Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hotie la drumul la casa de schimb valutar bestchange 2006 srl brasov republicii nr.8

carmen_neagu07
1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 08:56

Teapa de zile mari! Afisat un pret si esti platit la altul?Hotie cu acte in regula.Nu neaparat suma cu care am fost tepuita ma deranjeaza,ci gestul lor de a te prostii,fura in fata!
Traim in...nu stiu unde...sa nu existe legi?Nu avem cine sa ne apere?A devenit hotia laitmotivul nostru?
daca au mai patit si altii ? Sau sa ma consolez ca a murit Mathias Rex si a murit si dreptatea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 10:04

De, daca nu ii treage nimeni la raspundere, au venit totii araboi infractori in tara lor sa faca afaceri la noi si vad ca tare le merge bine.

georgevirsa
1 mesaj

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:16

Am patit-o si eu astazi, la o agentie din Bucuresti a acestei "firme".
Tot ce am putut face a fost sa adresez o plingere la OPC, in speranta ca organismele abilitate ale statului roman se vor autosesiza si vor pune capat acestor hotii!

dcojocaru
1 mesaj

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 08:54

Si eu am patit-o la casa de schimb de la hotel Coroana, aceeasi firma. ii rog pe aceasta cale pe toti cei care au patit acelasi lucru, sa ma contacteze pe adresa de mail c_dan_2004@yahoo.com, pentru a ne intalni si a face o sesizare comuna, pentru a stopa practicile acestei firme.

Mergi la: