Info
x
Omenirea va avea nevoie de doua planete pana in 2030
|
westmaxx 3 mesaje Membru din: 20/02/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 11:08
Rena�terea planetei Edgar Cayce, celebrul medium care a uimit America prin mesajele sale, afirm� c� P�m�ntul va fi re-nascut. Sf�r�itul anului 2012 pare s� fie �nceputul noii vie�i pentru �ntreaga planet� care, �n acest fel, prime�te un nou influx de energie din centrul galaxiei.
westmaxx
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:33
De la: cumintica, la data 2008-11-23 22:27:55
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:34
ba da,exista planeta de unde ai venit tu,planeta maimutelor blonde si fara urma de creier.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:37
Eu am gasit o planeta locuibila, dar mi s-au cerut dovezi si multe acte sa dovedesc si m-am lasat pagubas.
Mi-am uitat si pixul acasa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:39
Marte va fi a doua planeta, dar cine se va duce acolo, va trebui sa munceasca nu gluma.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:39
De la: nastasemihail, la data 2009-02-20 15:39:06Marte va fi a doua planeta, dar cine se va duce acolo, va trebui sa munceasca nu gluma.
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:41
acuma,serios vorbind,eu am o teorie conform careia noi am fi urmasii civilizatiei martiene,ca prea suntem cazuti in cap
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:53
Asta a spus-o baiatul ala din Rusia, Boris, parca. Dar eu cred ca noi oamenii sintem de pe Pamint. Exista un om de stiinta care a spus prin deceniul 8 parca, ca vom descoperi in timp ca toate nisele ecologice au fost ocupate de cind pe Terra a fost posibila viata biologica, deci de cind s-a racit. Deci si fiinte inteligente. Toate datele care s-au descoperit de citeva zeci de ani arata asta. Deci viata inteligenta de 1-3 miliarde ani odata cu dinozaurii si toate vietuito arele care au fost. Exista deja dovezi, dar sint omise. De pe Marte se neaga iar existenta vietii trecute, cu toate ca sint niste dovezi, dar de departe.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 01:03
recomand cu drag cartea "turbion". este strict legata de acest topic. foarte interesanta si posibil foarte reala. spun posibil pentru ca nu cred ca din punct de vedere stiintific si tehnologic ne-am dezvoltat chiar atat de mult. merita citita.
|
|
matheantal 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 03:13
SAU POATE UN AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL,CARE VA FI CU SIGURANTA SOLUTIA! UN RAZBOI NUCLEAR FRATILOR SI CINE MAI RAMANE IN VIATA O SA AIBA TERITORIU DE 1000 DE M2:)))
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 03:23
In realitate spatiul cosmic este teatrul unor cofruntari foarte dure, nu Terra. Pamintul este un fel de cresa, gradinita in care ne mai batem cu cartile din cind in cind. Nu ati observat ca razboaiele au durat cam o zecime din durata perioadelor de pace. Iar populatia a scazut f putin chiar in timpul razboaielor. Si aceasta perioada de 3600 ani a fost numita era razboaielor, care se incheie acum. Noi avem nevoie de o evolutie in pace, precum copii mici, ptr a ne cofrunta cu adevaratele probleme in spatiul cosmic.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:04
Criza actuala dovedeste inca o data , ca omenirea este fragila . Or actioneaza legea lui Malthus , ori lumea va cuceri noi teritorii . Extinderea teritoriala , insemna resurse (acum in lume sunt miliarde de flamanzi ), insemana noi investitii , deci locuri de munca pentru zecile de milioane de someri , insemana rotatia accelerata a capitalurilor . Uscatul terestru cu exceptia unei parti din Antartica , este ocupat . Deci ramane la dispozitie , restul Universului .
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:15
la care criza faceti referire?cea simulata financiar sau mai exact provocata din romania ,?i
teo
|
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:41
mie mi-ar placea sa traiesc atat de mult incat sa vad in ce directie o ia terra. spre o alta planeta sau spre inexistenta. si cum terra e o planeta 'vie' oare o sa ajunga si ea in rai?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:55
Dupa parerea mea pana atunci oamenii vor fi ajuns pe Marte
Ce vor face acolo e oarecum incert insa vor ajunge Eu insa ma gandesc la ceva mai permanent Nu imi fac griji cu 2012 sau 2045 insa ma gandesc ca in cateva milioane de ani o sa moara soarele (mai exact va deveni o "pitica alba") si nu cred ca vom reusi sa ramanem pe Pamant (de fapt daca stau sa ma gandesc ar fi o posiiblitate insa e destul de complicat) si mi se pare foarte posibil sa ajungem pe o planeta din afara sistemului solar Sunt foarte putine impedimente in realizarea acestui lucru |
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 05:06
Alte planete ? Pentru ce ? Dintre toate speciile, specia umana este cea mai josnica. Acum sa mai distrugem doua planete. Poate le gasim dar este pacat. In goana noastra nebuna dupa bogatii si putere am clcat in picioare orice ratiune si ne-am inmultit ca paduchii iar acum ne-am trezit ca s-au epuizat rezervele si planuim sa invadam alte planete. Daca este adevarat ca viata evoluiaza in cicluri eu cred ca acest ciclu este terminat. Apocalipsa nu vine, ea este in desfasurare. Soltii sunt dar nu suntem pregatiti sa le aplicam. Poate in ciclurile viitoare. Ce credeti ca ar spune despre specia umana civilizatia furnicilor sau a albinelor daca le-am putea intelege ?
|
|
Turb_ina 6 mesaje Membru din: 27/02/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:32
De la: iulidan2, la data 2008-11-21 15:42:05NEFIRESC. Se arunca zeci de tone de alimente, pentru a nu scade pretul pe piata, UE plateste fermierii pentru a tine pamantul necultivat, iar Romania, fostul granar al Europei, importa 80 % din alimente. Continuare: in timp ce milioane de oameni mor de foame pe Terra. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:43
Omenirea va avea nevoie de dou� planete??? Nu cred....selec�ia natural� func�ioneaz� perfect!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Turb_ina 6 mesaje Membru din: 27/02/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 17:54
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-22 17:43:32Omenirea va avea nevoie de dou� planete??? Nu cred....selec�ia natural� func�ioneaz� perfect! Nu fiti disperati, exista resurse destule pentru traiul fiecarei fiinte de pe Terra. Selectia naturala este putin ajutata de virusi artificiali, homosexualitate, industria alimentara si farmaceutica, infometare (Africa), etc. Aceste ajutoare sunt gandite foarte bine de niste monstri. Cred ca daca am consuma cat mai putina carne (in principiu), ar fi suficiente alimente pentru toti. |
|
9am031078 64 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 18:48
O tampenie mai mare n-am auzit (STIE MACAR CINE A SCRIS ACEASTA TIMPENIE CA ROMANIA CU AGRICULTURA EI POATE ASIGURA HRANA PENTRU 60(SASEZECI) DE MILIOANE DE LOCUITORI ???). Cineva incerca , pe puncte , sa explice de ce am eu dreptate iar altcineva (cu umor negru) enumera cateva din "masurile" luate de "mai marii" lumii pentru a impiedica marirea nr. de locuitori pe planeta . Altcineva preamarea razboiul , presupun ca habar nu are ce inseamna declansarea unui conflict mondial acum si cu atit mai putin care pot fi repercursiunile . Planeta pamant poate sustine cu hrana o populatie de 6 (sase)ori mai mare decat cea de acum , conditia este ca TOTI locuitorii acestei planete sa treaca la munca (gata cu umbra) pentru a-i pune in valoare potentialul real de productie !!! , este necesar sa se impuna reguli la scara planetara , obligatorii pentru toate natiunile , este necesar ca toate lichelele , escrocii , ,jigodiile , care au generat toate relele lumii , SA DISPARA DE PE FATA PAMANTULUI!!!!!!!!! si atunci o sa putem in sfirsit sa traim normal , ca oamenii , intr-o lume civilizata , nedivizata de interese meschine .
|
|
rubenixx 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Slobozia |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:14
Cand spui nevoi de consum te referi la shopping-mall'uri si restaurante banuiesc, nu ??
Aveti idee ce procentaj de teren fertil e nefolosit la nivel mondial ? Cu orez, grau si apa, in ritmul actual, ne ingrasam 5000 de ani de acum incolo...
Cu stima, Ion Polpot
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 11:51
d e unde stii? poate ca exista ....si civilizatii paralele...dimensiunea timp ...?iti spune ceva?
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 17:38
Specia umana este doar o specie. Orice specie apare si dispare la un moment dat. Nimeni in afara de noi nu a spus ca suntem grozavi. Nici macar noi nu suntem toti mandri de specia din caqre facem parte. Pentru ce sa fii mandru cand istoria de cand cunoaste evolutia omului arata ca au dus-o dintr-un razboi in altul. Atunci cand se intalnesc indivizi sau grupuri stiu un singur lucru, sa se bata. Politicieni de asemenea se bat. cuplurile se bat. Este o nebunie. Toata lumea se bate cu toata lumea, nu neaparat in sensul strict al cuvantului. Motivele sunt dintre cele mai variate si cand nu se gasesc sunt inventate. Am ajuns pana acolo incat sa spunem ca razboaele sunt motorul dezvoltarii tehnologiei. Chiar asa este. Eu nu-mi fac iluzii si consider ca pentru planeta Pamant sutem asa ca microbii unei boli trecatoare pentru organizmul uman. Nu poate fi vorba in acelas context despre doua planete si despre ratiune. Pur si simplu un control minim al sporului ar fi suficient. In acest ciclu de dezvoltare, presupunand ca sunt mai multe, nu suntem pregatiti pentru asta. Este si un banc. l-am mai spus. O planeta in evolutia ei a trecut dupa multa vreme prin apropierea Pamantului. Ce mai faci frate a intrebat. Rau, am fost invadat de homo sapiens. Nu-ti face griji i-a raspuns planeta Pamntului, Si eu am patit dar trece.
|
|
karmen10 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:35
nu mai apucam 2030, nu prea cred ca e nevoie de atitia oameni...ar trebui ca fiecare familie sa faca un singur copil nu 3...si asa toti prostii se inmultesc...ai de soi nici macar nu se casatoresc!!!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:15
In loc de arme de distrugere mai bine s-ar investi in asa zisele orase plutitoare. Priviti ! O sa va placa !
www.vincent.callebaut.org/page1-img-lilypad.html
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:36
De la: karmen10, la data 2009-07-07 14:35:21nu mai apucam 2030, nu prea cred ca e nevoie de atitia oameni...ar trebui ca fiecare familie sa faca un singur copil nu 3...si asa toti prostii se inmultesc...ai de soi nici macar nu se casatoresc!!! Dac� ai so�, S�-�I FAC� VASECTOMIE....S� NE SCUTE�TI DE VREO PROGENITUR� !!!! C� dac� seam�n� cu tine ar face c�t trei cretini la un loc!!! Sau �tii ce??? Mai bine nu te m�rita..NICIODAT�!!!! Scute�te-ne pe noi cei normali de prostia ta!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:46
De la: karmen10, la data 2009-07-07 14:35:21nu mai apucam 2030, nu prea cred ca e nevoie de atitia oameni...ar trebui ca fiecare familie sa faca un singur copil nu 3...si asa toti prostii se inmultesc...ai de soi nici macar nu se casatoresc!!! Mai stiu eu pe cineva care imi spunea "eu nu vreau sa ies la pensie". Si persoana respectiva va avea 2 pensii.
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:57
Pina in 2018 se va face reorganizarea intregii planete. De pe alte baze.
Pina in 2030 clipa nu va mai fi clipa, ora nu va mai fi ora, ziua nu fa mai fi zi. Adica vom inlege altfel notiunea de timp. Prin 2038, oamenii vor fi sensibil egali. (probabil in urma reorganizarii la nivel mondial). Prin 2070 va fi un fel de societate aproape idilica. Prin 2100 New Yorg va fi distrus. Nu se prea stie cauza. Prin 2200 vom intelege relatia dintre spirit si materie. Acum e acum Pina in 2400 va dispare o rasa (care?). Se vor face inventii fara egal. Se va gasi la distanta un fel de viata inteligenta care va provoca si mila si ingrijorare. O forma de viata inteligenta cu probleme. Omul va trai intre 120-1000 ani (oare cum isi dau seama de asta in 2400). Vor apare accidente, de genul imbatrinirii instantanee la cei f batrini. Se vor face calatorii in timp. Prin 2003 se va intimpla ceva dramatic, dar omenirea va supravietui. In 2792, la fel. Deci cum e cu acel pesimism, ca nu vom mai exista. Ca vine nu stiu ce sfirsit al lumii? Numai sceleratii mai pot gindi in acel sfirsit al lumii adus din evul mediu ca informatie. Constructiile prin 2100 vor fi din metal si sticla, intinse peste tot pamintul. Nu ca orase, ca cladiri. Pamintul va arata ca o gradina in viitor. Toate terenurile vor fi luate in stapinire de oameni si amenajate.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:01
�i eu cred c� ne-am �nmul�it f�r� m�sur� �i planeta asta �ncepe s� nu ne mai suporte. Poate c� exist� resurse suficiente care s� asigure traiul nostru, dar problema e c� noi ne batem joc de tot ce e �n jur.
Natura nu ne-a f�cut nimic r�u, ea �n bun�tatea ei ne d�ruie�te aer curat, ap� curat�, hran�, etc, iar noi ne purt�m cu ea ca �i cu ultimul gunoi...natura are o capacitate extraordinar� de a se autopurifica �i de a-�i g�si propriul echilibru, capacitate pe care noi am dat-o peste cap .... noi doar distrugem f�r� s� facem nimic bun. S�nt de acord cu cei care au spus c� ar fi p�cat sa popul�m �nc� o planet� doar pentru a o distruge.... C�t despre faptul c� selec�ia natural� �i face treaba....eu nu cred. Cred c� s�ntem singura specie animal� de pe Terra care nu are du�mani. Nici m�car viru�ii sau bolile, pentru c� ace�tia r�pun o mic� parte a popula�iei...foarte mic�...Medicina a avansat at�t de mult , �n�t nici ace�tia nu mai reprezint� un pericol real pentru noi. Dac� aveam du�mani �i ar exista o selec�ie natural� �n ceea ce ne prive�te, nu am fi ajuns la num�rul la care am ajuns .... Poate atentez la drepturile omului �i poate al�ii m� judec�, dar s�ntem cea mai bolnav� specie de pe terra. �n ce popula�ii de animale a�i mai v�zut at��ia dependen�i de medicamente �i aparate, at��ia orbi, �chiopi, ologi, etc??? asta e selec�ia natural�, care selecteaz� indivizii s�n�to�i, capabili, de cei care nu ar rezista singuri, nu ar putea s� se hr�neasc� singuri, s� se apere singuri, �i ar fi condamna�i la moarte, asta �nseamn� selectie natural�. Ori inacaptanarea noastra de a face sa traiasca copiii care se nasc cu malformatii irecuperabile, care sunt dependenti de aparate, medicamente , si de persoanele din jur; a caror viatza se rezuma la vizite la spital, nu stiu daca se mai numeste selectie naturalka. sant poate copii care se nasc cu unele boli pe care le poarta toata viata si nici macar nu sant constienti ca traiesc, sant ca niste plante. dar drepturile omului nu ne lasa sa ii lasam sa se duca unde vrea dumnezeu, trebuie sa traiasca, indiferent daca ei vor sau nu, indiferent daca ei sunt constienti sau nu, indiferent daca toata viata lor si a celor din jur e un chin sau nu. ASTA NU E SELECTIE NATURALA !!! |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:03
De la: nastasemihail, la data 2009-07-08 13:57:01Pina in 2018 se va face reorganizarea intregii planete. De pe alte baze.
|
|
|
|

Rena�terea planetei
si cind te gindesti ca in Univers nu mai exista nici-o planeta locuibila !!!
la care criza faceti referire?cea simulata financiar sau mai exact provocata din romania ,?i