Info
x
Matiz
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 5/10/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:59
M� intereseaz� orice probleme care au ap�rut �n func�ionare
La mine am descoperit c� atunci c�nd uit faza de �nt�lnire aprins� ...se descarc� bateria Consumul este mare la mers �n ora� Ce se poate face pentru reducerea consumului???? Mul�umesc, pentru orice informa�ie primit� Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 10:36
Pai...la orice masina se descarca bateria daca uita soferul farurile aprinse (decat daca nu cumva e conectata le vreo priza
). Consumul depinde si de orasul in care circuli, dar consumul in oras variaza de la 7-8 litri (in BV unde locuiesc) la 9-10 litri (in Bucuresti, intr-o zi de vara cu aglomeratie). Consumurile astea nu le-am inventat eu, le-am afisat in urma unor discutii cu alti colegi.In rest, de alte pribleme (mai grave) nu stiu. Prietena mea are un Matiz din 2006 si nu a avut probleme cu ea pana acum; are numai 25000 de km, ce-i drept, dar reviziile sunt facute la timp. Lichide nu pierde inca pe nicaieri, singura "defectiune" ca sa zic asa, a fost anul asta in vara, cand s-a ars becul din farul de pe stanga. Alte necazuri...daca sunteti proprietar le stiti si dvs., cam saltareata, stalpul "A" de la parbriz incomodeaza de multe ori in curbe la stanga pentru ca ofera vizibilitate cam deloc, frane slabute si (cel putin mie asa mi s-a parut, sper ca nu-s prea pretentios) iarna dureaza destul de mult sa se incalzeasca motorul, ca sa poti dezaburi parbrizul; motor mic, ce sa-i faci.
Raporteaza abuz de limbaj |

). Consumul depinde si de orasul in care circuli, dar consumul in oras variaza de la 7-8 litri (in BV unde locuiesc) la 9-10 litri (in Bucuresti, intr-o zi de vara cu aglomeratie). Consumurile astea nu le-am inventat eu, le-am afisat in urma unor discutii cu alti colegi.