Info
x
Confruntare
|
lory_ion_andy 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 08:28
fratilor , ce ati facut aseara? ati urmarit marea confruntare sau v-ati uitat la meciul CFR-COPENHAGA?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 08:57
Eu chiar am urmarit:MAREA CONFRUNTARE.Mai ceva decit TRILOGIA FRATIA INELULUI
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:08
Stii cum a fost? Eu daca eram acolo vorbeam ca Geoana ..dragul de el...Dar ce stiu eu? Sint doar o biata mamica care de 4 ani stau si-mi cresc copii.Dar vreau binele acestei tari:si eu as da de toate:finantare ptr infrastructura,locuri de munca,SMURD la tata Leana din Popricani,bani multi la bugetari,maaa as da de toate,cine ar veni sa-mi ceara as daaaa,cu ambele maini.Cam asa vorbea si dragul de Geoana,de parca ar fi fost si el in concediu de maternitate ...10 ani ,nu 4?!!! Eu si cu GEOANA..iubim mult tara asta si o ridicam in sus ca pasarea phoenix.Ups asta se ridica singura n-are nevoie de ajutoru nostru.
Dar nenea Geoana are un atu in plus: aduce un aer proaspat in conducere..E ca si cum...Ricky Martin ar dansa can can asta aer proaspat Maaaa,deci eu sint anti basescu dar...cind l-am auzit pe Geoana...neuronii mei..si asa pe cale de disparitie au intrat in alerta. Realitatea ....este un termen necunoscut ptr domnu Geoana.Deci..va urez vise placute in continuare.
|
|
lory_ion_andy 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:39
am urmarit marea confruntare: se vede treaba ca geoana si-a facut temele ca un scolar scos la tabla si care raspunde vesel : stii vantu' aaa scz mama mi-a zs ca daca nu iau de data aceasta ...ma casapeste .la intrebarea adresata de base , a ramas perplex. ce era s amai zc saracutul , ca nu se astepta , la una ca asta d p lui base .
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 3/12/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:01
Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC?
Oricum partida a fost net castigata de BASESCU. Geoana a fost pe langa total, si pe partea externa, auzi le da Ucrainienilor partea continentala sa o exploateze dupa ce am castigato la Haga, e tampit fratilor, numai prostii poate sa zica. Oricum GEOANA
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:55
De la: L3008, la data 2009-12-04 10:01:19Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC?Votati voi pe Basescu si veti vedea ce va asteapta in 2010 ... cel putin ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:21
De la: L3008, la data 2009-12-04 10:01:19Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC? Procesul de la Haga privind platforma continentala a fost o mare mare gaselnita . Insula serpilor a fost predata URSS de catre ana pauker (hannah robinshon) pe proces verbal !!!!! Pur si simplu Romania nu trebuia sa recunoasca legitimitatea cedarii teritoriale in baza unei fituici fara valoare juridica si astfel aveam toata platforma continentala a Marii Negre ! In loc sa facem asta noi am legitimat actul de cedare abuziva a acestui teritoriu printr-un proces la Haga . Cat despre confruntare,Geoana a fost depasit de eveniment , nesincer si complexat as putea spune de Basescu . Un singur lucru mi-a placut la el-cadoul catre basescu,ghidul bunelor maniere de care baselu are multa nevoie;poate pe langa asta trebuia sa-i dea si o carte care combate rasismul . Basescu a fost peste geoana in confruntare dar eu unul nu l-as vota in nici un caz-are omul asta darul de a rastalmaci adevarul si de a devia atentia de la subiect prin "glumitele" lui atat de gustate de romani si prin proverbialul ha-ha-ha ... Poate cei care au urmarit confruntarea au realizat totusi ca de fapt el nu a dat nici o explicatie asupra starii jalnice a tarii in cei 5 ani de mandat ai sai si a facut multe promisiuni ca in urmatorii 5 va schimba starea de lucruri . Lupul isi schimba parul dar naravul ba !
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 3/12/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:37
De la: tutenes, la data 2009-12-04 11:21:02De la: L3008, la data 2009-12-04 10:01:19Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC? Pai in ultimii 5 ani ce realizari are? 1.A facut o ditamai sedinta cand a unit cele 2 camere (deputati si senat) si a spus acolo tot si a fost si mediatizat. 2. La confruntarea anterioara la fel. De cand a inceput campania toata lumea il intreaba asta si raspunde ce a facut. Pentru o baba surda nici preotul in biserica nu spune slujba de mai multe ori, asa ca... Aseara era confruntarea lui ge_oana, care s-a adeverit a fi un om slab, si cam face cum bate vantul (una zice acum una zice mai tarziu, dupa ce primeste informatiile de la Vantu, voiculescu, hrebengiuc, etc) si a mai demonstrat ca totusi fiind Presedintele Senatului, nu stie absolut nimic, habar nu are ce se intampla in tara. Nici ca presedinte de senat nu l-as mai tine pe omul acesta. Bine la clasat Iliescu PROSTANAC. A dat dovada inca odata ca pe el il vor conduce altii va fi MARIONETA TUTUROR...Daca voua va place sa va conduca o MARIONETA si PAPUSARII este treaba d-voastra. Asa ca: GEOANA
|
|
|
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:45
De la: tutenes, la data 2009-12-04 11:21:02De la: L3008, la data 2009-12-04 10:01:19Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC? TUTENES, IN LOCUL ACELUI PROCES AI FI PREFERAT UN RAZBOI? LASA POLITICA EXTERNA CA NU E DE TINE CAT DESPRE BASESCU SI GEOANA EU CRED CA ESTE DE PREFERAT ACELA CARE SE DESCURCA MAI BINE INCLUSIV IN CONVERSATII SI MAI CRED CA NU AVEM NEVOIE IN FRUNTESTATULUI DE PROSTANACI CARE ISI DOVEDESC PROSTIA LA ORICE PAS. NU E BASESCU USA DE BISERICA DAR CEL PUTIN LUPTA IMPOTRIVA NESIMTIRII UNOR OAMENI CARE DUPA CE AU JEFUIT ACEASTA TARA PRIN FEL DE FEL DE TERTIPURI ACUM DORESC FIE SA O SFARTECE FIE SA O IA CU TOTUL. AI GRIJA CE VOTEZI. DECAT CU PROSTII SI CU HOTII (CARE NU DE INTELEPTI AU AJUNS HOTI), MAI BINE CU ACELA CARE LUPTA IMPOTRIVA LOR. SI ITI MAI SPUN CEVA: NU CONTESTA ACTIUNILE LUI BASESCU PENTRU CA ROMANIA TREBUIE APARATA, AVEM SECRETE DE STAT SI TOATE ACESTEA SE LEAGA INTRE ELE. ACESTI MOGULI NU POT FI DEMASCATI ASA CUM CREDETI VOI, IN JOC EXISTA SI ALTE INTERESE. CEL MAI IMPORTANT LUCRU PENTRU NOI ESTE FAPTUL CA INSFARSIT TABERELE S-AU IMPARTIT SI TOTI ACESTIA AU IESIT LA SUPRAFATA. NICI MACAR NU SE MAI ASCUND DE NOI ATATA TUPEU AU. AU TUPEU SA NE CEARA VOTURILE. DACA SUNTETI PROSTI VOTATII PE EI, DAR DACA VA PASA DE ACEASTA TARA VOTATI-L PE BASESCU PENTRU CA ALTUL MAI BUN IN MOMENTUL DE FATA NU AVEM. |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:45
...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:02
De la: click_cont, la data 2009-12-04 11:45:12De la: tutenes, la data 2009-12-04 11:21:02De la: L3008, la data 2009-12-04 10:01:19Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC? Sa stii ca as fi preferat un proces nu un razboi insa un proces care sa plece de pe pozitii corecte , in care Romania sa ceara sa se indrepte oalele sparte de niste bolsevici magari care au fost la conducerea tarii cateva decenii .Cu alte cuvinte-restituirea a ce ne apartine de drept . O greseala nu se indreapta niciodata cu o greseala . Poate nu o fi politica externa de mine dar o parere pot sa am nu-i asa ? Cat de basescu,are si el destui moguli in spate ,de ex. puiu popoviciu ; inca ceva -daca-i jignesti pe ceilalti considerandu-i prosti daca nu voteaza cu baselu,nu cred ca-i faci vreun serviciu sau convingi pe cineva sa-i dea votul ci dimpotriva .
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|