back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Sunt americanii mai sensibili decat noi?

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
cristina_rdlsc

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:45

Doua medicamente folosite si in Romania au cauzat numeroase decese in SUA. Daca ar fi asa daunatoare sanatatii de ce nu au fost scoase si din Romania? Sau noi suntem cobai?


Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 19:31

pentru simplul fapt ca in romania nu are cine sa ii apere pe oamenii de rand, nu cred ca cineva ar castiga un proces impotriva ministrului sanatatii, sau ma rog, impotriva celui care aproba comercializarea acestor medicamente, pentru ca romania e pur si simplu o tara prea corupta . asa ca acele medicamente vor fi comercializate aici in romania pana cand unul dintre oamenii influenti si "importanti" va deceda din cauza lor.


onelikeyoujust

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 22:07

buna despre ce fel de medicament e vorba te rog?


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 17:20

Companiile care produc otravuri , au gasit prostii . Este vorba nu numai de medicamente , dar si de alimente , filme , jocuri video , etc . Tot ceea ce renunta lumea civilizata gaseste debuseu in Romania . Mamicile in Romania , isi otravesc copii cu bauturi sintetice . In Occident asa ceva consuma numai emigrantii ( romani , de exemplu ) . Parintii din Germania , Anglia sau Franta , pun copiilor in mana carti . Parintii romani , le pun la indemana , jocuri video , ca sa - i tampeasca si sa - i faca neoameni !


Tycu

3787 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:30

America este tara tuturor posibilitatilor, adica poti face ce vrei ; de la crime , drogari si drogati la fiecare colt de strada, violuri in plina strada, atacuri rasiale,somaj puternic,boschetarie puternica, inpuscaturi din masini si masini in aer, si tot ei , au pretentia sa fie politistii lumii si exemplu bun pentru Europa !! Sunt sensibili la prostie ! Cum se face ca numai la ei aterizeaza OZN-urile, si numai pe ei ii rapesc ? Si ,, sunt convinsi ca Dracula al nostru ,exista cu adevarat ?Asta-i America !


Ticu
chandramuki_md

173 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 14:47

Doua dintre medicamentele cele mai folosite in tara noastra sunt pe cale de a fi catalogate drept pericole maxime pentru sanatatea populatiei. Primul pe lista este Aulin. Cutiile care contin mai mult de 30 de antiinflamatoare pe baza de nimensulid vor fi retrase de pe piata in urma deciziei agentiei europene pentru reglementarea medicamentelor de uz uman (E.M.E.A.), care a stabilit ca medicamentul nu trebuie folosit mai mult de 15 zile la rand. Reamintim ca medicamentul este recomandat pentru tratamentul durerii si inflamatiei asociate osteoartritelor, entorselor si luxatiilor, durerilor acute si durerilor menstruale.
O alta problema este cea a Algocalminului, medicament bazat pe metamizol. Potrivit unor studii la nivel european, suntem printre putinele tari din Europa care mai au la comercializare acest medicament. In majoritatea statelor s-a considerat ca are mai multe efecte secundare decat beneficii si a fost catalogat ca extrem de toxic. Alaturi de Algocalmin, pe lista analgezicelor considerate nocive de catre tarile occidentale se afla Dipyrone, Novalgin, precum si cele care au la baza fenilbutazona, medicamente utilizate foarte frecvent in Romania. In Statele Unite, fabricarea Algocalminului, cunoscut sub denumirea de Metamizol, a fost interzisa cu desavarsire din 1973. Interdictii de comercializare au fost introduse si in Suedia, Germania, Olanda, Grecia, Irlanda, Pakistan, Ghana, Arabia Saudita sau Kuweit, in timp ce in tari, precum Belgia, Algocalminul este pastrat la sectiunea otravuri, existand obligatia aplicarii pe flacon a etichetei cu un cap de mort.

dupa cum vedeti banalul algocalmin ar trebui trecut linistit pe lista otravurilor, numai ca la noi cineva doreste moartea lenta dar sigura a populatiei. e putin cam teatral ce spun eu acum dar adevarul nu e chiar departe.
cel putin informatia circula si e bine sa ne ferim singuri.


unuunu44

25 mesaje
Membru din: 10/01/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 19:52

Americanii , iau prea multe medicamente. Iar una din reactiile adverse ale unui astfel de comportament este moartea.


gigilipianu

443 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:10

Aici nu este vorba numai de americani. Ei sunt primii care si-au dat seama de efectele nocive ale unui mod de viata nepotrivit. In primul rand statistic au vazut ca populatia supraponderala depaseste cu mult limitele normale fata de China care se afla la polul opus si au finantat cercetari importante, au adoptat stiluri mai sanatoase de viata, desi cam tarziu, au creat societati care se ocupa cu producerea de suplimente nutritive pe baza de plante sau substante organice naturale, unele mai bune ca altele, au promovat studii pe diferite categorii de plante, animale si medii sociale, etc. Noi relativ recent datorita "binefacerilor" revolutiei sociale am simtit nevoia corectarii modului de viata. Cand omul avea o viata activa si munca era la mare pret nici nu se vorbea de astfel de lucruri. In acest haos si dezordine sociala este greu de controlat tendintele negative manifestate de romani in modul lor de viata. Nimic nu poate inlocui stiinta si educatia in adoptarea unui mod de viata corespunzator conditiilor de azi. Este greu sa lamuresti tinerii ca se pot imbolnavi si ei, ca pot imbatrani, ca masurile profilactice pentru sanatate se iau din timp si nu cand este prea tarziu daca nu contribuie toti factorii politici si socilali la acest demers. Ori cum sa educe cei fara educatie, cum sa te sprijine cineva fara interes si cum sa te asculte cineva daca nu ai autoritate. Logos.


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:33


Probabil ca folosirea in exces a produselor concentrate i-a facut pe americani efectiv mai fragili.




Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:36

Produsele concentrate, fara mediatori naturali intrinseci, trebuiesc verificate inainte de folosire.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marianarosca61

24 mesaje
Membru din: 23/01/2009
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:58

nu, americanii nu saut mai sensibili ca noi. ii consider pe americani ca fiind foarte practici nu sensibil. de la ei vine zicala: "the time is money". un exemplu elocvent este sistemul lor de sanatate vs. " evaluarea starii de sanatate " a fostului ministru Nicolaescu.


Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 28/02/2009
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 21:17

. dupa natura filmelor pe care le fac pentru ei si pentru intreaga lume pe care o intoxica cu sex si cu violenta, instincte primare animalice, nu prea sint le fel de sensibili cu ceea ce s-ar putea numi fiinte evoluate ajunse la stadiul de om viorica iovan


gigilipianu

443 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:58

Asa cum noua ne-ar trebuie zeci de ani sa ajungem la nivelul tehnicii americane, asa si lor le-ar trebui sute de ani sa ajunga la nivelul nostru de sensibilitate, cultura, traditie, mod de viata si nici atunci pentru ca tendinta este de a dispare orice fel de sensibilitate. Nu vedeti ce repede s-au rasturnat valorile morale si la noi ? Ce invatamant se mai face, ce fel de traditii se mai urmeaza, cati mai urmeaza credinta stramoseasca ? Acum in loc de a creste oi, vaci, porci, cai si alte animale de productie, crestem cu disperare caini si pisici de rasa, porcuti de guineea, papagali, pestisori si alte animale exotice preferate inaintea copiilor, nepotilor. In loc de a cultiva grau, porumb, soia si pomi fructiferi, arbori, ne omoram cu flori, arbusti ornamentali, betoane, platforme, excavatii etc. Padurea dispare cu fiecare ceas, satul la fel, campul cu verdeata, natura toata se scufunda. In aceste conditii sigur ca vom dispare si noi cat de curand daca nu vrem sa mai traim omeneste nici pentru noi dar nici pentru copii sau nepotii nostri. Asa ca nu mai este mult pana ii vom egala in tot ce au mai rau dar nu vom atinge niciodata ce este mai bun. Vae victis ! Logos.


alice_corina

186 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 09:12

De la: gigilipianu, la data 2009-03-05 22:58:39Asa cum noua ne-ar trebuie zeci de ani sa ajungem la nivelul tehnicii americane, asa si lor le-ar trebui sute de ani sa ajunga la nivelul nostru de sensibilitate, cultura, traditie, mod de viata si nici atunci pentru ca tendinta este de a dispare orice fel de sensibilitate. Nu vedeti ce repede s-au rasturnat valorile morale si la noi ? Ce invatamant se mai face, ce fel de traditii se mai urmeaza, cati mai urmeaza credinta stramoseasca ? Acum in loc de a creste oi, vaci, porci, cai si alte animale de productie, crestem cu disperare caini si pisici de rasa, porcuti de guineea, papagali, pestisori si alte animale exotice preferate inaintea copiilor, nepotilor. In loc de a cultiva grau, porumb, soia si pomi fructiferi, arbori, ne omoram cu flori, arbusti ornamentali, betoane, platforme, excavatii etc. Padurea dispare cu fiecare ceas, satul la fel, campul cu verdeata, natura toata se scufunda. In aceste conditii sigur ca vom dispare si noi cat de curand daca nu vrem sa mai traim omeneste nici pentru noi dar nici pentru copii sau nepotii nostri. Asa ca nu mai este mult pana ii vom egala in tot ce au mai rau dar nu vom atinge niciodata ce este mai bun. Vae victis ! Logos.


******
Asa este ... ai punctat bine ...


"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
NESIMTITUL

786 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 07:31

Asta este si scopul nostru,sa distrugem natiunea romana sa aducem americanii,cum a zis sefu pe axa Wasington,LONDRA,bUCAREST


costelino1967

89 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Braila

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:26

eu nu cred, ei sunt reci


a fi sau a nu fi
tokyhava

2 mesaje
Membru din: 13/12/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:46

DA SINT MAI SENSIBILI CA NOI!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:50

sint prosti de bubuie dar profita de unii si mai prosti


Lala_BM

12 mesaje
Membru din: 21/11/2008
Oras: Baia Mare

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:56

mare dreptate ai!


Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:02

Americanii nu sunt mai sensibili ca si noi...noi doar incercam sa imitam "americanismul lor"...da dam in esecuri de fiecare data.

America este o tara in care 30 de milioane de oameni traiesc sub nivelul de saracie, in care consumul pe cap de locuitor de somnifere, cocaina, heroina este cel mai ridicat din lume si unde rata criminalitatii atinge niveluri inspaimantatoare (daca vi se intampla sa ajungeti prin anumite cartiere din Los Angeles sau New York si reusiti sa scapati cu viata, realizati ca la Bucuresti este paradisul)
Ne place sau nu, astazi, influenta americana este cea mai puternica- oriunde te uiti vezi "Coca Cola", "Mc Donald's", "Marlboro" etc. si orice televiziune transmite zilnic seriale, filme, muzica americana, urmand o politica de colonizare culturala groteasca (in timp ce natiunile mai puternice ca Germania sau Franta incearca sa limiteze aceasta invazie)


Lala_BM

12 mesaje
Membru din: 21/11/2008
Oras: Baia Mare

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:12

scuzeee; doresc sa anunt pe toti cei interesati de achizitionarea unui fotoliu rulant sa scuter cu antrenare electroica,ori piese pentru acestea sa dea un semn.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 21:50

Vo spune un american,sint idioti rau dar muncesc mult si orice sa aiba buna stare


Tycu

3787 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:51

Americanii sunt speriati, la ei daca ai o prastie in mana , esti terorist ! si cu stiinta stau cam prost, pe ei i-au ridicat esteuropenii.!


Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:53

De la: Lala_BM, la data 2009-03-07 15:12:36 scuzeee; doresc sa anunt pe toti cei interesati de achizitionarea unui fotoliu rulant sa scuter cu antrenare electroica,ori piese pentru acestea sa dea un semn.


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:54

a aparut extraterestru',geana pe el ca are material din alte emisfere


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 06:13

aMERICANII? niste imbecili manevrati de teroristii evrei


Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 07:52

NEMURITORUL masina aia care o ai pusa la avatar nu e cumva Ford?
oare,, imbecilul" Bil Gates se putea naste la Galati?


PACIFISTA

299 mesaje
Membru din: 12/03/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:02

De la: tell, la data 2009-03-17 07:52:31NEMURITORUL masina aia care o ai pusa la avatar nu e cumva Ford?
oare,, imbecilul" Bil Gates se putea naste la Galati?
PARDON,masina postata de NEMURITORUL ESTE MAZDA 3 SEDAN,net superioara jegului de ford,iar ca sensibilitate ,vacarii americani au distrus herghelia de la HOMOROD,canaliliile


Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Tycu

3787 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:04

Americanii,cea mai aiurita natie,de pe planeta. Si la prostie sunt sensibili. dar in schimb , au pretentia sa fie politia lumii, sa aiba toata imunitatea planetara , si noi sa executam ce vor ei.Daca nu erau esteuropenii sa-i "ridice'" si acum erau la nivelul primar.!


Ticu
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Membru din: 10/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 22:37

Evident ca americanii sunt mai sensibili decit noi si mai ales femeile lor sunt mai frumoase si mai sensibile decit cele de pe aici


Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sunt americanii mai sensibili decat noi?
Mergi la: