Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pungi cu inscriptia : psd-pnl- pc! si de unde aveti cei peste 3000.000 mil.euro ?

vladtepessecXXI_
20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:30

evident din buzunarele noastre !!!!!!!! deja va vedeti inscaunati la GUVERNARE cu o asemenea alianta!!!! eu si familia mea nu vom vota o asemenea cloaca de HOTI , MINCINOSI ,PERFIZI ,IMPOTENTI POLITIC si SOCIAL ,DEPENDENTI de VOTURILE NOASTRE si FLAMANZI dupa BANII NOSTRII !!!!! VI s-au subtiat CONTURILE TOVARASI in acesti patru ani stati pe BARA ???????? SPER sa fie TOT MAI MULTI ALEGATORI IMPOTRIVA VOASTRA !!!!! caci deja am pierdut 18 ANI din VIATA in care ne-ati SUPT si MADUVA SPINARII !!!!!!!

VLADTEPESSECXXI
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:08

De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-09 19:30:54evident din buzunarele noastre !!!!!!!! deja va vedeti inscaunati la GUVERNARE cu o asemenea alianta!!!! eu si familia mea nu vom vota o asemenea cloaca de HOTI , MINCINOSI ,PERFIZI ,IMPOTENTI POLITIC si SOCIAL ,DEPENDENTI de VOTURILE NOASTRE si FLAMANZI dupa BANII NOSTRII !!!!! VI s-au subtiat CONTURILE TOVARASI in acesti patru ani stati pe BARA ???????? SPER sa fie TOT MAI MULTI ALEGATORI IMPOTRIVA VOASTRA !!!!! caci deja am pierdut 18 ANI din VIATA in care ne-ati SUPT si MADUVA SPINARII !!!!!!!

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:13

nu stiu si nici nu ma intereseaza ce preferinte politice ai dar totusi tin sa-ti amintesc ca din aceeasi cloaca mai fac parte si PDL si UDMR,alti hoti si trogloditi care sub o forma sau alta au furat si fura de le sar capacele,in rest sunt de acord cu tine sa auzim numai de bine IN FINAL ,GAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA,CE-MI PLAC GLUMELE MELE!

iova_dan_cos
5 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:03

eu unul nu voi vota ,doar o singura data am facut-o ,in 1996 si am regretat enorm de mult ca am votat, nu mai il caracterizez pe acel presedinte si guvernul lui,as vrea sa va propun ceva :NU MAI VOTATI PE NIMENI.

marian_bd_rotaru
1873 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:28

Raul vine de la FSN ! Ati obtinut ce ati dorit . In 1990 , Ion Ratiu , a avertizat " va ucideti viitorul " ! Vi l - ati ucis stimabililor . Asa va trebuie !

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 08:21

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-12 17:28:44Raul vine de la FSN ! Ati obtinut ce ati dorit . In 1990 , Ion Ratiu , a avertizat " va ucideti viitorul " ! Vi l - ati ucis stimabililor . Asa va trebuie !
CORECT,NUMAI CA INCA SUNT MULTI CARE NU CONSTIENTIZEAZA SAU SUNT INTERESATI[INTERESE MINORE DE HAITA SAU PERSONALE DE OAMENI LACOMI]

fanus_nenciu
5 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:32

din munca tovarase nu din furat ca pd-listi tai ,intereseazate cum fac dansi campanie

POANTE
91 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 13:25

CICA AU RAMAS DIN FURTURILE LUI BASESCU CIND ERA PRIMAR SI NU LEA CONSUMAT IN 2004 CIND DADEA PUNGI CU "SA TRAITI BINE"

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
necunoscut
20 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:44

ASA CE-MI PLACE DOMNULE certati-va voi ca sa le fie LOR BINE. Numai faptul ca va certati intre voi ca si galeriile la fotbal iar acestia incaseaza banisorii (tot ai vostri) este OK. Nu vedeti ca rad in nas si alegatorilor adica cei care au ales PDL sau PSD nu mai conteaza ca ei zilele astea SE CORCESC ,fac troc ca dupa aia sa manince din troc impreuna.Nu mai au respect pentru alegatori ,iar pentru cei care nu au votat din partea mea sunt niste LASI ,lasilor de ce au murit acei tineri in '89 ca voi sa fiti dezinteresati de soarta acestei tari??.Ma mindresc ca pot sa-mi exprim acest drept fata de '89 cind trebuia sa BAT NUMAI DIN PALME . Generatia tinara ce face-ti pe ce miini lasati viitorul tarii,sunt foarte multi parlamentari,tineri cu care ma mindresc ca sunt roman ,dar prea putini, Preluati ca a venit timpul vostru,SUCCES.Iar voi babelor nu mai stati pe marginea santului la birfa

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
9 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 02:48

mai...nea mirciulică carlan

eu fac parte dintre aia care nu au stat sa bata din palme!!!! eu am fost in strada, eu am protestat real, nu din fotoliu!!! si nici macar "diplomă" de revoluționar nu am cerut!!!

crezi că daca te duci la vot esti curajos??????!!!!

curaj inseamnă să ai puterea să lupți pentru idealurile și valorile în care crezi!!

eu asta fac si acum....imi păstrez onoarea și demnitatea si nu votez HOTI; PARVENITI și INCOMPETENȚI!!!! Si nu din LASITATE, cum susții dumneata, ci ca să nu fiu părtasă prin votul meu la dezastrul în care e tarâtă țara asta de oameni fără căpătâi și fără Dumnezeu!!!!

si dacă e cazul.....eu mai ies odată în stradă, cu cei de o seamă cu mine, că noi nu suntem LASI și nici APLAUDACI!!!

voi...generația voastră....ne-ați "sacrificat" comunismului și necredicioșilor!!!!! si veniți acum să dați lecții de moralitate și curaj????

noi...."ceaușeii" am avut curaj, nu voi......cei care ați făcut "Tribunalul Poporului" și ați cântat "Lampa lui Ilici"!!!!

asa ca domnule dragă...sau tovarăse!!!...abține-te să ne mai faci lași!!!!

adyhd1969
769 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:03

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969
769 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:12

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la: