Yuppy 7 Iunie 2019 17:30
Mai mult ca sigur exista cateva poze pe care unii dintre noi le regretam. Fie ca nu ne place unghiul in care am fost surprinsi, fie ca ni se pare ca nu am fost atenti sau ca am ales hainele nepotrivite ce nu se vad bine. Din fericire, astazi acele poze pot fi sterse din amintirea noastra si a altora sau pot fi editate cu diverse programe.

Insa, inainte ca era digitala sa ia cu asalt lumea, oamenii isi faceau poze cu aparate de fotografiat clasice si nu se mai putea face nimic pentru ca asa se developau.

Cele mai caraghioase instantanee sunt, posibil, cele in care eram copii si cand nu aveam nimic de obiectat in ceea ce priveste tinuta sau coafura. Bored Panda a adunat cateva dintre cele mai rusinoase si amuzante fotografii pe care cateva persoane s-a grabit sa le puna la dispozitie cu ei cand erau micuti. Adica acele poze pe care acum le regreta, dar care ii amuza in egala masura, adulti fiind.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.