necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 14:29
Deacord cu dvs, PSD-ul este o clica de mari hoti, oameni buni iesiti la vot dar nu-i votati pe astia , PSD, PC, UDMR, PRM, PNG, numai mincinosi , mai adeneuzi a tras in autobusul de campanie a lui Geona si clica, cine oare.....BKL ?????? ori altii ????
|
|
|
lucianmilcu
3 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 19:47
iar ne iau de prosti , mai bine ne sa ne ia de ,,maimutoi'!!
|
urmasul
36 mesaje
Oras: Hunedoara
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 22:05
 eu cred ca daca un om promite si pe deasupra are si functia in care ar avea puterea sa afle daca sant bani sau nu sant,si nu sar tine de cuvant ar insemna ca va trebui sa incepem o noua revolutie ca poate asa vom face sa se tina de cuvant.
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 01:56
CE TARE AI FOST BAI ROTARE,SI DACA NE DA CE BA CARE E PROBLEMA ,TU DE CE NU AI PLECAT,SE VOR INBOGATII ALTII SI TU NU. MAI BINE IMFORMEAZATE PENTRU CE SE DAU BANII ACESTIA SI O SA VEZI CA POTI SAI IEI SI TU DACA ITI PLACE MUNCA
|
|
|
alt_mihai
2 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 08:54
Ma adresez celor care vor sa ma / ne "destepte".
Vedeti, mai, ca p'acolo, ar trebui sa intre si cite o cratima. Adica se scrie DESTEAPTA-TE (ROMANE), si nu DESTEAPTATE, desteptilor !
Oare de ce la "cultura" voastra politica nu atasati si 2-3 clase elementare ?
Hai, SA AUZIM DE BINE !
|
dirlo1964
167 mesaje
Oras: Medias
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 09:33
Mai baieti si fetite cu drept de vot ati gresit cu totzii:nu 20000 de euro a promis "prostanacul"!20000 euro si un mic prajit ,asta a promis baiatul! De ce sa nu-l votam?In tara asta de hotzi ,mincinosul are sanse reale sa ne duca la capatul tunelului si acolo o sa ne dam seama ca de fapt tunelul e zidit !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 10:45
BRAVOOOOOOOOOOO.Destept baiat vei fi pe langaprostanac
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9 mesaje
Oras: Adjud
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 13:10
|
|
|
IoanDanila
81 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 01:55
DOMNILOR, RECENT EU PERSONAL, MI-AM RECHEMAT COPILUL ACASA DUPA VRE-O 15 ANI PRIN SUA SI I-AM POVESTIT ,,POVESTEA CU SCUFITA ROSIE SI CE-I 20-25.000 DE EURO SI........ APA DE PLOAIE. ACUM, COPILUL CARE ARE DEJA 35 DE ANI, VREA SA-SI I-A NEVASTA SI COPILUL DACA SE POATE SI SA SE REINTOARCA LA MUNCA LA ACEL CONTRACT PE CARE NU L-A REZILIAT INCA, CU O FIRMA AMERICANA CE-SI LANSEAZA PE OCEANELE LUMII VASE DE CROAZIERA.
POVESTILE GUVERNAMENTALE CU ACESTE AJUTOARE, SUNT ADEVARATE POVESTI SI NU CRED IN ELE ASA CUM NU CRED CEEA CE SPUNE UN POPA IN BISERICA.
PROMISIUNILE SUNT GOGOSI ELECTORALE SI TINERETUL MUNCITOR SI-A PIERDUT VIITORUL ODATA CU ACAPARAREA BOGATIILOR ACESTEI TARI DE CATRE MOGULII INFIERATI DE BASESCU SI SUSTINUTI DE TARICEANU.
CEL PUTIN BASESCU DACA ARE CEVA AVERE, ARE PENTRU CA EL A FOST MARINAR DE CURSA LUNGA SI, CINE TRAIA MAI BINE IN ACELE ZILE DECIT MARINARII SI AVIATORII? TARICEANU, BECALII, NASTASE, TENDER SI ALTII, DE UNDE ATITA AVERI?
ASA CA, ORI CE PROMISIUNE SE VA MAI FACE IN ACEASTA PERIOADA A CIOLANULUI, SUNT GOGOSI CURATE, SIMPLE FARA CIOCOLATA CI NUMAI CU RAHAT.
|
cosminakovacs
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 11:45
nici pt 100 de mii de euro nu m-as intoarce in tara. m-as intoarce doar daca ar pleca asa zisii nostri politicieni, sa ramana in tara numai oamenii cu coloana vertebrala, atunci m-as intoarce k ar mai avea tara aia o sansa dar cu mafiotii astia care-si zic OAMENI POLITICI... in nici un caz!!!!!!!!!!!!!
|
christian_gargamel
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:24
un sfat si o super idee... trebuie sa schimbam toti ai nostri demnitari de la conducere si sa punem la conducere oameni tineri si cu o pregatire in domeniu... nu retardatii astia insetati pt bani... acum promit marea cu sarea si dupaia 3,5 ani nu fac nimic...dar jumatate de ani injcearca sa mai miste ceva ca deee vin alegerile iar... rahatu asta se repeta de 19 ani...io unu nu ma duc la vot...ca nu se merita..nam pe cine sa votez
|
CRISTI_IOVA_DAN
6 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 15:03
ce sa zic,in cazul asta o sa stau si eu pe "afara"putin si pe urma ma intorc pentru ca ma asteapta 20.000 de euro,super oferta ,sper sa nu fie doar o vorba in vant..........o vorba psd-ista binecunoscuta noua de-a lungul timpului........
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:48
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 05:11
Si, iata ca s-a incheiat si cu votarea si, cine credeti ca tine cont de voturile din cutiile ce se trimit la BEC? Nu vedeti ca, deja sforile se trag spunindu-se dupa numai o jumatate de ora dupa imchiderea urnelor, clasamentul?
Cum pot copiii nostri sa ramana in Tara cu o asa condicere jecmanitoare care, din patru in patru ani se rotesc la guvernare.
BINE-BINE. CU PREZENTA LA VOT SE POATE FACE O STATISTICA INTR-O JUMATATE DE ORA DE CATRE BIROURILE ELECTORALE SI TRANSMISE LA BEC INSA, SA VINA EXIPOL(EXIRAHAT) SI SA-MI VINTURE DEJA DUPA O JUMATATE DE ORA DUPA INCHIDEREA URNELOR CA EI STIU CU CIFRE EXACTE CINE A CISTIGAT ACESTE ALEGERI, MI SE PARE O MARE, MARE, MARE, GOGOMANIE. AU TESTAT EI AUROLACII PRIN CANALELE TERMOFICATII (PROBABIL PT., CA N-AM VAZUT PE NIMENI PRIN BUCURESTI CU ASTFEL DE INTREBARI} SI, GATA, EI AU STABILIT DEJA CINE VA CONDUCE IN ROMANIA. PROBABIL CA , ASA CUM DE FIECARE DATA, AU APARUT INDICATII-CONTRACOST, ASA CUM DE ALTFEL AU FOST SI CAMPANIE SI CHIAR ALEGERILE ANTERIOARE, NIMIC NU E IMPOSIBIL PENTRU CA, DE LA SECTIILE DE VOTARE SI PINA LA BEC CUTIILE CU VOTURILE SI PROCESELE VERBALE ,,TRAVERSEAZA UN CAROSABIL GREU" DESII BORDURILE LUI VIDEANU-VANGHELIE SI A ALTOR PRIMARI SUNT INFIPTE CU GRIJE PE MARGINEA CAROSABILELOR IAR OPRESCU, ACUM PE POST DE MILITIAN FIIND, DIRIJEAZA CONVOIUL DE CUTII CU VOTURILE CETATENILOR NOSTRII, DIRECT IN DIMBOVITA PENTRU CA PSD SA CISTIGE CURSA. ASA CA, AM SA REDAU SI EU CE SPUN SI ALTII DESPRE ACEASTA ,,CURSA ELECTORALA", CITEZ: ,,Rezultatul alegerilor evidentiaza nu ceeace Boc repeta cu atata entuziasm,victoria dreptei ,ci mai degraba victoria celor care direct sau indirect au condus tara in ultimii ani,PSD+PCsiPNL sau si mai dur,este victoria candidatilor partidelor celor atat de blamati 322...Boc,deschide ochii,ai pierdut omule ! Incheiat citatul. Ma intreb daca sefii sectiilor de votare, in totalitatea lor, au cerificat si pus deacord intro prima instanta, existenta reala a buletinelor de vot cu tabelele de prezenta la vot a cetatenilor? Am dreptul sa ma indoiesc in aceasta privinta si, nu eu cred ca ar fi o mare problema intr-o eventuala confruntare a echipelor ce ar fi trebuit sa faca acest lucru. Mi-e greu sa cred ca PSD din buldozerul care in toata perioada de dupa 1990 a defrisat Romania si bogatiile ei - saracind-o si, acum cind se intrevedea ca justitia isi intra in drepturi controlind miliardarii nostri care nu mai sunt de carton, se incearca readucerea sau reinstaurarea acestui partid PSD in Topul preferintelor electorale! Ma indoiesc ca cetatenii de rind ar fi pus stampila pe reprezentantii PSD. Doar daca sumele au fost extrem de ridicate pentru fiecare vot asa cum a facut Vanghelie in sectorul 5, in rest, prin Tara! Mira-ma-si. Daca fiesce roman poate fi cumparat cu un pumn de maruntis, atunci, ce sa mai aspiram la probleme de stabilitate si intransigenta in hotarele noastre? Ne meritam soarta si, daca se continua asa, in viitorul apropiat v-om fi la cheremul Budapestei sau Chisinau ca sa nu zic, Mocova. Vadim are dreptate in tot ceea ce face, condamnind intrusii nostrii minoritari din politica romaneasca si tare mi-asi dori un Cuplu Vadim - Basescu la Cirma Tarii.
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 05:15
Si, iata ca s-a incheiat si cu votarea si, cine credeti ca tine cont de voturile din cutiile ce se trimit la BEC? Nu vedeti ca, deja sforile se trag spunindu-se dupa numai o jumatate de ora dupa imchiderea urnelor, clasamentul?
Cum pot copiii nostri sa ramana in Tara cu o asa condicere jecmanitoare care, din patru in patru ani se rotesc la guvernare.
BINE-BINE. CU PREZENTA LA VOT SE POATE FACE O STATISTICA INTR-O JUMATATE DE ORA DE CATRE BIROURILE ELECTORALE SI TRANSMISE LA BEC INSA, SA VINA EXIPOL(EXIRAHAT) SI SA-MI VINTURE DEJA DUPA O JUMATATE DE ORA DUPA INCHIDEREA URNELOR CA EI STIU CU CIFRE EXACTE CINE A CISTIGAT ACESTE ALEGERI, MI SE PARE O MARE, MARE, MARE, GOGOMANIE. AU TESTAT EI AUROLACII PRIN CANALELE TERMOFICATII (PROBABIL PT., CA N-AM VAZUT PE NIMENI PRIN BUCURESTI CU ASTFEL DE INTREBARI} SI, GATA, EI AU STABILIT DEJA CINE VA CONDUCE IN ROMANIA. PROBABIL CA , ASA CUM DE FIECARE DATA, AU APARUT INDICATII-CONTRACOST, ASA CUM DE ALTFEL AU FOST SI CAMPANIE SI CHIAR ALEGERILE ANTERIOARE, NIMIC NU E IMPOSIBIL PENTRU CA, DE LA SECTIILE DE VOTARE SI PINA LA BEC CUTIILE CU VOTURILE SI PROCESELE VERBALE ,,TRAVERSEAZA UN CAROSABIL GREU" DESII BORDURILE LUI VIDEANU-VANGHELIE SI A ALTOR PRIMARI SUNT INFIPTE CU GRIJE PE MARGINEA CAROSABILELOR IAR OPRESCU, ACUM PE POST DE MILITIAN FIIND, DIRIJEAZA CONVOIUL DE CUTII CU VOTURILE CETATENILOR NOSTRII, DIRECT IN DIMBOVITA PENTRU CA PSD SA CISTIGE CURSA. ASA CA, AM SA REDAU SI EU CE SPUN SI ALTII DESPRE ACEASTA ,,CURSA ELECTORALA", CITEZ: ,,Rezultatul alegerilor evidentiaza nu ceeace Boc repeta cu atata entuziasm,victoria dreptei ,ci mai degraba victoria celor care direct sau indirect au condus tara in ultimii ani,PSD+PCsiPNL sau si mai dur,este victoria candidatilor partidelor celor atat de blamati 322...Boc,deschide ochii,ai pierdut omule ! Incheiat citatul. Ma intreb daca sefii sectiilor de votare, in totalitatea lor, au cerificat si pus deacord intro prima instanta, existenta reala a buletinelor de vot cu tabelele de prezenta la vot a cetatenilor? Am dreptul sa ma indoiesc in aceasta privinta si, nu eu cred ca ar fi o mare problema intr-o eventuala confruntare a echipelor ce ar fi trebuit sa faca acest lucru. Mi-e greu sa cred ca PSD din buldozerul care in toata perioada de dupa 1990 a defrisat Romania si bogatiile ei - saracind-o si, acum cind se intrevedea ca justitia isi intra in drepturi controlind miliardarii nostri care nu mai sunt de carton, se incearca readucerea sau reinstaurarea acestui partid PSD in Topul preferintelor electorale! Ma indoiesc ca cetatenii de rind ar fi pus stampila pe reprezentantii PSD. Doar daca sumele au fost extrem de ridicate pentru fiecare vot asa cum a facut Vanghelie in sectorul 5, in rest, prin Tara! Mira-ma-si. Daca fiesce roman poate fi cumparat cu un pumn de maruntis, atunci, ce sa mai aspiram la probleme de stabilitate si intransigenta in hotarele noastre? Ne meritam soarta si, daca se continua asa, in viitorul apropiat v-om fi la cheremul Budapestei sau Chisinau ca sa nu zic, Mocova. Vadim are dreptate in tot ceea ce face, condamnind intrusii nostrii minoritari din politica romaneasca si tare mi-asi dori un Ciplu Vadim - Basescu la Cirma Tarii.
|
dirlo1964
167 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:21
Dl.Geoana,m-am intors recent din strainatate,am inteles ca partidul dvs. a castigat alegerile !Repectuos va rog sa va tineti de promisiunea electorala enuntata in campanie si sa-mi dati cei 25000 de Euro!Daca nu sunteti un mincinos mititel si prostanac!Aud ca o sa va judece colegii pe la partid,de acea va rog sa va cam grabiti cu banuti aia!Daca nu tot un mincinos mic si prostanac ramai!Poti sa mai si maresti suma aia ca doar nu dai de la tine si nici nu o sa ma supar!Daca nu esti un mincinos mic si prostanac!VREAU BANIIIIIIIII!!!!  Hai ca dau o bere din cadere!
|
dirlo1964
167 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:24
BAAAAAAAAAAAAA!!!Vreau banii!Daca nu sa-ti cante Paraziti:"date-n gatul matii!".
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 22:55
va dadu ala banii mai?
in ce hal au ajuns sa ne minta astia. cred ca rad si curcile din fermele europene daca va la tv asta.
|
rautzu_bacauan
10 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:38
De la: AMG, la data 2008-09-30 10:46:58Dupa cum stiti, d-nul Geana a promis 20.000 euro (mai nou a promis 25.000 euro) pentru fiecare roman din strainatate care se reintoarce acasa. Ce parere aveti despre asta? Oare noi RESTUL care am ramas in tzara nu meritam NIMIC? De unde au politicienii bani de asa ceva, cand tot timpul striga in gura mare ca nu sunt bani pentru pensii, bani pentru profesori, bani pentru sanatate, etc?
Uite asa au facut si doctorii,politistii,jandarmii dupa ce le-au promis profesorilor ca le maresc salariile.Bani au fost mereu,dar nu pentru populatie ci pentru investitii.Geoana a facut o greseala cu afirmatia asta,daca astazi ar pleca un numar de romani peste hotare peste o saptamana s-ar intoarce ca deh 25 de miare nu strica.In plus asa s-ar mai imbogati si "rroommii" ca sunt multi al dracului (si aia 25000 de fiecare sunt din banii nostri dragii mei).Cotizam la stat si ei nu stiu ce sa mai faca cu banii.
Problema generala ar fi ca e nevoie de o limita de avere.Ponderea dintre saraci si bogati e colosala. Ca om cinstit n-ai sa poti vreodata sa faci banii pe care ii are Tiriac sau Tantareanu.Nu toti s-au nascut cu darul de a produce bani insa ar trebui sa fie loc pentru toata lumea,nu daca se face o licitatie pentru vopsit copacii in galben se baga Casuneanu ca el mai are compania de transport si autastrazile si aia si aia..Nu e vorba de cata scoala ai facut(ex.Becali).
Sunt sigur ca,cu limita de avere s-ar rezolva multe probleme.
|
pusy_55
283 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:54
MAI BINE LE DA BANII SA RAMANA ACOLO LA TIGANI SI HOTI
|
rautzu_bacauan
10 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:54
Acu vrem nu vrem trebuie sa credem.Lumea (cica) a votat. A reusit PSD sa ii prosteasca pentru a nu stiu cata oara pe mosnegi cu marirea pensiilor.Tineretul tot pleaca in afara prezenta la vot NU,doar mosnegii ca n-au ce face duminica merg la vot si voteaza cu PSD-ul de cand nu mai e Ceausescu.
|
Fosta membra 9am.ro
11 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:00
|
dirlo1964
167 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:25
Mai psd-eilor,uite castigarati alegerile,hai sariti cu banii!Eu i-mi fac o plantatie cu pt-uri de bere si vreau bani aia neaparat!Am vazut eu o gramada de sticle de plastic aruncate peste tot in tara,de la granita pana pe vf.Negoiu,cred ca o sa fac bani grei aicea!
|
dirlo1964
167 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:31
|
ionserban_2006
22 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:24
Sunt nebuni,tiganii abia asteapta sa pUna mana pe niste bani si apoi iar afara la furat si cersit ca doarU.E. a aprobat cersitul cu un copil ca facand parte din traditia tiganeasca.Pai sa-i ia pe toti la ei ca noi ne-am saturat de cersetori BUNI DE MUNCA....
|
banceanuvasile
105 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:32
De la: AMG, la data 2008-09-30 10:46:58Dupa cum stiti, d-nul Geana a promis 20.000 euro (mai nou a promis 25.000 euro) pentru fiecare roman din strainatate care se reintoarce acasa. Ce parere aveti despre asta? Oare noi RESTUL care am ramas in tzara nu meritam NIMIC? De unde au politicienii bani de asa ceva, cand tot timpul striga in gura mare ca nu sunt bani pentru pensii, bani pentru profesori, bani pentru sanatate, etc?
Mos Ioane daca votezi partidul nostru ai tot ce vrei. Lasa-ma dragul mosului ca nu va cred. Mosule partidul nostru este unul serios. Trece pe mos cu mobila noua ,tv,frigider . Mosul ramine stupefiat de cite promisiuni aproape de realitate. Mosule da o vaca cu lapte nu vrei ? De unde ca nu imi ajunge pensia decit pentru 10 kg de sare. Iti da partidul . Trece pe mos Ion cu o vaca cu lapte. Mos Ioane dar la asa gospodarie mare , tu stai singur ? Da , ca mi-a murit baba. Trece pe mos Ion cu o baba. Mos Ioane da cu organul sexual cum stai ? pai a murit si el taica , ca e batrin. Dac votezi cu partidul nostru ai tot ce vrei . Trece pe mos Ion cu un organ sexual si sterge tot de dinainte ceea ce i-am promis. Astea sunt campaniile electorale in Romania. Sa ne traiesti iubit partid , ca ne-ai timpit.
|
banceanuvasile
105 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:34
De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-06 12:31:54De la: iusti_iusti, la data 2008-12-06 12:00:24De la: nicufinte, la data 2008-11-06 03:07:00As dori sa spun in legatura cu alegerile,romanul stie sa critice si avand in vedere ca romania este tara tuturor posibilitatilor sper sa nu patim si noi ca si americanii sa avem un presedinte de la UDMR.Bineanteles toata lumea v-a raspunde imposibil dar avand in vedere ca singurul partid care a fost tot tipul la guvernare este UDMR-UL,cu viclesugurile lor unguresti au stiut sa stea tot pe locurile de sus.IN timp ce romanul i-l va tot critica pe unu si pe altul ungurasul nostru v-a merge la vot si asa s-ar putea sa castige alegerile,din pacate.Atunci v-or trebui sa invete si tinerele generatii obligatoriu limba maghiara in scolile romanesti?atunci ce v-om mai zice?eu cred ca ar trebui sa tragem un semnal de alarma sa ne trezim la realitate dragi romani. atunci o sa inceapa al 3 razboi mondial sio sa vina toti romani acasa gratis Atunci inseamna ca trbuie sa invatam ungureste ptr.ca asta presupune democratia nu?Ai auzit la americani ceva semnale?Probabil aia nu au prm!Ori vreun Vasile Roaita!! [/quote
]Doctorul american spune: "La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu�, il transplantam la altu� si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu�, il transplantam la altu� si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu�, o transplantam la altu� si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania , am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru ...
|
dirlo1964
167 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 17:57
De la: banceanuvasile, la data 2008-12-06 16:34:32De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-06 12:31:54De la: iusti_iusti, la data 2008-12-06 12:00:24De la: nicufinte, la data 2008-11-06 03:07:00As dori sa spun in legatura cu alegerile,romanul stie sa critice si avand in vedere ca romania este tara tuturor posibilitatilor sper sa nu patim si noi ca si americanii sa avem un presedinte de la UDMR.Bineanteles toata lumea v-a raspunde imposibil dar avand in vedere ca singurul partid care a fost tot tipul la guvernare este UDMR-UL,cu viclesugurile lor unguresti au stiut sa stea tot pe locurile de sus.IN timp ce romanul i-l va tot critica pe unu si pe altul ungurasul nostru v-a merge la vot si asa s-ar putea sa castige alegerile,din pacate.Atunci v-or trebui sa invete si tinerele generatii obligatoriu limba maghiara in scolile romanesti?atunci ce v-om mai zice?eu cred ca ar trebui sa tragem un semnal de alarma sa ne trezim la realitate dragi romani. atunci o sa inceapa al 3 razboi mondial sio sa vina toti romani acasa gratis Atunci inseamna ca trbuie sa invatam ungureste ptr.ca asta presupune democratia nu?Ai auzit la americani ceva semnale?Probabil aia nu au prm!Ori vreun Vasile Roaita!! [/quote
]Doctorul american spune: "La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu�, il transplantam la altu� si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu�, il transplantam la altu� si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu�, o transplantam la altu� si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania , am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru ... Precis nu de la tine ,maimutoiule?
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 22:29
S-AU AVUT LOC SI ACELE ALEGERI! CE CREDETI CA SA INTIMPLAT DACA LA VOT AU FOST NUMAI PENSIONARI SI TINERET BA? CU CIT ABSENTI MAI MULT CU ATIT CISTIG MAI MARE PENTRU PARTIDELE IMPLICATE IN ORGANIZAREA ALEGERILOR.
CUM CREDETI CA, DACA ,,EU VANGHELIE" - SUBIECTIV VORBESC, ORGANIZAZ ALEGERILE, PRIMESC SPRE APROBARE PROPUNERI PENTRU PRESEDINTII SECTIILOR DE VOTARE SI MEMBRII CARE PARTICIPA LA ACESTE ALEGERI, CHIAR DE LA ALTE PARTIDE FIIND, APROB CUMVA ASTFEL DE LISTE? ACESTE LISTE IN FINAL TREBUIESC PLATITE PER IONDIID DIN FONDUL PRIMARIEI A CARU-I PRIMAR SUNT! RAMINE PE LISTA VRE-UN ASTFEL DE OPOZANT PRIMARULUI IN FUNCTIUNE? NU CRED. DE OBICEI IN COMISIILE DE VOTARE SI IN SPECIAL PRESEDINTII SUNT OAMENII PRIMARULUI IN TOATE SECTIILE DE VOTARE DIN TARA SI NU NUMAI LA BUCURESTI
SPUNETI-MI, IN ATARE CONDITII SI SITUATIE, MAI POATE SA PATRUNDA PRINTRE ,,MAHARII" EXISTENTI CHIAR VRE-O CAPACITATE, DE BUNA CREDINTA, GATA SA SE SACRIFICE PENTRU INTERESUL GENERAL AL CELOR PE CARE AR URMA SA-I REPREZINTE! DEJA, ACEST UNINOMINAT A ESTOMPAT ORI CE AVINT A UNOR INTERESATI SA STRICE GASCA.
ORI CUM CEEA CE SE INTIMPLA ACUM LA COTROCENI VA FI EXTREM DE GREU DE DESFACUT INSA, DA DOAMNE CA UDMR CU MARKO BELA SI PNL CU TARICEANU SA NU INTRE LA GUVERNARE SI SA RAMANA IN OPOZITIE, ASTFEL, ASIGURINDU-LI-SE PIERIREA LOR PE PROPRIA-I LIMBA.
|
edy_sword
166 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:04
asta cu banii e gogoasa pentru fraeri sa lase vrajelile si sa faca legi care sa permita tuturor oamenilor cu initiativa sa se dezvolte nu sa le bage pumnul in git si sa i termine de la bun inceput ,si noi avem capsuni dar de cind nu ati mai mincat o capsuna romaneasca?de ce nu stimuleaza taranul si ii da cu sapa in cap , le e frica , speram sa se destepte prostimea si sa i traga la judecata
|
|
|