back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Credite ipotecare

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Sorina_Luca

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 August 2008, ora 22:10

Salut. Interesant subiect. Vreti credite dar incercati sa le obtineti singuri? Stiati ca nu veti obtine niciodata toate informatiile de care aveti nevoie? Aveti nevoie de un consilier financiar? Este singura persoana care se poate ocupa de la oferta pana la depunerea dosarului. Solutia nu o gasiti la o singura banca. Ei va pot oferi doar o singura oferta Cum veti stii daca este cea mai buna oferta ?

Unica
ego_sine_nomine

8 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 10:16

Va pot spune ca la veniturile dvs si ale sotiei puteti lua mai mult de 100000 euro de la o banca ,ptr a va achizitiona un apartament. Doriti detalii?

ego_sine_nomine

8 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 10:20

De la: VICTORANDU2002, la data 2008-08-13 16:27:49DRAGA MONICA cu siguranta fabulezi,sau vrei sa faci reclama la cine stie ce firma..deoarece eu personal am un venit net de 2036 si sotul de 1026 si nu pot obtine nici 50.000 ron si tu spui ca ar obtine cineva un credit destul cat sa-si cumpere un apartament?? fiti realisti dragilor ca nici o banca nu baga omul de rand in seama........... decat pt credite ordinare cu dobanzi fabuloase deci ATENTIE !

Nu fabuleaza, chiar se poate !Daca ma cautati,va dau toate detaliile. O zi buna!

alybgd

2 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 20:12

alybgd

2 mesaje
Postat pe: 31 August 2008, ora 20:13

floryna_l

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 17:47

domnilor, doamnelor...unde lucrati de aveti asa de mari salarii?/???

ego_sine_nomine

8 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 17:59

in companii multinationale,,,

elena_julya

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 18:14

La 3000 de lei pe familie poti lua un credit de 50.000-55.000 de EUR cam la orice banca pe 30 de ani, insa depinde de scoring daca banca te accepta ca si client. Eu spun sa nu va descurajati si sa incercati la mai multe, pana la urma se gaseste una.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 08:31

CREDIT DELA BANCA,CAMATARIE CURATA,IN TOATA LUMEA DOBINDA SI COMISIOANELE SINT LA 30% DIN CELE APLICATE IN ROMANIA,HOTIE LEGALA.APUCATIVA SA STRINGETI BANII NU PLATITI RATE IMPOVARATOARE,FACETI SOCOTEALA CIT VA IA BANCA PE 30 DE ANI

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
AnaUk

4 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 13:28

Draga Gabriela,

Spune-mi te rog in cazul meu cat imprumut as putea obtine. Imi doresc foarte sa pot cumpara o casa pentru mama mea si bunica mea in tara..

Inca nu mi-am gasit serviciul acesta dar vreau sa mi-l gasesc. Sunt in Anglia si sper sa pot sa ajung sa castig intr-un an aprox. 2000 de euro pe luna. Cat imprumut bancar crezi ca as putea obtine, poti sa-mi spui te rog..si de la ce banca, te rog mult.

Trebuie sa am lucrate 6 luni, neaparat sau sunt de ajuns 3? La care banca?
Multumesc pentru bunavointa, Ana

ego_sine_nomine

8 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 19:16

Stiu ca nu mie nu mi te-ai adresat dar, se poate si cu trei luni...daca raspunsul Gabrielei nu te satisface, cauta-ma pentru detalii...
Gabriela, sper sa nu te superi,dar observ ca o parte din cei de aici nu sunt suficient de constienti ca aceste lucruri se pot face si altfel... printr-un consultant de exemplu...succes!

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 14:34

Am fost la mai multe banci pentru un credit, am gasit la CEC, nu stiam ca e banca, mi-a spus o prietena, dar vor garantii foarte mari.
Toate bancile au comisioane ascunse de care te lovesti cand iei creditul.
Problema cea mai grava este ca se modifica dobanda cum au CHEF bancile, piata finanaciara a fost un haos in acordarea creditelorsi inca este in privinta lichiditatilor. Ma intreb ce se va intampla cand se economia va da faliment si cei care au de platit nu vor avea serviciu??
Sa vedeti atunci haos, abia este inceputul pe care politicienii nostri nu-l vor recunoaste nici morti.
Referitor la angajati, un muncitor mediocru in constructii nu-l mai gasesti sub 20 milioane pe luna la 8 ore pe zi.
Poate doar cei care lucreaza case de paiata9pamant si lemne)
cunosc pe cineva care are apartament la P-ta Iancului si a construit vila pe Fundeni, nu-i vine sa se mute ca nu are confortul din Iancului (magazine, transport, etc0, spune ca a facut casa degeaba, probabil o va vinde.
multi au facut case in afara Bucurestiului si nu stau in ele ca este obositor transportul si ia timp, plus ca nu au scoli, magazine, institutii ale statului in zona, etc

CAPIATU21

2 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 17:11

draga mkt2005, daca imi permiti o remarca realista care s-ar putea sa te deranjeze o sa-ti spun urmatoarele: romanul are o mare problema: nu stie sa se comporte ca proprietar - fapta care deriva din psihologia generala a romanilor (instabili social) prin urmare, noi toti romanii avem calitatea nativa de a ne intinde mai mult decat ne este plapuma. Asadar, bancile nu vor sa-ti ia casa daca nu platesti creditul ci vor sa-ti ia banii prin rate. Ei vor sa te convingi de nivelul ratei pe care il poti plati. Spui ca nu te incarezi cu salariul tau.Fals : te incadrezi sa iei o locuinta de cca 80 000 eur. Intr-adevar, vrei in buricul targului...pentru asta platesti ! dar daca vrei neaparat o poti gasi si lua. Nu vorbesc din carti, eu tocmai am luat un credit ipotecar cu un venit net similar. Poate nu ai fost la toate bancile, poate nu ai studiat suficient piata...asta depinde de tine...dar, ca idee nu e chiar asa cum spui.Spuneai de chirii si mai amintea cineva ca in Germania oamenii prefera sa stea in chirie nu sa aiba acel"impuls instinctual de a avea caminul propriu" Este cu totul altceva, pentru ca la noi proprietarii sunt instabili (eu m-am mutat de 5 ori in 9 luni pana sa-mi iau apartamentul pentru ca ma dadeau afara pentru altul care oferea mai mult si chiar daca aveam contract nu-mi convenea sa ma tarai prin tribunale si sa mai cheltui bani). Deci, in Germania si Olanda unde am stat si am vazut cum este, exista firme care construiesc locuinte pentru a fi inchiriate pe termen lung.Asta iti ofera siguranta -nu un proprietar care iti inchiriaza pentru a castiga ceva bani pana cand piata devine favorabila sa-l vanda si te da afara....noi suntem defecti...si bancile o stiu. De asta sunt f multi care raman fara case...se chinuie cu rate pentru vile, sau pur si simplu locuinte care ii depasesc ....Sper sa nu te fi dezamagit....multa bafta...

adrian_bv71

13 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 17:40

salutare la toata lumea!

haideti sa fim putin mai destepti decat cei care ne conduc si care de fapt fac jocurile. exemplu:

1. daca se construieste va scadea pretul de achizitie al caselor(deci se duce profitul de 150-200%/ casa apartament)

2. agentiile imobiliare nu mai pot"estima" cresteri de preturi la locuinte datorita raportului tot mai mic intre cererre si oferta

3.firmele mari"consacrate" cele care cumpara terenurile pe care primariile ar trebui sa le dea tinerilor sub 35 ani ; nu vor mai fi asa de consacrate

4. va exploda un alt fel de imprumut ipotecar care va venii binenteles din afara tarii

SI NU MAI FITI ASA DE FRICOSI CEI CARE AVETI IONREGISTRATI PE CM MAI MULT DE 800 EURO PUTETI FACE IMPRUMUTURI IN AFARA TARII MULT MAI AVANTAJOASTE SI CU UN RAPORT DE RAMBURS CARE NU E DELOC DE NEGLIJAT

sboroata

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 18:37

dar ce se intampla cu preturile la terenuri, si ma refer in provincie, unde nivelul lor nu e asa spectaculos, as fi vrut sa achizitionez un teren de 20 000 euro, dar mi-e frica sa nu scada preturile si sa dau pe el la anu jumatate

b66tina

1 mesaj

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 20:52

vizap

2 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 14:37

credite la banci din afara? vreu si eu detalii daca se poate...

vizap

2 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 14:37

scuze....vreau detalii....:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 00:56

terenul va fi intodeauna sngura avere palpabila nu va incredeti in agentiile imobiliare! daca nu ai terenul tau ,casa ta ,esti un nimenea stind la bloc. sa ai casuta ta,gradina ta si o livada cu bancuta ta ,cu gratarul tau,esti cineva a-ti vazut ce morcoviti vin cei care pleaca vinerea si simbata la munte si cind se intorc casa ta pe terenul tau ,astai fericirea paminteana

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 10:46

De la: partidul1, la data 2008-09-30 00:56:37 terenul va fi intodeauna sngura avere palpabila nu va incredeti in agentiile imobiliare! daca nu ai terenul tau ,casa ta ,esti un nimenea stind la bloc. sa ai casuta ta,gradina ta si o livada cu bancuta ta ,cu gratarul tau,esti cineva a-ti vazut ce morcoviti vin cei care pleaca vinerea si simbata la munte si cind se intorc casa ta pe terenul tau ,astai fericirea paminteana

da mai partidu' ...
ai mare dreptate ...terenul este totul ...terenul de sub casa ,terenul de langa casa ...terenul de...joc pt. fotbalishti...etc.
dar cel mai shi cel mai important teren pt.noi oamenii dragul meu partidu' ,este terenul ala de care ai uitat ...stii tu care ...ala de doi pe unu shi adanc de 0,90 m. situat acolo in locul ala cu verdeatza shi ...multa...linishte...unde ne ducem totzi ...shi aia cu partid shi aia fara ...noroc bun comrade ! inclusiv lu'marygeo din baia sprie (pardon,baia mare !) , vechea noast'a tovarasha de lupta pe taram ideologic shi materialist-dialectic ...

si electronica !
dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 16:17

Iar esti morbid...

rosca

5 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 23:37

De la: sa_ti_zambeasca_norocul, la data 2008-08-30 22:10:43Salut. Interesant subiect. Vreti credite dar incercati sa le obtineti singuri? Stiati ca nu veti obtine niciodata toate informatiile de care aveti nevoie? Aveti nevoie de un consilier financiar? Este singura persoana care se poate ocupa de la oferta pana la depunerea dosarului. Solutia nu o gasiti la o singura banca. Ei va pot oferi doar o singura oferta Cum veti stii daca este cea mai buna oferta ?
da interesant raspuns si de unde stii ca acei consilieri nu sint niste sarlatani mai mari decit banicile eu am intilnit 2 asa zisi consilieri dar in realitate sarlatani cu acte in regula care vor doar sa prosteasca p cei ce nu au timp de umblat p la n banci sau p cei care nu se pricep la asa cv e greu sa ii alegi p cei corecti cind sint facuti pe banda rulanta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 15:59

De la: anna1503, la data 2008-08-25 13:10:10pana la urma este mai convenabil un credit imobiliar, sau o chirie?

Sau o chirie pe o perioada mai lunga, a carei contravaloare se va scadea din pretul locuintei in care stai deja, la momentul achizitiei??
Eu asa ceva am inteles dintr-un articol despre un produs rezidential propus de Impact : " Serviciul Impact ofera clientilor care nu dispun de resursele financiare necesare sau celor care mai trebuie sa astepte pana la aprobarea creditului posibilitatea de a se muta in noua casa imediat, cu plata ulterior. In acest fel, persoanele interesate de apartamentele dezvoltate de companie vor putea achita o garantie initiala de minimum 20.000 de lei, avand la dispozitie o perioada de patru ani pentru contractarea oricand a creditului propriu-zis. In tot acest timp, beneficiarul va plati o chirie lunara, care ii confera ulterior dreptul la un discount din pretul de achizitie."
www.standard.ro/articol_64302/impact_isi_finanteaza_clientii_pen...
Ce ziceti?

prys

6 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 20:44

Ce atata TAM-TAM,vreti credit ,consultati un agent-robot al firmei cu care doriti sa contractati& va va spune cat?,cum?,& in ce fel Apoi o sa aveti banii cat pentru o casa & un catel Bafta

prys
sorinb_2

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:18

nu faceti credit in acasta perioada tulbure...dobanzile mari asa vor ramane ...banca nu micsoreaza dobanzile dupa dobanda pietei, asa ca mai bine pastrati creditele vechi facute la dobanzi mici, chiar daca au mai crescut!

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:05

poporul american este mai redus decit populatia europeana la inteligenta deoarece este manipulat prin hrana si nivelul redus de invatamint.
Acum si in Romania se incearca aceasta manevra contind pe faptul ca foarte multa mina de lucru profesionala a emigrat ,raminind doar acei intelectuali care in loc de profesie se avinta in politica.Blocarea creditelor ,blocheaza plus valoarea care se creiaza prin indatorare,avind in vedere ca sistemul productiv intern a fost aproape in intregime distrus,transformind Romania intr-o tara de consumatori.Detinatorii de capital ,incearca sa rastoarne valorile,dar avind in vedere ca in piata exista de 9 ori mai multi bani decit valoarea acoperita in aur,bancherii vor fi obligati sa reia acordarea creditelor.De unde rezulta ca teoretic avem nevoie de intelectuali,dar mai intai sa promovam producatorii de valori ca altfel mor intelectualii de foame

Sagirioritic

16 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 16:05

@irina
Zic ca esti agent imobiliar si mai zic ca impact e falimentar deja si incercati sa mai trageti niste tepe pe ultima suta de metri.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 18:30

De la: fulgerul1989, la data 2008-11-28 14:05:29 poporul american este mai redus decit populatia europeana la inteligenta deoarece este manipulat prin hrana si nivelul redus de invatamint.
Acum si in Romania se incearca aceasta manevra contind pe faptul ca foarte multa mina de lucru profesionala a emigrat ,raminind doar acei intelectuali care in loc de profesie se avinta in politica.Blocarea creditelor ,blocheaza plus valoarea care se creiaza prin indatorare,avind in vedere ca sistemul productiv intern a fost aproape in intregime distrus,transformind Romania intr-o tara de consumatori.Detinatorii de capital ,incearca sa rastoarne valorile,dar avind in vedere ca in piata exista de 9 ori mai multi bani decit valoarea acoperita in aur,bancherii vor fi obligati sa reia acordarea creditelor.De unde rezulta ca teoretic avem nevoie de intelectuali,dar mai intai sa promovam producatorii de valori ca altfel mor intelectualii de foame

Esti un indoctrinat oarecare! Europenii au fixatia ca americanii sunt prosti si needucati. Si eu aveam ceva idei de-astea inainte sa ajung aici. Americanii sunt un popor de consumatori. Manipulati sau nu, au o viata mai buna decat romanii si oportunitati infinit mai bune in ceea ce priveste locuintele - ca sa vorbim la tema. Asa prosti cum ii vedeti, au sosele de ramai cu gura cascata, un nivel de trai excelent, case ca-n filme si oportunitati pe care romanul asa destept si educat cum este nu le va avea nici peste 100 de ani. Sa nu uitam ca fiecare popor isi merita conducatorii.

Cum va explicati ca "prostii" de americani a luat atatea premii Nobel si medalii olimpice, de exemplu? Cum iti explici notorietatea unui numar impresionant de universitati americane, jmultimea de inventii si inovatii de aici? La ce le foloseste romanilor ca au cate doua facultati daca nu-si gasesc un job decent si pleaca in occident la spalat vase? Textul cu americanii sunt prosti si de aceea noi, inteligentii lumii am emigrat in SUA bla bla bla, este doar partial adevarat. Este politica statului American sa recruteze inteligenta din intreaga lume, asa cum politica statului Roman este sa ignore oamenii valorosi si sa-i determine sa plece din Romania. Oamenii emigreaza in SUA pentru ca statul american vrea asta si a facilitat "inteligentelor lumii" ceea ce tarile lor de origine n-au catadicsit.

Asta o fi prostie americana??? Eu ma indoiesc! La ce le foloseste americanilor sa stie unde se afla Romania pe harta? De regula asta ne deranjeaza pe noi, romanii. Cand ai sa intelegi ca americanii sunt oameni practici si nu invata lucruri inutile, ca noi... ai sa intelegi.

In SUA chiriile sunt suportabile si conditiile pe care le ofera apartamentele inchiriate sunt de la decent in sus ...pana la ultraluxos, asa cum remarca cineva mai sus si situatia din Olanda si Germania. Si in SUA sunt foarte multe ansambluri rezidentiale construite cu scopul de a fi inchiriate. Unii proprietari si administratori de proprietati ofera posibilitatea de leassing imobiliar - un sistem de fidelizare a clientilor, reciproc avantajos. Pur si simplu, daca stai 20 -25 de ani in acelasi complex de locuinte, dupa 20 de ani de platit chiria devii proprietarul acelui apartament.

Cei care au salarii mici si nu pot suporta chiriile la pretul pietei, primesc subventii de la stat. De exemplu: pentru un apartament cu doua dormitoare in Washington DC se plateste 1500$/luna pana la 1800$ lunar la pretul pietei. Acelasi apartement, se inchiriaza pentru o familie cu venituri mici la 800- 900 $/luna, restul fiind suportat de catre stat. Taxele sunt mai mici pentru familiile cu mai multi copii, iar familiile care au in intretinere 7 persoane sau mai multe (copii, batrani, persoane fara venituri) nu mai platesc deloc taxe la stat. Asta este adevarata protectie sociala, nu surogatele de la noi cu "va mai dau 10 lei la pensie ca s-a scumpit gazul cu 100 lei etc.

Creditele ipotecare se ofera in conditii speciale pentru "first time buyer in US". Daca vrei sa cumperi prima data o casa in SUA, indiferent daca esti cetatean american sau nu, indiferent daca cumperi un apartament sau o casa, primesti ajutoare de la stat. Daca dovedesti ca esti un bun cetatean, ai un credit scor bun, platesti la timp taxele si impozitele la stat, facturile si ratele la masina, esti inclus intr-un program guvernamental. Programul presupune participarea la un curs si obtinerea unei diplome de proprietar educat. Inveti care sunt regulile de convietuire pasnica in comunitate, intelegi ce inseamna sa fi proprietar in America, ce drepturi si obligatii ai?

Banca sau firma de mortgage iti plateste inclusiv "closing cost-ul" daca cumperi pentru prima data o casa in SUA = echivalentul taxelor de intabulare, acte notariale de la noi, comisionul agentiei imobiliare, asigurarea locuintei etc. Din momentul semnarii actelor primesti 3 - 6 luni de gratie,timp in care te muti in noua casa, zugravesti, cumperi mobila etc. Abia apoi incepi sa platesti ratele la casa timp de 20 - 30 de ani, dupa cum ai ales. Dintr-un salariu bun poti suporta rata la casa, rata la mobila si la masina si nu mori de foame!!!! Din doua salarii, cu toate ratele astea, iti permiti si cate o vacanta exotica sau chiar doua/an.

Ai dreptate, mari prosti americanii astia :))))

Daca ai cumparat o casa candva si nu mai poti plati ratele, exista mai multe variante - renegocierea cobntractului cu banca (prelungirea termenului de rambursare, respectiv stabilirea unei rate lunare mai mici) sau bancroptsia, pentru cazuri disperate = declararea falimentului tau ca persoana, familie, caz in care ti se sterg datoriile si intri intr-un program de consiliere, in care persoane abilitate te invata sa-ti gestionezi mai bine resursele. Ca urmare, iti creezi un nou credit scor si o iei de la inceput - cumperi o alta casa etc.

Ideea este ca la noi piata imobiliara a luat-o razna dupa 1990 an de an. Bancile practica politici de creditare care se adreseaza exclusiv segmentului "high class" si alunga clientii cu salarii mici si medii.

Preturile in Romania n-au nici o legatura cu nimic, uneori sunt mai mari decat in vest. Comparativ cu SUA preturile romanesti sunt aberante si sfideaza legile obiective ale economiei... din categoria paradoxuri romanesti!

Eu am o casa tip townhouse la 27 de mile NV de Casa Alba, zona foarte buna. A costat 250.000$, are D+P+E, demisolul este amenajat ca party room cu fire place, spalatorie, baie si garaj. La Parter am living room, dinning room, bucatarie, baie de serviciu si terasa. La etaj am 3 dormitoare, doua bai si un balcon. Casa are finisaje moderne, parchet, gresie, iar mobila de bucatarie, masina de spalat vase, masina de spalat haine, cea de uscat, frigiderul cu ice maker, cuptorul cu microunde, aragazul etc. erau in casa, incluse in pret. Asa e uzual aici. Casa are o curte micuta cu gazon, adica 0,6 acrii de teren. Rata lunara cu asigurare, toate taxele si comisioanele incluse este 1800$/luna. Am primit finantare 102%, n-am dat nici un dolar din buzunar la cumparare, nici un avans, absolut nimic, iar casa este construita in 2005.

Deci statul american incurajeaza populatia sa cumpere sau sa inchirieze locuintele. Presedintii Americii tin des discursuri despre "starea natiunii" si datele de acolo provin din centralizarea unor chestionare pe care le primeste toata lumea prin posta si este obligat sa le completeze si sa le expedieze. Alesii lor stiu care este situatia poporului, cum traiesc americanii si chiar le pasa. Ei isi ajuta cetatenii sa aiba o viata decenta, iar asta include o locuinta decenta . Pe statul roman il doare in cot de toti cetatenii sai, iar asa zisii investitori, dezvoltatori, ANL bla bla care construiesc in Romania, o fac doar din setea de castig. Preturile sunt exagerat de mari in Romania. Pur si simplu, constructorii si bancile trag pielea de pe clientii romani care au curajul sa isi cumpere un apartament, o garsoniera, o casuta cat decat... un acoperis deasupra capului.

Administrarea proprietatilor imobiliare pentru inchiriat a ramas la stadiul de vis frumos, nu cred ca exista asa ceva in Romania, doar o goana continua dupa castiguri si imbogatiri peste noapte.

nico387

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 20:14

iubire cred ca fabulezi sau esti sa nu spun cum eu am un venit fara sotie de 4000 nu sunt director si tot ma refuzat banca .motiv am salariul mic ,asa ca lasa vrajeala daca nu ai un comision foarte gras tu personal, cum se intampla cam la tot pasul in ultima vreme si dupa aia te omoara comisioanele si restul
.

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 11:25

BANILE FAC CAMATARIE,MAI BINE MUNCTI SI STRINGETI BANI CA VIN VREMURI GRELE IN TARA LUI BOC

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Credite ipotecare
Mergi la: