Yuppy 18 Martie 2019 17:40
Pe 20 martie se sarbatoreste Ziua Internationala a Fericirii, stabilita din 28 iunie 2012 de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Daca pentru fiecare dintre noi fericirea este definita diferit, sunt tari unde locuitorii au gasit o reteta care sa ii ajute sa aiba un trai mai multumitor, satisfacator. Forbes a facut un astfel de top, ghidat de World Happiest Report (Raport Mondial al Fericirii) din 2018 si va spunem in prezentare care sunt tarile cu cei mai fericiti locuitori.

Raportul include 156 de tari - poti afla aici pe ce loc se afla Romania. S-a tinut cont la intocmire de mai multi factori: produsul intern brut, speranta de viata, suportul social, generozitatea, libertatea si nivelul de coruptie.

Pana ajungi la final, iti spunem care sunt tarile cu cel mai scazut nivel de fericire: Burundi, urmata de Republica Centrafricana, Sudanul de Sud si Tanzania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.