back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Anti hi5

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:57

De la: roxi2131, la data 2009-04-03 22:53:31Si eu am avut un prieten pe care-l mai iubesc inca , care mi-a spus ca daca nu sunt de acord cu stilul lui de a face sex , sa nu ma supar daca va merge si la altele.
Am acceptat , dar m-am simtit ingrozitor stiind ca se intalneste cu altele ca sa faca sex.
Dupa 3 luni de chin al infidelitatii acordate , m-am hotarat sa-l parasesc, am mancat o bataie zdravana din aceasta cauza dar nu m-am lasat
Chiar daca-l mai iubesc , ma simt mai usurata fara el.
Plang mereu , spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa-l uit?????????

Imi pare rau ca am citit asa tarziu mesajul tau, dar cum niciodata nu este prea tarziu, am sa incerc sa-ti spun ce sa faci.Cauta prin librarii, anticariate, internet tot ce este legat despre inmultirea speciei la oameni. Stii ca la animale, sau poate ai auzit ca ele intra in calduri, atunci cand sunt apte sa perpetueze specia.De ce crezi ca la oameni ar fi altfel?!Masculul la oameni se afla cam mereu gata de acuplare, dar femeile "intra in calduri". In acel moment "femela" emite niste feromoni pe care masculul ii simte.Masculul emite si el feromoni pe care ii simte femela.Daca exista compatibilitate, asta numai natura stie, ca are regulile ei, cei doi se apropie unul de altul, uneori foarte intens (de aici si love at first sight) si devin uneori numai amanti, alteori merg la altar si primarie, sau numai la primarie.Daca intre cei doi, nu exista comunicare, idei asemanatoare, gusturi asemanatoare, placeri asemanatoare si altele care sunt privite la fel de catre cei doi, ce crezi ca iar putea tine impreuna dupa ce a trecut perioada de "caldureala"!?De ce crezi ca acum multi, nulti ani in urma era o moda logodeala(sic)?! Acum e un moft, nu se mai zice amant sau amanta, ca suna aiurea, ci logodnic sau logodnica. Logodeala(sic) avea rolul social de a nu umple tribunalele cu divorturi si de a impovara bugetul cu plata unui personal marit in justitie, si ca cei doi sa se convinga daca e vorba de feromoni sau de iubire.Amandou motivele la fel de importante. Si dupa ce ai citit ce ti-am recomandat, o sa te ridici de la stadiul de "femela" la cel de fiinta umana de sex feminin.Ca dupa cum se descriu iubirile de catre femei, cand am intrebat pe unele, daca cumva iar taia-i-o tramvaiul si ar ramane fara ea(sau el, adica penis) il mai tine de iubit?! Am primit raspunsuri in proportie de 99% ca ar termina cu el.Qvot erat demostrandum! Asa ca fata draga, constientizeaza ceea ce esti si dupa aceea vorbeste de iubire.Si poate ajungi sa plangi doar la filme de dragoste nu dupa un mascul de rahat care cauta femele.Sa fii iubita (fara feromoni) si indragostita (tot fara feromoni) si fericita.

dorina27

24 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:14

Doamne!...nu-mi vine sa cred!...., sunteti cu totii obsedati de sex??/ Acest topic,parca, era ...anti hi5????, Despre femei proaste care, confunda sexul cu iubirea sunt......oau..destule.
Ce cauta astfel de intrebari si mai ales raspuns la un astfel de topic?.
Aceasta fata , ori i-si bate joc de acest topic . ori este proasta .
Mai ales ca, iubeste chiar daca o bate???.....sex....''sa fac sex dupa stilul lui"?, acordat ''',sa se duca si la altele.....?... . Pai mai fata! tu ai personalitate?, tu te consideri o persoana sau o javra?
A-ti inebunit?, voi nu stiti sa va indragostiti de un "om"?Nu v-a invatat mamica ca, dragoste, iubire, insemneaza si altceva decit sex?. Ce faci ,te transformi in masina de facut sex?.
Raspunsul este inrelevant...Totusi macar din bun simt, cititi tema topicului. si bagativa in seama comentind/tema. Ca, oricum toate seteurile inclusiv hi5. tema nr. 1, este sexul. Cu fete fraere care, sau transformat in 'MASINA DE FACUT SEX'

katoteshikuka14

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:53

Ma fata ai picat din Luna? Ce naiba? Te-a batut si tu ai fost idoata si te gandesti sa ce sa te duci dupa un p..a bleaga ca sa mananci bataie?
Esti sado-maso?
Pe bune acum gandeste...de culcat cu alte tipe sa culcat...de insultat te-a insultat....probabilca ti-a facut si serile cand va ducea-ti pe undeva amare......deci te-a si batut mar....si tu inca mai vrei sa fii cu cineva care nu te respecta....mai are un pic si lingi unde a scuipat el....pentru ce?.....pentru un ca ti-a pus capac la sex?....sa fim realisti nu este singurul tip de pe planeta....iar daca se culca cu altele crede-ma ca nu e atat de macho in pat pe cat crezi...
Sfatul meu este sa lasi dracu prostiile, sa iti vezi de ce prioritati ai in viata, fa-ti o lista cu ce vrei sa realizezi pe alte planuri, lasa planul sex-sentimental la sfarsit, pune-ti un termen la ceea ce vrei sa realizezi, ca nu o sa stai ca o sluga dupa unul si tu sa nu stii nici macar o meserie, trebuie sa te gandesti mai mult la tine, fa abstractie de ce a fost, ESTE TRECUTUL, nu face prostia sa te intorci( crede-ma pe cuvant ca nu se merita), incearca sa iesi pe afara cu prietenele la un suc, la o plimbare in parc....dar....fa chestiile astea si singura, aranjeaza-te, imbracate decent si iesi la o plimbare seara....asa poti sa iti pui ordine in ceea ce ai realizat pana acum si ce mai trebuie sa faci ca sa te ridici din noroiul in care te-ai bagat pana-n gat......nu gandi in trecut....gandeste-te ce vrei de la un barbat...dar...trebuie sa faci un pact cu sine....sa nu il compari pe cel care urmeaza sau care incearca sa te abordeze cu ex-ul.....TINE MINTE!!!! NU COMPARA BARBATII INTRE EI PENTRU CA DESI AU ANUMITE TRASATURI IN COMUN SUNT LA FEL CA SI NOI FEMEILE DIFERITI UNII DE CEILALTI......CAND CAUNOSTI O PERSOANA ,CHIAR DAC TI SE PARE CA SEAMANA, NU O SA FIE NICIODATA CEEA CE CREZI.....nu incerca sa cauti un ideal....NU O SA GASESTI NICIODATA CE VREI TU....PENTRU CA NU EXISTA EXACT CUM VREI TU ....ASA CUM NU EXISTA FEMEIE PERFECTA PENTRU UN ANUMIT BARBAT......CI UN BARBAT PERFECT PENTRU TINE, SAU PENTRU ORICARE DINTRE NOI FETELE, ESTE ACEL BARBAT CARE DA APROXIMATIV TOT CE VREI DAR CARE SI TU LA RANDUL TAU NU STAI SI ADMIRI PEISAJUL TE MULEZI DUPA CEEA CE DORESTE SI EL......DAIA SE NUMESTE RELATIE (CUPLU) PENTRU CA NUMAI EL TREBUIE SA DEA CI SI TU LA RANDUL TAU TREBUIE SA DAI CEVA RELATIE........NU UITA UN LUCRU!!!! NU CRED CA ESTI ASA DE IN LIMBA DUPA EX, A DEVENIT O OBISNUINTADE AL VEDEA PE EX-UL, AI DEVENIT ATAT DE SUPUSA INCAT NICI NU ITI MAI DAI SEAMA CA TI-AI PIERDUT RESPECTUL PENTRU TINE INSUTI, AI PIERDUT DIN ESENTA TA, LUCRU CU CARE NU O SA TE MAI INTALNESTI...FIINCA ODATA PIERDUTA ACEA PARTE DIN TINE NU O SA SE COMPLETEZE.....DA RANILE VOR RAMANE SI PESTE 1 AN SI PESTE 10.....DAR....DACA VEI DESCHIDE OCHII SI VEI VEDEA CA NU EX-UL ESTE PRIORITATEA TA SI CA FARA EL POTI TRAI MAI BINE DECAT ITI POTI IMAGINA......DEABIA ATUNCI VEI PUTEA SA FII O FEMEIE PUTERNICA, SI NU MA REFER LA RAUTATE CI LA FELUL CU TE DESCURCI IN VIATA, PENTRU CA TREBUIE SA REALIZEZI CA PRIN TOATE PROBELEMELE VIETII VA TREBUI SA FACI FATA SINGURA, VA TREBUI SA TE RIDICI SI SA TRECI MAI DEPARTE PENTRU CA VIATA CHIAR ESTE O LUPTA, DAR DACA STII CUM SA MERGI PE STRADA TA ATUNCI O SA-TI FIE MULT MAI USOR SA IEI DECIZII PANA LA CAPAT SI SA TE SIMTI IMPLINITA...
.SPER SA INTELEGI CEVA DIN CEEA CE AM SCRIS MAI SUS SI SA TE GANDESTI CA : ''UN SUT IN FUND, UN PAS INAINTE!!!''....MULTA BAFTA

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 16:31

De la: katoteshikuka14, la data 2009-06-22 15:53:18Ma fata ai picat din Luna? Ce naiba? Te-a batut si tu ai fost idoata si te gandesti sa ce sa te duci dupa un p..a bleaga ca sa mananci bataie?
Esti sado-maso?
Pe bune acum gandeste...de culcat cu alte tipe sa culcat...de insultat te-a insultat....probabilca ti-a facut si serile cand va ducea-ti pe undeva amare......deci te-a si batut mar....si tu inca mai vrei sa fii cu cineva care nu te respecta....mai are un pic si lingi unde a scuipat el....pentru ce?.....pentru un ca ti-a pus capac la sex?....sa fim realisti nu este singurul tip de pe planeta....iar daca se culca cu altele crede-ma ca nu e atat de macho in pat pe cat crezi...
Sfatul meu este sa lasi dracu prostiile, sa iti vezi de ce prioritati ai in viata, fa-ti o lista cu ce vrei sa realizezi pe alte planuri, lasa planul sex-sentimental la sfarsit, pune-ti un termen la ceea ce vrei sa realizezi, ca nu o sa stai ca o sluga dupa unul si tu sa nu stii nici macar o meserie, trebuie sa te gandesti mai mult la tine, fa abstractie de ce a fost, ESTE TRECUTUL, nu face prostia sa te intorci( crede-ma pe cuvant ca nu se merita), incearca sa iesi pe afara cu prietenele la un suc, la o plimbare in parc....dar....fa chestiile astea si singura, aranjeaza-te, imbracate decent si iesi la o plimbare seara....asa poti sa iti pui ordine in ceea ce ai realizat pana acum si ce mai trebuie sa faci ca sa te ridici din noroiul in care te-ai bagat pana-n gat......nu gandi in trecut....gandeste-te ce vrei de la un barbat...dar...trebuie sa faci un pact cu sine....sa nu il compari pe cel care urmeaza sau care incearca sa te abordeze cu ex-ul.....TINE MINTE!!!! NU COMPARA BARBATII INTRE EI PENTRU CA DESI AU ANUMITE TRASATURI IN COMUN SUNT LA FEL CA SI NOI FEMEILE DIFERITI UNII DE CEILALTI......CAND CAUNOSTI O PERSOANA ,CHIAR DAC TI SE PARE CA SEAMANA, NU O SA FIE NICIODATA CEEA CE CREZI.....nu incerca sa cauti un ideal....NU O SA GASESTI NICIODATA CE VREI TU....PENTRU CA NU EXISTA EXACT CUM VREI TU ....ASA CUM NU EXISTA FEMEIE PERFECTA PENTRU UN ANUMIT BARBAT......CI UN BARBAT PERFECT PENTRU TINE, SAU PENTRU ORICARE DINTRE NOI FETELE, ESTE ACEL BARBAT CARE DA APROXIMATIV TOT CE VREI DAR CARE SI TU LA RANDUL TAU NU STAI SI ADMIRI PEISAJUL TE MULEZI DUPA CEEA CE DORESTE SI EL......DAIA SE NUMESTE RELATIE (CUPLU) PENTRU CA NUMAI EL TREBUIE SA DEA CI SI TU LA RANDUL TAU TREBUIE SA DAI CEVA RELATIE........NU UITA UN LUCRU!!!! NU CRED CA ESTI ASA DE IN LIMBA DUPA EX, A DEVENIT O OBISNUINTADE AL VEDEA PE EX-UL, AI DEVENIT ATAT DE SUPUSA INCAT NICI NU ITI MAI DAI SEAMA CA TI-AI PIERDUT RESPECTUL PENTRU TINE INSUTI, AI PIERDUT DIN ESENTA TA, LUCRU CU CARE NU O SA TE MAI INTALNESTI...FIINCA ODATA PIERDUTA ACEA PARTE DIN TINE NU O SA SE COMPLETEZE.....DA RANILE VOR RAMANE SI PESTE 1 AN SI PESTE 10.....DAR....DACA VEI DESCHIDE OCHII SI VEI VEDEA CA NU EX-UL ESTE PRIORITATEA TA SI CA FARA EL POTI TRAI MAI BINE DECAT ITI POTI IMAGINA......DEABIA ATUNCI VEI PUTEA SA FII O FEMEIE PUTERNICA, SI NU MA REFER LA RAUTATE CI LA FELUL CU TE DESCURCI IN VIATA, PENTRU CA TREBUIE SA REALIZEZI CA PRIN TOATE PROBELEMELE VIETII VA TREBUI SA FACI FATA SINGURA, VA TREBUI SA TE RIDICI SI SA TRECI MAI DEPARTE PENTRU CA VIATA CHIAR ESTE O LUPTA, DAR DACA STII CUM SA MERGI PE STRADA TA ATUNCI O SA-TI FIE MULT MAI USOR SA IEI DECIZII PANA LA CAPAT SI SA TE SIMTI IMPLINITA...
.SPER SA INTELEGI CEVA DIN CEEA CE AM SCRIS MAI SUS SI SA TE GANDESTI CA : ''UN SUT IN FUND, UN PAS INAINTE!!!''....MULTA BAFTA

Corect!!! Ai dreptate Andreea!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

25 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:45

Edmond Hilary,cand a cucerit Everestul,fiind intrebat de ce isi risca viatza a raspuns ;;"fiindca exista" asa si cu hi5 . Cui ii place ,daca nu deranjeaza pe nimeni. trebuie lasat. Eun mod de detasare.

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 10:52

Perfect!
Aici salasluieste, fara multe rezerve, snobismul ''emancipat'', incultura si naivitatea!
Da, e un mod de deconectare ptr. toti, adica si ptr. subiectii implicati si ptr. cei detasati.

FDO
Bandit_ro

5 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:04

parca era o vorba mai fratilor: "cui nu-i place sa nu manance"
daca unii n-au ce face si stau pe hi5 (poate chiar pt ei este o sursa de deconectare) vor venii altii sa-i atace...
acuma ce face fiecare cu timpul lui - ... de ce sa nu se desfinteze acest forum unde unii ataca dreptul la libertate si exprimare al altora??/

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 05:27

De la: Plopia, la data 2009-03-20 20:35:15Ma tem ca este prea taziu !
Eu sunt cu el in continuare, suntem d 3 ani impreuna...a terminat cu aia de la sfarsitul anului...deja o rarisera cu cateva luni inainte de sarbatori...ce sa zic?!..acum suntem ca doi porumbei
Dar sincera sa fiu nu il prea mai iubesc
El se poarta exceptional...eu m am si skimbat f mult...el nu prea, ptr ca nu e genul sa se skimbe asa usor cum o fac eu....Dar cred ca m am skimbat prea mult, sunt prea detasata de el..poate ca nu il mai iubesc...adevarul e ca durerea a fost mult prea mare, si inca mai este....a durat idila lor cateva luni bune....

damn, Plopi... nu uita ca un infractor prins este mai controlabil decat unul care inca nu a comis-o...
suunt adeptul lui "next", asa ca, nu iti pierde timpul

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 05:33

De la: roxi2131, la data 2009-04-03 22:53:31Si eu am avut un prieten pe care-l mai iubesc inca , care mi-a spus ca daca nu sunt de acord cu stilul lui de a face sex , sa nu ma supar daca va merge si la altele.
Am acceptat , dar m-am simtit ingrozitor stiind ca se intalneste cu altele ca sa faca sex.
Dupa 3 luni de chin al infidelitatii acordate , m-am hotarat sa-l parasesc, am mancat o bataie zdravana din aceasta cauza dar nu m-am lasat
Chiar daca-l mai iubesc , ma simt mai usurata fara el.
Plang mereu , spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa-l uit?????????

hmmm, roxi... poate ca trebuia sa accepti stilul sau de a face sex insa altceva mi-a atras atentria: ai mancat si o bataie zdravana si... tot nu l-ai uitat. cineva spunea ca femeilor le place sa sufere. si cand te gandesti ca sunt impotriva violentei. ciudat mod de a iubi ai. nu degeaba de-a lungul istoriei au incercat barbatiisa inteleaga femeile. s-au scris atatea carti, tratate, s-au facut studii... si uite cum un cocalar care "are un stil aparte de a face sex" si care isi foloseste pumnul in intimitate, reuseste sa intre in mintea lor. intortocheate sunt caile Domnului

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 21 August 2009, ora 05:52

De la: dorina27, la data 2009-06-22 15:14:44Doamne!...nu-mi vine sa cred!...., sunteti cu totii obsedati de sex??/ Acest topic,parca, era ...anti hi5????, Despre femei proaste care, confunda sexul cu iubirea sunt......oau..destule.

Ce cauta astfel de intrebari si mai ales raspuns la un astfel de topic?.

Aceasta fata , ori i-si bate joc de acest topic . ori este proasta .

Mai ales ca, iubeste chiar daca o bate???.....sex....''sa fac sex dupa stilul lui"?, acordat ''',sa se duca si la altele.....?... . Pai mai fata! tu ai personalitate?, tu te consideri o persoana sau o javra?

A-ti inebunit?, voi nu stiti sa va indragostiti de un "om"?Nu v-a invatat mamica ca, dragoste, iubire, insemneaza si altceva decit sex?. Ce faci ,te transformi in masina de facut sex?.

Raspunsul este inrelevant...Totusi macar din bun simt, cititi tema topicului. si bagativa in seama comentind/tema. Ca, oricum toate seteurile inclusiv hi5. tema nr. 1, este sexul. Cu fete fraere care, sau transformat in 'MASINA DE FACUT SEX'

vai, tanti Dorina cea promovata de o nepotzica! cum poti eticheta pe cineva ca fiind prost cu atatea oribile greseli de ortografie! nepotica matale stie?

va aruncati sa ii faceti prosti pe ceilalti, numai ptr faptul ca nu gandesc ca voi! dar voi, ati facut un efort minim de a intelege CUM gandeste "inculpatul"? nu, va asigur. egocentrsmul este una din bolile secolului 21. aruncati cu pietre in tot ce nu intelegeti, in loc sa afceti un minim efort sa va documentati.

asa ca, macar intrebati nepotelele, poate ele stiu ceva mai multa carte... ce trist, sa pui cratima acolo unde nu e cazul.

Rolyk

6 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 14:33

De la: Siv, la data 2008-12-16 00:25:22hi5 nu e decat un sait creat sa ocupe timpul celor care nu au nimic altceva de facut. Mult mai bine ar invata, si-ar ajuta parintii la treburi prin casa (asta in cazul in care nu sunt ei parinti), ar face un sport si multe alte lucruri care in final ar avea un rezultat.

SE SCRIE - SITE-

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 31 August 2009, ora 16:42

Asa este!Ai perfecta dreptate.

cody_alis

1 mesaj
Oras: Pascani

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 16:23

tanti dorina, dar de corectitudine gramaticala ati auzit? sau a trecut pe langa dumneavoastra, nu a fost destul de interesanta si i-ati spus "pa pa pa"....haideti serios acum...si nu inteleg de ce sa jigniti o persoana doar pentru faptul ca si-a exprimat si ea o parere...pe bune...nu e corect...Atata timp cat acest topic face referire la Hi 5 (hai faiv), conversatiile se pot extinde si pe alte teme...respectati persoanele....nu e asa greu...macar incercati...O zi frumoasa, doamna!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:27

..traim in hi5 si RO ne ocupa tot timpul

ionela3

2 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 14:08

AM FOST SI EU INSCRISA PE HI5 SI NU MI-A PLACUT PTR CA SE VORBESTE URAT ,NEORTODOX , PRIMEAM MESAJE CARE NU -MI PLACEAU ,INVITATII LA SEX SI ALTELE,SE VORBESTE FOARTE URAT , SITE-UL ESTE BUN, INSA CEI CARE SUNT PE EL SI NU IAU IN SERIOS SITE-UL , II STRICA REPUTATIA .

IOANA
9am108591

2 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:59

Ai dreptate!

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:47

De la: dumy, la data 2009-02-07 20:57:06yupiiiii o tema care imi place. huuu hi5. advarul e ca sunt si putin geloasa pe toate fetele care ajung sa se pozese si-n chiloti, pentru ca eu nu ies bine in nici o poza . sau sunt nervoasa pentru ca decand a aparut toate colegele stau si-si belesc ochii cu blitzul ca sa para fotomodele. poate are si avntaje dar nu stau sa le caut.

Raporteaza abuz de limbaj
endre1958

12 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 15:05

Sa nu repetati stirile vechi,cautati noi.

mgeorgiana2000

1 mesaj

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:39

9am154768

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:35

ANALFABETI NU SUNT NUMAI PE HI5, SUNT PESTE TOT, CHIAR SI PE AICI AM VAZUT CATIVA;)

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 21:26

Pe hi5 majoritatea celor ce au cont sunt elevi si studenti Aici pe 9am suntem in cea mai mare parte, adulti cu alte idei si preocupari. Daca noi nu-i incomodam pe ei, pe noi ce ne-ar deranja ce posteaza ei pe hi5. ? De ce trebue sa fim Gica contra?

Spartanul

8 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 21:18

Acest site este ca zicala ;nu este padure fara uscaturi....,nu?

bodronromica

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:54

De la: , la data 2009-01-22 12:10:42nu mai continua,las-o asa,ca ai spus destule lucruri adevarate si confirmate,sa-i lasam si pe parinti sa-si spuna opiniile,s-auzim numai de bine!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 19:27

Daca exista hi5 doare? nu-ti convine nu dai clic si buna ziua,cauta alt site.

Prototypa

197 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 00:35

Intr-adevar acest Hi5 este putin invechit si cred ca inainte era mai select...Acum toate pitzi si cochi isi fac cont pe acest Hi5 deoarece tot mai multi au acces la internet.Insa inainte nu era asa clar!

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 17:35

VAD-VAD,SI VOI CEILALTI.MAI INAINTE DE AI JUDECA PE ALTII,MAI INVATATI SI VOI PUTIN GRAMATICA LIMBII ROMANE.
IAR,DACA NU VA PLACE, PUTETI FUGI DE ACEL SITE,EVENTUAL,UNDEVA PRIN CONGO...ORCINE POATE INTRA ACOLO,EDUCATIA-BUNUL SIMT CE DERIVA DIN ASTA,SAU NU-CULTURA GEN., NU TINE TOTUSI DECIT DE NOI......

SI,PENTRU CA LA CAPITOLUL ,,CULTURA GEN.''SI EU SUNT DEFICITAR,AM SA PLEC SI EU IN ACEA DIRECTIE IN CARE V-AM TRIMIS PE VOI....

SALUT DIN BUCURESTI PE TOTI CEI ESEMENI MIE,SI,HAIDETI IN CONGO....
TM.DOREL

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:32

am un prieten care are o vorba " taranii trebue-npuscati " , ee cand ma uit la "cocalari si pitipoance" ca pe hi 5 nu stiu sa intru adica nu stiu ce e acolo decat din ce am vazut pe cocalari si pit , credetima ca-i dau dreptate , nu stiu frate cum pot fii atat de prosti , cum au crescut ? in cutii ? in beci ? vorba lu colegu nu stiu bine romaneste si au si ei calculator unde pe hi5 ii posteaza alcineva vreounul de la oras nu stiu ,sa faca biza de iei nu stiu cum se vad iei acolo si ce mandrii sant de iei , eu unu propun sa punem mana de la mana si sa cumparam pt ei o mitraliera ....
PAREREA MEA

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ANTI hi5
Mergi la: