back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

20.000 euro pentru fiecare roman intors acasa

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 05:47

De 20 de ani ma intorc aproape zilnic acasa,la nevasta!Si,nimic...Poate ca minoritarii nu intra in program?

raluagh

1 mesaj
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 10:30

Asta e nesimtire totala si lipsa de respect fata de cei care am ramas aici si am muncit in continuare in tara aceasta. I-am trimis noi la munca in strainatate? Au plecat pentru bani, pentru castiguri mai mari si nu i-a interesat ce a ramas in tara aceasta. Pe noi de ce ne-ar interesa de ei?? Sa ramana acolo, sau daca au castigat bine insemna ca au avut de unde sa puna bani deoparte si ca nu duc lipsa. Banii aceea se pot folosi pentru a rezolva unele probleme din tara aceasta. A da bani celor care sunt plecati pentru a se intoarce acasa mi se pare o ofensa la adresa romanilor care au ramas acasa. Asa mai bine plecam cu totii , poate primim si noi ceva ca sa ne intoarcem. Domnule Geoana, daca dispuneti de acesti bani, ajutati copiii defavorizati din tara aceasta, ajutati batranii care dupa o viata de munca n-au ce manca, investiti in sistemul medical ca murim cu zile in spitalele Romaniei, investiti in infrastructura pentru ca asta inseamna un pas inainte pentru tara, nu dati banii celor care de multe ori au venit acasa si ne-au ras in nas ca suntem niste fraieri ca am ramas sa muncim aici si acum daca dau de greu cauta sprijinul tot acasa. Daca vreti sa le dati ceva, dati-le o bucata de teren arabil pe care sa-l lucreze, zac in paragina campuri intregi, dar sa nu credeti ca vor fi multi cei care vor dori sa munceasca, nu se mai injosesc ei, "occidentalii nostri" sa puna umarul la munca in tara Romaneasca.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:17

www.youtube.com/v/1oEc_h7M2VM&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/1oEc_h7M2VM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
..si in plus si 20000Euro ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 12:37

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 05:47:03De 20 de ani ma intorc aproape zilnic acasa,la nevasta!Si,nimic...Poate ca minoritarii nu intra in program?

...considera-i pe toti cei plecati din Ro ca pe niste "amarati" minoritari !...asa ca te incadrezi perfect in costurile gogoritelor politice !...

....d'le Vannea, ti-ai eliberat perusii ?...eu astept sa-mi dai vestea .

21goot

103 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 14:00

buna oameni buni sant doar niste amagiri si cu fapte diverse ce doreste guvernu
noi alegeri cu euro nu
veniti golani acasa ca noi sa domnim
suna absurd
pana si guvernu este flamand de bani -ca daca nu era asa
nu s-ar fi facut asemenea targueli
si apoi aici este implicata si europa pt ca nu gasesc sisteme pt a indeparta nationalitatea romana etc
ca oriunde te gasesti doar de prostiile romanilor auzi etc .
si multe altele etc . o zi buna
ciao rom

cristal
9am117782

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:01

De la: danielaginju, la data 2008-11-02 15:13:16Pe principiul ca in tara asta de kko totul este invers decat trebuie:
Prostanacii promit si desteptii ii cred...

ticuta2IV1940

46 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:10

Daca nu ar fi "uitarea"[categorie filozofica] memoria se supraincarca si nu lasa loc de a gandi asupra evenimenimentelor recente.Este bine sa uitam,de multe ori sa si iertam,dar dintre toate nu trebuie sa uitam minciunile ''prostanacului''care de la o vreme a inceput sa inerveze populatia cinstita a acestei tari,pana cand
si pe cei din Maramures, unde el sa dus pentru prima data
A promite fiecarui roman ,care se intoarce acasa de la munca din strainatate, este echivalentul unei gandiri bolnave care nu are nici-o tangenta cu situatia economico-financiara a tarii.Perle de acest gen pot debita si Vanghele,Mazare la nivel de judet,si toti baronii,Hrebenciuc,care pana acum a stat in umra si dela o vreme isi face aparitii pe sticla,avand un singur scop ;-debarcarea lui Basescu si instalare ''prostanacului'' la Cotroceni
Intrebarea este;a uitat populatia cum ne-a condus Iliescu si Nastase timp de 12 ani si au furat absolut tot,sau am devenit naivi sa credem ca ne va aduce bunastare acest PSD partid de ingamfati si prefacuti?

wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:12

De la: AMG, la data 2008-09-30 10:46:58Dupa cum stiti, d-nul Geana a promis 20.000 euro (mai nou a promis 25.000 euro) pentru fiecare roman din strainatate care se reintoarce acasa. Ce parere aveti despre asta? Oare noi RESTUL care am ramas in tzara nu meritam NIMIC? De unde au politicienii bani de asa ceva, cand tot timpul striga in gura mare ca nu sunt bani pentru pensii, bani pentru profesori, bani pentru sanatate, etc?
o doamne am ramas fara cuvinte,pai poate ar fi bine sa ne intoarcem cei plecat ca din cauza sistemului lui nea minerul am plecat si s-ar potoli si maghiari si si-ar vedea de patratica nu ne-ar vinde ca iuda incolo si incoace eu ca si emigrant stiu limba tari in care traiesc ,pe cand ei nascuti crescuti in romania spun nem tudz romanul,rusineeeeeee.

im the best no matter what you see it
wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:14

De la: xandra_xandra2002, la data 2009-09-23 16:12:37
De la: AMG, la data 2008-09-30 10:46:58Dupa cum stiti, d-nul Geana a promis 20.000 euro (mai nou a promis 25.000 euro) pentru fiecare roman din strainatate care se reintoarce acasa. Ce parere aveti despre asta? Oare noi RESTUL care am ramas in tzara nu meritam NIMIC? De unde au politicienii bani de asa ceva, cand tot timpul striga in gura mare ca nu sunt bani pentru pensii, bani pentru profesori, bani pentru sanatate, etc?
o doamne am ramas fara cuvinte,pai poate ar fi bine sa ne intoarcem cei plecat ca din cauza sistemului lui nea minerul am plecat si s-ar potoli si maghiari si si-ar vedea de patratica nu ne-ar vinde ca iuda incolo si incoace eu ca si emigrant stiu limba tari in care traiesc ,pe cand ei nascuti crescuti in romania spun nem tudz romanul,rusineeeeeee.
oricum dragilor eu ma intorc mereu cu drag la a mei.cat despre oferta respect Romania dar prefer sa muncesc decat sa primesc pomana.

im the best no matter what you see it
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:19

Asteptati miloaga de la Geoana. Ca si marirea salariilor profesorilor.
Oare nu s-a inteles ca asta face parte din categoria celor ce iau, si baga o tara in criza. E la fel ca base si alti apucatori.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:26

Daca este vorba si de excursiile in strainatate "m-am scos" .

PS:Pentru cei care sunt mai bine informati decat mine pe aceasta tema am o intrebare...Geoana a spus ca da 20000Euro pentru FIECARE INTOARCERE acasa ? .Vreau sa stiu daca ma apuc sa-mi fac vila !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:30

De la: vaneamarin, la data 2009-09-23 16:26:00Daca este vorba si de excursiile in strainatate "m-am scos" .

PS:Pentru cei care sunt mai bine informati decat mine pe aceasta tema am o intrebare...Geoana a spus ca da 20000Euro pentru FIECARE INTOARCERE acasa ? .Vreau sa stiu daca ma apuc sa-mi fac vila !

Problema e de ce nu da la toti suma asta. Sau la fiecare in parte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:34

De la: nastasemihail, la data 2009-09-23 16:30:18
De la: vaneamarin, la data 2009-09-23 16:26:00Daca este vorba si de excursiile in strainatate "m-am scos" .

Problema e de ce nu da la toti suma asta. Sau la fiecare in parte.

Da,probabil ca asta este de fapt promisiunea .20000 pentru TOTI cei care s-au intors din tara.Stiu ca nu mai iese nici macar de o bere dupa ce se imparte suma la toti cei care s-au intors dar deh,gestul conteaza . .

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:34

Vanea, cei care mai calc� pe bec, dar se �ntorc de fiecare dat� acas�, vor fi premia�i? Banii ace�tia se dau pentru fidelitatea �n c�snicie?

Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice. G�oaza este un desert preziden�ial. "Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
ilie_1966

15 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 08:47

O idiotenie mai mare nici ca se putea. De fapt, Geoana asta nu e bun decat de tampenii de-astea. Un om care gandeste un pic isi da seama ca asta era o promisiune pur electorala si urmarea ca oamenii plecati in strainatate sa se intoarca si sa-i voteze, in speranta obtinerii unui ajutor financiar din partea forurilor europene deltfel, nu de la PSD. Asemenea �imbrobodeli� a facut mereu PSD-ul cu orientare comunista a lui Geoana, controlat indeaproape de Iliescu. PSD-ul nu se poate impaca cu ideea ca au pierdut in 2004 prezidentialele, nici in 2008 nu au castigat in urma acestei promisiuni aberante. Am cunostinte care au intocmit planuri de afaceri destul de bine si tot n-au primit fonduri europene pentru ca in Romania inca este birocratie mare, sunt regulamente si reguli care apar de la o zi la alta incat asteptand fonduri europene risti sa-ti moara animalele de foame sau raman pamanturile nemuncite daca ai o ferma . Asta cu 20 000 de euro a fost ca sa ia voturile de la PRM pentru ca Vadim se vaita mereu ca a ramas tara fara oameni pentru ca au plecat la munca afara. Si cati oameni au venit din strainatate si li s-au dat bani? S-au intors multi romani acasa din diverse motive dar au gasit acelasi sistem corupt in care te simti sugrumat si nu poti face nimic. Daca erau bani nu se inchideau atatea mii de firme care prin colapsul lor au atras in somaj sau lipsa de ocupatie alte zeci de mii, sute de mii de muncitori. Actualmente, Geoana nu mai zice ca da bani, zice �Jos Basescu� ca altceva nu mai stie pentru ca asa �educatie� a primit de la cel de la care a recunoscut ca a preluat stafeta: Ion Iliescu. Daca vine Geoana la putere cu ai lui, atunci chiar nu vei mai vedea romani intorsi in Romania ca sa initieze vreo afacere. Asa ca aveti grija ce votati oameni buni!

21goot

103 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 15:09

Dragi romanii sa vedeti si voi ca pentru prostie si domnie BANI sant ,dar pt pensii , salarii ,sanatate agricultura si multe altele nu sant bani ! atunci ce halal de guvernanti avem domnilor ca iti dau ei mura in gura spaga ,si te mai miri de ce in romania se traieste doar din coruptie si furat cand ei sant pe primul loc RUSINE dragi romani ca am ajuns aici nu cred ca asta v-ati dorit majoritatea dupa 89 ,indiferent cine va fi la conducere cel mai important este DUMNEZEU puterea este in mainile lui si in 2012 unde vom merge noi vor merge si guvernanti asa ca nu ma mai intereseaza nimic ce legi fac , sau ce propuneri pt ca ma lasa rece toti de grija guvernului roman multi romani mor de foame si nu doresc sa nasca sisteme de trai decent decat prin manipulare iar acest criteriu cu .Veniti romanii acasa este structura corupta de UE care nu cunosc un alt mijloc cum sa faca romanul sa plece din tara unde sau stabilit avand in vedere stind ca in romania doar banul este pe primul loc au pus repede in aplicare acest mijloc etc
RUSINE romanilor ca am ajuns sa fim tratati ca pe IUDA ,numai bine
doamne ajuta

cristal
pdorina

10 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:34

este bancul din 2009

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:15

Acum asteapta sa se devalorizeze si euro.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:12

De la: raluagh, la data 2009-06-02 10:30:25Asta e nesimtire totala si lipsa de respect fata de cei care am ramas aici si am muncit in continuare in tara aceasta. I-am trimis noi la munca in strainatate? Au plecat pentru bani, pentru castiguri mai mari si nu i-a interesat ce a ramas in tara aceasta. Pe noi de ce ne-ar interesa de ei?? Sa ramana acolo, sau daca au castigat bine insemna ca au avut de unde sa puna bani deoparte si ca nu duc lipsa. Banii aceea se pot folosi pentru a rezolva unele probleme din tara aceasta. A da bani celor care sunt plecati pentru a se intoarce acasa mi se pare o ofensa la adresa romanilor care au ramas acasa. Asa mai bine plecam cu totii , poate primim si noi ceva ca sa ne intoarcem. Domnule Geoana, daca dispuneti de acesti bani, ajutati copiii defavorizati din tara aceasta, ajutati batranii care dupa o viata de munca n-au ce manca, investiti in sistemul medical ca murim cu zile in spitalele Romaniei, investiti in infrastructura pentru ca asta inseamna un pas inainte pentru tara, nu dati banii celor care de multe ori au venit acasa si ne-au ras in nas ca suntem niste fraieri ca am ramas sa muncim aici si acum daca dau de greu cauta sprijinul tot acasa. Daca vreti sa le dati ceva, dati-le o bucata de teren arabil pe care sa-l lucreze, zac in paragina campuri intregi, dar sa nu credeti ca vor fi multi cei care vor dori sa munceasca, nu se mai injosesc ei, "occidentalii nostri" sa puna umarul la munca in tara Romaneasca.

Mamaita, cei ce lucreaza in strainatate sustin cu valuta economia acestei tari mult mai mult decat o faci tu. Bucurate ca au plecat pentru ca tot ei se vor intoarce si vor ridica aceasta tara. Voi pe aici stiti doar sa va plangeti ca nu vi se da. Ei si-au luat viata in propriile maini si incearca sa scape de saracie intr-um mod mult mai eficace decat o faceti voi. Nu-i mai urati pe acesti oameni pentru habar nu aveti de ce o faceti!!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:25

De la: vaneamarin, la data 2009-06-02 11:17:51
..si in plus si 20000Euro ...

lA MULTI ANI VANEA!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 03:54

Si sa inteleg ca cei din tara stau asa degeaba la mila celor din exterior. In tara nu se produce nimic dupa mintea unora.

9am085096

86 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 07:59

ai sa ai si tu parte de 25000 eur,cand vor avea parte si cei care se intorc acasa(dupa mincinosul ala de gioana).cred ca lui gioala i-ar trebui acum 25000 eur sa-si trateze depresia!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 20:49

De la: raluagh, la data 2009-06-02 10:30:25Asta e nesimtire totala si lipsa de respect fata de cei care am ramas aici si am muncit in continuare in tara aceasta. I-am trimis noi la munca in strainatate? Au plecat pentru bani, pentru castiguri mai mari si nu i-a interesat ce a ramas in tara aceasta. Pe noi de ce ne-ar interesa de ei?? Sa ramana acolo, sau daca au castigat bine insemna ca au avut de unde sa puna bani deoparte si ca nu duc lipsa. Banii aceea se pot folosi pentru a rezolva unele probleme din tara aceasta. A da bani celor care sunt plecati pentru a se intoarce acasa mi se pare o ofensa la adresa romanilor care au ramas acasa. Asa mai bine plecam cu totii , poate primim si noi ceva ca sa ne intoarcem. Domnule Geoana, daca dispuneti de acesti bani, ajutati copiii defavorizati din tara aceasta, ajutati batranii care dupa o viata de munca n-au ce manca, investiti in sistemul medical ca murim cu zile in spitalele Romaniei, investiti in infrastructura pentru ca asta inseamna un pas inainte pentru tara, nu dati banii celor care de multe ori au venit acasa si ne-au ras in nas ca suntem niste fraieri ca am ramas sa muncim aici si acum daca dau de greu cauta sprijinul tot acasa. Daca vreti sa le dati ceva, dati-le o bucata de teren arabil pe care sa-l lucreze, zac in paragina campuri intregi, dar sa nu credeti ca vor fi multi cei care vor dori sa munceasca, nu se mai injosesc ei, "occidentalii nostri" sa puna umarul la munca in tara Romaneasca.

Stai linistit ca nu primeste nimeni nimic, Geoana s-a gandit sa le ofere celor plecati o viata mai buna in patria lor. Lasa ca Basescu a promis mai multe, a promis ca vom trai mai bine, a promis ca-si va da demisia sigur daca toate astea nu sunt trucaje. Geoana a fost de-a dreptul naiv sa promita asa ceva, dar are circumstante atenuante ca nu e rau, ca nu e malefic ca si actualul presedinte care mai ramane sa taie alocatiile pentru copii, pensiile, somajele care oricum s-au micsorat.
Traiesc si eu in tara si va rog nu ganditi de rau celor din diaspora ca nu de bogati s-au dus, sa nu cumva sa o luam si noi dupa ei, ca dupa parerea mea in Romania nu se mai poate trai si nici maine poimaine, supravietui!!!!!!!!!
Alooooooooooooo, domnuleeeeeeeeeeee Basescuuuuuuuu, popoooorul roman moaaaaare deee foaaaaaaame!

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:02

www.legeacojocaru.ro DE AICI S-A "INSPIRAT" GEOANA aceasta lege este in parlamentul romaniei din august 1998 DAR PARLAMENTARII NU AU "timp" pt "ea"

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 17:04

Aceasta lege este pt toti ROMANII nu numai pt unii

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:09

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:33

Este o vorba "Banii sunt ochii dracului!" si prostia sau informarea sau dezinformarea sau lipsa de putere de a gandi la rece si de a vedea toate facilitatile care le fac uniunea europeana si unele guverne post decembriste ca de nu astia din uniunea europeana pun tavalugul pe voi ,"Dar pana cand veti fi prosti??? Treziti-va romani ca se dau bani ptr oricine are tupeul ,vointa si harnicia de a face ceva in tara romaneasca fie ca e taran sau orasean sunt atatea programe pe care UE Ministerele, Camerele de comert, etc si se dau nu numai ptr tarani ci si ptr infrastructura, dezvoltare, inventii,dotari,etc problema estre ca la noi le acceseaza doar smecherii. Si banii astia nu se dau asa degeaba ci ca sa fie folositi (sa se vada ceva in urma lor)si nu toti nerambursabili. ACUM PROBLEMA ESTE CINE ARE ACCES LA ELE....
Cat despre cei de afara Majoritatea au primit bani (si-au luat credit de pana la 30000 de euro) si acum inca muncesc sa-i dea inapoi sau si-au luat case s-au ipotecat pe viata (pana la pensie sau mai mult)si "in dos" ii doare de altii care nici macar nu sunt in stare sa se riste si sa ia un credit de 10 000 de � ptr o masina. Si nu toti de afara sunt doar muncitori de rand, sunt artisti,sunt patroni si lista ar putea continua...
Asa ptr cultura voastra generala SE DAU BANI PTR TOTI CARE VOR SA INVESTEASCA SI EI BANI TIMP MUNCA SA SE SACRIFICE PTR PATRIE SI NU DOAR 20000� CI MULT MAI MULT.
Acum nu va faceti toti ca nu aveti internet ca unii aveti si mai intrati si voi pe adresele UE ale ministerelor, ale administratiei, Investitii , ar fi multe de scris dar cautati, intrebati, alergati,treceti prin birocratia Romaniei si poate o sa primiti si voi ceva.. Spor la treaba si succes la bani!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 14:39

CE POT SA SPUNA NISTE RETARDATI MINTALI ?
VOI I ATI VOTAT PE ACESTI INCOMPETENTI , VOI SA VA STERGETI LA GURA SI PE PICIOARE CU EI !

miuta_2006

2 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:21

poi plecati afatra lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tinerilor nu mai stati in romania beni doar atuncu can d aveti cel putin 100000 de euro ca axcasa e jale stres de azi pe maine eu am plecat de la 17 ani de acasa si acum sunt bos la 30 ani
iauzin ce cardeala are geoana asta sa sapi sa vinzi profit dupa acea fix puuuu

miuta_2006

2 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:29

tineri aveti curaj si plecati afara ca in rom trec anii pe langa voi ca in rom o sa munciti toata viata si nu relizati nimi daca vreti sal ascultati pe geoana ascultatil dar asta e parerea mea iar daca el nu era geoana nu sar mai fi intors in tara sa dea sfaturi la lume si sa promita ca da 20000 de euro astias bani untrun an numai ai nimic
salutrari domnului geoana dar mai laso dreacu de c ardeala geoanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului 20.000 EURO PENTRU FIECARE ROMAN INTORS ACASA
Mergi la: