Info
x
Romanii din germania tratati k niste sclavi
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 13/10/2009 |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 13:38
ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastre
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 23:44
De la: 9am153899, la data 2009-10-13 13:38:17ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastreTe asteptai ca ''afara'' sa curga lapte si miere ?!!!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 13/10/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:40
nicaieri nu este lapte si miere dar totusi de ce ceilalti sunt tratati altfel iar romanii k niste SCLAVI?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 16:26
De la: 9am153899, la data 2009-10-13 13:38:17ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastre Dar AU ANUNTAT AUTORITATILE GERMANE ?Au reclamat incalcarea contractului semnat in Romania autoritatilor romane si germane ? |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 18:10
Si in Romania cum sint tratati?
Ca niste obiecte! |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 23:58
De la: 9am153899, la data 2009-10-14 15:40:03nicaieri nu este lapte si miere dar totusi de ce ceilalti sunt tratati altfel iar romanii k niste SCLAVI? Nu au pic de respect,parca drepturile omului nici nu exista,sunt nesimtiti ,parerea mea,deci......nemtii respectivi sa se duca la si sa arda in iad.....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 00:19
De la: 9am153899, la data 2009-10-13 13:38:17ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastreNoi am avut intre salarii si preturi acelasi nivel ca in oricare alta europeana sau civilizata. Au fost acele sincope de scumpiri care au luat-o inaintea salariilor. De citiva ani se tot aduc multe din preturi, nu toate la puterea de cumparare. Am spus nu toate. Acum se produce o aducere a preturilor unor produse de valoare f mare. Altele care erau f ieftine, dar adaptate la nivelul de cumparare, cresc (hainele de ex). Deci luate pe categorii de produse si servicii se pot face comparatii chiar la egalitate cu tarile dezvoltate. Dar cind e statistica oficiala, aceleasi produse apar mult mai scumpe si un nivel de trai f scazut. Realitatea este ca preturile se adapteaza continuu la puterea de cumparare. Ceea ce nu se adapteaza este politica financiara a tarii cu capacitatea de munca a oamenilor. Aici e problema. Se mentine o cantitate mai mica de bani in circulatie decit o munca posibila sociala, ptr a evita inflatia. Si apare aceasta aparenta de " tara nenorocita". In privinta modului cum sint tratati rominii nu numai in germania, este treaba exclusiva a diplomatiei romine, de a pune problema asta transant peste tot unde sint astfel de sesizari. Ca oamenii singuri nu pot face mare lucru. Dar cind oficialitatile isi urasc proprii cetateni, pe ici pe colo, si aceste cazuri dau tonul, nu se poate face mare lucru. E un reflex medieval, de proprietari ai oamenilor. Iar germanii ne trateaza cum o cer rominii fraieriti si la ei in tara. Recistigarea demnitatii umane in propria tara e cheia rezolvarii. Eu nu stiu cit e de adevarat asta, cu modul in care ne trateaza altii. Parca peste tot se spune ca e raiul pe pamint in oricare alta tara mai putin Rominia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 11:30
nastasemihail
|
|
|
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 11:39
De la: nastasemihail, la data 2009-10-15 00:19:04De la: 9am153899, la data 2009-10-13 13:38:17ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastreNoi am avut intre salarii si preturi acelasi nivel ca in oricare alta europeana sau civilizata. Au fost acele sincope de scumpiri care au luat-o inaintea salariilor. De citiva ani se tot aduc multe din preturi, nu toate la puterea de cumparare. Am spus nu toate. Acum se produce o aducere a preturilor unor produse de valoare f mare. Altele care erau f ieftine, dar adaptate la nivelul de cumparare, cresc (hainele de ex). Deci luate pe categorii de produse si servicii se pot face comparatii chiar la egalitate cu tarile dezvoltate. Cata dreptate ai
|
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:23
www.apropo.ro/wow/petruta-kupper-a-frant-inimile-nemtilor-cu-nai...
O romanca frumoasa, delicata si nu in ultimul rand talentata este gata sa cucereasca Germania. Petruta Cecilia Kupper o tanara plecata de doar un an din tara a cantat miraculos la nai pe scena concursului "SuperTalent". Vrea astfel sa vina in ajutorul surorii ei bolnava de schizofrenie. In timp ce in sala multi au inceput sa planga, celebrul Dieter Bohlen, membru al juriului s-a aratat impresionat nu numai de talentul fetei, dar si de felul in care vorbea germana. Pentru aceasta faza a concursului romanca a ales celebra melodie "The Lonely Shepherd," de pe coloana sonora a filmului "Kill Bill". Piesa a fost ridicata la rang de arta de celebrul naist Gheorghe Zamfir. Imediat ce a inceput sa cante, publicul a ramas mut de uimire in fata unui asemenea talent. Romanca a reusit sa impresioneze pana la lacrimi si pe membrii juriului. Daca va reusi sa castige finala, Petruta va incasa 100.000 de euro.
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 01:02
De la: 9am153899, la data 2009-10-14 15:40:03nicaieri nu este lapte si miere dar totusi de ce ceilalti sunt tratati altfel iar romanii k niste SCLAVI?Fiindca sintem atacati cu o ura inimaginabila si in afara si in interior. Si rominii si-au pierdut sau dau impresia ca si-au pierdut putintel respectul de sine. Uita-te si aici pe forum cu cita ferocitate vorbesc unii de rau rominii si Rominia. Si dau tonul...cit or mai da...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 11:32
buna scuze in primul rand romanul care a contactat, pentru aceste contracte este problema .probabil cu acte false sau etc . a-ti semnat ceva fantoma ,s-a mai intamplat asa ceva dar muncitorii romani au avut curajul a anunta autoritatile sa mearga la politia emigrari ,sau la politia de zi cu zi etc . si sefi romani sant pe o mana cu aceasta treaba asa ca rezolvati problema ca normal romanul vostru va i-au de sclavi etc doamne ajuta si sper sa am vesti bune din germania va scriu numai bine
cristal
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 03:57
Deci am avut dreptate. Romini care cad in plasa unor escroci, in primul rind romini. Daca aici in tara am invatat sa ne mai ferim, in exterior se cade usor in plasa.
Fenomenul asta se produce si la alte natii care isi exploateaza proprii concetateni in alte tari.
|
|
EUUUUUUUU 2 mesaje Membru din: 26/10/2009 |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:01
Buna seara!Dragilor,sunt in ceata..doar ce am primit o oferta pentru munca la un abator in Germania si mi-ati spulberat orice gand! Va rog ,din suflet astept pareri de la cei plecati ,cu contract ,acolo! Va multumesc!
|
|
EUUUUUUUU 2 mesaje Membru din: 26/10/2009 |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:04
Ai cumva vreo veste imbucuratoare despre sotul tau? Cu ce firma a plecat?
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 20:51
De la: 9am153899, la data 2009-10-13 13:38:17ce parere aveti despre romanii care lucreaza in germania?sotul meu lucreaza acolo la un abator,a semanat un contract de munca aici in romania pt 8 ore lucrate pe zi iar acolo este cu totul si cu totul altceva diferit de promisiunile din tara.Lucreaza 18 ore la banda cu pauza de jumatate de ora,sunt baieti care au cazut jos si nu au adus nici macar salvarea,sunt tratati k niste sclavi fara sa le pese dak se imbolnavesc sau nu....primul salar nu l-au primit fiind drept garantie dak cumva vor sa plece...dar noi romanii suntem prea saraci aici la noi in tara k sa putem riposta,chiar le-au zis daca nu va convine''VALEA ACASA'' .la un abator asa de mare eu nu stiu ce fac autoritatile si de ce nu se ia nici o masura?.....astept raspunsurile voastre e un lucru incredibil....lucrez de 20 de ani in germania,dar nu am intilnit decit citeva astfel de situatii...contractele erau facute de diferite firme din tara si acolo administratori erau turci sau sirbi, uneori polonezi. in astfel de cazuri se anunta politia muncii( arbeitspolizei) sau politia pentru straini(zollpolizei) si ei intervin rapid. consulatele,sau ambasada Romana nu se implica niciodata. corect ar fi sa povestesti situatia concreta ,cum a plecat si la cine lucra...
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 14/07/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 09:10
in germania in abatoare sunt foarte multi romani barbati si femei care lucra ca niste sclavi,sclavii banilor pentru ei se umilesc in ultimul hal si adevarul este ca suntem o natie foarte perversa si rea in loc sa fim uniti si sa ne ajutam mai bine ridem si suntem invidiosi unul pe celalalt poate de aceea suntem tratati asa cum meritam.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 1/07/2014 |
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 12:18
stai in banca te frate ca daca nimeresti la toonies iti blestemi si ziua in care te-ai nascut o puscarie curata iti spun din experienta
|
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 12:21
stai in banca te frate ca daca nimeresti la toonies iti blestemi si ziua in care te-ai nascut o puscarie curata iti spun din experienta
|
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 12:26
cunosc situatia am lucrat si eu la toonies este puscarie curata sclavi cu acte in regula si tepe pe masura evitati firma sc nimbog srl din targoviste
|
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 12:26
cunosc situatia am lucrat si eu la toonies este puscarie curata sclavi cu acte in regula si tepe pe masura evitati firma sc nimbog srl din targoviste
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 02:00
Spui o firma din cele citeva sute de mii sau cite or fi.
dar altceva? Cu ce se ocupa, citi salariati are. Ca una e sa aiba citiva si altceva citeva sute, sau mii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 02:01
Modul de gindire al rominilor permite sa se actioneze asupra lor astfel.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

si sa arda in iad.....