back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe pamant.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 20:10

De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 19:01:14
Si totusi e clar ca din a 4-a tara europena in 38-39 am ajuns penultima. Si e clar ca nu sintem numai noi de vina. Sint dovezi destule cit sintem de mincati de "binevoitori", mai ales la nivele inalte. Oameni cu f mare influenta. Si strainii care vin la noi fac soc de realitatile de la noi. Ei ne cred undeva in epoca de piatra, iar noi sintem ceva ma avansati

Ce spuneam,conjunctura istorica defavorabila! ...AU VENIT COMUNISTII.Evident ca nu suntem doar noi de vina,Churchill ,Stalin si Roosevelt sunt mult mai vinovati .Sa spunem insa ca NOI NU AVEM DELOC VINA imi pare foarte gresit .Am avut si noi vina noastra,ACUM O AVEM CHIAR MAI MARE deoarece desi conjunctura internationala ne este favorabila acum, noi ne cramponam in a alege trecutul comunist si demagogia pur comunista.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2009, ora 21:03

De la: vaneamarin, la data 2009-08-03 20:10:52
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 19:01:14
Si totusi e clar ca din a 4-a tara europena in 38-39 am ajuns penultima. Si e clar ca nu sintem numai noi de vina. Sint dovezi destule cit sintem de mincati de "binevoitori", mai ales la nivele inalte. Oameni cu f mare influenta. Si strainii care vin la noi fac soc de realitatile de la noi. Ei ne cred undeva in epoca de piatra, iar noi sintem ceva ma avansati

Ce spuneam,conjunctura istorica defavorabila! ...AU VENIT COMUNISTII.Evident ca nu suntem doar noi de vina,Churchill ,Stalin si Roosevelt sunt mult mai vinovati .Sa spunem insa ca NOI NU AVEM DELOC VINA imi pare foarte gresit .Am avut si noi vina noastra,ACUM O AVEM CHIAR MAI MARE deoarece desi conjunctura internationala ne este favorabila acum, noi ne cramponam in a alege trecutul comunist si demagogia pur comunista.
nea marine,ne bantuie bre fantoma comunismului si a lu' tablou'

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:21

Patru noi clopote cu GPS, confectionate din bronz si cu o acustica deosebita, bat incepand de duminica, la Mitropolia din Targoviste.

Potrivit reprezentantilor Arhiepiscopiei din Targoviste, cele patru clopote sunt actionate prin satelit, iar programul functioneaza printr-o antena GPS conectata la un ceas atomic amplasat langa Frankfurt.

"Practic, clopotele turnate la Baia-Mare sunt actionate cu ajutorul unui singur buton si au inceput sa bata, conform unei setari prealabile, din duminica Floriilor. (...) Cele patru clopote cantaresc aproape patru tone, sunt din bronz, cel mai mare are doua tone, iar cel mai mic are 250 de kilograme si sunt turnate dupa un model rusesc", a declarat, pentru Evenimentul Zilei, Radu Blotor, administratorul firmei
care a confectionat clopotele.

Costul celor patru clopote, de aproximativ 420.000 lei, a fost achitat de Arhiepiscopie.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 03:54

cu usturoi se rezolva. Se da peste tot cu el ptr desinfectare. Si ne stringem cu drag cu totii acolo unde nu miroase. O sa tinem strins unii de altii pina trece mirosul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 07:53

De la: 999florin, la data 2009-08-03 21:03:08 nea marine,ne bantuie bre fantoma comunismului si a lu' tablou'

Florine,nu subestima problemele importante ale Romaniei .Asta este una din ele.Multi oameni disperati si/sau prosti ,cauta acum tablou' sa si-l puna pe perete.Cand de cateva generatii gandeste altcineva in locul tau,iti stabileste altcineva viata ,te protejeaza sau te aresteaza cand vrea ,iti ocupa timpul cum vrea ,te minte cum vrea,este normal sa vedem in comunism o problema nerezolvata a Romaniei.Ce altceva crezi ca ii face pe unii sa-l iubeasca pe Base? Tatucul care se bate in locul tau cu coruptia,care ii prinde pe hoti,le ia averea si o da inapoi poporului,care apare la televizor spunand clar ce este bine sau rau,cine este bun si cine nu ,ce trebuie sa crezi si ce nu ,este ,din pacate,inca visul comunist al multor romani.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 14:08

Si daca gasim acest "tatuc", ce face doar anumite puncte din cele enumerate mai sus ( se bate cu coruptii, hotii si "jmecherii" din tara ) l-ai sustine ? sau din cauza ca seamana cu comunismul nu ai face-o ? Doar ideea asta tampita, ii opreste pe multi ! daca te bati cu acestia, si respecti legea, sau chiar o intetesti inseamna comunism ??????

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 14:18

PS : Scoate-ti naibii reclama aia cu camatarii...pardon evreii..a.aaa....raiffasen....ma henerveaza

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 14:26

De la: vladidec, la data 2009-08-04 14:08:29Si daca gasim acest "tatuc", ce face doar anumite puncte din cele enumerate mai sus ( se bate cu coruptii, hotii si "jmecherii" din tara ) l-ai sustine ? sau din cauza ca seamana cu comunismul nu ai face-o ? Doar ideea asta tampita, ii opreste pe multi ! daca te bati cu acestia, si respecti legea, sau chiar o intetesti inseamna comunism ??????

Vladidec,cat timp avem o Constitutie iar in acea constitutie NU EXISTA FUNCTIA DE TATUC AL ROMANIEI, n-as sustine un astfel de individ,RISCURILE SUNT PREA MARI .Daca vrei un tatuc de genul asta pleaca in Coreea de Nord.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 14:31

De la: vaneamarin, la data 2009-08-04 14:26:24
De la: vladidec, la data 2009-08-04 14:08:29Si daca gasim acest "tatuc", ce face doar anumite puncte din cele enumerate mai sus ( se bate cu coruptii, hotii si "jmecherii" din tara ) l-ai sustine ? sau din cauza ca seamana cu comunismul nu ai face-o ? Doar ideea asta tampita, ii opreste pe multi ! daca te bati cu acestia, si respecti legea, sau chiar o intetesti inseamna comunism ??????

Vladidec,cat timp avem o Constitutie iar in acea constitutie NU EXISTA FUNCTIA DE TATUC AL ROMANIEI, n-as sustine un astfel de individ,RISCURILE SUNT PREA MARI .Daca vrei un tatuc de genul asta pleaca in Coreea de Nord.

ok, si atunci de ce votam ? de ce asteptam ceva de la presedinte ? de ce dam vina pe Basescu sau asteptam ceva de la el ? ce inseamna presedintele? nu el conduce tara? nu el e tatucul nostru ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 14:52

ei ,vezi de ce te iubesc eu pe tine @vanea ? ptr.ca punctezi foarte bine ! ....asa-i : cine crede ca lupta ptr. Democratie,dorindu-si o mina de fier , un "tatuc" salvator al natiei sau un tip dictatorial,asa cum este Basescu,e intr-o deruta totala ! STATUL si institutiile statului trebuiesc intarite@vladidec ,daca vrem o democratie de tip european ,iar Presedintele este Vocea sau reprezentantul Romaniei in Lume - ptr.asta votam un presedinte !....cel putin acum,intr-o republica parlamentara !

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 17:05

daca timpul o cere...de ce sa nu sustinem si un ,,tatuc"?!!
intre un ipocrit si un tatauc eu l-as alege pe ultimul!
Culme este ca ,,tataucii"sunt vazuti doar conducand o societate comunista.o monarhie e condusa tot de o persona absolutista!
iar in capitalism...tatucii sunt doar ca nu asa vizibil!
uitam si ca in lume mai exista si putere militara...unde relatiile nu sunt democratice!dar nici bazate pe ipocrizie!

in fapt , problema nu se mai pune asa mult ce orientare are partidul aflat la putere intr-o democartie ci cat de ipocriti sunt membrii lui!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 17:19

Monarhiile absolutiste au cam disparut .....dar credeti ca acest "timp' cere o mina de fier in Romania ? ca sa ce ? ca sa nu mai intrebe nimeni nimic ? nici cine si spre cine se matrasesc banii din buget ? ptr.ce suntem indatorati pina peste cap,desi NU SE VEDE NIMIC ? ieri se spunea la tv. ca daca acest guvern nu va lua masuri urgente ,Septembrie va fi ultima luna in care se vor plati salarii si pensii....
Mina de fier pe care o doriti dvs.,daca v-am inteles bine, profita din plin de slabirea autoritatii statului pe care, culmea,il reprezinta , iar lupta impotriva coruptiei este Cacealmeaua pe care acest presedinte jucator ne-a tras-o !

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 19:12

De ce sunt romanii naivi, si de ce vreau un "tatuc" !

de ce sunt romanii naivi :

Presedintele, nu poate face nimik, atat timp cat legile ce ar face curatenie in tara asta, vor fi votate in parlament ! si atat timp cat presedintele in trecutul sau a avut o alta functie publica unde altii mai mari ca el, i-au dat ordin sa taca si sa faca intr-un anume fel, mai putin legal. Aceste fapte se afla la dosarul lui, si daca acesta ajunge sus, pac-pac, iese la iveala. (acesta este doar un exemplu de santaj). Ce vreau sa spun este, ca raul sau binele poporului (in cazul RO). se afla nu in mainile sefului de stat. Ci in mainile acestor grasi si dependenti de averi si sex (vezi ziare, TV etc).
DEGEABA SCHIMBAM OMUL, DACA NU SI PARTIDUL ! Raul trebuie taiat de la radacina ! (unde am mai auzit eu asta ). Coruptii se hranesc din toate "punctele" posibile.

De ce vreau un "tatuc" :

Doar un partid, condus de un om, si cu sprijinul neconditionat al poporului poate face ceva ! Insa sa nu se stea la vorba cu cei de acum. Poporul vrea, poporul primeste !

Chiar crezi ca e asa greu ? Nu va dati seama ce inseamna "multimea" ??? Hitler a cucerit Europa de unu singur ? Stalin a invins de unu singur ? Ceausescu a murit ca s-a sinucis ? Poporul oameni buni, are puterea sa rastoarne orice rau ! O singura conditie trebuie respectata insa : UNITATEA. Noi nu suntem in stare sa ne unim fortele decat daca "ne iese ceva" si ma refer la bani. Daca aceeasi bani ii ies si la vecinu, atunci ce rost mai are ?! (nu?) .

PS : Romania va fi in criza daca nu acceptam acel imprumut. Nu se vede vreo schimbare dupa prima transa ? Crede-ma nici nu ai vrea sa vezi ce inseamna sa nu acceptam acest imprumut. Insa, sa nu uitam ca un imprumut, trebuie INAPOIAT ! Vezi tu ca Romania, sa poata face asta cand ea nu are cum sa scoata bani caci nu produce nimic ? TE ASIGUR, ca vom da banii inapoi din si mai multe taxe ! Acesta este singurul VENIT LA BUGETUL DE STAT : tace si impozite ! (intelegi cu suna viitorul). Ai idee cate nu se fac publice ca ar creea panica ? Intradevar bugetul pentru trimestrul 4 este insuficient ! chiar pe sfert decat am avea nevoie, si e si logic sa fie asa. Daca crezi ca debitez numai prostii, te invit la o bere rece, impreuna cu caldura de afara, si iti demonstrez ca stiu mai multe decat ti-ai imagina, si ca in spatele acestui text se afla mai multe voci. O seara buna . Momentan doar timpul imi va da dreptate ( dinpacate ), pe pielea noastra.

Scurt jexercitiu :

-Cat va costa o paine si ce cota va avea moneda Euro in trim. 2 anul 2011 ?

Pariati va rog !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 20:12

De la: vladidec, la data 2009-08-04 19:12:32posibile.

De ce vreau un "tatuc" :

Doar un partid, condus de un om, si cu sprijinul neconditionat al poporului poate face ceva ! Insa sa nu se stea la vorba cu cei de acum. Poporul vrea, poporul primeste !

Chiar crezi ca e asa greu ? Nu va dati seama ce inseamna "multimea" ??? Hitler a cucerit Europa de unu singur ? Stalin a invins de unu singur ? Ceausescu a murit ca s-a sinucis ? Poporul oameni buni, are puterea sa rastoarne orice rau ! O singura conditie trebuie respectata insa : UNITATEA. Noi nu suntem in stare sa ne unim fortele decat daca "ne iese ceva" si ma refer la bani. Daca aceeasi bani ii ies si la vecinu, atunci ce rost mai are ?! (nu?) .

Hitler NU A CUCERIT EUROPA CI DOAR A INCERCAT ! .In plus poporul german A PLATIT INCREDIBIL DE MULT PENTRU GRESEALA DE A URMA UN IDIOT !Ai idee de ce s-a intamplat in Germania cucerita de rusi,ce atrocitati au comis rusii acolo ,ce tragedii la nivel de familie germana au fost ?Ce drame au avut nemtii,ce ingrozitor a fost pentru ei cand si-au platit greselile MERITATE DEOARECE AU URMAT UN IDIOT CA HITLER,un tatuc?In plus sub idiotul asta ai idee cati COPII EVREI au murit nevinovati,absolut degeaba ?Esti o rusine pentru aceste vremuri prin afirmatiile tale,esti o rusine si pentru poporul roman si in general asa,pentru pentru orice om normal.

Stalin ai idee cat de daunator a fost pentru propriul sau popor?!Ai idee habarnistule(nu meriti atata politete) care lauzi victoria lui Stalin de faptul ca idiotul asta de Stalin si-a distrus propriul popor?Ai citit Arhipeleagul Gulag al lui Soljenitan ca sa ai habar ce lauzi ?!Intelegi ca victoria lui Stalin in razboi ,pentru propriul popor a fost infrangere ?Ai idee de CRIMELE facute de TATUCA Stalin ?De toti oamenii cinstiti care au murit aiurea ?Dar de modul cum isi sacrifica soldatii pe front ai habar,ai aflat ca ii TRIMITEA PUR SI SIMPLU CARNE DE TUN IN BATALII IN CARE NU AVEA SANSE SI PENTRU CARE NU EXISTA LOGICA SAU JUSTIFICARE(statul major german era socat de risipa inutila de resurse facuta de sovietici,de faptul ca rusii isi distrugeau inutil propriile trupe) ci doar dadea el astfel de ordine IN DISPERAREA CA AJUNG NEMTII LA EL?

Sa-ti pastrezi TATUCII ,eu nu vreau asa ceva iar "filozofia" ta o consider ca fiind una jenant de ilogica ,lipsita de suport istoric si mai ales de suflet.

PS:Gruparea ta de doi bani, gen "masoneria pentru mase" este PENIBILA!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 21:02

De la: vaneamarin, la data 2009-08-04 20:12:37
De la: vladidec, la data 2009-08-04 19:12:32posibile.

De ce vreau un "tatuc" :

Hitler NU A CUCERIT EUROPA CI DOAR A INCERCAT ! .In plus poporul german A PLATIT INCREDIBIL DE MULT PENTRU GRESEALA DE A URMA UN IDIOT !Ai idee de ce s-a intamplat in Germania cucerita de rusi,ce atrocitati au comis rusii acolo ,ce tragedii la nivel de familie germana au fost ?Ce drame au avut nemtii,ce ingrozitor a fost pentru ei cand si-au platit greselile MERITATE DEOARECE AU URMAT UN IDIOT CA HITLER,un tatuc?In plus sub idiotul asta ai idee cati COPII EVREI au murit nevinovati,absolut degeaba ?Esti o rusine pentru aceste vremuri prin afirmatiile tale,esti o rusine si pentru poporul roman si in general asa,pentru pentru orice om normal.

Stalin ai idee cat de daunator a fost pentru propriul sau popor?!Ai idee habarnistule(nu meriti atata politete) care lauzi victoria lui Stalin de faptul ca idiotul asta de Stalin si-a distrus propriul popor?Ai citit Arhipeleagul Gulag al lui Soljenitan ca sa ai habar ce lauzi ?!Intelegi ca victoria lui Stalin in razboi ,pentru propriul popor a fost infrangere ?Ai idee de CRIMELE facute de TATUCA Stalin ?De toti oamenii cinstiti care au murit aiurea ?Dar de modul cum isi sacrifica soldatii pe front ai habar,ai aflat ca ii TRIMITEA PUR SI SIMPLU CARNE DE TUN IN BATALII IN CARE NU AVEA SANSE SI PENTRU CARE NU EXISTA LOGICA SAU JUSTIFICARE(statul major german era socat de risipa inutila de resurse facuta de sovietici,de faptul ca rusii isi distrugeau inutil propriile trupe) ci doar dadea el astfel de ordine IN DISPERAREA CA AJUNG NEMTII LA EL?

Sa-ti pastrezi TATUCII ,eu nu vreau asa ceva iar "filozofia" ta o consider ca fiind una jenant de ilogica ,lipsita de suport istoric si mai ales de suflet.

PS:Gruparea ta de doi bani, gen "masoneria pentru mase" este PENIBILA!

ALOOO.....nu am dat exemplu ca find pozitiv.....hooo am vrut sa zic altceva................ca nu hitler si stalin a facut toate cele de mai sus, Ci poporul !!!!!!!! ala nu s-a ridicat o secunda de pe scaun dhaaaaaaaaa

Am vrut sa subliniez puterea poporului, poti cucerii lumea cu el dar tot poporul poate face lumea mai buna, in orice caz, multimea are puterea sa isi implineasca dorintele, numai sa stie ce isi doreste cu adevarat. Ai luat-o rau pe aratura, neintelegand mesajul meu !

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 21:06

PS. Nu-mi spune mie de ww2.... mam citit, vazut si acultat tot ce se poate....legat de asta. Stalin=Hitler, numai ca cel dintai, a fost mai "JMECHER"

Asterix

90 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 21:30

Si pana la urma, sa intelegem cu totii, votati sau nu ... Noua Ordine Mondiala ?

Intodeauna avem optiuni; uneori, este doar o alegere de atitudine. Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 21:51

De la: vladidec, la data 2009-08-04 21:02:51

ALOOO.....nu am dat exemplu ca find pozitiv.....hooo am vrut sa zic altceva................ca nu hitler si stalin a facut toate cele de mai sus, Ci poporul !!!!!!!! ala nu s-a ridicat o secunda de pe scaun dhaaaaaaaaa

Am vrut sa subliniez puterea poporului, poti cucerii lumea cu el dar tot poporul poate face lumea mai buna, in orice caz, multimea are puterea sa isi implineasca dorintele, numai sa stie ce isi doreste cu adevarat. Ai luat-o rau pe aratura, neintelegand mesajul meu !

Dar nu inteleg mesajul tau nici acum... .Din punctul meu de vedere esti chiar un neinteles !De ce vrei dom'le un tatuc,care este logica istorica ,faptica sau pur si simplu ce speri tu ?Cum poti spune ca " nu hitler si stalin a facut toate cele de mai sus, Ci poporul !!!!!!! "?!.Pai Vladidec,rusii si germanii au urmat niste tatuci si au platit scump pentru asta ...Tu chiar consideri solutia cu tatucul buna pentru Romania ?DACA MA INSEL IAR SI NU TE INTELEG, TE ROG SA-MI SPUI CLAR:"DA,M-AI INTELES GRESIT ,EU DE FAPT CRED CA UN TATUC ESTE ABSOLUT DAUNATOR ROMANIEI SI NU AM PRETINS ALTCEVA NICIODATA !"

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 23:06

ASA cum poporul a facut mult rau condus de un tatuc, (Hitler + populatia germana ) asa poate sa faca si bine condus de un tatuc.

TATUC = presedintele Romaniei = ales de popor = un om din randurile noastre, ce nu-i pasa de bani, ci de bunastarea noastra, a populatiei. Un tatuc ce va distruge clasa politica de azi, si va naste una noua alaturi de popor ! Asta e tot ce imi doresc ! Iar toate posturile de conducere publice, sa faca parte doar din acel partid, condus de presedintele ales. Astfel, nu vor mai exista aceste razboaie dupa putere, graba de a te imbogatii, lovituri pe la spate etc. Iar dupa cei 5 ani de guvernare , daca nu-ti convine votam un altul. DEMOCRATIA TREBUIE SA EXISTE, sa nu intelegem altceva ! Insa cel de la putere, cel putin in cei 5 ani, sa aiba puterea deplina ! Orice lege vrea sa impuna, aceasta sa fie luata si va raspunde doar in fata poporului ! Dar in ziua de azi, nu poti da aceasta putere nimaniu, caci te vei trezii cu un nou Ceausescu. Riscul e prea mare, si sunt constient de asta. Insa undeva exista un astfel de om.....trebuie sa existe.....un om ce s-a saturat de coruptie, prostie, lene, nepasare, hoti, tigani, si toate scursurile acestei tari. Sunt un patriot cum nici nu gandesti. De ce nu vreti sa recunoasteti, ca afara , la un pahar de bere, ai aceleasi idei ca si mine, sau cel putin iti doresti si tu sa scapi de cele mentionate mai sus ? Indiferent de modalitati, avem acelasi scop, tu eu, si 80% din romani = VREM O SCHIMBARE. Insa aceasta nu vine din cer, si nici din stat acasa confortabil in fotoliu. UN NOU PARTID, fie el oricare, dar cu transpareta, si condus de popor, ete singura solutie.

Romani uniti = 2 cuvinte, doi poli total opusi, ce nu vor sta impreuna niciodata ! Mintea mea refuza sa gaseasca motivul ! Fie ca e vorba de tara, sau de un seaman, romanii nu stiu sa se ajute intre ei. Asta e miezul tuturor problemelor noastre. Nu ne pasa de cei ce isi bat joc de noi, comentam, facem critica, si mergem mai departe....la fel si ei !

Respect

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 23:31

gustave le bon - psihologia mul�imii gustave le bon - psihologia mul�imii

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 06:14

De la: asterix, la data 2009-08-04 21:30:15Si pana la urma, sa intelegem cu totii, votati sau nu ... Noua Ordine Mondiala ?
Las-o asa, las-o asa.....ca sa mai mincam si noi fructe proaspete....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 06:15

De la: 999florin, la data 2009-08-04 23:31:33gustave le bon - psihologia mul�imii gustave le bon - psihologia mul�imii

De mult s-a cam terminat cu manipularea maselor. De prin 1996.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 08:21

De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 06:15:47
De la: 999florin, la data 2009-08-04 23:31:33gustave le bon - psihologia mul�imii gustave le bon - psihologia mul�imii

De mult s-a cam terminat cu manipularea maselor. De prin 1996.

Corect ! hai sa manipulam noi (multimea) acum, pe aia "aristrocati" ! Oare e posibil ?

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 13:43

De la: vaneamarin, la data 2009-08-04 21:51:55
De la: vladidec, la data 2009-08-04 21:02:51

Dar nu inteleg mesajul tau nici acum... .Din punctul meu de vedere esti chiar un neinteles !De ce vrei dom'le un tatuc,care este logica istorica ,faptica sau pur si simplu ce speri tu ?Cum poti spune ca " nu hitler si stalin a facut toate cele de mai sus, Ci poporul !!!!!!! "?!.Pai Vladidec,rusii si germanii au urmat niste tatuci si au platit scump pentru asta ...Tu chiar consideri solutia cu tatucul buna pentru Romania ?DACA MA INSEL IAR SI NU TE INTELEG, TE ROG SA-MI SPUI CLAR:"DA,M-AI INTELES GRESIT ,EU DE FAPT CRED CA UN TATUC ESTE ABSOLUT DAUNATOR ROMANIEI SI NU AM PRETINS ALTCEVA NICIODATA !"

bun..un tatuc e daunator...da ce e bun? FMI?..adica o conducere politica sustinuta doar de BANI!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 14:36

Tot ce zic este ca puterea trebuie sa stea in mainile poporului, si presedintele sa dea socoteala acestuia. Ia Europa, America si etc, sa-si vada de treaba lor si noi sa nu mai depindem atat de ei !!! Centralele nucleare (cele 5) , daca ar functiona , nu am mai depinde atat de Rusia. Solutii sunt... numai sa se vrea. Ce e aia sa se bage Europa in felul cum vrem noi sa taiem porcii, ce anume sa pastram si ce nu, ce legi sa dam si ce nu...Prea multe permitem fara sa scoatem un "scart", fata de straini si fata de politicieni. FNI-ul ne ajuta acum nu ? mai luam niste salarii (ca doar e campanie electorala), dar cand criza va lua sfarsit, noi tot in criza ne vom afla, ca trebuie sa inapoiem imprumutul....sa vezi taxe si impozite atunci...

DACA ZIC CEVA NEADEVARAT, VA ROG SA MA INJURATI

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:09

si acum puterea este in mina poporului voteaza alegindu-si reprezentantii si le cere socoteala atunci cind promisiunile nu au fost indeplinite nu inteleg ce nu-ti place Vladidec !
P.S e o gogorita imensa chestia cu poporul conduce ! poporul este o masa fara chip,fara identitate,doar cu impulsuri ....el nu poate da nastere decit la izbucniri violente,de scurta durata...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 16:21

De la: vladidec, la data 2009-08-05 14:36:13Tot ce zic este ca puterea trebuie sa stea in mainile poporului, si presedintele sa dea socoteala acestuia. Ia Europa, America si etc, sa-si vada de treaba lor si noi sa nu mai depindem atat de ei !!! Centralele nucleare (cele 5) , daca ar functiona , nu am mai depinde atat de Rusia. Solutii sunt... numai sa se vrea. Ce e aia sa se bage Europa in felul cum vrem noi sa taiem porcii, ce anume sa pastram si ce nu, ce legi sa dam si ce nu...Prea multe permitem fara sa scoatem un "scart", fata de straini si fata de politicieni. FNI-ul ne ajuta acum nu ? mai luam niste salarii (ca doar e campanie electorala), dar cand criza va lua sfarsit, noi tot in criza ne vom afla, ca trebuie sa inapoiem imprumutul....sa vezi taxe si impozite atunci...

DACA ZIC CEVA NEADEVARAT, VA ROG SA MA INJURATI

Nu te injura nimeni,mie imi esti simpatic prin taria cu care iti sustii opiniile, insa da,spui foarte multe neadevaruri.Politica noastra,a Romaniei a fost mereu de a face CELE MAI AVANTAJOASE ALIANTE CU CEI CARE PARAU CEL MAI BINE SITUATI.Fobia ta fata de UE eu nu pot sa mi-o explic decat printr-o proasta informare referitoare la acest capitol.Sa-ti spun ceva Vlad,este foarte firesc ca o uniune sa impuna conditii membrilor sai ,altfel nu poate functiona ca UNIUNE.Romania a acceptat acest lucru si foarte bine a facut deoarece de fapt avem de ales doar intre zona ex Sovietica si UE. Nu doar Romania are conditii impuse ci si Germania,Franta,etc etc iar regulile sunt IDENTICE pentru toti .Sa nu te sperie o Uniune Europeana functionala,este marea sansa a Romaniei de a ajunge cum o vrei tu.

PS:Ai idee cumva viata despre viata de acum din Serbia ?Este teribil de trista ...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 18:02

Dl Vanea, ma sperie un singur lucru : Am devenit dependenti de UE, fara ei, trebuie sa recunoastem ca am muri de foame, fara ei, am avea acelasi infrastructuri ca pe vremea lui Iliescu, acelasi borduri, aceleasi gropi, aceleasi manarii, aceleasi gunoaie etc... Nici macar ei nu au reusit se sa elimine in totalitate aceste lucruri. Ati uitat asa repede , cum arata Romania acum 5 ani de zile si cum arata acum ? Eu zic, cel putin in Bucuresti, ca e o mare difereta ! ( cine nu recunoaste asta il scuip peste ochi ), insa toate cele, s-au facut nu cu buna carmuire, sau straduinta a Romaniei, ci pe banii Europeni si dupa legile lor. Mai exact, facem anumite legi DOAR ca asa vrea UE ! Nu ca asa ar fi normal !!! Noi nu facem nimic, decat daca ni se impune !!! ASTA MA DOARE PE MINE, romanii nu ar misca un deget, decat daca este amenitat ! Nu scapi de cersetori nu pupi UE, ( un exemplu general), si uite asa, Romania nu mai are cersetori in Gara de Nord, sau metrou (cel putin nu atat de multi), si am facut asta, am scapat de ei, nu pt ca era normal, ci pentru ca trebuie sa dam bine la UE. Intelegi supararea mea ? Mentalitatea romanului imi provoaca sila si greata Si tot din cauza mentalitatii acum depindem doar de UE. Daca nu faceam acest pas....iti poti imagina la ce nivel ar fi ajuns coruptia ? daca acum este asa ?.... ...Avem imprumuturi la UE pentru : Panouri solare, sosele, proiecte de mediu, etc. Ai auzit pe cineva sa zica : Astazi, Romania a imprumutat 1 000 000 de euro pentru modernizare spitalului "X", sau pentru creerea unei fabrici de pioneze...Eu ca persoana fizica, pot cere finantare europeana pentru astfel de probleme, mai ales daca asigur posturi de munca. Binentele ca e aproape imposibil din cauza lipsei de garantii ce o ofer eu...dar ca STAT, nu crezi ca ar fi mai usor ??? De ce nu am cerut bani pt asa ceva ( perioada dinaintea crizei ). Am facut imprumutiri si dreaqu stie pe unde au ajuns...
Si intradevar mi-au dat astia socoteala de numai pot !! Ala fuge cu miliarde, ala cu fonduri FNI, ala cu cale ferata, etc. Si isi dau seama de furt abia dupa ani si ani cand se schimba puterea. Eu daca fur dintr-un magazin, pana seara aia isi dau seama ca lipseste ceva. Romania nu observa cateva miliarde, decat dupa perioade lungi....cum vine asta ? Scandal 2-3 saptamani, si il iertam...uitam de el...

Iar cine sustine ca poporul e doar o masa de cretini are dreptate. Insa in Romania observam ceva nou, si anume, ca populatia, s-a cam trezit din amorteala, si isi cere drepturile. Daca subestimezi multimea... faci cea mai mare greala din viata ta. MULTIMEA IN FRUNTE CU UN CONDUCATOR, si bazati pe o singura dorinta (fie ea oricare) nu poate fi oprita de nici un politician, presedinte, judecator. Noi suntem milioane, ei sunt sute. Ce or sa faca daca le bati la geam, or sa arunce cu bani sau tablouri scumpe in multime ?

Acum sa vb unpic de psihologia maselor (nu am studiat carti, ci doar persoane) :

Sa zicem DL Vanea ca va intoarceti in anii de liceu. Dvs sunteti sef de clasa. Daca le spui elevilor sa sara pe geam o vor face ? NU ! De ce ? Nu pentru ca le este frica de tine, ci pentru ca, cu totii sunt uniti cand vor auzii de astfel e decizii, se cunosc intre ei, si te vor ignora, si te vor schimba. Acum ca Romania este asa de mare, binenteles ca vor aparea (precum si la scoala) aceste mici "bisericute", unde unii tin cu "X" altii cu "Y". Cu cat sunt mai multi cu atata va fii mai greu sa se aleaga un singur sef. Daca am reusii sa nu mai formam aceste bisericute, si ne-am unii, am afla ca avem defapt acelasi scop : SA NU SARIM PE FEREASTRA !. Binenteles, ca dupa eliminarea ta, va trebuii ales un nou sef de clasa, insa cine ? Bisericuta "x", il vrea pe Gigel, bisericuta "Y" pe Ionel...
Domnule Vanea tu nu ma sustii pe mine si organizatia mea nu din cauza ca am alte idei, ci pentru ca nu ma cunosti, tu deja sustii pe altcineva, inainte sa "auzi" de mine, deci indiferent de ce ai zice, sau face, nimeni nu e mai bun, decat ceea ce ai ales din prima clipa. Asta e marea problema, omul e facut in asa fel, incat, daca esti suporter stelist, degeaba va lua Dinamo, cupa campionilor, ca ii vei gasii scuze, si injurii oricum. Steaua a luat cupa, ca jucat pe teren, Nicu ceausecu in poarta, Nicolae in atac, si fundas Elena. Intelegi unde bat ? Intradevar, poate am idei gresite fata de unele chestiuni, dar BAZA dorintei mele este sigur aceeasi ca si a ta si a altor zeci de mii de oameni : CORUPTIA SI PARTIDELE POLITICE TREBUIESC DISTRUSE PRIN ORICE MIJLOC, SI INLOCUITE DE UNELE NOI, bazate pe noi lideri de partid, alesi de popor. Si ca sa nu ajungi sa iesi in strada, trebuie creat un nou partid, din care sa alegi un nou sef de stat, si acesta din urma sa aiba puterea si dorinta sa-i faca sa se retraga pe toti de genul : Iliescu, Basescu, Geoana, Vanghelie si "Co." Ne trebuie un lider puternic, sa nu ierte pe nimeni, sa aplice legea in mod drastic, pana vor "muri" toate aceste lichene, ce iti afecteaza viata in atat de mult rau !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 August 2009, ora 03:22

De la: vladidec, la data 2009-08-04 23:06:36ASA cum poporul a facut mult rau condus de un tatuc, (Hitler + populatia germana ) asa poate sa faca si bine condus de un tatuc.

TATUC = presedintele Romaniei = ales de popor = un om din randurile noastre, ce nu-i pasa de bani, ci de bunastarea noastra, a populatiei. Un tatuc ce va distruge clasa politica de azi, si va naste una noua alaturi de popor ! Asta e tot ce imi doresc ! Iar toate posturile de conducere publice, sa faca parte doar din acel partid, condus de presedintele ales. Astfel, nu vor mai exista aceste razboaie dupa putere, graba de a te imbogatii, lovituri pe la spate etc. Iar dupa cei 5 ani de guvernare , daca nu-ti convine votam un altul. DEMOCRATIA TREBUIE SA EXISTE, sa nu intelegem altceva ! Insa cel de la putere, cel putin in cei 5 ani, sa aiba puterea deplina ! Orice lege vrea sa impuna, aceasta sa fie luata si va raspunde doar in fata poporului ! Dar in ziua de azi, nu poti da aceasta putere nimaniu, caci te vei trezii cu un nou Ceausescu. Riscul e prea mare, si sunt constient de asta. Insa undeva exista un astfel de om.....trebuie sa existe.....un om ce s-a saturat de coruptie, prostie, lene, nepasare, hoti, tigani, si toate scursurile acestei tari. Sunt un patriot cum nici nu gandesti. De ce nu vreti sa recunoasteti, ca afara , la un pahar de bere, ai aceleasi idei ca si mine, sau cel putin iti doresti si tu sa scapi de cele mentionate mai sus ? Indiferent de modalitati, avem acelasi scop, tu eu, si 80% din romani = VREM O SCHIMBARE. Insa aceasta nu vine din cer, si nici din stat acasa confortabil in fotoliu. UN NOU PARTID, fie el oricare, dar cu transpareta, si condus de popor, ete singura solutie.

Romani uniti = 2 cuvinte, doi poli total opusi, ce nu vor sta impreuna niciodata ! Mintea mea refuza sa gaseasca motivul ! Fie ca e vorba de tara, sau de un seaman, romanii nu stiu sa se ajute intre ei. Asta e miezul tuturor problemelor noastre. Nu ne pasa de cei ce isi bat joc de noi, comentam, facem critica, si mergem mai departe....la fel si ei !

Respect
"Nu sunt de acord cu ce spui, dar voi apara pana la moarte dreptul tau de a spune acest lucru" � Voltaire. Bai ,copil turbat,nu exista democratie populara!Exista doar TURMA...si turma urmeaza TATUCII,in cele mai odioase si idioate proiecte.De ce a fost posibil tot raul facut de dictatori?Nu cumva din cauza sustinerii turmelor pe care le pastoreau?App. de citatul din Voltaire,cand va fi venind Tatucul...tu,ori vei spune ceea ce va trebui,ori vei purta o botnita!Tatucul nu admite critici la adresa politicilor si actiunilor sale....Pa,sper sa-ti revii grabnic!

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 10:14

un tatuc cel putin nu si-ar distruge propria tara pentru a pune in loc o petrecere continua a ,,elitei" cluburi private unde se discuta ce???!
e adevarat ca cei cu idei prea multe nu ar avea si vise placute!
nimeni nu poate ajuta cu idei o tara daca natura tarii nu le poate face posibile practic!
insa cei cu idei au reusit de data asta o performanta istorica!
cetatenii tarii fara ,,idei de afaceri " sunt trimisi la cules de capsuni aiurea pentru ,,a trai decent" si aduce valuta in tara!

Dar de ce Mircea Geoana? Ce este Transchem?

■In 1997, a aparut, la nivelul guvernului Ciorbea, ideea semnarii unui contract intre corporatia americana "TransChem Finance & Trade Corporation", profilata pe activitati legate de agricultura, si Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF) pentru modernizarea agriculturii. Potrivit unor surse judiciare, Geoana, pe vremea cand era ambasador in SUA si mai apoi ministru de Externe, impreuna cu cumnatul sau Ionut Costea au facut lobby pe langa Guvernul Romaniei pentru firma americana "Transchem Finance & Trade Corp", care a beneficiat de un imprumut de 160 de milioane de dolari, garantat de statul roman, pentru modernizarea agriculturii noastre, prin Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare din cadrul Ministerului Agriculturii. Managementul programului a fost asigurat de firma Transag Production Company SRL, administrata de cetateni americani si un israelian. Totul a fost un fiasco.
■Dupa 2001, desi se cunostea modul pagubos in care actioneaza "Transchem Finance&Trade Corp", Ionut Costea a continuat sa sustina aceasta firma din postura sa de director regional al BERD. Demersurile lui Costea au fost sustinute de ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoana, si chiar de catre ministrul de Finante Mihai Tanasescu. Proiectul de asa-zisa agricultura de performata s-a incheiat in 2004, cu un prejudiciu adus statului roman de circa 100 de milioane de dolari.
■Astfel, statul roman a fost obligat sa ramburseze imprumutul extern in locul firmelor americane "Transchem" si "Transag Production Campany" deoarece l-a garantat.

In consecinta, Mircea Geoana, cumnatul sau Ionut Costea, director regional al BERD, precum si fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu au aparut intr-un dosar penal la Parchetul General, in care pagubele aduse Romaniei depasesc 100 de milioane de dolari.

Astfel este mai mult decat clar ca scoatarea la iveala, dupa 12 ani, a scandalului Transchem nu poate avea legatura decat cu apropiata campanie electorala, putand reprezenta o puternica arma anti-Geoana (si nu numai) in mana lui Basescu si a PDL. Semn ca de 20 de ani incoace, nimic nou nu a aparut in modul in care se deruleaza bataliile politice: aceeasi cautare de scheleti ingalbeniti in dulapuri, acelasi praf invechit aruncat in ochii opiniei publice.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe Pamant.
Mergi la: