Info
x
De curiozitate
|
ondin666 204 mesaje Membru din: 22/12/2008 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:26
cati amatori si/sau posesori de hatch-uri sunt pe forum?am vazut azi noul kia varianta in 3 doors si am ramas impresionat de frumusetea liniilor.
zi faina. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dan_xsb 10 mesaje Membru din: 25/01/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 12:47
eu am un hyundai i30 care e mult peste kia ceed atat la calitatea materialelor folosite la interior cat si la tinuta de drum
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ondin666 204 mesaje Membru din: 22/12/2008 |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 18:36
nu cunosc interiorul celor 2 masini dar am apreciat pozitiv aspectul sportiv al hatch-ului de la kia modelul ceed dupa ce am vazut initial doar destul de plictisitorul design al celui in 4 usi.
e posibil sa fie hyundai pste kia la materiale, dar la kia ceed mi-a mai placut portocaliul din bord. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 44 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 12:41
ies oarecum din subiect , nu stiu mai nimic de kia insa pot spune ca hyundai m-a impresionat placut. am mai vorbit cu un vecin care are elantra, eu conduc un tucson, si va spun sincer ca m-a surprins placut.m-a surprin in mod neplacut insa pajero fata de tucson, astfel la un motor de 2500cm3 are 120CP iar tucson la 1998cm3 are 144CP. Sunt masini diferite totusi dar ma asteptam de la pajero la mult mult mai mult.Astfekl mai mult de 130 km/h pe autostrada o omori insa tucson la 180 inca mai merge.Felicitari Hyundai.
|
enri_110369 7 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:14
Chestie de gusturi .... Personal consider ca este mult mai frumoasa Kia Cee'd dacat Hyundai i30 ....Dar, cum spuneam, este o parere subiectiva si atat... Ca frumusete, eu unul, intre cele doua, as alege inevitabil Kia.
Insa, un hatch frumos este noul VW Scirocco. :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 20:53
De acord cu Enri! Si mie imi place mult mai mult Kia, insa nu am avut ocazia sa conduc niciuna dintre aceste doua masini.
Referitor la ce a spus Bebebe, un motor cu o cilindree mai mare nu trebuie neaparat sa aiba mai multi cai, poate are cuplu mai mare. Nu cred ca poti trage cu Tucson-ul ce poate trage Pajero dupa el...poate ca ar merita testul
|
enri_110369 7 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 21:53
Salutare tuturor ... A compara doua motoare de aceeasi cilindree, nu inseamna neaparat performante bune pentru cel mai puternic ... Un motor cu cilindree mai mica poate dezvolta o putere mai mare la roata fie datorita presiunii de supraalimentare mai mare, fie datorita gestiunii aprinderii, fie folosirii unor rapoarte de demultiplicare diferite in cutiile de viteze, etc, etc ...Ar fi multe de spus... Insa, a compara un SUV cu o utilitara de teren, e ca si cum ai incerca sa compari doua motoare de puteri asemantoare dar cu cilindree diferita...de ex: o supersportiva de cca 500 CP cu un camion tot de 500 CP ....problema diferentei intre cele doua motoare, e data de cuplul motor diferit ca valoare maxima, care, firesc, poate fi altfel utilizat ....Astfel, cu un Tucson poti sa mergi pe autostrada cu 180 km/h, iar cu Pajero nu .... Dar, poti sa abordezi drumurile dificile (cu adevarat dificile) cu un Tucson la fel cu un Pajero ? ... Nu ... Cel putin, in raliurile de gen (Rally Raid; Paris-Dakar), Pajero e un nume ... Tucson, nu prea... Cam asta e diferenta ... Un motor e bun in primul rand scopului caruia ii este adresat: fie performantza, fie utilitate, in functie de destinatia utilizarii vehiculului .... Fiecare stie pentru ce se alege una sau alta dintre variante.
|
dpurice 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 August 2009, ora 10:17
bravo