Nascuta pe 2 decembrie 1981, Britney Spears este una dintre cele mai mediatizate vedete din lumea muzicii. Cariera ei se invarte intre muzica pop si actorie, artista reusind sa vanda pana la aceasta ora peste 140 de milioane de CD-uri in intreaga lume.


Cariera vedetei incepe in anul 1999, odata cu lansarea primului ei album, "Baby One More Time", cu care reuseste sa sparga topurile Bilboard. Acesta o propulseaza pe cantareata in varsta de doar 17 ani in lumina reflectoarelor din intrega lume.

Succesul ei continua in anul 2000 prin albumul cu numarul doi, "Oops!... I Did It Again". Daca primul album ramane 51 de saptamani in Topul Bilboard 200 si este declarat cel de-al doilea cel mai bine vandut album din istoria Americii, dupa albumul "Millennium " al trupei Backstreet Boys's, "Oops!... I Did It Again" isi depaseste predecesorul cu 1,3 milioane de copii vandute doar in prima saptamana de la lansare, spulberand toate recordurile de vanzari similare. Albumul ramane timp de 70 de saptamani in Top 3 Bilboard 200.

Foto: skins.be
Autor: Alex Todoran