back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Si totusi a venit scadenta

9am186437

3 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:28

a venit scadenta la lista de plata a tarii,nemunca ,minciuna ,furtul ,nepotismul ,,lista e lunga ,din pacate platim scump ,nu tin cu nimeni,dar am fost pe afara ,dar in nici un cotlon nu am vazut oameni ziua in amiaza mare la circiumile din sat ,curtile erau ordonate ,mai mare dragul sa le privesti ,pe la noi cind treci ce vezi mizerie ...lipsa civilizatie,,, nu suntem in stare sa facem nici macar ordine in propia curte dar cerem ajutoare sociale ..pomana ,,taranul roman pe care il pling unii isi merita soarta e lenes nu stie altceva decit sa faca copii si circiuma,,si asteapta pomana deci toti avem un pic de vina ,,unii ca mintim ,altii ca ne place traiul bun nemunca si asteptatul ajutoarelor sociale ,,,dar de unde? vaca trebuie sa pasca sa poata da lapte dar pasunile trebuie intretinute,,,,

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:13

De la: 9am186437, la data 2010-07-06 18:28:27nu tin cu nimeni,dar am fost pe afara ,dar in nici un cotlon nu am vazut oameni ziua in amiaza mare la circiumile din sat

Nu ati fost si undeva in jurul Mediteranei ?Eu am vazut asta in Grecia,Italia,Franta ,etc.Pe partea cealalta a Mediteranei erau musulmani si stateau doar la cafea, dar oricum STATEAU in carciumi ziua in amiaza mare.

Mentalitatea asta cretina ca omul trebuie sa fie VAZUT MEREU ca munceste este un produs strict basescian si aprobat doar de oameni care HABAR NU AU CE INSEAMNA MUNCA.Doamna,in toata Europa,munca este flexibila,ai marje mari de actiune ,ai termene largi si clare si nu esti constrans decat de termenul final al lucrarii tale si de calitatea ei.Nu te urmareste nimeni,nu te preseaza inutil nimeni, nu ai treaba cu astfel de lucruri aberante.La noi insa ,deoarece se faureste dictatura ,TOTI TREBUIE SA CREDEM CA SUNTEM VINOVATI SI CA NU MUNCIM CUM TREBUIE! La noi trebuie SA VEZI ca munceste omul ,sa cada jos, sa lesine, sa nu aiba pauze. Aceasta mentalitate basesciana este una absolut comunista care nu intelege nimic din planificare,DIN EFICIENTA muncii, ci doar ii considera pe oameni sclavi .Ca urmare II ACUZA SI II LASA SARACI PE RAND ,fiecare categorie sociala pe rand deoarece nu muncesc chipurile.

Spre exemplu,sinistratii aia amarati, daca dupa o zi de munca ,dupa durerea lor ca le-a fost distrus avutul,dupa toata drama lor ,merg sa bea un pahar de vin sau o sticla de bere intr-o carciuma, sunt acuzati de toti cretinii cu haine uscate si mentalitati basesciene,ca "stau la bautura" in loc sa munceasca.

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:20

De la: 9am186437, la data 2010-07-06 18:28:27a venit scadenta la lista de plata a tarii,nemunca ,minciuna ,furtul ,nepotismul ,,lista e lunga ,din pacate platim scump ,nu tin cu nimeni,dar am fost pe afara ,dar in nici un cotlon nu am vazut oameni ziua in amiaza mare la circiumile din sat ,curtile erau ordonate ,mai mare dragul sa le privesti ,pe la noi cind treci ce vezi mizerie ...lipsa civilizatie,,, nu suntem in stare sa facem nici macar ordine in propia curte dar cerem ajutoare sociale ..pomana ,,taranul roman pe care il pling unii isi merita soarta e lenes nu stie altceva decit sa faca copii si circiuma,,si asteapta pomana deci toti avem un pic de vina ,,unii ca mintim ,altii ca ne place traiul bun nemunca si asteptatul ajutoarelor sociale ,,,dar de unde? vaca trebuie sa pasca sa poata da lapte dar pasunile trebuie intretinute,,,,

Vede�i doamn� , v-a explicat , logic , calm �i detaliat , un foarte bun cunosc�tor �n de-alde politicii , obiectiv �i nep�rtinitor !!!...Un adev�rat deontolog ...

Aaa , era s� uit !! �i plin de mil� fa�� de poporul rom�n , greu �ncercat !!!

PS: Nu-�i crap� obrazul �la , niciodat� , m�i logicule ????
Berbecule !!

tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:24

domnu' vanea, cineva are dreptate! tu vorbesti de munca secolului 21, da' ce te faci cu cei ce dau la lopata, la manivela, la mistrie? astia tre' sa se vada dom'le in campurile muncii, pentru propasirea neocomunismului basheshtian!
uraaaaaaa! uraaaaaaaaa! uraaaaaaaaa!
acum la gara

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:37

Dar , domnu' Vanea , ce te faci cu paznicii ????
S�-i vezi pe-�ia , �n exerci�iul fun�iunii , dom-le !!!...
Una meraviglia !!

Z, M P ...

tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 20:39

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-06 20:37:21Dar , domnu' Vanea , ce te faci cu paznicii ????
S�-i vezi pe-�ia , �n exerci�iul fun�iunii , dom-le !!!...
Una meraviglia !!

Z, M P ...

paznicii se uita, la umbra, cu o bere in brate, cum isi incarca fraierii camionul

| Varianta pentru tiparire a topicului si totusi a venit scadenta
Mergi la: