Info
x
O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe pamant.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:39
nici macar in dec. ' 89 cind,teoretic macar,toti romanii traiau in aceeasi mizerie,n-a existat o gindire,o simtire in toata masa populara ! unii se ascunsesera pe sub birouri si scinceau de frica; altii ,cu rude sus-puse in partid,urlau .... citiva stiau ca-i o facatura ,iar pe altii nu-i interesa si putini-foarte putini au considerat ca Nu se mai poate asa si s-au implicat ! asadar @vladidec si cei din gruparea ta,e o utopie sa crezi ca UN OM va reusi sa-i mobilizeze pe TOTI intr-o atitudine....nu se poate ! e practic,imposibil ! iar Tatucul la care visati,primul lucru pe care-l va face e sa-si creeze propriul grup de interese ptr.a putea ramine la Putere ! singura solutie,dupa parerea mea este : intarirea LEGII ,a Statului si a institutiilor Statului ,care sa lucreze in conformitate cu CONSTITUTIA ! iar PRESEDINTELE trebuie sa fie garantul respectarii Legii si a Cetatenilor tarii !
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:53
De la: gabigabi, la data 2009-08-05 16:09:39 si acum puterea este in mina poporului @gabigabi, asta se intampla cand poporul, in urma unei dictaturi sau a vreunui monarh tampit, este redus la limita de subzistenta si actioneaza ca o haita infometata nu ca un grup de sapiens dotat de un bagaj cultural si o constiinta de sine. |
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:55
Un mic tatuc pentru tine,vladut..
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:02
@sloimutz ,te salut ! te sarut @bi - s-ar zice dupa raspunsul tau ,ca tu crezi ca numai noua ni se-ntimpla asta ptr.ca etc.etc. mie mi se pare ca poporul roman nu-i o exceptie ! oriunde si oricind ,poporul este o masa ,mai mult sau mai putin manevrabila si numai norocul l-a ferit de excese de tip dictatorial ....
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:11
De la: gabigabi, la data 2009-08-06 11:02:22 @sloimutz ,te salut ! te sarut @bi - s-ar zice dupa raspunsul tau ,ca tu crezi ca numai noua ni se-ntimpla asta ptr.ca etc.etc. mie mi se pare ca poporul roman nu-i o exceptie ! oriunde si oricind ,poporul este o masa ,mai mult sau mai putin manevrabila si numai norocul l-a ferit de excese de tip dictatorial ....Oriunde si oricand,poporul e o notiune cat se poate de abstracta.Care popor?Cand si unde puterea a fost in mainile calor multi?Nici n-ar fi de dorit ca turma sa se autopastoreasca...atunci va fi cu adevarat sfarsitul... |
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:13
De la: Bi_anca, la data 2009-08-06 10:53:20Aproape intotdeauna dictatorul se bucura,cel putin la inceput,de sprijinul maselor...infometate sau nu.De la: gabigabi, la data 2009-08-05 16:09:39 si acum puterea este in mina poporului |
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:28
De la: 9am077225, la data 2009-08-06 10:14:52un tatuc cel putin nu si-ar distruge propria tara pentru a pune in loc o petrecere continua a ,,elitei" cluburi private unde se discuta ce???! in sfarsit am inteles...nu e nevoie de un tatauc ca aveam Legea! ce mai conteza agricultura.... ,,, singura solutie,dupa parerea mea este : intarirea LEGII ,a Statului si a institutiilor Statului ,care sa lucreze in conformitate cu CONSTITUTIA ! iar PRESEDINTELE trebuie sa fie garantul respectarii Legii si a Cetatenilor tarii ! " no comment! |
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:49
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-08-06 11:11:34De la: gabigabi, la data 2009-08-06 11:02:22 @sloimutz ,te salut ! te sarut @bi - s-ar zice dupa raspunsul tau ,ca tu crezi ca numai noua ni se-ntimpla asta ptr.ca etc.etc. mie mi se pare ca poporul roman nu-i o exceptie ! oriunde si oricind ,poporul este o masa ,mai mult sau mai putin manevrabila si numai norocul l-a ferit de excese de tip dictatorial ....Oriunde si oricand,poporul e o notiune cat se poate de abstracta.Care popor?Cand si unde puterea a fost in mainile calor multi?Nici n-ar fi de dorit ca turma sa se autopastoreasca...atunci va fi cu adevarat sfarsitul... Cristi, e vorba de comportamentul social si de constiinta colectiva...nu e chiar o turma... @gabi (wellcome back home !!! ), nu ma refeream nicidecum doar la poporul roman, ci in general......sunt destule exemple in istorie !!
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:56
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-08-06 11:13:56De la: Bi_anca, la data 2009-08-06 10:53:20Aproape intotdeauna dictatorul se bucura,cel putin la inceput,de sprijinul maselor...infometate sau nu.De la: gabigabi, la data 2009-08-05 16:09:39 si acum puterea este in mina poporului Asta pt ca dictatorul NICI NU E DICTATOR, cata vreme nu demonstreaza asta odata ales. La inceput e doar un patriot, f. bun orator !!!!! Faptele il definesc in final....dar pana la fapte, TREBUIE CREZUT PE CUVANT: ei si aici intervine constiinta, coloana vertebrala, cei 7 ani de-acasa, raportul cu ma-sa, traumele din copilarie etc......ca sa nu mai spun de viatza sexuala...cand dam peste frustrati instabili care-si imagineaza ca ei sunt perfecti si de aici incolo sa te tii BALCI !!!!!
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:56
De la: Bi_anca, la data 2009-08-06 11:49:09Aduna laolalta 1000 de minti luminate,si-ai sa vezi ca formeaza o turma ca oricare alta...sau,cireada,cum doresti!De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-08-06 11:11:34De la: gabigabi, la data 2009-08-06 11:02:22 @sloimutz ,te salut ! te sarut @bi - s-ar zice dupa raspunsul tau ,ca tu crezi ca numai noua ni se-ntimpla asta ptr.ca etc.etc. mie mi se pare ca poporul roman nu-i o exceptie ! oriunde si oricind ,poporul este o masa ,mai mult sau mai putin manevrabila si numai norocul l-a ferit de excese de tip dictatorial ....Oriunde si oricand,poporul e o notiune cat se poate de abstracta.Care popor?Cand si unde puterea a fost in mainile calor multi?Nici n-ar fi de dorit ca turma sa se autopastoreasca...atunci va fi cu adevarat sfarsitul... |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:03
De la: gabigabi, la data 2009-08-06 10:39:39 nici macar in dec. ' 89 cind,teoretic macar,toti romanii traiau in aceeasi mizerie,n-a existat o gindire,o simtire in toata masa populara ! unii se ascunsesera pe sub birouri si scinceau de frica; altii ,cu rude sus-puse in partid,urlau .... citiva stiau ca-i o facatura ,iar pe altii nu-i interesa si putini-foarte putini au considerat ca Nu se mai poate asa si s-au implicat ! asadar @vladidec si cei din gruparea ta,e o utopie sa crezi ca UN OM va reusi sa-i mobilizeze pe TOTI intr-o atitudine....nu se poate ! e practic,imposibil ! iar Tatucul la care visati,primul lucru pe care-l va face e sa-si creeze propriul grup de interese ptr.a putea ramine la Putere ! singura solutie,dupa parerea mea este : intarirea LEGII ,a Statului si a institutiilor Statului ,care sa lucreze in conformitate cu CONSTITUTIA ! iar PRESEDINTELE trebuie sa fie garantul respectarii Legii si a Cetatenilor tarii ! Sunt perfect deacord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Dar prostia din capul unora refuza sa-i lase sa inteleaga ca exact asta vreau si eu !!!! UN TATUC = DICTATOR ......unde p**a mea am zis eu asta ? Tot ce am zis, e ca ne trebuie un presedinte ce va avea grija ca fiecare ( hot si corupt ) sa primeasca ceea ce merita. Absolut toti . Si mai sustin (poate asta va baga pe voi la ganduri negre legate de comunism, altfel nu va inteleg), ca ne trebuie un nou partid, unde membrii sa nu fie "patati" si instruiti la scoala de politica de la Guvern. E asa greu sa vezi ca asta vreau ??? Aaaaaa, daca trebuie sa ii iau capu lui Iliescu ca a furat nustiu ce suma, dar si tie, cetatean de rand....poate asta te deranjeaza....nu ? Sunteti niste ipocriti ! Vreti sa scapati de "spagi", dar doar vorbind pe acest forum nu ?. Si daca o sa se ajunga vreodata ca aceste "atentii" sa fie drastic pedepsite, nu o sa va placa....acum pe bune...nu e mai bine sa dai spaga ca sa iei un examen ?, sau sa dai spaga, sa nu iti ia ala, carnetul de conducere....acum poate zici nu...ca nu e corect....dar cand o sa te opreasca un politist, iti promit, ca ti-ar convenii de minune sa dai 100 de roni, ca sa nu primesti amenda de 1000 roni si carnetul suspendat....asa ca liniste va rog, multi cer ceea ce nici ei nu vor....doar asa ...sa se afle in treaba.... Si domnule Vanea, vrem aceleasi lucruri, dar ideea Dvs e gata formata (asa cum am mai spus) si daca zic ca apa e uda, instinctul te va face sa zici ca nu e adevarat....Imi interpretezi cuvintele si refuzi sa vezi ca, ceea ce zic se indreapta catre binele nostru. Repet ca dupa prea mult text iar uiti primul rand. NU VREAU DICTATURA.....Un membru de familie a fost impuscat in figura de un glont "revolutionar"....este ultimul lucru ce-l dorec oricarui natiuni. VREAU UN PARTID NOU ! Al nostru... Acum, ca respectul pentru oamenii capabili nu ma lasa, sa va las, va explic in 2 idei ceea ce vreu eu sa fac : Drumul pana la un partid politic, in toata regula, este foarteee lung, ideea aceasta vine ultima, dupa aceasta organizatie a carui baze au fost puse. ORGANIZATIA NU ARE LEGATURA CU POLITICA... sa ne fie foarte clara treaba asta. ORGANIZATIA NU FACE POLITICA. Cum stau lucrurile : Avem membrii fondatori, membrii, si sustinatori. Dif dintre membrii si sustinatori (fondatori nu cred ca trebuie sa va explic), este aceea ca, membrii cotizeaza la bugetul Organizatiei cu suma de 10 lei. (Deocamdata aceasta cotizatie nu are loc, pana cand Organizatia nu este gata d.p.d.v. legal, cum am mai spus, dosarul se afla Cabinetul de Avocati pentru procesare, si trimiterea lui, la institutiile de stat competente). Dar pe viitor, membrii vor renunta la 2 beri pe luna, pentru bugetul Organizatiei. Legile interne concepute special pentru a demonstra "imposibilul" adica transparenta, vor fi recunoscute de orice tribunal din Romania. Unele din legi spun asa : - Cotizatia = Donatie, si nu este obligatorie - Cotizatia va fi impartita astfel : 20% - salarii si utilitati in cadrul Organizatiei. - 65 % se adauga in Bugetul Organizatiei. - 15 % fond de ajutor Un membru are dreptul de a se retrage in orice moment, cu efect imediat. Si uite acum o lege interioara ce atesta faptul ca, nu ne intereseaza banii, in scop propriu : - In momentul in care, un membru doreste sa se retraga din Organizatie ( dupa semnarea cererii ), Organizatia se obliga, in a inapoia suma de bani depusa de acesta, suma ce nu a fost folosita pana la momentul respectiv. (legea o zic din capul meu asa cum o stiu acum, ea este elaborata si foarte bine explicata). - Orice proiect privind organizatia, ce necesita a folosii fonduri publice, este obligata, pentru punerea sa in practica, A FI APROBATA DE majoritatea acestora , Acordul se va face prin vot. MEMBRII CE NU DORESC a'si cheltuii din bani pot cere acest lucru, si suma depusa pana la momentul respectiv nu va fi folosita. (Nu stau sa dezvolt mi-ar lua o zii intreaga). Cu alte cuvinte, daca noi vrem sa folosim banii pentru un proiect, si tu crezi ca este o tampenie, anunti organizatia, si ea nu iti va folosii fondurile depuse de tine. ( ce organizatie, sau partid politic iti ofera aceste aspecte : returnare fondurilor nefolosite in cazul retragerii, si sa te intrebe defiecare data cand vrem sa folosim banii daca tu esti deacord ???) Hai sa va dau un exemplu : Avem ca sustinator ( deocamdata doar atat, din pricina faptului, ca Site-ul org nu este gata, deci nu ne pot sustine mai mult, caci nu exista deocamdata nimic fizic), cea mai mare companie Romaneasca. Nu dau nume pe forum. Aceasta companie, impreuna cu alti 3 sponsori, cu Organizatia, si sustinerea de la anumite persoane publice si juridice ( "da...poti numi pile"), ne-am unit fortele ( financiare si nu numai), pentru a promova drepturile omului, si toate celelalte aspecte ce definesc poporul roman. ( turism, obiceiuri, mentalitati etc.) Organizatia are ca principiu fundamental : sa ne ajutam intre noi ! In acest scop, Biroul de Avocatura ( 7 avocati cu diferite specializari), vor ajuta orice membru, in probleme legate de justitie, in mod gratuit pentru acestia ! Daca nu ai o situatie materiala si ai fost neindreptatit de cineva trimite-ne cazul tau, si avocatii il vor analiza si vor actiona in conformitate. Ai nevoie de ajutor pentru ceva anume, nu ezita sa ceri frate, poate unul din membrii daca nu noi ca Organizatie, cunoaste problema si te poate ajuta....Binenteles daca esti membru activ si te implici vei atrage si beneficii. Fratilor se poate....Si hai sa ne gandim o clipa, am adunat toate acestea cu un "nenorocit" de blog....oare asa disperata e lumea sa traiasca printre semeni de incredere ?. Va dau un alt exemplu : Am propus un al proiect (deja noi avem 12), prin care vrem sa demonstram, ca, uniti putem avea un oras mai curat ! Am discutat, in principiu, cu directoarea generala, de la un liceu din Bucuresti ( cunostinta de familie, si nu ma feresc sa recunosc), si am fost indrumat la alte doua unitati scolare pentru : Organizatia se ofera, impreuna cu sponsorii, si alaturi de un investitor roman, ce va renova si deschide un hotel in zona montana "Cheia" sa demaram acest "program". Si anume, pe intreaga perioada a anului, (atunci cand este posibil), sa scoatem 2 clase de elevi din orele de dirigentie, sa-i dotam cu toate cele necesare, sa-i plimbam prin parc pentru a aduna gunoaiele gasite acolo ! Acest gest simplu si usor, va fi recompensat cu 3 zile la hotelul respectiv. Banii necesari vor fi suportati de catre sponsori, regim hotelier maiieftin oferit de investitor, si reclama gratuita tuturo partilor. Tu nu ai ridica 3 sticle de plastic pentru 3 zile de cazare ? ( cel putin la jumatate de pret ? ). Acum sa nu intelegi gresit, orice idee ai avea ( ca proiect), oricat de nebuna, va fi discutata ! Incaodata, vreau sa demonstram ca prin unitate, respect si incredere , si cu mult mai putine resurse, putem schimba ceva ! Miracol : Dintr-o idee banala, cu un Blog banal, am ajuns asa departe...asta pentru pesimisti... Doar zicand ca "nu este posibil", iti dai dreptate. Hai fratilor sa facem ceva, sa ne ajutam, sunt multi care nu au nevoie, dar si mai multi care au !!! . Mi s-au deschis usi ce nu gandeam, avocati, spitale, procuratura, politica....de ce sa nu folosim asta in bine ??? Binenteles, am dat de multe e-mailuri de genu : da-mi 5000 de euro si iti aduc 1 000 000 de membrii, sau da-mi mie nustiu ce suma, ca fac si dreg. E mare "gradina" dar ce sa-i faci. tot cu gandul la verzisori. Pentru domnul Vanea si celor ce nu m-au inteles, dar sunt gata sa treaca peste orgoliu si idei preconcepute si nu judeci un om dupa vorbe ci fapte , pentru o astfel de comunitate, de "povesti"sunt gata sa discutam oricand, la un pahar de bere sau apa plata. Zi ora si ziua. Poate pe caldurile astea si cu "ceva rece", in fata, ti-ar prinde bine sa cunosti si alti oameni. NU dictatura, nu hotie, nu avere proprie, DA incredere, unitate, idei, fapte... Respect la voi
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:15
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:33
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:34
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:45
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:45
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 21:49
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 07:16
@vladidec- vad ca desi zici ca intelegi, de fapt nu intelegi esenta Democratiei ! presedintele NU pedepseste pe nimeni; NU se lupta cu coruptii ; NU le aplica el sanctiuni ! pentru asta exista LEGE - Constitutie - Institutii ale Statului ! si presedintele NU se amesteca - el este doar garantul respectarii legii ; reprezinta Tara si cetatenii ei in Lume ! ....daca vrei tot ce sustii tu, hai sa-l realegem pe Basescu,ca tot vrea sa le faca el pe toate....sau,vorba lui : ce-i trebuiesc tarii alegeri cind e in criza ?!
il numim pe viata si gata ! ne-ntoarcem de unde am plecat !
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 07:57
Mi scuze, dar daca el nu o face, atunci cine ??? Defapt, de ce mai alegem un presedinte ? Doamne, daca stii ca el nu poate schimba nimic, atunci de ce il injuri ? Ca nu e el devina nu ? NU a fost nici Iliescu, nici Constantinescu, nici Basescu..........dupa spusele tale...Hai sa fim seriosi...Si daca ministrul justitiei, transporturilor, sanatatii, nu isi face treaba, cine are puterea sa-i schimbe ?
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 08:31
uffff,doamne ! Vladut : blocajul nostru provine din nerespectarea Constitutiei ;in amestecul lui in treburi care ,desi nu-i sunt atribuite ,el vrea sa le rezolve in stilul comunist : SEFU ' zice ! SEFU' face ! da,SEFU ' ! sa traiti SEFU' ! obedienta,slugarnicia,servilismul sau cum vrei tu sa-i spui ,fac posibil amestecul in guvern ,pe care-l conduce din umbra sau in justitie -pe care o foloseste ca arma politica,incercind sa-si lichideze adversarii ! in situatia in care vom alege pe altcineva,va trebui sa ne asiguram ca acela nu -si va depasi atributiile si va respecta - EL PRIMUL - Legea si institutiile statului fara a le mai da directive ! Lege exista,trebuie doar s-o lasi sa functioneze !
de ce alegem un Presedinte ? ptr.ca el reprezinta la cel mai inalt nivel,o TARA,indiferent cum o cheama ! |
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 09:13
De la: gabigabi, la data 2009-08-07 08:31:58uffff,doamne ! Vladut : blocajul nostru provine din nerespectarea Constitutiei ;in amestecul lui in treburi care ,desi nu-i sunt atribuite ,el vrea sa le rezolve in stilul comunist : SEFU ' zice ! SEFU' face ! da,SEFU ' ! sa traiti SEFU' ! obedienta,slugarnicia,servilismul sau cum vrei tu sa-i spui ,fac posibil amestecul in guvern ,pe care-l conduce din umbra sau in justitie -pe care o foloseste ca arma politica,incercind sa-si lichideze adversarii ! in situatia in care vom alege pe altcineva,va trebui sa ne asiguram ca acela nu -si va depasi atributiile si va respecta - EL PRIMUL - Legea si institutiile statului fara a le mai da directive ! Lege exista,trebuie doar s-o lasi sa functioneze ! Ok, atunci, cine, sau ce ne poate scapa de partiidele politice de azi ?, sau cine ne poate asigura, ca legea va fi respectata. precum si Constitutia ? Eu zic ca nici un partid politic existent astazi nu o va face.....parerea mea....tu ce zici ?
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 09:49
of...iar ma faci sa oftez ! daca pina si in comunism era nevoie ,ca se pastreze aparenta de Democratie, de un fel de "partid"- caci astea erau Sindicatele,cu atit mai mult intr-o democratie -democratie,partidele sunt necesare ,fiecare dupa felul in care vad ele ca trebuie condusa tara ; o idee de echitate sociala ptr.stinga si acelea sunt partide de tip socialist ( PSD ) ! de centru -in care ideea este de echilibru intre liberalism si socialism - cam ca partidele de tip democrat ( PD ) sau o conducere de tip liberal -de dreapta ,asa ca PNL ! sunt absolut necesare,ca si alternanta la putere ,ca si opozitia la PUTERE ptr. a nu si-o lua in cap ! problema nu sunt partidele,ci oamenii cu tarele lor : obedienta,servilism,oportunism ! acolo trebuie schimbat ceva .....cum se face schimbarea ? obligindu-i sa respecte LEGEA ! cum ii obligi ? prin masuri coercitive egale ptr.toti si fara drept de apel : l-ai prins cu ocaua mica,l-ai ars !
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 August 2009, ora 09:58
De la: 9am077225, la data 2009-08-06 11:28:37De la: 9am077225, la data 2009-08-06 10:14:52un tatuc cel putin nu si-ar distruge propria tara pentru a pune in loc o petrecere continua a ,,elitei" cluburi private unde se discuta ce???! cam utopic ,nu crezi? |
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 13:10
spune-mi care parte e utopica;sper ca nu cea a lui Geoana!
pt. gabigabi Constitutia/legea e un fapt obiectiv folosita de un fapt subiectiv : puterea politica(nu dau nume) dar nici Constituatia nici Lege nu sunt Dumnezeu.Nu putem obliga pe nimeni sa le respecte 100% ;ar fii dictatura si inclca legea divina a liberului arbitru. eu am afirmat nu ca un tatauc e solutia , ci ca istoric ,uneori este necesar un tatauc! Oare cine-l produce? |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 13:26
De la: vladidec, la data 2009-08-06 14:03:59 Vlad,recunosc ca imi place sa contrazic ,este un hobby al meu si nu este foarte daunator deorece incerc sa nu o fac in mod absurd ci doar dorind sa inteleg mai bine ce vrea sa spuna un om,ce sustine de fapt .Inteleg buna intentie a ta ,idealul tau si iti doresc succes .Inteleg insa foarte bine ca si aici pe forum,si la o bere, tot PRIN VORBE comunicam asa ca "judecata dupa fapte" nu o vom putea face.Ramane deci sa judecam ideile comunicate prin vorbe deocamdata .Pot deci sa-ti spun doua din ideile tale pe care nu le agreez deloc.1)"ne trebuie un presedinte ce va avea grija ca fiecare ( hot si corupt ) sa primeasca ceea ce merita. Absolut toti ." Nu presedintele trebuie sa faca asta iar daca face acest lurcu atunci incalca Constitutia ,deci legea fundamentala a Romaniei.Acest lucru nu il facem nici noi ca cetateni ,justitia proletara fiind dezgustatoare si generatoare de erori grave. 2)"ne trebuie un nou partid, unde membrii sa nu fie "patati" si instruiti la scoala de politica de la Guvern. E asa greu sa vezi ca asta vreau ???" Nu,nu este greu de crezut ca vrei asta,de vrut este firesc sa vrem asta, insa din pacate este o utopie.In orice organizatie Vlad,apar si JIGODIILE .Nici ORGANIZATIA ta nu va face exceptie.In plus NU INTELEG de ce spui ca NE TREBUIE UN NOU PARTID cand ceva mai jos garantezi ca "ORGANIZATIA NU ARE LEGATURA CU POLITICA... sa ne fie foarte clara treaba asta. ORGANIZATIA NU FACE POLITICA." .Oricum Vlad,ne place sau nu TOATE partidele au si oameni rai si oameni buni ,diferenta intre aceste partide este data de procentul de oameni rai si de calitatea conducerii acestor partide,atat.In rest,perfectiunea nu este pentru lumea asta ,nu o vei gasi in nici un caz intr-o organizatie .Admir faptul ca doresti ceva PERFECT insa pana acum eu nu am cunostinta de un partid sau o organizatie perfecta si nici nu cred ca poate exista asa ceva. Sa ne ajutam intre noi asta da,se poate ,evident ,toti avem nevoie de ajutor.In general insa il gasim la familie si la prieteni si mai rar la membrii unei organizatii cu care este posibil sa nu ai deloc afinitati de natura intelectuala,sentimentala ,etc etc .... |
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 14:55
De la: vladidec, la data 2009-08-06 21:49:15
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 15:01
Un canditat la presedentie, (deobicei), reprezinta in primul rand un partid politic nu ?. Ala de tipa mai mult, ala de conduce partidul, ca doar nu o candida femeia de serviciu a partidului nu ? Si daca presedintele (seful) de partid le cere oamenilor sai, sa faca ceva nu o vor face ? Sa fim seriosi. Odata ajuns presedinte, cine ii "sustine" pe ministrii, si taoata gloata importanta ? Nu tot din cadrul partidului ? Ai luat totul prea motamo, Nu presedintele sa dea vredictul nene ! in cazul coruptiilor....lol....ci sa dea ordin clar, ca cei imputerniciti sa o faca, sa treaca la treaba. In politica iti trebuie minte, nu numai diplomatie si cunoasterea legiilor. Il numesti ministru justitiei pe unu ce il ai bine la mana, sa nu aiba cum sa nu te asculte, si la un sprit ii spui : iti ofer postul asta, ai atatea beneficii, bani etc, si te sustin sa ii bagi la zdup pe toti daca nu faci curat .... (folosesti atuul, numeste santaj, dar ar fi ceva sa se foloseasca asta si pentru binele populatiei nu ?)...Repet...nu poti face curat in tara doar prin vorbe si legi ! IN ROMANIA CA SA APLICI O LEGE PENTRU TOATALUMEA, TREBUIE SA INCALCI ALTE LEGI...CEL PUTIN MORALE...cand o sa intelegem asta, poate inaintam mai mult. Nu zic asta ca sunt sadic, dar coruptia e asa mare incat asta ar fi solutia. Prin santaj si coruptie au ajuns multi in varf, iar majoritatea au facut mult rau. Nu exista unu care sa faca aceleasi lucruri dar pentru bine ?
Nu zic ca Organizatia "mea", nu are deja oameni cu 2 fete, dar ma asigur ca ei sa fie controlati si sa nu poata face nimic, nici eu nici nimeni, sa nu actioneze de capul lui. Asta tine de legile interne ale Organizatiei. Daca ai impresia asta te inseli. In plus, odata descoperit : "Organizatia isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu un membru, invocand motivele in scris si cu efect imediat. Organizatia se obliga in a inapoia in acest caz, suma de bani ramasa disponibila in contul persoanei respective" Adica ia-ti banii si PA ! Legile au fost discutate cu avocati si nu cred ca am scapat ceva din vedere. Cel putin sper :D PS, Organizatia nu are treaba cu politica ! Da, ce scriu pe internet, sunt gandurile mele si nu ale organizatiei ! nu a multimii din spatele ei. Sa nu incurcam. Ce zic eu, e de la mine ! Nu am folosit nume Organizatie : Organizatia vrea sa te scape de .....Nu am zis eu asta niciodata. Organizatia are menirea sa lupte pt membrii si drepturile lor. Intelegi ? AAAAA DACA vreodata organizatia va avea destui membrii (25 000) si se va vrea implicare in politica.... ok...alegeti un om de incredere si va avea sustinerea mea si a organizatiei ! Ca se numeste Vanea, Gigel sau mai stiu eu, numai sa fie din Organizatia noastra, sa-l cunoastem bine si sa fie capabil nu ? Dar astea da, deocamdata sunt "vise" dar toate trebuie sa aiba un inceput. Daca nu incepi ceva, cum stii daca il poti termina sau nu ? M-am plictisit de premonitii, ghicitori, si imposibilitati. Nici telefonul mobil, trenul, avionul, pamantul e rotund, nici astea nu erau posibile nu ? Si daca tu, ca membru, traiesti o nedreptate facuta de seful tau, sau de o institutie, sau mai stiu eu ce, crezi ca esti singurul ? NU ESTI. Nu ar fi bine sa ai in spate o Organizatie ce te sustine ? Una e sa te sustina un coleg, alta e sa te sustina o astfel de Org, cu avocati, oameni politici, sponsori etc. Asa mici cum suntem acum, daca am creste, am fi o forta mai greu de refuzat : Cine esti tu ma ?....Hai lasa, vin-o maine, ca nu am ce sa iti fac !....Daca ai auzit macar asta o data in viata ta.... te asteptam ! Nota personala : Ma uit pe internet si la TV , : HappyFish, Mircea Badea, Tudor Chirila, Nasul, Diaconescu, (asta ca sa multumesc mai multe genuri) si alte sute de persoane publice ce isi castiga existenta (in mod placut si indestulator), de ce nu fac ei asta ? De ce nu pun ei bazele unei astfel de Organizatii ? Ar avea succes mult mai mult decat un pusti de 25 de ani, fara faima, cu multa ura pentru nedreptate, si prea mare patriotism ? Isi face unu blog, in 3 zile (ex Mircea Badea) si are peste 10 000 de vizitatori. Daca le pasa, de ce nu fac ei asta ? E usor cand vb de ala, de ala, si mai si scoti bani ! Asa ca eu imi incerc norocul, norocul nostru. La o persoana se inchide gura repede, dar la 1000 ce mai faci ? 2000, 3000 40000 ...
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 16:52
|
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 02:36
De la: vladidec, la data 2009-08-07 15:01:37Un canditat la presedentie, (deobicei), reprezinta in primul rand un partid politic nu ?. Ala de tipa mai mult, ala de conduce partidul, ca doar nu o candida femeia de serviciu a partidului nu ? Si daca presedintele (seful) de partid le cere oamenilor sai, sa faca ceva nu o vor face ? Sa fim seriosi. Odata ajuns presedinte, cine ii "sustine" pe ministrii, si taoata gloata importanta ? Nu tot din cadrul partidului ? Ai luat totul prea motamo, Nu presedintele sa dea vredictul nene ! in cazul coruptiilor....lol....ci sa dea ordin clar, ca cei imputerniciti sa o faca, sa treaca la treaba. In politica iti trebuie minte, nu numai diplomatie si cunoasterea legiilor. Il numesti ministru justitiei pe unu ce il ai bine la mana, sa nu aiba cum sa nu te asculte, si la un sprit ii spui : iti ofer postul asta, ai atatea beneficii, bani etc, si te sustin sa ii bagi la zdup pe toti daca nu faci curat .... (folosesti atuul, numeste santaj, dar ar fi ceva sa se foloseasca asta si pentru binele populatiei nu ?)...Repet...nu poti face curat in tara doar prin vorbe si legi ! IN ROMANIA CA SA APLICI O LEGE PENTRU TOATALUMEA, TREBUIE SA INCALCI ALTE LEGI...CEL PUTIN MORALE...cand o sa intelegem asta, poate inaintam mai mult. Nu zic asta ca sunt sadic, dar coruptia e asa mare incat asta ar fi solutia. Prin santaj si coruptie au ajuns multi in varf, iar majoritatea au facut mult rau. Nu exista unu care sa faca aceleasi lucruri dar pentru bine ?Vlad,ne acuzi pe noi ca nu te-ntelegem!Intai trebuie sa intelegi tu ceea ce vrei si ceea ce-i viabil!Tu,deocamdata,aberezi,visezi frumos.Mintea ta,chiar nu poate intelege ca ceea ce-ti doresti e irealizabil?Nu ti-ai dat seama pana la varsta asta ca oamenii sunt niste animale de prada?N-ai observat ca nu poti face un pas fara ca cineva sa nu-ti puna pidica,fie chiar si din plictiseala?Tot ce ti-am spus pana acum,e valabil doar daca nu esti fatarnic,asta n-am de unde s-o stiu...Daca ai scopuri asa inalte,fa-te popa!Inca odata,nu ajung sa conduca decat cei puternici si oportunisti,cei fara scrupule,cei ce dau mai abitir din gura si din coate,cei lingusitori etc,etc..Puterea nu-i pentru oameni milostivi,drepti,cinstiti...astea-s baliverne.Si,nu mai fi asa de fascinat de Hitler si alti eroi mareti...,te pasioneaza psihologia crimei? |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 02:51
psihologia personalitatii psihologia personalitatii
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|

voteaza alegindu-si reprezentantii
si le cere socoteala atunci cind promisiunile nu au fost indeplinite
nu inteleg ce nu-ti place Vladidec !
), nu ma refeream nicidecum doar la poporul roman, ci in general......sunt destule exemple in istorie !!
il numim pe viata si gata ! ne-ntoarcem de unde am plecat !
si nu este foarte daunator deorece incerc sa nu o fac in mod absurd ci doar dorind sa inteleg mai bine ce vrea sa spuna un om,ce sustine de fapt
.Inteleg buna intentie a ta ,idealul tau si iti doresc succes