Castigatorul absolut este Alfa Romeo Spider, care si-a surclasat adversarii.

Francezii de la Ledorga Team organizeaza in fiecare an pe site-ul propriu un concurs in urma caruia este votata “Masina gay a anului in Europa”.


In concurs au intrat toate modelele lansate pe piata in 2006 in Europa. Foarte interesant este faptul ca monovolumul Ford S-Max, ales Masina Anului in Europa, nu a primit niciun punct in topul masinilor gay. Se pare ca de vina este caracterul familial al masinii.

Anul trecut, concursul masinilor gay organizat de Ledorga Team a fost castigat de Aston Martin DB9.

“In 2007, victoria lui Alfa Romeo Spider, derivatul cabrio al lui Brera, este foarte clara. Starea de somnolenta in care s-a aflat Alfa Romeo in anii '80 si la inceputul anilor '90 a costat mult marca italiana insa printul Fiat a imbratisat Alfa iar aceasta din urma a devenit o adevarata printesa. Marele avantaj al lui Spider este faptul ca Alfa Romeo nu a cedat la linia acoperisurilor rigide si a mentinut un plafon retractabil din panza. Acest lucru i-a permis o linia a portbagajului putin mai scurta si mai plonjata in comparatie cu CC-urile contemporane, care au obligatia de a ascunde in partea posterioara intregul arsenal al plafonului rigid segmentat”, se arata in comunicatul grupului.

Foto main: carwalls.com

Autor: Mircea Mester
Sursa: automarket.ro