Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Anti hi5

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
17 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 12:41

Ce parere aveti despre hi5? Eu unul sunt impotriva pentru ca nu mi se pare altceva decat o baza de date de analfabeti, si ca sa citez si un site celebru, "de cocalari si de pitzipoance", evident si cu cateva exceptii. Intamplarea a facut sa am o cunostinta care atunci cand am vizitat-o tocmai isi mai aduga poze pe acest site si am fost curios sa vad ce "prieteni" are ....multi au date la profil cum ca ar cunoaste 3-4 limbi straine dar la comentariile lasate dovedeau ca nu cunosc nici macar limba romana. Despre pozele postate nici nu mai comentez pentru ca exista cateva astfel de site-uri care se ocupa cu asa ceva

Traim in Romania si hi5-ul ne ocupa tot timpul ! Mai bine renuntati si cum spune o trupa celebra de la noi din tara "Citeste o carte !"

"Do not tell me what I do or do not need, stranger. Now leave before I am forced to remove you."
minutemaid
88 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 01:49

De la: Vad3R, la data 2008-11-25 12:41:01Ce parere aveti despre hi5? Eu unul sunt impotriva pentru ca nu mi se pare altceva decat o baza de date de analfabeti, si ca sa citez si un site celebru, "de cocalari si de pitzipoance", evident si cu cateva exceptii. Intamplarea a facut sa am o cunostinta care atunci cand am vizitat-o tocmai isi mai aduga poze pe acest site si am fost curios sa vad ce "prieteni" are ....multi au date la profil cum ca ar cunoaste 3-4 limbi straine dar la comentariile lasate dovedeau ca nu cunosc nici macar limba romana. Despre pozele postate nici nu mai comentez pentru ca exista cateva astfel de site-uri care se ocupa cu asa ceva

Traim in Romania si hi5-ul ne ocupa tot timpul ! Mai bine renuntati si cum spune o trupa celebra de la noi din tara "Citeste o carte !"

Sau veniti pe Facebook!!! Sincer, e super cool!!'

Siv
2 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 00:25

hi5 nu e decat un sait creat sa ocupe timpul celor care nu au nimic altceva de facut. Mult mai bine ar invata, si-ar ajuta parintii la treburi prin casa (asta in cazul in care nu sunt ei parinti), ar face un sport si multe alte lucruri care in final ar avea un rezultat.

sea_shell
418 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 19:23

asa e , Vad3r...o adunatura de analfabeti ...

Underworld
6 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:54

Hi5-ul e ptr share : poze , clips etc-uri.

Eu utilizez hi5 pentru promovare ;) .

myspace.com si facebook.com sunt cele mai cool si sunt altfel de useri , mai pro , pe hi5 sunt mai mult pitipoance din RO si cocalari .

Brandiburu
26 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 11:14

site-urile sociale daca sunt utilizate corespunzator si cu o limita a decentei pot reprezenta o adevarata sursa de prieteni pentru oricine.

din pacate, din cauza pitipoancelor dar si a cocalarilor s-a ajuns unde s-a ajuns. si se va continua pentru ca un copil are in ziua de astazi un calculator. acel calculator este conectat de obicei la internet. de obicei de viteza mare. de obicei exista si un client si pagina de torrente de pe care se descarca jocuri violente, filme XXX si horror in special. dupa cateva luni / ani mintea acelui copil este ravasita.

mai continui?

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 12:08

De la: Brandiburu, la data 2009-01-21 11:14:22site-urile sociale daca sunt utilizate corespunzator si cu o limita a decentei pot reprezenta o adevarata sursa de prieteni pentru oricine.

din pacate, din cauza pitipoancelor dar si a cocalarilor s-a ajuns unde s-a ajuns. si se va continua pentru ca un copil are in ziua de astazi un calculator. acel calculator este conectat de obicei la internet. de obicei de viteza mare. de obicei exista si un client si pagina de torrente de pe care se descarca jocuri violente, filme XXX si horror in special. dupa cateva luni / ani mintea acelui copil este ravasita.

mai continui?

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 12:10

nu mai continua,las-o asa,ca ai spus destule lucruri adevarate si confirmate,sa-i lasam si pe parinti sa-si spuna opiniile,s-auzim numai de bine!

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:50

Hai sa fim seriosi pe hi5 nu sunt numai inculti sunt si oameni cu studii. Eu cunosc o gramada de oameni cu studii care lucreaza pentru corporatii mari si au cont pe hi5.

puscariu_patricia
1 mesaj

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:31

Setarile de confidentialitate pe Facebook sunt mult mai bune decat pe Hi5 si ofera si parintiilor ceva mai mult control iar blocarea utilizatorilor e sigura si cu implicare din partea celor care se ocupa de site.

pufi_pufoasa2000
1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:37

mi-a placut,tare comentariul tau

Fosta membra 9am.ro
474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:57

yupiiiii o tema care imi place. huuu hi5. advarul e ca sunt si putin geloasa pe toate fetele care ajung sa se pozese si-n chiloti, pentru ca eu nu ies bine in nici o poza . sau sunt nervoasa pentru ca decand a aparut toate colegele stau si-si belesc ochii cu blitzul ca sa para fotomodele. poate are si avntaje dar nu stau sa le caut.

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 22:22

De la: Vad3R, la data 2008-11-25 12:41:01Ce parere aveti despre hi5? Eu unul sunt impotriva pentru ca nu mi se pare altceva decat o baza de date de analfabeti, si ca sa citez si un site celebru, "de cocalari si de pitzipoance", evident si cu cateva exceptii. Intamplarea a facut sa am o cunostinta care atunci cand am vizitat-o tocmai isi mai aduga poze pe acest site si am fost curios sa vad ce "prieteni" are ....multi au date la profil cum ca ar cunoaste 3-4 limbi straine dar la comentariile lasate dovedeau ca nu cunosc nici macar limba romana. Despre pozele postate nici nu mai comentez pentru ca exista cateva astfel de site-uri care se ocupa cu asa ceva

NU AM NICI O PARERE.

CAMELYA_
1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:14

Mie sincer , mi se pare Hi5-ul cam "invechit" ! Am observat ca parca nici adolescentii nu mai sunt asa de atrasi de Hi5.
E un site dragut si totusi da un pic de adevar deoarece sunt postate fotografii reale , nu ca pe alte siteuri unde fiecare are cate o "masca ".

geofive2006
64 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 21:09

hi5 a fost gandit ca un lucru bun insa este utilizat prost! ca de fapt multe alte lucruri

Ando_90
3 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:17

Este prostie sa fii impotriva hi5!De ce ? Pai dak nu-ti place aplica etichetarea bordel si nu intra.Daca-ti place eticheteaza-l ca definitia Trabantului(Traby e ca un bordel:ti-e rusine sa intri dar te simti bine) Am intrat,am gasit si prieteni inteligenti(dak asta e baiul) iar celor care nu le placa sa nu intre si sa nu-si faca prieteni.Padurea e o sursa de recreiere ptr cei foarte inteligenti(care se cred ei) Ptr cocalari,fraieri si alte specimene care abunda pe hi5 viata lunga,ptr ca si eu sunt prost dar cand vad altul sau alta mai mare ca mine imi creste inima

Fosta membra 9am.ro
77 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 18:36

folosesc si hi5 pt. a ma manifesta impotriva ultimilor tehnici folosite de organismele de securitate la nivel inalt.si sant SUSTZINUTE de NATO si UE.sper sa obtzin o indiferentza pe aceasta tema din partea UE si sa ne aparam drepturile folosindui.

Fosta membra 9am.ro
307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 18:56

Fosta membra 9am.ro
307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 19:01

hi5>> >> >> >> >>

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 21:25

traiasca hai cinciul si pitipoancele de pe el...

CAMELYA_
1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 21:27

De la: ovidiusss, la data 2009-03-03 21:25:34traiasca hai cinciul si pitipoancele de pe el...

Si escoardele Ovi

Plopia
29 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 12:08

Ai dreptate, nu zic nu...dar sa stii ca datorita acestui Hi5 am recunoscut amanta prietenului meu :D...asa ca e bun si HI5 la ceva

Fosta membra 9am.ro
17 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 17:17

De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 12:08:55Ai dreptate, nu zic nu...dar sa stii ca datorita acestui Hi5 am recunoscut amanta prietenului meu :D...asa ca e bun si HI5 la ceva

lol.... e bine ca are o utilitate....

"Do not tell me what I do or do not need, stranger. Now leave before I am forced to remove you."
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 13:59

Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:07

daca nu avem altceva mai bun de facut, stam in fata calculatorului si judecam pe altii, raspundem la............. anti hi5 si tot asa. Mai bine haideti sa citim o carte , cum a spus unul din voi, nu de alta dar de stricam si vederea stand in fata ''pc-ului''... Haideti la plimbare mai bine oameni buni!!!!!!!!

Sandel
271 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:29

De la: Siv, la data 2008-12-16 00:25:22hi5 nu e decat un sait creat sa ocupe timpul celor care nu au nimic altceva de facut. Mult mai bine ar invata, si-ar ajuta parintii la treburi prin casa (asta in cazul in care nu sunt ei parinti), ar face un sport si multe alte lucruri care in final ar avea un rezultat.

De acord,eu nu mi-am facut o astfel de tampenie deoarece nu-i vad necesitatea nu vad la ce ajuta, daca as fi parinte mai bucuros mi-as lasa copilul sa se joace un joc indiferent cat de criticat ar fi el decat sa-l vad toata ziua stand sa reactualizeze hi 5si sa faca toate operatiunile de rigoare.

Regret ca traiesc in Romania
Sandel
271 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:30

De la: 9am11780, la data 2009-03-17 14:07:38daca nu avem altceva mai bun de facut, stam in fata calculatorului si judecam pe altii, raspundem la............. anti hi5 si tot asa. Mai bine haideti sa citim o carte , cum a spus unul din voi, nu de alta dar de stricam si vederea stand in fata ''pc-ului''... Haideti la plimbare mai bine oameni buni!!!!!!!!

Sa facem ce zice popa sau ce face popa?

Regret ca traiesc in Romania
Plopia
29 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:35

De la: 9am11780, la data 2009-03-17 14:07:38daca nu avem altceva mai bun de facut, stam in fata calculatorului si judecam pe altii, raspundem la............. anti hi5 si tot asa. Mai bine haideti sa citim o carte , cum a spus unul din voi, nu de alta dar de stricam si vederea stand in fata ''pc-ului''... Haideti la plimbare mai bine oameni buni!!!!!!!!

Da, sunt de acord cu tine...eu de citit citesc, aproape zilnic..dar ideea cu iesitul la plimbare chiar imi surade...asa ca hai sa ne plimbam

renesmee
59 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:46

De la: alinapaun2003, la data 2009-03-12 12:08:55Ai dreptate, nu zic nu...dar sa stii ca datorita acestui Hi5 am recunoscut amanta prietenului meu :D...asa ca e bun si HI5 la ceva

Tot eu sunt!!!
Nu scapi de mine!
Vreau sa-ti revii, fata draga! Nu face din esecul asta un scop al existentei tale!
Pur si simplu nu iti irosi tineretea cu el!
Detaseaza-te de ghinionul asta pe care l-ai avut! Te cred, este greu, dar macar incearca! Lasa-l cu amanta lui cu tot.....
Iti spun eu, aminteste-ti doar clipele neplacute pe care le-ai trait alaturi de el si vei vedea ca iti va fi mai usor sa-l uiti. Te vei bucura ca esti libera sa o iei de la capat!
Bafta!!!!

Plopia
29 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:35

Ma tem ca este prea taziu !
Eu sunt cu el in continuare, suntem d 3 ani impreuna...a terminat cu aia de la sfarsitul anului...deja o rarisera cu cateva luni inainte de sarbatori...ce sa zic?!..acum suntem ca doi porumbei
Dar sincera sa fiu nu il prea mai iubesc
El se poarta exceptional...eu m am si skimbat f mult...el nu prea, ptr ca nu e genul sa se skimbe asa usor cum o fac eu....Dar cred ca m am skimbat prea mult, sunt prea detasata de el..poate ca nu il mai iubesc...adevarul e ca durerea a fost mult prea mare, si inca mai este....a durat idila lor cateva luni bune....

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Mergi la: