Yuppy 5 Iunie 2019 23:55
Faptul ca o tunsoare sau o coafura pot schimba complet modul in care arati si esti perceptut nu mai este niciun secret. Doar ca, uneori, ceea ce asteptam si ceea ce primim nu se potriveste, pentru ca ajungem pe mana unor stilisti de par care nu sunt tocmai indemanatici si vizionari.

Bored Panda a remarcat un tanar din Belarus, Yevgeny Zhuk,  care a transformat programarile la tuns in adevarate sedinte de infrumusetare. Acesta reuseste sa gaseasca coafura perfecta pentru fiecare persoana care ii trece pragul. Si pentru a si dovedi cat de mult conteaza o tunsoare perfecta, acesta pune la vedere pe contul personal de Instagram reusitele lui. Aceste transformari sunt de-a dreptul remarcabile mai ales din perspectiva inainte si dupa.

Yevgeny este unul dintre cei mai apreciati in domeniul in care lucreaza si poate fi gasit in Moscova unde are propriul salon. In plus, acesta este si gazda unor emisiuni locale rusesti ceea ce l-a facut sa fie tot mai vizibil. 

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.