Oricat de mult ai batut tara in lung si in lat, la munte, la mare, in capitala sau in marile orase, unde festivalurile artistice, traditiile sau obiective turistice raman de referinta, exista anumite locuri carora mai putini romani le-au trecut pragul. Cum ziua e lunga pe timp de vara, dar perioada de concediu limitata, weekendul ramane un prilej pentru strabate pamantul local.

Pentru ca pregatirea unei astfel de escapade de o zi sau un weekend sa fie mai usoara, echipa din spatele motorului gratuit de cautare a ofertelor de calatorie momondo.ro a selectat sase locuri mai putin cunoscute din Romania. Pentru a ajunge acolo, vei descoperi ca ai, probabil, nevoie de masina, tren, bicicleta sau doar de cativa pasi. In orice caz, sunt putine sanse ca in aceste locuri sa duci dorul aglomeratiei urbane sau a celei turistice, des intalnite in aceasta luna in cele mai populare destinatii din tara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.