ORI NEBUNA ORI NAROADA; SAU MAI DEGRABA SI UNA SI ALTA.
NICI N-ARE ROST SA-SI PRINDA CINEVA MINTEA CU TINE,PENTRU CA FANATICI CA TINE ORICUM O TIN UNA SI BUNA.


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 01:01

Faptul ca a ne insultam pe aici nu schmba cu nimic relitatea pe care o intuim chiar daca multi dintre noi nu au date concrete. Unii au ! Altii continua sa se ascunda dupa deget ! Vom vedea !

ro.wikipedia.org/wiki/Cele_zece_porunci


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am037202

136 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 17:00

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-16 01:01:34Faptul ca a ne insultam pe aici nu schmba cu nimic relitatea pe care o intuim chiar daca multi dintre noi nu au date concrete. Unii au ! Altii continua sa se ascunda dupa deget ! Vom vedea !

ro.wikipedia.org/wiki/Cele_zece_porunci[/quote]

Ce oracai tu pe aici dovedeste odata in plus ca ai fixatii , ca sa nu zic fanatisme, ca si prietena de idei sirius,,, . Din pacate fixatiile nu se vindeca dar totusi pentru binele tau si al nostru, cei care-ti citim "produsele"gandirii, afla cateva lucruri:
-arabii nu au fost niciodata de acord cu crearea Israelului, nerecunoscand rezoluia ONU din 1948 prin care s-a hotarat crearea a 2 state :Israel si Palestina. A doua zi dupa proclamarea Israelului a inceput primul razboi intre Israel si 5 state arabe. Refugiatii sunt cei care au parasit Palestina din cauza luptelor. Un numar aproximativ egal de evrei au emigrat ulterior in Israel din tarile arabe ca urmare a persecutiilor.
-pamantul pe care s-a creat Israelul a fost cumparat de la arabi bucata cu bucata in timp, si nu expropiat ca n-avea cine sa decida asa ceva decat eventual englezii care erau mandatarii Palestinei.
-daca e vorba de ura, asta e reciproca!. Doar nu-ti imaginezi ca rachetele din Gaza si sinucigasii cu centuri vor face ca evreii sa-i iubeasca pe arabi! Sau poate o crezi pe prietena sirius.. cum ca evreii si le-au facut singuri ca sa-i acuze pe arabi!
-palestinienii radicali de tipul Hamas refuza si azi sa admita existenta Israelului, motiv pentru care probabil ca nu se va face prea curand pace acolo iar concesiile ce le-a facut Israelul ca retragerile din lLban si Gaza au fost privite de arabi ca mari "victorii" si in loc sa se mearga spre o pace negociata, se merge pe un drum al escaladarii, date fiind "victoriile"deja obtinute. E cam ca vechea vorba: ia-l de pe mine ca-l omor!
Nu sunt o sustinatoare a evreilor dar cand vad in loc de fapte obiective doar incompetenta, fanatism si ura atunci trebuie lamurite niste lucruri! Si mai las-o cu cele 10 porunci caci ele reprezinta un cod moral care nu e"in chestie" la subiectul asta! Mai ales "sa nu ucizi" -valabila de cand a aparut omenirea si pe care o infirma toate razboaiele din ultimii 5000 de ani!


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 14:48

E de asteptat ca omenirea sa fi invatat cate ceva de 5000 de ani incoace. Si da, URA nu trebuie cultivata.Trebuie s-o stim in primul randi noi cei mici care ne insultam aiurea pe forumuri, pe strazi, etc.Altfel cadem mereu in plasa intereselor marilor granguri ai lumii si nu in beneficiul umanitatii ci al lor personal. Sunt naiva, asa sunt eu dar nu sunt singura. Pe pamantul asta au voie sa exista doar varfuri ?


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am073190

190 mesaje
Membru din: 12/06/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:18

De la: Dorulet, la data 2009-06-15 16:09:30
De la: 9am037202, la data 2009-06-15 10:49:58
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-15 02:12:02Eu nu cred ca e un post cretin. Dimpotriva. "Unde interesul dicteaza, acolo nu exista adevar /..../ Adevarul e stapanul nostru nu noi stapanii adevarului" - Mihai Eminescu

"Exista epoci in care lumea refuza sa priveasca adevarul in fata " - Voltaire

... aceste epoci perpetueaza si tot perpetueaza pentru ca "Tragediile altora sunt intotdeauna de o banalitate exasperanta" - Oscar Wilde

Eu sunt exasperata de lipsa de scrupule caracteristica si de o realitate care se afla la o imensa distanta de Legile lui Moise chiar incompatibila. Inexplicabil.


De care adevar vorbesti , Broscuto? presupun ca de adevarul fiecaruia, caci fiecare are un adevar in care crede si pe care-l considera superior adevarurilor celorlalti!
Numai ca aici ai acelasi adevar cu madam sirius... de unde ar rezulta ca aveti oarece interese comune conform zicerilor lui Eminescu! Trist ca pot exista oameni care sa citeasca faptele cu dosul in sus, conform cu ceea ce simt si prpovaduiesc, evident!
Si vezi cum stai cu resetarea ca Doamne fereste, dupa ce prietena vad ca ai sa nu te transpui proaspat resetata direct in anii lui Hitler! care, nu stiu de ce, nu-ti este pe plac, desi ideologia lui e mai actuala ca oricand. Vezi de ex. ce ar dori sa faca vajnicii patrioti ai nostri cu ungurii din Ardeal!


Ia s te vedem pe tine, ce-ai face dac ar veni unii s te scoat afar din casa ta i de pe pmntul tu, s i le ia cu fora!
Hai lumineaz-ne tu, ce ai face ntr-o astfel de situaie....c practic acelai lucru l fac evreii cu palestinienii!
Tu poate le-ai mulumi frumos
Eu nu...eu le-a lua gtul! La mine n cas, eu comand, nu vecinul sau alt strin!


legea_tennis

53 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 03:38

De la: carpattinus, la data 2009-06-15 22:20:30
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-21 01:51:34 Ce vorbesti, Frantz?! Da` mataluta cu ce treaba prin zona, de esti asa de "informat"? Hai sa-ti "soptesc" eu ceva "dulce" despre javrutele alea fudule din "poporul ales" pe care-i aperi de parca te-ar fi angajat avocat din oficiu. In primul rand, jigodiile alea ii numesc pe toti ne-evreii, deci si pe tine, "goimi" - asta insemnand caini, sa-ti mai completezi si tu cultura ta generala; in al doilea rand, orice ovreias, oriunde s-ar fi nascut sau ar fi emigrat, semneaza un angajament la MOSSAD prin care se obliga sa fie "sayan", adica informator, ciripitor, turnator, cantaret in strana - zii cum vrei, ca presupun ca stii ce-nseamna - pe VIATA, ai bagat la cap? Si "responsabilii cu munca la bucata si cu ridicata" din "societatea aia caritabila" nu uita, nu iarta si-au laboante tare lungi! In al treilea rand, creiere mai "curatate" decat ale celor instruiti la centrala MOSSAD-ului n-ai sa obtii nici daca folosesti Mr. Muscolo, fiindca aia stiu psihologie cat nu visezi. Ai cunostinta de ispravile lor incepand din anii `90, mai ales? Majoritatea atentatelor sinucigase de pe teritoriul Israelului sunt opera lor; si-au trimis propriii oameni, damblagiti prin metode inumane de sugestie si drogati pan`la loc comanda, pe post de oameni-bomba, urland dup-aceea ca din gura de sarpe impotriva "teroristilor", a "criminalilor arabi", aratandu-i cu degetul si punandu-si cenusa-n cap de jalea copilasilor care-au murit sfartecati, copilasii lor, vai! Dar masacrul din taberele de refugiati palestinieni in Liban, din anii `80, de la Sabbra si Shatilla, cand au mitraliat corturile care adaposteau exclusiv batrani, femei si copii, n-ai auzit, n-ai vazut scenele alea? Cand de decenii sunt tratati astfel, cam ce-ai vrea sa faca, sa-i intampine cu flori, paine, sare si-un discurs omagial?! Da` interviul dat de comandor de aviatie Moshe Baath in care declara ca i s-a dat ordinul de-a lansa rachete deasupra unei asezari de refugiati din apropierea granitei cu Cisiordania unde se stia sigur ca nu sunt decat civili, l-ai vazut? Omul, unul dintre putinii care-si merita acest nume (ma refer la ei), a refuzat executarea ordinului, fapt care s-a soldat cu arestarea lui pe loc; la ora actuala e tot la inchisoare asteptand comutarea pedepsei - din cea capitala in condamnare la inchisoare pe viata! Dar ca-n codul lor penal exista un articol care prevede legalitatea torturilor stiai? Inainte de-a exersa scrisul pe tastatura numa` de dragul de-a posta ceva, fii amabil si documenteaza-te... si mai invata lb. romana!

ESTI ORI NEBUNA ORI NAROADA; SAU MAI DEGRABA SI UNA SI ALTA.
NICI N-ARE ROST SA-SI PRINDA CINEVA MINTEA CU TINE,PENTRU CA FANATICI CA TINE ORICUM O TIN UNA SI BUNA.



Stia Hitler ce stia cand facea ce facea...


petruortoro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 16:45

nu prea este normal.Pe de-alta parte avem mereu imagini cu copii atacand blindate,soldai cu pietre.Unde sunt parintii?


maiadoli

9 mesaje
Membru din: 23/01/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 16:43

Este dureros dar cumizraelul stie sa patrunda in toate afacerile din lume ceea ce-i protejeaza de toate relele noi nu putem face nimic, o simpla parere si atat.Poate anticiparea i-au determinat pe altii sa ia masuri drastice impotriva izraelului,acea vreme s-a dus dar uite ca pe unde trec ei dumnezeu cu mila.

Raporteaza abuz de limbaj
maiadoli

9 mesaje
Membru din: 23/01/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 16:45

mare dreptate ai.

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 15:33

[q
uote name='maiadoli' date='2010-01-30 16:45:39']mare dreptate ai.[/quote]
EVREI ///EGAL ..... MIELUSEI////

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Bilant tragic: O treime dintre palestinienii ucisi in Gaza erau copii
Mergi la: