back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe pamant.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:29

De la: blagaiulia, la data 2009-02-27 19:33:09Claudiu, de ce nici o religie? Doar pt ca noua nu ne place?
O lume mai buna? ....ar fi aceea in care am invata sa convietuim langa oameni din diferite categorii sociale, etnii etc. In nici un caz 1 natiune, 1 limba, 1 religie...

Religia e considerat� opiumul popoarelor... Dar ce nu �tie Claudiu, �i mul�i al�ii, este c� sini�tii vor s� desfiin�eze religiile, dar nu spun c� le vor �nlocui cu a lor ! Ar trebui s� citeasc� protocoalele sioni�tilor... �i poate �n sf�r�it ar �n�elege care este realitatea... �i cauza tuturor lucrurilor ce se �nt�mpl� pe Terra (criza provocat� tot de ei, infla�ia, bolile incurabile, fluorurarea pastei de din�i (cite�te: otr�virea), introducerea otr�vurilor �n alimente (ex: cianura �n sarea de buc�t�rie), falimentarea IMM-urilor, introduderea cipurilor... �i multe altele). Toate sunt prev�zute �n protocoale, de ce nu citesc oamenii, c� doar e vorba de viitorul lor �i al copiilor lor?!? �n decembrie anul acesta vor s� introduc� la noi Codex Alimentarius, care va trece vitaminele �n r�ndul drogurilor, �n schimb vor permite introducerea legal� a otr�vurilor �n alimente �i vor legaliza drogurile. Dac� nu se vor str�nge 2 sute de mii de semn�turi, �l vom avea peste c�teva luni... C��i au semnat �mpotriva lui?!? Oamenii prefer� s� se piard� �n discu�ii sterile, inutile (religie, sex, mod�...). �n acest timp, min�ile diabolice �i duc planul m�r�av la �ndeplinire. Ba mai intr� pe forum c�te unul de-al lor s� ne conving� s� ne vaccin�m copii... exact cum doresc ei...
www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio...
S-auzim �i de bine !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:15

Asa cum istoria ne prezintata societatea umana ,ne este greu sa ne imaginam cum ar fi o lume formata din o singura natiune, cu o singura religie (ea as vrea fara), cu o singura limba. Ne este teama de necunoscut. Teama vine si din experienta noastra, cand in diferite perioade ale existentei noastre s-a incercat asta sub o forma sau alta asta. Provocarea este imensa, dar o lume mai buna ar putea fi. Tot ce ne opreste pe noi sa ne imaginam aceasta lume este actuala filozofie de viata a societatii momentului. Eu cred ca in final se va realiza ca o forma de progres a societatii umane. Cat despre "protocoalele sioni�tilor" am o singura vorba, UN FALS GROSOLAN. Despre Codex Alimentarius mi-am exprimat o parere pe un alt topic, este cat se poate de real si are o singura explicatie, SUPRAPOPULAREA.

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:17

Aici este cel putin o minciuna. Eu stiu ca limba se tine in gura, nu pe pamint. Mai ales cind are tendinta de a spune enormitati.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:22

Sa ma scuze cel care a postat, dar eu stiu sigur ca vor fi comunitati foarte puternice, unite pe afinitati din mai mai multe caracteristici f importante. Limba, zona geografica, ginta deci genetica. Cum ar fi eu sa ma aliez cu o natie, pe medie de 2 m cum sint norvegienii sau australienii. Pur si simplu nu merge. Aia s-ar uita la mine ca la un copil mic si eu m-as burzului la ei de zeci de ori pe zi. Pina la urma ar iesi cu scintei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:41

De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 21:22:28
Tot ce te opreste pe tine si pe majoritatea locuitorilor acestui pamant sa ne imaginam aceasta lume este istoria societatii umane si actuala filozofie de viata a momentului.

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 06:45

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-24 21:41:25
De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 21:22:28
Tot ce te opreste pe tine si pe majoritatea locuitorilor acestui pamant sa ne imaginam aceasta lume este istoria societatii umane si actuala filozofie de viata a momentului.

Poate o fi asa. Dar mai stiu ca unitatea in diversitate, fara impunerea cu forta a unitatii este cheia supravietuirii in viitor. Parca cei care au observat acest lucru, si nu mai aplica acest principiu de zeci de ani, sint acum in cea mai mare criza. Oare de ce?

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:09

INTERESANT DARIMPOSIBIL DEOCAMDATA , PAMINTUL ARE MULTE NECUNOSCUTE !

CREDINTA SI CALITATE !!!
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:43

vrei sa-l superi pe mosneag !!!! acum o pune de un nou Turn Babel !!
doamne, ma inchin si picioarele la cata dobitocie a putut sa ,,dainuiasca" milenii de-a randul ! imi vine sa rad dar sa si plang ! hai, vant la pupa intr-o lume mai buna !

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:17

............

...................si numai un TIRAN, sau o tiranie. DA, de ce nu, daca asa vrea lumea asa v-a avea!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 16:59

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-09 16:43:02vrei sa-l superi pe mosneag !!!! acum o pune de un nou Turn Babel !!
doamne, ma inchin si picioarele la cata dobitocie a putut sa ,,dainuiasca" milenii de-a randul ! imi vine sa rad dar sa si plang ! hai, vant la pupa intr-o lume mai buna !

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:47

nazistii vroiau sa faca o lume asa. ce te faci daca v-a trebui sa vorbim chineza, sau de ce nu somalian , doar asta e idea o limba o natiune ect . idea e ca , care (....stiu si mincare daca tot ca care ) limba, care natiune, care religie. hai so o luam asa. pe cite continente se vorbeste o limba? ...a-ha... mai departe... cine vrea sa faca chestia asta? ... aaaa-hhaaa. mai departe. cine e tare in ... forta? eu va sfatuiesc sa va apucati sa invatati limba de acum ca sa nu va prinda pe pas gresit. de mine e misto ca o stiu ... keep it coming I say!

PS ma gindeam sa ma apuc si de rusa doar in caz de...

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:51

am uitat sa zic: care e limba stiintei, a internetului?

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 19:05

asta sa va spun drept ma roade tare.
ma bucur ca exista oameni care se intereseaza de raspunsuri reale, ale oamenilor adica.

o intrebare a mea. ba o limba o inveti , in 2 , 5, 10 ani , 20 na, dar ce te faci ca tu nu poti schimba DNA-ul, adica ce esti nu de cind te-a facut stra... stra...bunica ca genele tale sunt de mult pe pamint, norocul nostru pina la urma. ce te faci daca mai vine un bou iara si zice "auoleu stai ca vrem DNA-ul asta s-au asta". nu asta e problema , problema este ca prea multa lacomie la citiva oameni , nu ii mai satura Dumnezeu in nici un fel, (nu-i mai satura Dumnezeu- nu se mai satura ei). Am zis si mai zic, una e sa fii inteligent si una e sa fii manipulativ, mincinos, lacom , fara mila sau emotie, dooarrr banu, pai si banu asta are o limita , pina la urma nu conteaza citi bani ai ca poate miine dai un milion pe-o piine (ia aduti-va bine aminte). idea e ca merge mina in mina banu mult si hotia si cind vorbesti de hotie vorbesti de incalcarea legii.
dupa mine asta e problema lacomia, incalcarea legii juste, etice si morala... culmea fura bogatii de la bogati si bogatii de la saraci, adica nu ala care e mai Tare ,ala care e mai manipulativ ca alalat manipulativ.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:07

In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 02:33

De la: e_constantin, la data 2009-07-14 18:51:10am uitat sa zic: care e limba stiintei, a internetului?

Ai gasit-o

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:23

De la: Sunny, la data 2008-12-08 21:46:57
De la: pasadro, la data 2008-12-08 21:43:09O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe pamant.

SI UN SINGUR PARTID ?

Dana P

Pai cand am avut un singur partid ne-am revoltat si am cerut mai multe... :)
Stati, nu dati! Ma desconfuzionai ( ;) ) Am priceput aluzia, doar ca... zisei si eu o vorba... :))

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch� il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
iencimariana

4 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:31

ufff o lume mai buna,da omenirea a cautat intotdeauna ceva mai bun mai sigur din pacate nu putem obtine asa ceva de unii singuri,asa cum nu putem eradica saracia ,nu putem tine unite familiile atunci cum am putea creea o lume mai buna de unii singuri.Dragii mei BIBLIA spune in crtea ei Ieremia voi cita"omul pamantean nu poate sa-si conduca singur pasii"

nuskin

67 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:26

Un gup de tineri morti intr-un accident de masina ajung la poarta Raiului, unde sunt asteptati de Sf Petru. Acestaa ii ia la primire si ii duce sa le prezinte Raiul.
Pe drum le spune:
- Aici se roaga evreii, aici se roaga hindusii, aici se roaga budistii.....
La un moment dat ajung langa un zid si leface semn sa taca. Tinerii trec tacuti dincolo de marginile zonei imprejmuite, dupa care il intreaba pe Sf Petru de ce a trebuit sa taca in aceea zona. Sf Petru raspunde:
- Acolo se roaga ortodocsii care cred ca sunt singuri in Rai !

Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
bogdan_cosarca2

27 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:42

De la: terente, la data 2008-12-10 14:49:54Dragii mei,
ceea ce traim noi, a fost de multa vreme orchestrat si se doreste a avea ca final: Guvern Unic, Moneda Unica, Religie Unica
Din pacate aceasta globalizare nu se gandeste pentru binele maselor. Ci pentru elite. Aceleasi elite care au fondat SUA si care au finantat razboaie, ideologii cum au fost: Nazismul si Comunismul.

guvernul unic = organizatia masonica mondiala , care are influente in toate guvernele lumii - deci suntem acolo
moneda unica = nu mai dureaza mult si probabil ca euro sau dolarul vor detine suprematia si unicitatea monetara, tranzactiile internationale, stitbi bine ca se fac fie in euro fie in dolari, dar in scurt timp se va utiliza numai una dintre acestea....va fi mai usor de controlat masa monetara din lume
religia unica = banul ...te trezesti dimineata cu dorinta de a face bani, cati mai multi...seara adormi numarandu-i si perfecatand ultimele tranzactii prin internat banking !

deci ?

criticul

18 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:06

E ceva atat de infect, acest concept, incat nici nu merita sa te gandesti la el. Daca s-ar intampla asa ceva, lumez ar merge cu pasi si mai repezi spre pieire.

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:14

De la: 9am023185, la data 2009-05-24 16:59:23
De la: dangie1984, la data 2008-12-10 15:10:10C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te. S. Patton

" Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea , este bine sa mai reflectezi odata " Samuel Langhorne Clemens ( Mark Twain )

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch� il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:23

De la: 9am023185, la data 2009-05-24 17:06:21
De la: terente, la data 2008-12-10 14:49:54Dragii mei,
ceea ce traim noi, a fost de multa vreme orchestrat si se doreste a avea ca final: Guvern Unic, Moneda Unica, Religie Unica
Din pacate aceasta globalizare nu se gandeste pentru binele maselor. Ci pentru elite. Aceleasi elite care au fondat SUA si care au finantat razboaie, ideologii cum au fost: Nazismul si Comunismul.

Recomand pentru studiu individual urmatoarele materiale pe care le gasiti pe torrente sau pe Youtube:

Marshall Thomas - Monarch - Mind control programs
Martial Law 911 - Rise of the police state
American Drug war - Last white hope
The century of the self
20th century capitalism

Si apoi vreo 8 DVD-uri de informatii intitulate THE INDUCTION SERIES.

De asemenea cautati urmatorii termeni: Skull&Bones, Illuminati, New world order.

Toate aceste informa�ii, �i multe altele, se g�sesc pe Net, c� doar suntem �n mileniul III... oare cum de sunt at��ia oameni ne-informa�i ?!? E bine c� le dai "mur�-n gur�", poate c� se hot�r�sc s�-�i pun� mintea la treab�.

"Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoste decat cel care il cauta " (Nicolaie Iorga)
" Multi oameni din societatea moderna sunt ca barcagii : trag de vasle , dar stau cu spatele la viitor " (Henri Coanda ).

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 19:24

De la: criticul, la data 2009-07-18 14:06:16E ceva atat de infect, acest concept, incat nici nu merita sa te gandesti la el. Daca s-ar intampla asa ceva, lumez ar merge cu pasi si mai repezi spre pieire.

www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-inelepilor-Sionului

Realitatea e mult mai dura decat ti-o imaginezi... spui: "nci nu merita sa te gandesti"... exact pe asta mizeaza si acei dementi ca au conceput acest plan diabolic de aservire a umanitatii. Dupa ce vei citi protocoalele secrete, vei intelege... Ignoranta inseamna sclavie. Informatia inseamna putere. Exista ceva mai rau decat oamenii rai; este ignoranta oamenilor buni !

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:19

De accord cu mesajul al doilea. Ignoranta induce propia pieire pentru ca nici nu poiti sa ajungi la piata daca nu stii drumul. In alte cuvinte daca nu ai cunostiite o sa te pierzi pe drum.

folositi google videos si you tube pt a gasi o multime de documentare, despre tot ceea ce discuta lumea aici. o sa gasiti propagandisti, nebuni(parere personala), lucruri plauzibile si multa multa muzica. e super!

Triangulation= method of investigation of an event from different sourses.

bafta!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:22

Protocoalele Inteleptilor Sionului Protocoalele Inteleptilor Sionului

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
criticul

18 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 14:19

Cine crede ca va fi un succes lumea condusa dupa acest principiu, se cam inseala. In afara de o singura religie, nu sunt de acord cu conceptul de ,,o singura natiune si cu o limba pe Pamant''. Iar cei care cred ca idei precum libera vointa, libera alegere pot tine locul religiei cu adevarat in viata lor, se inseala amarnic, intrucat atat libera alegere, cat si libera vointa puse in practica pot duce la consecinte nefaste pentru individ in viata, daca face greseli, pe cand religia, prin preceptele ei(poruncile ei) daca le pui in practica ca la carte, nu poti face greseli sau cel putin nu faci greseli mari, daca nu tii cont intrutotul de ele.

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 14:39

In atentia domnului care a postat protocoalele masone o inlatuire de povesti slabe cu actualizari ratate religia crestina a fost si inca mai este pentru evrei o afacere buna cind or inventa ceva mai bun o vor inlocuii , au incercat cu comunismul , au ratat , au sponsorizat fascismul , si-au omorit o gramada de nevinovati , poate ca vor gasi drumul catre propriul sfirsit , nu acum

CREDINTA SI CALITATE !!!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 14:46

De la: criticul, la data 2009-07-20 14:19:23Cine crede ca va fi un succes lumea condusa dupa acest principiu, se cam inseala. In afara de o singura religie, nu sunt de acord cu conceptul de ,,o singura natiune si cu o limba pe Pamant''. Iar cei care cred ca idei precum libera vointa, libera alegere pot tine locul religiei cu adevarat in viata lor, se inseala amarnic, intrucat atat libera alegere, cat si libera vointa puse in practica pot duce la consecinte nefaste pentru individ in viata, daca face greseli, pe cand religia, prin preceptele ei(poruncile ei) daca le pui in practica ca la carte, nu poti face greseli sau cel putin nu faci greseli mari, daca nu tii cont intrutotul de ele.

Liberul arbitru este cu mult mai important decit orice altceva in viata.
Demonstratia:
daca am tine cont orbeste fara sa gindim, de ce se spune in tot felul de dogme exterioare noua, am avea copii facuti de cei care creeaza dogmele, nu de noi, cu liberul arbitru.
In afara de regulile morale, corecte, dogmele, duse la extrem, ii face pe cei care le creeaza sa-si insuseasca portiuni mari din viata ta, si pun in loc ascultare oarba fata de dogma.

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:35

De la: nastasemihail, la data 2009-07-20 14:46:50
De la: criticul, la data 2009-07-20 14:19:23Cine crede ca va fi un succes lumea condusa dupa acest principiu, se cam inseala. In afara de o singura religie, nu sunt de acord cu conceptul de ,,o singura natiune si cu o limba pe Pamant''. Iar cei care cred ca idei precum libera vointa, libera alegere pot tine locul religiei cu adevarat in viata lor, se inseala amarnic, intrucat atat libera alegere, cat si libera vointa puse in practica pot duce la consecinte nefaste pentru individ in viata, daca face greseli, pe cand religia, prin preceptele ei(poruncile ei) daca le pui in practica ca la carte, nu poti face greseli sau cel putin nu faci greseli mari, daca nu tii cont intrutotul de ele.

Liberul arbitru este cu mult mai important decit orice altceva in viata.
Demonstratia:
daca am tine cont orbeste fara sa gindim, de ce se spune in tot felul de dogme exterioare noua, am avea copii facuti de cei care creeaza dogmele, nu de noi, cu liberul arbitru.
In afara de regulile morale, corecte, dogmele, duse la extrem, ii face pe cei care le creeaza sa-si insuseasca portiuni mari din viata ta, si pun in loc ascultare oarba fata de dogma.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:32

De la: elred, la data 2008-12-03 22:26:07 O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe Pamant. Ce credeti ca daca am reusi toate astea s-ar rezolva cateva probleme? Dupa parerea mea da , si poate ca in viitor sunt sanse la realizare. Acum astept si parerea voastra.

Toate ca toate dar sa nu se ajunga sa fie si o singura tara deoarece nu vom mai putea face excursii in strainatate

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului O lume mai buna? 1 natiune, 1 religie, 1 limba pe Pamant.
Mergi la: