back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cita libertate poti avea intr-o relatie[ casnicie]

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:00

Cit de liberi putem fi cind iubim? Avem aceasi libertate ca atunci cind sintem singuri?Putem pleca si veni la orice ora? Ne putem pastra vechii prieteni sau prietene? Sau viata noastra se schimba la 180 de grade dar cind iubim si sintem iubiti nimic din ce a fost nu mai conteaza?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:46

Ciudate intrebarile tale.
Cred ca sunt cel putin doua intelesuri ale libertatii: lipsa constrangerilor externe si dreptul de a face ce vrei.
Lipsa constrangerilor: casnicia in sine poate fi perceputa ca o constrangere. Dar atunci cand te-ai casatorit nu te-a dus nimeni legat la starea civila, ai avut LIBERTATEA de a alege.
Dreptul de a face ce vrei. Cand faci ceva in mod liber, trebuie sa accepti toate consecintele. In mod liber te casatoresti, ca urmare trebuie sa accepti ca scopurile tale ulterioare nu vor fi indreptate impotriva relatiei de cuplu.

Nu ai aceleasi libertati in cuplu, dar este o situatie pe care ai ales-o singur. Cu toate consecintele.

In plus, adultii sunt ipocriti. Tot procesul de educare este o continua limitare si canalizare a actiunilor copilului (nu face aia, nu e voie, trebuie sa ceri voie etc). Un adult care crede ca are dreptul sa faca tot ce vrea (in cuplu sau nu) este cel putin infantil. etc. etc.etc.

Nu este adevarat ca nimic din ce a fost nu mai conteaza.
Doar cel/cei de langa tine conteaza.

(Iar vei spune ca am pareri radicale).

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 22:53

Da. Trebuie sa existe o oarecare libertate in cuplu. Nu sunt deloc de acord cu schimbarea de parteneri sau acceptarea altei persoane intre noi. Insa pot si trebuie sa pot sa respect intimitatea partenerului, nu neaparat cea fizica, ci cea intelectuala, spirituala, si sociala ( relatiile de amicitie si profesionale ).
Fiecare are dreptul sa fie el insusi.
Atunci cand ni se interzic lucrurile care ne reprezinta sau care ne ajuta sa evoluam, atunci e o problema, atunci inseamna ca esti dominat si constrans sa te schimbi, sa te limitezi si devii din ce in ce mai nefericit.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:37

De la: dagaio, la data 2008-12-21 22:53:27Da. Trebuie sa existe o oarecare libertate in cuplu. Nu sunt deloc de acord cu schimbarea de parteneri sau acceptarea altei persoane intre noi. Insa pot si trebuie sa pot sa respect intimitatea partenerului, nu neaparat cea fizica, ci cea intelectuala, spirituala, si sociala ( relatiile de amicitie si profesionale ).
Fiecare are dreptul sa fie el insusi.
Atunci cand ni se interzic lucrurile care ne reprezinta sau care ne ajuta sa evoluam, atunci e o problema, atunci inseamna ca esti dominat si constrans sa te schimbi, sa te limitezi si devii din ce in ce mai nefericit.

Eu nu mai adaug nimic...pt ca si eu am nevoie de aceasta libertatea individuala, care nu trebuie inteleasa gresit, ci respectata! Cu schimbarea partenerilor nu sunt de acord! Frumos ai spus Dagaio: fiecare avem dreptul sa fim noi insine!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 15:45

Sarbatori fericite la toata lumea,va doresc din suflet sa vina fulgi de nea pufosi si mari in Romania,sa fie zapada peste tot sa aveti putina puritate peste tot pamintul romanesc si in sufletele voastre sa aveti multa multa multa dragoste ,liniste si pace.Sinteti prieteni minunati si va multumesc tuturor.Ne vedem in curind caci acum ptr citeva zile imi inchid calculatorul,plec sa le arat copiilor zapada in Stalingrad,caci aici ne topim la 40 de grade

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 16:48

Vreau si eu sa MA TOPESC! NU-MI PLACE IARNA! DOAR CRACIUNUL ATAT!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 19:01

De la: vasix, la data 2008-12-22 15:45:11Sarbatori fericite la toata lumea,va doresc din suflet sa vina fulgi de nea pufosi si mari in Romania,sa fie zapada peste tot sa aveti putina puritate peste tot pamintul romanesc si in sufletele voastre sa aveti multa multa multa dragoste ,liniste si pace.Sinteti prieteni minunati si va multumesc tuturor.Ne vedem in curind caci acum ptr citeva zile imi inchid calculatorul,plec sa le arat copiilor zapada in Stalingrad,caci aici ne topim la 40 de grade

Stalingrad? Nu a fost schimbat numele??

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 20:54

Sa schimbe numele? In ce?Inca nu sint hotarit nici n-am luat bilete...s-a schimbat de cind?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 21:10

Volvograd.Am sunat la companiile aeriene si m-au informat dar tot de Stalingrad se stie.Deci slava Domnului nu sint chiar de pe alta planeta.Cind eram mic mergeam in fiecare iarna in Stalingrad si se spunea ca acolo este capitala iernii si intradevar era o feerie iarna acolo.Mi-a ramas o idee fixa cum ca acolo e cel mai frumos iarna si vreau sa-mi retraiesc impreuna cu copii sentimentele din copilarie.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 22:39

... la cit esti de mizerabil s-ar putea nici avionul sa nu te suporte ... jigodie ... sper sa te duci si pe la o clinica de psihiatrie ... ce circ jalnic si mizerabil ai facut pina acum ... ERAI SIGUR CA NU MAI APAR ? ... erai sigur ca ai cuceri inimile doamnelor si domnisoarelor ... ca vei fi aparat de ele ... poate le povestesti tuturor cum ai intrat in contul meu, cum ai postat mizerii in locul meu, cum ai deschis un nou topic folosind contul meu, poate le explici cum ai reusit sa citesti mesajele pe care le trimite-am (atunci ai deschis topicul cind am spus cuiva ca plec la o petrecere si te-ai folosit ca o jigodie de oportunitate), cum ai modificat unele cuvinte ca sa para mai jignitoare pentru maria (nu ma uitam in spate ma gindeam ca discut cu oameni normali care iubesc ideile si nu iau foc de la niste cuvinte care oricum au fost la schimb), cum m-ai acuzat pe nedrept ca m-am luat de familia ta, cum m-ai acuzat ca a postat clipuri obscene, poate le explici de unde aveam eu poza ''copilului'' tau ... si poate le explici de ce te doare in fund de ''poza''copilului tau si cum ai reusit ca in decurs de jumatate de ora sa convingi administratorul ca ai fost ''molestat'' ... tu vorbesti de discriminare ? ... TU ... ai primiti de peste tot intelegere si ajutor ... si tu ce faci ? ... te comporti exact cum iti este si caracterul bolnav ... CINE ESTI DE FAPT VASEA ? ... CE VREI DE LA ACESTI OAMENI ? ...
... eu unul sint scirbit cind am in fata mizerii umane, jeguri ... ma scirbesc si altii, ROMANI, care dau credit unui cizmar din ucraina (am prieteni ucrainieni si sint demni si corecti, cistiga bani ca dentisti in romania, fara a delira prostii) ... sint scirbit cind ''doamne'' isi prezinta viata ca la piata si care nu inteleg ca e cel putin jenant ... trebuie sa existe o limita a ceea ce prezinti din viata ta ... sint copii si adolescenti care citesc si intelege total gresit ... totul trebuie sa fie DECENT SI MORAL mai ales in ideii ... cuvintele grele nu sint atit de daunatoare precum un exemplu care e prost inteles ...
... SCIRBA ...

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 22:41

Din 1961.
( Time travel: 3,2,1..blast off !!)

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 22:46

... vasea ... numele orasului STALINGRAD s-a schimbat in 1961 in VOLVOGRAD ... nu ai aflta asta pina acum ? ... cam multe nu stii ... foarte multe ... TI-AI BATUT JOC DE ACESTI OAMENI PINA ACUM ... CINE ESTI ? ... CE URMARESTI ? ... cite conturi ai avut pina acum si unde lucrezi ? ... esti cumva paranoic ? ... incep sa cred ca inventezi cu usurinta unui psihopat ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 22:58

***/***

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:01

homemarcel0,

pot sa vorbesc cu tine fara sa fiu atacata cu jigniri? Eu am curajul asta. Multi colegi de forum nu au curaj pentru ca nu mai suporta circul pe care TU il faci.

Orasul se numeste VOLGOGRAD ( de la fluviul Volga )! VOLVO e o marca de masina! -- pentru toata lumea

Daca tot ai revenit, cel mai inteligent din partea ta ar fi sa te comporti cat mai civilizat, sa renunti la cearta aiurea ( oricum nu rezolvi nimic! ), sa nu mai fii paranoic pt. ca nu iti castigi simpatia nimanui asa, sa inveti sa ierti -- sa demonstrezi ca esti mai bun ca altii.

Setea asta de razbunare nu te ajuta sa fii mai fericit si mai iubit!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:26

De la: dagaio, la data 2008-12-23 00:01:39homemarcel0,

pot sa vorbesc cu tine fara sa fiu atacata cu jigniri? Eu am curajul asta. Multi colegi de forum nu au curaj pentru ca nu mai suporta circul pe care TU il faci.

Orasul se numeste VOLGOGRAD ( de la fluviul Volga )! VOLVO e o marca de masina! -- pentru toata lumea

Daca tot ai revenit, cel mai inteligent din partea ta ar fi sa te comporti cat mai civilizat, sa renunti la cearta aiurea ( oricum nu rezolvi nimic! ), sa nu mai fii paranoic pt. ca nu iti castigi simpatia nimanui asa, sa inveti sa ierti -- sa demonstrezi ca esti mai bun ca altii.

Setea asta de razbunare nu te ajuta sa fii mai fericit si mai iubit!

... HAHAHAHAHA ... daca scriam BOMBOGRAD (din greseala) spuneai ca BOMBO vine de la BOMBOANE ... si ma faceai DEMN DE MILA ...
... nu am revenit pe SITE-UL TAU ... este public daca nu cumva inteligenta ta a uitat ... nu am revenit ca sa cistig simpatia ta sau a altcuiva care m-a desconsiderat si jignit complet, am lucruri mai bune de facut (sa imi plimb catelul, sa sa duc gunoiul, sa ...) ... nu consider ca mai avem ceva de discutat ... unii ar trebui sa mergai vreo 5 ani, cel putin, la adunat de capsuni prin Spania, ca sa puteti avea o viziune a realitatii ...
... nu m-am certat cu nimeni ... am avut doar un mic schimb de ideii pe care cei mai slabi si mai labili l-au considerat cearta, scandal ...
... nu sint mai bun ca altii ... poate mult mai rau ...
... nu vreau sa ma razbun ... nu sint suparat pe nimeni ... trebuie mult mai mult ca sa ma supar ... am vrut doar sa ma explic ... o singura data ...
... voi mai posta doar pe forumul de avorturi ca sa imi termin treaba si ... ASTA LA VISTA BABY ... sper sa nu ne ''deranjam'' din nou ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:40

*** Daca tot ai revenit, cel mai inteligent din partea ta ar fi sa te comporti cat mai civilizat, sa renunti la cearta aiurea ( oricum nu rezolvi nimic! ), sa nu mai fii paranoic pt. ca nu iti castigi simpatia nimanui asa, sa inveti sa ierti -- sa demonstrezi ca esti mai bun ca altii ***

... ce vrea sa fie fraza asta ... batista pe tambal ? ... adica, hai ca te ignoram, integreaza-te in mediul nostru ''academic'' ... HAHAHAHAHAHAHA ... tot ai revenit ... cearta aiurea ... paranoia ... dagaio, daca tu te-ai pus cu un ''paranoic'' ca mine pina acum inseamna ca esti cel putin la fel ca si mine ... ma pot considera la fel de ''normal'' ca si tine ... de parca ACUM ma mai intereseaza parerea ta sau a altora ... HAHAHAHAHAHAHA ...
... ti-am sa iti aduc aminte ca mi-am cerut scuze ... atit ...
... cred ca e timpul sa ne ignoram si atit ...
... ai la dispozitie :
9amadmin ... raport ... cont sters ... e tot ce vanitatea si caracterul vostru o poate face ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 01:36

homemarcel0,

daca vrei sa ma ignori, nu ma supar, inteleg.

Dar vreau sa stii ceva. Mie mi s-a sters un topic intreg ( ai vazut ca topicul cu "BARBATII SUNT DE PE MARTE...." a "pierdut vreo 6 pagini, pt. ca a disparut si eu l-am reinceput ) fara motiv, fara nici o explicatie, ( nu cred ca cineva a raportat ceva administratorului ca as fi scris ceva nepotrivit sau as fi incalcat vreo regula la 9AM ), fara sa fiu vinovata de ceva, asa pur si simplu. Eu am trimis mesaj administratorului si pe privat si pe e-mail si NIMIC din partea lui sau a cuiva de la 9AM ( si asta e de multe zile deja ). Deci NIMIC pentru ca parerea mea e ca acest administrator nici NU EXISTA sau intra o data pe luna sa-si faca treaba.

Asadar, orice raport sau mesaj al lui vasix, sau al tau, sau al meu, sau al altcuiva, NU a ajuns sa fie pus in practica. Vasix a dorit sa fie scoasa poza fetitei lui din avatarul tau si asta NU S-A INTAMPLAT. Ce te face sa crezi ca raportul lui ar fi avut puterea de a-ti sterge tie contul, mai ales ca asta nu era o solutie sa scoata poza de acolo?????

Eu cred ca TU ti-ai sters contul singur. Asta e simplu.
Nu e frumos sa te prefaci victima ca sa castigi simpatii!
Nici nu stiu daca toate astea n-au fost decat o strategie a ta de a ne porcaii si mai mult, de a te distra, de a arunca cearta pe toate topicurile. Nu stiu pt. ce, probabil pentru glorie? Tu stii mai bine.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 12:54

De la: dagaio, la data 2008-12-23 01:36:16homemarcel0,

daca vrei sa ma ignori, nu ma supar, inteleg.

Dar vreau sa stii ceva. Mie mi s-a sters un topic intreg ( ai vazut ca topicul cu "BARBATII SUNT DE PE MARTE...." a "pierdut vreo 6 pagini, pt. ca a disparut si eu l-am reinceput ) fara motiv, fara nici o explicatie, ( nu cred ca cineva a raportat ceva administratorului ca as fi scris ceva nepotrivit sau as fi incalcat vreo regula la 9AM ), fara sa fiu vinovata de ceva, asa pur si simplu. Eu am trimis mesaj administratorului si pe privat si pe e-mail si NIMIC din partea lui sau a cuiva de la 9AM ( si asta e de multe zile deja ). Deci NIMIC pentru ca parerea mea e ca acest administrator nici NU EXISTA sau intra o data pe luna sa-si faca treaba.

Asadar, orice raport sau mesaj al lui vasix, sau al tau, sau al meu, sau al altcuiva, NU a ajuns sa fie pus in practica. Vasix a dorit sa fie scoasa poza fetitei lui din avatarul tau si asta NU S-A INTAMPLAT. Ce te face sa crezi ca raportul lui ar fi avut puterea de a-ti sterge tie contul, mai ales ca asta nu era o solutie sa scoata poza de acolo?????

Eu cred ca TU ti-ai sters contul singur. Asta e simplu.
Nu e frumos sa te prefaci victima ca sa castigi simpatii!
Nici nu stiu daca toate astea n-au fost decat o strategie a ta de a ne porcaii si mai mult, de a te distra, de a arunca cearta pe toate topicurile. Nu stiu pt. ce, probabil pentru glorie? Tu stii mai bine.

... stii ceva ... m-am razgindit ... nu am sa te mai ignor ...
... nu exista admin ? ... sau cineva care ai masuri in locul lui ? ... poate imi spui cum au disparut atitea conturi ? ... intimplator am observat cum a disparut cel al lui MARIGEO si nu stiu mai cum dupa o disputa cu auto... si mytcor ... si mai sint si altele ...
... sau incerci sa ma faci si nebun ? ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 12:58

Ati fost banat de pe site-ul 9AM!
Thursday, December 18, 2008 3:20 PM
From: "office@9am.ro" Add sender to Contacts To: xxxxxxx@yyyyy.com

Buna ziua! In urma raportarii de catre utilizatorii site-ului 9am a continutului postat de dumneavoastra (comentarii, mesaje pe forum, imagini, videoclipuri, obscene,etc.), v-am analizat activitatea si v-am restrictionat contul in urma nerespectarii Termenilor si Conditiilor de utilizare.

O zi buna,
Echipa 9am

... asta ce mai este ? ... am inventat eu ? ... dagaio nu ma enerva din nou ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 00:05

De la: vasix, la data 2008-12-22 20:54:16Sa schimbe numele? In ce?Inca nu sint hotarit nici n-am luat bilete...s-a schimbat de cind?

Notificarile lui vasix:

* vasix si-a modificat statusul in "" (23 Decembrie, 11:18)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 00:11

Stiu ca sunt si va cer iertare

Homemarcel, eu trebuie sa-ti cer iertare deoarece te-am judecat gresit din cauza unor mesaje si a chestiei aleia cu fotografia lui vasix ...
In ultimele zile am primit si eu ceva "surprize" neplacute.

In fata tuturor iti cer sa ma ierti deoarece am fost o tampita !

Craciun fericit !!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 12:11

De la: cla03, la data 2008-12-25 00:11:30Stiu ca sunt si va cer iertare

Homemarcel, eu trebuie sa-ti cer iertare deoarece te-am judecat gresit din cauza unor mesaje si a chestiei aleia cu fotografia lui vasix ...
In ultimele zile am primit si eu ceva "surprize" neplacute.

In fata tuturor iti cer sa ma ierti deoarece am fost o tampita !

Craciun fericit !!!

... apreciez ... ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:28

Am vrut sa-ti cer iertare pe forum de fata cu ceilalti si nu printr-un mesaj privat pe care il citeai doar tu ..... cred ca este mai cinstit asa.

Greselile comise in public trebuiesc recunoscute tot in public ... altfel esti las. Eu nu sunt perfecta ... comit greseli ca oricare alta persoana normala insa sper ca privind catre cei din jur cu intelegere voi invata cate ceva bun de la fiecare ..... si nu vreau sa devin lasa si nesimtita si indiferenta

Va doresc tuturor sa aveti un Craciun plin de fericire si lumina !

Sa va aduca nasterea Domnului pace in suflet si bunastare !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:54

Libertate in casnicie? Ce e asta? Cu ce se mananca? Exista asa ceva? Acu pe bune, chiar ma faceti sa cad pe ganduri. Al meu isi ia singur liber de cate ori vrea si cum vrea. Nici nu ma mai obosesc sa cer explicatii. Eu trebuie sa justific fiecare pas pe care-l fac dincolo de usa. Uneori am impresia ca daca eram telefonista, vb mai putin si nici rapoarte asa multe nu dadeam. De ce oare sunt barbatii asa gelosi?

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:58

Nu-ti bate capul.. nu exista... vorbim si noi asa..

(Nu vezi ca e topic deschis de un barbat? Ei te imbrobodesc frumos ca nu au libertate destula pana le zici : dar du-te, draga, feel free to go! De ce nu vorbesc femeile despre asa ceva? Ca nu au timp de libertate!)

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:58

... pentru ca femeiele sint frumoase ...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 07:39

Cita libertate poti avea intr-o casnicie ?

Intr-o casnicie poti avea toata libertatea din lume atata timp cat casnicia are la baza respectul reciproc ; de fapt respectul pe care il acorzi celuilalt este respectul de sine.
Daca o relatie nu are ca baza regulile impuse de bunul-simt inseamna ca acea relatie nu este casnicie.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 11:29

De la: marinescuirina, la data 2008-12-29 23:58:16
Nu-ti bate capul.. nu exista... vorbim si noi asa..

(Nu vezi ca e topic deschis de un barbat? Ei te imbrobodesc frumos ca nu au libertate destula pana le zici : dar du-te, draga, feel free to go! De ce nu vorbesc femeile despre asa ceva? Ca nu au timp de libertate!)

Ba da Irina, exista si asa ceva, daca e sa fac referire la ce a spus si Pasadro, fara respect reciproc intreadevar zici ca nu exista asa ceva, si apoi nu numai barbatii imbrobodesc frumos, mai imbrobodim si noi.

negru_mircea

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 19:17

De la: selen, la data 2008-12-29 23:54:01Libertate in casnicie? Ce e asta? Cu ce se mananca? Exista asa ceva? Acu pe bune, chiar ma faceti sa cad pe ganduri. Al meu isi ia singur liber de cate ori vrea si cum vrea. Nici nu ma mai obosesc sa cer explicatii. Eu trebuie sa justific fiecare pas pe care-l fac dincolo de usa. Uneori am impresia ca daca eram telefonista, vb mai putin si nici rapoarte asa multe nu dadeam. De ce oare sunt barbatii asa gelosi?

n-ai avut tu bafta sau mai bine zis, intrucat "norocul ti-l faci partial cu mana ta"
nu ai fost capabila sa anticipezi ce va fi mai tarziu...
tine minte: hotului ii e frica de hot!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:35

De la: negru_mircea, la data 2009-01-03 19:17:45
De la: selen, la data 2008-12-29 23:54:01Libertate in casnicie? Ce e asta? Cu ce se mananca? Exista asa ceva? Acu pe bune, chiar ma faceti sa cad pe ganduri. Al meu isi ia singur liber de cate ori vrea si cum vrea. Nici nu ma mai obosesc sa cer explicatii. Eu trebuie sa justific fiecare pas pe care-l fac dincolo de usa. Uneori am impresia ca daca eram telefonista, vb mai putin si nici rapoarte asa multe nu dadeam. De ce oare sunt barbatii asa gelosi?

n-ai avut tu bafta sau mai bine zis, intrucat "norocul ti-l faci partial cu mana ta"
nu ai fost capabila sa anticipezi ce va fi mai tarziu...
tine minte: hotului ii e frica de hot!!!

Vreau sa vad si eu barbatul care ofera sotiei lui libertate.
De fapt, ce naiba inseamna libertate intr-o casnicie?
La ce se refera?
N-am nici cea mai vaga idee?
LiIbertate sa faci ce?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CITA LIBERTATE POTI AVEA INTR-O RELATIE[ CASNICIE]
Mergi la: