back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Si totusi pentru investitii tot imobilele,terenurile si aurul conteaza

 


 
 
LYLYKAE

309 mesaje
Membru din: 11/08/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:27

In toate timpurile,garantia unei investitii ,pastrarea valorilor a fost prin proprietatile imobiliare,terenuri si case,iar singura moneda de schimb a fost aurul.Ofamilie care are cel putin un teren de 2000 mp intravilan,o vila cu 5 camere si 2- 3 kg de bijuterii in aur poate fi considerata bogata ????


http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:09

A venit mintea la cap, mintea romanului cea de pe urma, v-aduceti aminte ce spunea in urma cu vr-o 15 ani regretatul A. Rugina(fie-i vesnica amintirea) si n-a fost bagat in seama de catre nimeni in Ro ?...
Char, cine-o fii cel ce i-a raspins conceptiile la nivel oficial, o fii reusit sa-i spuna numele ori a luat cu D-sul acest secret in eternitate ?....




Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Botosani

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:11

ce zicea i-a zi-mi ca ma faci curioasa...


mimisivi

29 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 19:27

mielusica,

daca au ce manca, atunci da



I am who I choose to be :) :) :)
silviu_m74

118 mesaje
Membru din: 7/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:28

sau asa !!! www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!


www.4life-romania.ro
9am031078

64 mesaje
Membru din: 12/04/2009
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 01:02

Dupa cum va-nghesuiti sa vorbiti despre munca efectiva mi-e greu sa mai cred in redresarea economica a Romaniei . IN AFARA DE BISNITA , MAI STITI CEVA ?!?!?!?!??????????


DRAGANELLO

31 mesaje
Membru din: 28/07/2008
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 16:36


In nici un caz! Vremea lor este de domeniul trecutului,pentru ca astea suntinvestitii carenu seinmultesc ci,dimpotriva genereaza cheltuieli de conservare:impozit pe cladiri,taxa asupra terenurilor,asigurarea lor contra degradarii si furtului,mai trebuiesc reparate sau sterse de praf,se mai si demodeaza .
De ce nu incercati cu actiuni,obligatiuni,rascumparare de titluri,plasamente si depozite bancare,arbitraj valutar si operatii speculative ? Toate produc si raman si intregi.Ba unora precum actiunile sau titlurile le mai creste numarul si valoarea.
Fiti curajosi,fiti moderni si ganditi-va ca traim intr-o etapa care se chiama "capitalismul financiar". Spre exemplu eu mi-am vandut apartamentul si masina cu care veneam din socialism si am cumparat actiuni la Bancpost si un apartament de 2 camere intr-un cartier mai sarac.Mi-am vazut in continuare de serviciul meu de universitar,am scris carti de specialitate,am facut expertize contabile din care am trait... si am mai cumparat actiuni. Apoi am contractat un imprumut si am cumparat actiuni BRD ,Petrom,BCR, Asirom ,de la salariatii acestora care le vindeau intr-o frenezie de neinteles si cu preturi sub valoarea lor.
Si-am inceput sa incasez dividende,dobanzi,profit,pe care le-am mai reinvestit,mi-am cumparat un autoturism,bun dar nu de top,mi-am aranjat casa dar stau tot acolo.Si continui sa incasez dividende,cam 100.000 ron pe an,cu care am fost la carnaval la Rio ,am calatorit cu vaporul pe Amazon si Nil ,am vizitat Insulele Maldive,Noua Zelanda,Australia, Anzii Cordilieni;am petrecut 3 lunila New York,4 luni la Roma,8 luni la Paris;ne facem concediile in Grecia,Turcia,Croatia,Portugalia,Spania. Ne-am facut timp si pentru actiuni caritabile sau in interes social;am fost in Afganistan,in Irak si in Kosova ,aproape 2 ani va voluntar al Crucii Rosii,dormind in cort,mancand din gamela,cu gloantele suierand pe deasupra capului Muncim in continuare , avem doi studenti care ne calca pe urme,fiecaruia ii vom da 1/3 din investitiile financiare .. si-o sa continuam safacem investitii de maniera celor de pana acum.
V-am spus astea nu pentru a ma lauda ci pentru a va convinge ca astazi lucrurile s-au schimbat,ca fiecare are o sansa,ca exista loc de mai bine pentru fiecare ,.......dar trebuie sa munciti; sa invatati si sa munciti ;sa fiti corecti si competenti .Si veti fi rasplatiti si fara sa fi mostenit 2000mp.teren intravilan,plus unviloi cu 6 camere plus 15 Kg.de aur ! Teza Evului mediu comform careia "Puterea este a celui care are aurul" este si acum valabila,numai ca aurul insemneaza acum munca siminte .
24.04.2009 "Leul Neimblanzit"


kyberion

9 mesaje
Membru din: 7/12/2009
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:41

Nu, daca vila e pe credit si aurul e mostenire in bijuterii de 14k. Daca insa au joburi bine platite sau o afacere din profitul careia au cumparat terenul, au construit vila si au investit in lingouri de aur atunci se poate spune ca sunt bogati. Sau mai exact middle-class ca bogat esti cu adevarat de-abia cand ai cateva milioane in cont. In cont, nu in case, masini si tzoale de lux.


viorik_vio

7 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 18:11

vrabia malai viseaza si nebunul balamuc tu chiar crezi ceva din ce ai scris acolo ????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 18:35

De la: viorik_vio, la data 2010-01-02 18:11:14vrabia malai viseaza si nebunul balamuc tu chiar crezi ceva din ce ai scris acolo ????
ASTA E MESAJ UNIVERSAL VALABIL,n'asa ???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
geo_man91

12 mesaje
Membru din: 15/12/2009
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:03

EU AM INCEPUT O AFACERE UN MAGAZIN PE UN VAD BUN CU PIESE AUTO ACUM 4 ANI SI POT SA SPUN CA AM INSUTIT BANI . DE CE SA INVESTESC BANI IN AUR , TERENURI S-AU CASE CAND POT SAI INVESTESC INTR-O AFACERE PROFITABILA S-AU IN ACTIUNI LA BURSA . TOTU ESTE SA AI FLER DAR NU IN CEVA IN CARE NU STI DACA MAI ARE PRET . A FOST O INVESTITIE DE MOMENT IN TERENURI SI CASE DAR GATA OAMENI SIEAU DAT SEAMA CA NU MAI MERGE INVESTITI SI IAR INVESTITI .

Raporteaza abuz de limbaj
Sandel

271 mesaje
Membru din: 14/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:35

E adevarat ca a trecut perioada mercantilistilor, insa de ce credeti ca economia noastra nu se prabuseste? Cumva ca in subsolul BNR se afla aur? (daca e sa fiu contrazis sa fie cineva pertinent si sa nu inceapa cu aberatii ca ii merge bine magazinul si ca tot asa sute de mii de romani paltesc impozite si de asta inca mai are statul bani) Asta la nivel macroeconomic. La nivel microeconomic, inca se merita sa investesti in terenuri si cladiri. Piata imobiliara , la fel ca piata financiara este foarte sensibila, aceasta reactionand imediat la miscarile pietei. Cand vor creste iar preturile la imobiliare, criza a luat sfarsit. Din alt punct de vedere, a mers bine pe timp de criza la cine a avut de inchiriat cladiri mai ales pt firme. Aurul e mai mult pt incredere, nu sa investesti.

Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:56

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:56

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului SI TOTUSI PENTRU INVESTITII TOT IMOBILELE,TERENURILE SI AURUL CONTEAZA
Mergi la: