Info
x
Romania cea saraca
|
alex_aybo 6 mesaje Membru din: 28/01/2010 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 00:49
"Romania este saraca" asa a ajuns sa fie caracterizata Romanaia care pana ce nu demult era granarul Europei cea care ne catalogheaza pe noi ...romanii de rand "tigani,hoti,proxeneti prostituate...etc. ,am ajuns sa ne imprumute FMI-ul ...de ce ar fi o intrebare fireasca ,pentru ca pe pamanturile ce erau o data culturi acum sunt buruieni de ce? iarasi un raspuns sec cu un pic de umor englezesc ,pentru ca suntem in democratie ,total gresit suntem doar intr-o piata de desfacere a produselor straine ,bulgarii au blocat granitele pentru a obtine sustinere noi ...nimic.oare cand se va face ceva in tarisoara asta?asa este romanul tace si lasa capul in jos.au vandut tot ce scotea bani in tara asta..iarasi aceeasi intrebare "de ce?" ca sa ajungem la mana bancherilor straini.Chiar asa de delasatori putem fi? de a ne lasa condusi de unii care alearga dupa "moguli" ,unii care vad flacari violet,altii care fac executii pe stadioane ?Cati moguli au ajuns in puscarii dupa alegeri?daca a ajuns vre-o unul va rog sa imi spuneti si mie..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 09:33
Da, sunt de acord, poate si mai corect ar fi fost: ROMANIA SARACITA !!!!!!!!!!!!!!!!!
De cine?!!!!!!!!!!!!! De tiranul national, de fraudulosul si cainele de la putere care seaca bugetul de bani si se lafaie ca un mizerabil la Cotroceni !!!!!!!!!!!!!!!!! Auzi caine?! De ce ti-a trebuit nelegitimule cu 40 % mai mult de la buget decat anul trecut pentru Cotroceni acum la vreme de criza?!!! Mi-ar fi crapat obrazul caine, sa m-apuc de cheltuit cand oamenilor le-am spus ca e criza si tre` sa rabde !!!!!!!!!!!!!!! Trebuia sa primesti de la carpa de boc 15,5 % din suma locata pe anul trecut, daca erai om si intelegeai sa fii solidar cu poporul !!!!!!!!!!!!!! Da` tu fraudulosule nu stii ce-s alea virtuti, nemernic ai fost de pe vremea cand elev fiind iti turnai colegii, ii vindeai pentru avantaje, nemernic esti si acum cand condamni la infometare o intreaga tara ca tu sa ai bani, mandra ta iarasi si oamenii tai de la serviciile speciale ca sa-ti fie loiali !!!!!!!! Doar ai invatat ca loialitatea cu sume groase de bani se cumpara !!!!!!!!!!!!!!!! Du-te, uita-te in oglinda si scuipa-te, ordinarule!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 09:38
De la: 9am178165, la data 2010-01-28 09:33:51Da, sunt de acord, poate si mai corect ar fi fost: ROMANIA SARACITA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 09:47
Sa dai de urgenta banii in plus fata de 2009 capatati de la buget pentru 2010, cei 40% plus 15,5% ca E CRIZA SI LA TINE CAINE, sa-i dai inapoi la buget si sa ni se dea socoteala la ce vor fi folositi.
Intelesu-m-ai fraudulosule si mancatorule de bani munciti de altii ?!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
alex_aybo 6 mesaje Membru din: 28/01/2010 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 08:57
dupa ce ni se reproseaza ca suntem saraci mai dam si 100 mil de euro....adica faceti-ma si pe mine sa inteleg .....baselu aloca din imprumutul de la fmi 100 mil de euro bani nerambursabili la moldoveni .....DE CE?
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 10:21
De la: alex_aybo, la data 2010-01-29 08:57:28dupa ce ni se reproseaza ca suntem saraci mai dam si 100 mil de euro....adica faceti-ma si pe mine sa inteleg .....baselu aloca din imprumutul de la fmi 100 mil de euro bani nerambursabili la moldoveni .....DE CE? Hai sa-ti explic eu!!!!!!!! Pai daca a primit nota de plata, cei de la Chisinau i-au trimis-o, ce crezi ca din iubire l-a scos primarul Chisinaului invingator in alegeri cu 90%, nu cred ca mai e cineva in Romania atat de picat din luna sa creada asta!!!!!!!!!!!!! Asa ca scumpul meu, fraudulosul s-a prezentat la Chisinau pentru a deconta, din pacate nu din buzunarul lui, ci dintr-al nostru!!!!!!!!! Si daca ii asculti p-astia cel adora pe base, cat sunt de indignati ca spun adevarul , iti vine sa mori !!!!!!!!!!!!!!! Nelegitimul a plecat la Chisinau sa achite nota de plata, altfel ce inseamna sa acorzi tu tara saraca un credit de 100 de milioane de euro NERAMBURSABIL, DACA ERA MAI SUBTIL si era pe bune LE DADEA BANII ASTIA BINENTELES CU TITLU DE IMPRUMUT CU DOBANDA MICA CA PENTRU FRATII NOSTRII. NERAMBURSABIL, inseamna exact ceea ce este, ACHITAREA NOTEI DE PLATA A ALEGERILOR FRAUDATE DIN REP. MOLDOVA si nu altceva, crede-ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In alta ordine de idei, CAND ANCHETEAZA SCUMPA DE ANI PE FICELE BASESCIENE PENTRU AVERILE NEJUSTIFICATE PE CARE LE AU, AUZI AGENTIE NATIONALA PENTRU INTEGRITATE?!! Cand sesizezi parchetul cu privire la averile nejustificate ale ficelor prezidentiale?!!!!!!!!!!!! Ei hai, sesizeaza-te, nu slugari puterea?!!!!!!!!!!! Si in final scumpule, vreau sa-mi manifest durerea ca peste tara noastra au trecut tot felul de migratori, numai migratorii celtici, nu!!!!!!!!!!!!! Si doamne cat de bine ne-ar fi prins ca popor la mandria personala si la constiinta de sine!!!!!!!!!! Ii vedeti pe francezi, pe scotieni si pe irlandezi?!! Poate ca sunt putin laudarosi si fanfaroni, dar daca la incalci drepturile astia mor cu tine de gat, pentru ca stiu ca viata merita traita doar in anumite conditii!!!!!!!!!!!! De asta se comporta impostorul de la Cotroceni si camarila portocalie cum se poarta, pentru ca si noi ne comportam ca intr-o republica ex-sovietica, iar cainele crede ca ne poate da in gura cat vrea!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:53
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:53
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE